- 1 Şubat 2016
- 963
- 1.493
- 43
- 51
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #52.041
Şifa olsun arkadaşım .yaaa cok sifali ama benim dayimlar tabii rizeli ekmege surup surup yerler...bende simdi yarim kavanoz kadar var,macunumda bitti.polende var cok az...poleni sade tuketemiyorum ...ona karisitirip bitiricem ac karnina 1 kasik yiyerek
Bu küçük nikotin canavarıyes derken aynı bu amcam gibisin ve icmedin bence
OkuAa ben ilk önce sabah yani regl oldum diye yaxdım okumadınız mı baştan sona mesajları?
Okudumda,kahverengi akinti falan deyince regl olmadigini dusundum.Aa ben ilk önce sabah yani regl oldum diye yaxdım okumadınız mı baştan sona mesajları?
Insallah birakicam.Sanki tedaviden once bitakicam gibi.Simdi birakmak cook zor geliyor.Caktirmadim merak etme cnmAaaaa, sen de mi iciyorsun diye yazdım ve hatırladım ki biz daha önce de bunu yazıştık. Ne zaman bırakıyorsun, hadi bırak, tedavi ile olmaz bak . Şu anda canım çok sigara istiyor, çaktırma
Hmm super tebrikler böyle de yaßayabilirsin degil mi acil ihtiyac degilBu küçük nikotin canavarı. Midemde kendisi şu anda. Açım açım diye bağırıyor. Ama ben onu aç bırakıp ölüme mahkum edecegimmmm... Tam 49 saat oldu.
Maşallah. 12 tanesi döllenmiş. Sen bu sayfayı takip ediyorsan gelişmelerden haber verir misin. Merak ettim vallahi.
Dusundum ve hala dusunuyorum aklimin bir kosesinde, hatta koruyucu aileligide dusunuyorum,kafam karisik biraz.esim boyle pek gonullu degil,ama tabii tam karar verip hani baskida yapmadim, yani ustunde dursam belki kabul eder, bilemiyorum, bir yandan da son 1 tedavi olmak istiyorum,adam gibi, buralara geldim geleli jinekolog yuzu gormedim, nerdeyse 8 ay olacak.zaman aleyhime isliyor, farkindayim ama hani olur ya boyle eli kolu bagli olmak tam da onu yasiyorum ya da kismeti bagli olmakBirşey diyeceğim yanlış anlamazsan. Senin yaşın genç. Daha çıtırsın. Evlat edinmeyi düşündünüz mü hiç? Evleneli 5 yıl da olmuş, şartlarınız çok uyuyor.
guzel guzel cok ve kaliteli antral folikuller gorur cem bey insallahh...Günaydıınn. Ben de dün regl oldum. Yarın Cem Bey' e bi gideyim bakalım ne durumdayım. Bu ayı pas mı geçer, yine opu hazırlığına mı başlarız yarın belli olur.
Ayyy maaşallah darısı başımızaHaremiz bu bayan dün transfer olmuş. 2 tane 3. gün embriyosu konmuş. Kalan 10 taneyi de doktoru 5. güne bekletelim, blast olanları donduralım demiş. Yarın da dondurulacak sayı belli olacakmış işte
yaaa Ankarada misiniz?misss gibi memleket kokusu geldi burnuma siz oyle kizilay cinnah falan yazinca...bende ankaradan geldim buralara...Lan simdi kizilaya tekrar gidiyorum.climara fort alacaktim unutmusum.kizilaya iki seye gittim ilaci unutmusum.ayni otobusle evden geri kizilaya gidiyorum su an.misafirlikte montumu unuttum.bu hafta kurum yemegini almayi unuttum.sağlikliyım ama kendimi cok yormusum beyin olarak.rahatim ama niye unutuyorum.valla bu tedavinin yan etkisi oldu
aminnn insallah insallah tez vakitteAyyy maaşallah darısı başımızageleceğimiz olsun dua hamilelik bebek sallama cuk diye oturdu
vardir bunda da bir hayir,bu ay dinlenmis olursunuz,onumuzdeki ay insallah tam gaz devam calismalaraBu arada günaydın benim regl e daha var ama bu ay kanamam 15 gün sürdüğü için ne zaman olur bilemiyorum kimyasal gebelik geçirdim ya ovulasyon kitini dün öylesine kulandım tek cizgi demek ki öncekilerde iki çizgi çıkıyordu onlar doğruymuş teyit ettimovulasyon olmuş tabi ki ben yakalayamadım
Evet canım bende hepi topu 3 yil istanbulda calistim zor oldu o donem.insallah sende esinle beraber en kisa zamanda dönüs yaparsiniz ☺yaaa Ankarada misiniz?misss gibi memleket kokusu geldi burnuma siz oyle kizilay cinnah falan yazinca...bende ankaradan geldim buralara...
insallah doneriz de...kismet nasip artik..ben cok kalmak istemiyorum aslindada esim disimizi sikalim diyor biraz.Evet canım bende hepi topu 3 yil istanbulda calistim zor oldu o donem.insallah sende esinle beraber en kisa zamanda dönüs yaparsiniz ☺
gunlerdir hatta aylardir aldigim en iyi iltifat@sekerpancarı ile benziyor sanırım durumlarınız, yaş olarak da yakınsınız, yani sen de çıtırsın, değil miiki prensesin annesi ? Anladım yumurta ya da embriyo kalitesizliği durumu. Evet senin mutlaka genetiğe göndermen gerekiyor embriyoları transferden önce. Madem tutmuyor belki de genetik bir problem mi var acaba? Arı sütünü mutlaka saf kullanmanı tavsiye ederim. O Balparmak'taki arı sütü oranı çok azdır tahminim. Bebegimhadi 'nin ve Haremiz 'in uzmanlık alanları bunlar. Cevap verirler herhalde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?