Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Erbil bey oradan gitti ya mustafa bey bize bakacak.bende sanirim guvenc beyi isteyecegim.erbil beyin transfere girmesi icin embriyoyu tasıtmam lazim nakil olması.bana kalsa olurda b.da (esim oluyor kendisi) "benim icin cocuk onemli degil diyor cocuk isteyen sensin. Bu merkezde tamamla.embriyonun basina birsey gelirse bak o zaman konusurum diyor.ve de haklı

Embriyonun başına birşey gelmez sanmam da, tabi mantıklı bu merkezde tamamlaman. Niye ayrılmış acaba, merak ettim.

Sen niye hep aramızda casuslar olabilir diyip duruyon??
O bahsettiğim arkadaşın bilgilerini burada paylaşıyorum ya, hani şu 35 yaşında 31 yumurta toplanan arkadaş. Heh işte onun bilgilerini burada paylaştığım için diyorum aramızda casuslar olabilir diye. Bilen bilir Hababam Sınıfı' nda Şaban tiplemesinin cümlesidir , ''arkadaşlar aramızda casuslar olabilir '' der ama oysaki kendisini kasteder. Ben de casus derken kendimi kastediyorum Kapiişş canım ???

Evet, onu farkettim, acaba istemeden mi yapıyor, zorluyorlar mı da, bize mesaj vermeye çalışıyor acaba dedim. Beni tehdit ediyorlar, zorla casus yaptılar falan:))

CNM hiç korkma ve zaman kaybetmeden bence hemen başla tüp bebeğe çünkü hiç beklenmedik şeyler olabiliyor ben hemen olup biticek diye düşündüm nolucak olmassa tüp var hemen alır koyarlar olur biter sanıyordum ama öyle olmuyor bak o yüzden çok pişmanlık duyuyorum her zaman inşallah senin hemen olur hiç uzamadan işin ama her zaman kötüsünü düşün ve daha fazla vakit kaybetmeden git cnm bence yumurtalar her ay azalıyor biliyorsun bizim için yaş şuan çok önemli ...herşey gönlünce olsun

Embriyonun başına birşey gelmez sanmam da, tabi mantıklı bu merkezde tamamlaman. Niye ayrılmış acaba, merak ettim.
Aralarında bir sorun yok.erbil bey artik burada calıßmak istemedigini soyledi dendi.ozel muayehane acacakmış hem de aynı terrace merkezinde .herkese erbil beyi tavsiye ediyorum bende cok seviyorum kendisini transferimi de ugurlu elleriyle yapaydı iyiydi.ama zor artık.biliyorsun yer actiğinda hastanesine ayrı para ödenecek.dr.a ayrı.tasinirken ki kisma hicbirsey olmaz bence de.merkez sıkıntı olursa cozünürken diyor.

evet. İstanbulu aradım doktorumu yani. ediz beyle komuştum. Buradan takibimi yapacak olan doktorda saat 4 te randevum var. Ediz bey de saat 4 te doktoru arayacak ve hastamızı tüp bebek tedavisi için hazırla diyecek bakalım.bir ay dinlenmeme gerekecek gibi ama doktorumla istişare edceğiz bakalım.

haydin hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…