Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Aaaaa, sen de mi iciyorsun diye yazdım ve hatırladım ki biz daha önce de bunu yazıştık. Ne zaman bırakıyorsun, hadi bırak, tedavi ile olmaz bak. Şu anda canım çok sigara istiyor, çaktırma
Insallah birakicam.Sanki tedaviden once bitakicam gibi.Simdi birakmak cook zor geliyor.Caktirmadim merak etme cnm

Günaydın ben iyi olmaya calısıyorum.erbil beyde istifa etti ki ne yapacağımı zaman ve sartlar belirleyecek.yarında istanbuldayım gunübirlik.bu arada dün bir arkadasimla karsılaştıkm.ankarada cinnah cad.sinde muayenesi olan timur hoca varmis ona giden kesin hamile kalıyormuş.kizkardesi ona gitmis ikizi olmus.ikizler 2 3 yaş civarıymis.1 ay oncede dogal hamilelikten bebegi olmuş.tabi kız 1979 dogumlu.agabeyi arkadasim, daha önce istediklerinde olmamisti hayret sonra cocugu oldu dedi gulduk valla.kesin hamile kalınan doktor ne yapıyor onu merak ettim.ona giderdin dedi.istanbula bosa gitmissin diye konustuk.unutmazsam bir arastırırım.diger yandan transferi olan kızlarin birisi cuma sonuc alacak.birisi batma hissi var diyor.arada elcilik yapiyorum.bir sor bakayım belirtisi var mi diyor biri, valla onunda pek belirtisi yok oyle onemli diye öğreniyoruz.kızları bekliyorum ne yapacaklar

Maşallah. 12 tanesi döllenmiş. Sen bu sayfayı takip ediyorsan gelişmelerden haber verir misin. Merak ettim vallahi.
Haremiz bu bayan dün transfer olmuş. 2 tane 3. gün embriyosu konmuş. Kalan 10 taneyi de doktoru 5. güne bekletelim, blast olanları donduralım demiş. Yarın da dondurulacak sayı belli olacakmış işte

Birşey diyeceğim yanlış anlamazsan. Senin yaşın genç. Daha çıtırsın. Evlat edinmeyi düşündünüz mü hiç? Evleneli 5 yıl da olmuş, şartlarınız çok uyuyor.
Dusundum ve hala dusunuyorum aklimin bir kosesinde, hatta koruyucu aileligide dusunuyorum,kafam karisik biraz.esim boyle pek gonullu degil,ama tabii tam karar verip hani baskida yapmadim, yani ustunde dursam belki kabul eder, bilemiyorum, bir yandan da son 1 tedavi olmak istiyorum,adam gibi, buralara geldim geleli jinekolog yuzu gormedim, nerdeyse 8 ay olacak.zaman aleyhime isliyor, farkindayim ama hani olur ya boyle eli kolu bagli olmak tam da onu yasiyorum ya da kismeti bagli olmak

Haremiz bu bayan dün transfer olmuş. 2 tane 3. gün embriyosu konmuş. Kalan 10 taneyi de doktoru 5. güne bekletelim, blast olanları donduralım demiş. Yarın da dondurulacak sayı belli olacakmış işte
Ayyy maaşallah darısı başımıza geleceğimiz olsun dua hamilelik bebek sallama cuk diye oturdu

yaaa Ankarada misiniz?misss gibi memleket kokusu geldi burnuma siz oyle kizilay cinnah falan yazinca...bende ankaradan geldim buralara...

Bu arada günaydın benim regl e daha var ama bu ay kanamam 15 gün sürdüğü için ne zaman olur bilemiyorum kimyasal gebelik geçirdim ya ovulasyon kitini dün öylesine kulandım tek cizgi demek ki öncekilerde iki çizgi çıkıyordu onlar doğruymuş teyit ettim ovulasyon olmuş tabi ki ben yakalayamadım

vardir bunda da bir hayir,bu ay dinlenmis olursunuz,onumuzdeki ay insallah tam gaz devam calismalara

gunlerdir hatta aylardir aldigim en iyi iltifat35 lik citirrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…