- 6 Şubat 2015
- 178
- 345
- 63
- 45
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #52.061
EVET cnm maalesef yumurtalar da sorun var benim kalitesiz oluyor o yüzden de tutmuyor zaten.ama bu son olsun dedim bir dahaki sefere genetiğe zaten gidicek ....arkadaşlar bu bal parmağı kullanmış oda çok kalitesiz ve benim gibi opu 10 sefer falan olmuş yaklaşık 1 yıla yalın sabah akşam kullandım ve dr bile şarırmış bu kadar kaliteli olmasına yumurtaların....4 toplandı ve 2 taranfer yapıldı ona ve ikiz hamile ve şuan 7 aylık aynı anda transfer olmuştuk onunda benim nasip değilmiş nağpalım ...o yüzden belki bana da faydası olur dedim ama saf olarak alınsa demek ki çok daha fazla faydasını görücez ben kesinlikle inanıyorum....@sekerpancarı ile benziyor sanırım durumlarınız, yaş olarak da yakınsınız, yani sen de çıtırsın, değil miiki prensesin annesi ? Anladım yumurta ya da embriyo kalitesizliği durumu. Evet senin mutlaka genetiğe göndermen gerekiyor embriyoları transferden önce. Madem tutmuyor belki de genetik bir problem mi var acaba? Arı sütünü mutlaka saf kullanmanı tavsiye ederim. O Balparmak'taki arı sütü oranı çok azdır tahminim. @Bebegimhadi'nin ve Haremiz 'in uzmanlık alanları bunlar. Cevap verirler herhalde.
inşallah cnm amin hepimiz güzel haberler veririz dualarım hepimizeTedaviniz hayirli ve son olur insallah cnm.Guzel haberlerini bekliyoruz
evet haklısın aslında saf arı sütü mü opu ya kadar kullansam acaba bilmiyorum ki...işte benim hastaneden arkadaşıma çok iyi gelmiş bu bende kullanayım dedim ve dr da onaylıyor vitamin sonuçta faydası olur diyor ...ben de 3 aydır kullanıyorum bakalım bana fayda edicem mi görücem...Katılıyorum arı sütü konusunda poppyciğime. Saf olarak kullansan da olur karışım olarak ta. Pılenin de çok faydası var ama ben şahsen marketten almam. Bildiğim bir arıcıdan alırım. Poppy nin dediği gibi içindeki oranları bilemeyiz. Bize kısa sürede etki edecek doz lazım. Bir bak bakalım bu ay ne durumda yumurtala. Etkisi olmuş mu.
Günaydın. Benim de düşük, nikotin canavarıyla cebelleşiyorum. Evet, sigara için önce ilk 3 gün, sonra ilk 3 hafta yani 21 gün, sonra da ilk 3 ay önemli derler. Ben ise iki kere sigarayı bıraktım, ikisinde de 15. gün içtim içkiyle. Gerçi bu kez motivasyonum çok güçlü, içeceğimi sanmıyorum.Günaydın. Benim bugün modum düşük yine. Sizler iyisiniz inşallah. Poppy sigara bırakma işi nasıl gidiyor? Bir şeye alışmak için 21 gün gerekli diyorlar. O zamana kadar aklına geldikçe ağzına bir şeyler at oyalan bari.
Tamam, sen onların haberlerini ver bari de burada biraz hareket olsun, durgunluktan baydıkGünaydın ben iyi olmaya calısıyorum.erbil beyde istifa etti ki ne yapacağımı zaman ve sartlar belirleyecek.yarında istanbuldayım gunübirlik.bu arada dün bir arkadasimla karsılaştıkm.ankarada cinnah cad.sinde muayenesi olan timur hoca varmis ona giden kesin hamile kalıyormuş.kizkardesi ona gitmis ikizi olmus.ikizler 2 3 yaş civarıymis.1 ay oncede dogal hamilelikten bebegi olmuş.tabi kız 1979 dogumlu.agabeyi arkadasim, daha önce istediklerinde olmamisti hayret sonra cocugu oldu dedi gulduk valla.kesin hamile kalınan doktor ne yapıyor onu merak ettim.ona giderdin dedi.istanbula bosa gitmissin diye konustuk.unutmazsam bir arastırırım.diger yandan transferi olan kızlarin birisi cuma sonuc alacak.birisi batma hissi var diyor.arada elcilik yapiyorum.bir sor bakayım belirtisi var mi diyor biri, valla onunda pek belirtisi yok oyle onemli diye öğreniyoruz.kızları bekliyorum ne yapacaklar
Regl mi oldun, hadi hayırlısı. Bu arada kızlar, aynı zamanlarda mı regl oluyoruz biz ne? Benim yeni bitti. Biliyorsunuz, aynı yerde yaşayan ya da sık görüşen kızların bir süre sonra adet dönemleri birbirine uyumlanır, bu bilimsel kanıtlanmış bir gerçek. Biz de ruhen birlikte olduğumuz için bizimki de uyumlanabilirGünaydıınn. Ben de dün regl oldum. Yarın Cem Bey' e bi gideyim bakalım ne durumdayım. Bu ayı pas mı geçer, yine opu hazırlığına mı başlarız yarın belli olur.
Madem 12 tane döllenen embriyosu vardı neden 5. gün embriyosu transfer etmemişler ki?Haremiz bu bayan dün transfer olmuş. 2 tane 3. gün embriyosu konmuş. Kalan 10 taneyi de doktoru 5. güne bekletelim, blast olanları donduralım demiş. Yarın da dondurulacak sayı belli olacakmış işte
Anladım, neyse daha zamanın var tabi. Burada bir arkadaş var, o da hem tüp tedavisinde hem de evlat edinmek için başvurdu. Evlat edinme süreci çok uzun olduğu için şimdiden başvurayım demiş, kavuşmaları 2-3 yıl sürüyormuş.Dusundum ve hala dusunuyorum aklimin bir kosesinde, hatta koruyucu aileligide dusunuyorum,kafam karisik biraz.esim boyle pek gonullu degil,ama tabii tam karar verip hani baskida yapmadim, yani ustunde dursam belki kabul eder, bilemiyorum, bir yandan da son 1 tedavi olmak istiyorum,adam gibi, buralara geldim geleli jinekolog yuzu gormedim, nerdeyse 8 ay olacak.zaman aleyhime isliyor, farkindayim ama hani olur ya boyle eli kolu bagli olmak tam da onu yasiyorum ya da kismeti bagli olmak
Hımm genetiğe gitmemiş ve 3. Gün. Merak ettim sonucu bakalım.Haremiz bu bayan dün transfer olmuş. 2 tane 3. gün embriyosu konmuş. Kalan 10 taneyi de doktoru 5. güne bekletelim, blast olanları donduralım demiş. Yarın da dondurulacak sayı belli olacakmış işte
Evet, yanına ek olarak güvendiğin bir yerden saf olarak alabilirsin.EVET cnm maalesef yumurtalar da sorun var benim kalitesiz oluyor o yüzden de tutmuyor zaten.ama bu son olsun dedim bir dahaki sefere genetiğe zaten gidicek ....arkadaşlar bu bal parmağı kullanmış oda çok kalitesiz ve benim gibi opu 10 sefer falan olmuş yaklaşık 1 yıla yalın sabah akşam kullandım ve dr bile şarırmış bu kadar kaliteli olmasına yumurtaların....4 toplandı ve 2 taranfer yapıldı ona ve ikiz hamile ve şuan 7 aylık aynı anda transfer olmuştuk onunda benim nasip değilmiş nağpalım ...o yüzden belki bana da faydası olur dedim ama saf olarak alınsa demek ki çok daha fazla faydasını görücez ben kesinlikle inanıyorum....
Aaaa bilmiyordumRegl mi oldun, hadi hayırlısı. Bu arada kızlar, aynı zamanlarda mı regl oluyoruz biz ne? Benim yeni bitti. Biliyorsunuz, aynı yerde yaşayan ya da sık görüşen kızların bir süre sonra adet dönemleri birbirine uyumlanır, bu bilimsel kanıtlanmış bir gerçek. Biz de ruhen birlikte olduğumuz için bizimki de uyumlanabilir
İnşallah canımguzel guzel cok ve kaliteli antral folikuller gorur cem bey insallahh...
Canım bence de daha fazla iyimser olmaya gerek yok. Tüp denemek zorunda kalmak çok zor bir durum ama en azından böyle bir imkan var. Ya tüp olayı da olmasaydı ? Nereden başlaman gerekiyorsa bir an önce başla bence de ...Benim kafam çok karışık kızlar yatüpe hemen başkamak şstşyorum ama klomen kullandıpım için aret hıca kesin bir iki ay dinlen öyle gel dicek. Ben napayım? Arete sırf muayene için gidemem. Bugün burdaki doktoruma gideceğim onunla da paylaşacağım konuyu. Bakalım ne dicek. Korkuyorum artık geç kalmaktan ve sıkıldım her ay negatif görmekten. Bir şeyler yapmam lazım artık.
Madem 12 tane döllenen embriyosu vardı neden 5. gün embriyosu transfer etmemişler ki?
Sıkılma, ya her ay pozitif görseydin, napacaktın binlerce çocuğuBenim kafam çok karışık kızlar yatüpe hemen başkamak şstşyorum ama klomen kullandıpım için aret hıca kesin bir iki ay dinlen öyle gel dicek. Ben napayım? Arete sırf muayene için gidemem. Bugün burdaki doktoruma gideceğim onunla da paylaşacağım konuyu. Bakalım ne dicek. Korkuyorum artık geç kalmaktan ve sıkıldım her ay negatif görmekten. Bir şeyler yapmam lazım artık.
Ben sormuştumHaremiz sordum canım, arkadaşın cevabı ;
Canım benim ilk iki denememde beşinci gün embriyoları transfer edildi ilki kimyasal gebelik oldu ikincisi ise negatif sonuçlandı,doktorum üçüncü günden sonra embriyonun anne rahminde ihtiyacına göre beslendiğini,kültür ortamından anne tahminin daha faydalı olabileceğini söyledi. O yüzden 3. gün transfer yapıldı
hımm gerçi poppy sormuştu bunu ama ben de neden 3. gün diye sormuştum bana da cevap oldu. bazıları bunu kabul etmiyor anne karnı iyileştirebiliyor fikrini yani. bakalım sonuç ne olacak.Haremiz sordum canım, arkadaşın cevabı ;
Canım benim ilk iki denememde beşinci gün embriyoları transfer edildi ilki kimyasal gebelik oldu ikincisi ise negatif sonuçlandı,doktorum üçüncü günden sonra embriyonun anne rahminde ihtiyacına göre beslendiğini,kültür ortamından anne tahminin daha faydalı olabileceğini söyledi. O yüzden 3. gün transfer yapıldı
Biliyorum canım sen sormuştun . O yüzden de sana cevap yazdım.Ben sormuştum.
Anladım, evet, mantıklı geldi, teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?