Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

EVET cnm maalesef yumurtalar da sorun var benim kalitesiz oluyor o yüzden de tutmuyor zaten.ama bu son olsun dedim bir dahaki sefere genetiğe zaten gidicek ....arkadaşlar bu bal parmağı kullanmış oda çok kalitesiz ve benim gibi opu 10 sefer falan olmuş yaklaşık 1 yıla yalın sabah akşam kullandım ve dr bile şarırmış bu kadar kaliteli olmasına yumurtaların....4 toplandı ve 2 taranfer yapıldı ona ve ikiz hamile ve şuan 7 aylık aynı anda transfer olmuştuk onunda benim nasip değilmiş nağpalım ...o yüzden belki bana da faydası olur dedim ama saf olarak alınsa demek ki çok daha fazla faydasını görücez ben kesinlikle inanıyorum....

evet haklısın aslında saf arı sütü mü opu ya kadar kullansam acaba bilmiyorum ki...işte benim hastaneden arkadaşıma çok iyi gelmiş bu bende kullanayım dedim ve dr da onaylıyor vitamin sonuçta faydası olur diyor ...ben de 3 aydır kullanıyorum bakalım bana fayda edicem mi görücem...

Günaydın. Benim de düşük, nikotin canavarıyla cebelleşiyorum. Evet, sigara için önce ilk 3 gün, sonra ilk 3 hafta yani 21 gün, sonra da ilk 3 ay önemli derler. Ben ise iki kere sigarayı bıraktım, ikisinde de 15. gün içtim içkiyle. Gerçi bu kez motivasyonum çok güçlü, içeceğimi sanmıyorum.
Bir de hava bir garip ya, şöyle ağız tadıyla bir bahar yaşayamadık, insanın modunu düşürüyor.

Tamam, sen onların haberlerini ver bari de burada biraz hareket olsun, durgunluktan baydık. Senin niye kafan karıştı ki şimdi, Erbil Bey'e gitmeyecek misin? Sen bakma başkalarının ne dediğine, tedavin sürerken kafanı karıştırma istersen..

Günaydıınn. Ben de dün regl oldum. Yarın Cem Bey' e bi gideyim bakalım ne durumdayım. Bu ayı pas mı geçer, yine opu hazırlığına mı başlarız yarın belli olur.
Regl mi oldun, hadi hayırlısı. Bu arada kızlar, aynı zamanlarda mı regl oluyoruz biz ne? Benim yeni bitti. Biliyorsunuz, aynı yerde yaşayan ya da sık görüşen kızların bir süre sonra adet dönemleri birbirine uyumlanır, bu bilimsel kanıtlanmış bir gerçek. Biz de ruhen birlikte olduğumuz için bizimki de uyumlanabilir

Haremiz bu bayan dün transfer olmuş. 2 tane 3. gün embriyosu konmuş. Kalan 10 taneyi de doktoru 5. güne bekletelim, blast olanları donduralım demiş. Yarın da dondurulacak sayı belli olacakmış işte
Madem 12 tane döllenen embriyosu vardı neden 5. gün embriyosu transfer etmemişler ki?

Anladım, neyse daha zamanın var tabi. Burada bir arkadaş var, o da hem tüp tedavisinde hem de evlat edinmek için başvurdu. Evlat edinme süreci çok uzun olduğu için şimdiden başvurayım demiş, kavuşmaları 2-3 yıl sürüyormuş.

Evet, yanına ek olarak güvendiğin bir yerden saf olarak alabilirsin.

Benim kafam çok karışık kızlar ya tüpe hemen başkamak şstşyorum ama klomen kullandıpım için aret hıca kesin bir iki ay dinlen öyle gel dicek. Ben napayım? Arete sırf muayene için gidemem. Bugün burdaki doktoruma gideceğim onunla da paylaşacağım konuyu. Bakalım ne dicek. Korkuyorum artık geç kalmaktan ve sıkıldım her ay negatif görmekten. Bir şeyler yapmam lazım artık.

Aaaa bilmiyordum

Canım bence de daha fazla iyimser olmaya gerek yok. Tüp denemek zorunda kalmak çok zor bir durum ama en azından böyle bir imkan var. Ya tüp olayı da olmasaydı ? Nereden başlaman gerekiyorsa bir an önce başla bence de ...

Madem 12 tane döllenen embriyosu vardı neden 5. gün embriyosu transfer etmemişler ki?

Haremiz sordum canım, arkadaşın cevabı ;
Canım benim ilk iki denememde beşinci gün embriyoları transfer edildi ilki kimyasal gebelik oldu ikincisi ise negatif sonuçlandı,doktorum üçüncü günden sonra embriyonun anne rahminde ihtiyacına göre beslendiğini,kültür ortamından anne tahminin daha faydalı olabileceğini söyledi. O yüzden 3. gün transfer yapıldı

Sıkılma, ya her ay pozitif görseydin, napacaktın binlerce çocuğu. Şaka da, yapacağın şey belli işte, sen de yazmışsın zaten. Klomeni bırakıp 1 ya da 2 ay dinlenip tüp bebek tedavisine başlayacaksın. Önümüzdeki ayı zaten pas geçecektin, belki bir ay daha beklemen gerekebilir.

Ben sormuştum.
Anladım, evet, mantıklı geldi, teşekkür ederim

hımm gerçi poppy sormuştu bunu ama ben de neden 3. gün diye sormuştum bana da cevap oldu. bazıları bunu kabul etmiyor anne karnı iyileştirebiliyor fikrini yani. bakalım sonuç ne olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…