- 24 Kasım 2016
- 4.103
- 6.878
- 158
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #52.081
Şiiitttt aramızda casuslar olabilirhımm gerçi poppy sormuştu bunu ama ben de neden 3. gün diye sormuştum bana da cevap oldu. bazıları bunu kabul etmiyor anne karnı iyileştirebiliyor fikrini yani. bakalım sonuç ne olacak.
Erbil bey oradan gitti ya mustafa bey bize bakacak.bende sanirim guvenc beyi isteyecegim.erbil beyin transfere girmesi icin embriyoyu tasıtmam lazim nakil olması.bana kalsa olurda b.da (esim oluyor kendisi) "benim icin cocuk onemli degil diyorTamam, sen onların haberlerini ver bari de burada biraz hareket olsun, durgunluktan baydık. Senin niye kafan karıştı ki şimdi, Erbil Bey'e gitmeyecek misin? Sen bakma başkalarının ne dediğine, tedavin sürerken kafanı karıştırma istersen..
Yaşı kaç? O da önemli..hımm gerçi poppy sormuştu bunu ama ben de neden 3. gün diye sormuştum bana da cevap oldu. bazıları bunu kabul etmiyor anne karnı iyileştirebiliyor fikrini yani. bakalım sonuç ne olacak.
Vaaaaayyyyy, güzel taktikBiliyorum canım sen sormuştun . O yüzden de sana cevap yazdım.Haremiz de merak ediyordu ya, bilgisi olsun diye etiketledim onu da .
Sen niye hep aramızda casuslar olabilir diyip duruyon??Şiiitttt aramızda casuslar olabilir
Embriyonun başına birşey gelmez sanmam da, tabi mantıklı bu merkezde tamamlaman. Niye ayrılmış acaba, merak ettim.Erbil bey oradan gitti ya mustafa bey bize bakacak.bende sanirim guvenc beyi isteyecegim.erbil beyin transfere girmesi icin embriyoyu tasıtmam lazim nakil olması.bana kalsa olurda b.da (esim oluyor kendisi) "benim icin cocuk onemli degil diyorcocuk isteyen sensin. Bu merkezde tamamla.embriyonun basina birsey gelirse bak o zaman konusurum diyor.ve de haklı
35 canımYaşı kaç? O da önemli..
O bahsettiğim arkadaşın bilgilerini burada paylaşıyorum ya, hani şu 35 yaşında 31 yumurta toplanan arkadaş. Heh işte onun bilgilerini burada paylaştığım için diyorum aramızda casuslar olabilir diye. Bilen bilir Hababam Sınıfı' nda Şaban tiplemesinin cümlesidir , ''arkadaşlar aramızda casuslar olabilir '' der ama oysaki kendisini kasteder. Ben de casus derken kendimi kastediyorumSen niye hep aramızda casuslar olabilir diyip duruyon??
Evet, onu farkettim, acaba istemeden mi yapıyor, zorluyorlar mı da, bize mesaj vermeye çalışıyor acaba dedim. Beni tehdit ediyorlar, zorla casus yaptılar falan:))O bahsettiğim arkadaşın bilgilerini burada paylaşıyorum ya, hani şu 35 yaşında 31 yumurta toplanan arkadaş. Heh işte onun bilgilerini burada paylaştığım için diyorum aramızda casuslar olabilir diye. Bilen bilir Hababam Sınıfı' nda Şaban tiplemesinin cümlesidir , ''arkadaşlar aramızda casuslar olabilir '' der ama oysaki kendisini kasteder. Ben de casus derken kendimi kastediyorumKapiişş canım ???
Hahahaaa deli kız. Tehdit he ??Evet, onu farkettim, acaba istemeden mi yapıyor, zorluyorlar mı da, bize mesaj vermeye çalışıyor acaba dedim. Beni tehdit ediyorlar, zorla casus yaptılar falan:))
Kafayı yedik galibaHahahaaa deli kız. Tehdit he ??
Galiba değil canım, kesiinnKafayı yedik galiba
CNM hiç korkma ve zaman kaybetmeden bence hemen başla tüp bebeğe çünkü hiç beklenmedik şeyler olabiliyor ben hemen olup biticek diye düşündüm nolucak olmassa tüp var hemen alır koyarlar olur biter sanıyordum ama öyle olmuyor bak o yüzden çok pişmanlık duyuyorum her zaman inşallah senin hemen olur hiç uzamadan işin ama her zaman kötüsünü düşün ve daha fazla vakit kaybetmeden git cnm bence yumurtalar her ay azalıyor biliyorsun bizim için yaş şuan çok önemli ...herşey gönlünce olsunBenim kafam çok karışık kızlar yatüpe hemen başkamak şstşyorum ama klomen kullandıpım için aret hıca kesin bir iki ay dinlen öyle gel dicek. Ben napayım? Arete sırf muayene için gidemem. Bugün burdaki doktoruma gideceğim onunla da paylaşacağım konuyu. Bakalım ne dicek. Korkuyorum artık geç kalmaktan ve sıkıldım her ay negatif görmekten. Bir şeyler yapmam lazım artık.
Aralarında bir sorun yok.erbil bey artik burada calıßmak istemedigini soyledi dendi.ozel muayehane acacakmış hem de aynı terrace merkezinde .herkese erbil beyi tavsiye ediyorum bende cok seviyorum kendisini transferimi de ugurlu elleriyle yapaydı iyiydi.ama zor artık.biliyorsun yer actiğinda hastanesine ayrı para ödenecek.dr.a ayrı.tasinirken ki kisma hicbirsey olmaz bence de.merkez sıkıntı olursa cozünürken diyor.Embriyonun başına birşey gelmez sanmam da, tabi mantıklı bu merkezde tamamlaman. Niye ayrılmış acaba, merak ettim.
hakkaten yavrum? neden??Sen niye hep aramızda casuslar olabilir diyip duruyon??
evet. İstanbulu aradım doktorumu yani. ediz beyle komuştum. Buradan takibimi yapacak olan doktorda saat 4 te randevum var. Ediz bey de saat 4 te doktoru arayacak ve hastamızı tüp bebek tedavisi için hazırla diyecek bakalım.bir ay dinlenmeme gerekecek gibi ama doktorumla istişare edceğiz bakalım.CNM hiç korkma ve zaman kaybetmeden bence hemen başla tüp bebeğe çünkü hiç beklenmedik şeyler olabiliyor ben hemen olup biticek diye düşündüm nolucak olmassa tüp var hemen alır koyarlar olur biter sanıyordum ama öyle olmuyor bak o yüzden çok pişmanlık duyuyorum her zaman inşallah senin hemen olur hiç uzamadan işin ama her zaman kötüsünü düşün ve daha fazla vakit kaybetmeden git cnm bence yumurtalar her ay azalıyor biliyorsun bizim için yaş şuan çok önemli ...herşey gönlünce olsun
Bismillahirrahmanirrahiym ... Lan şimdi de sana mı açıklama yapayım. Az önce yukardahakkaten yavrum? neden??
evet. İstanbulu aradım doktorumu yani. ediz beyle komuştum. Buradan takibimi yapacak olan doktorda saat 4 te randevum var. Ediz bey de saat 4 te doktoru arayacak ve hastamızı tüp bebek tedavisi için hazırla diyecek bakalım.bir ay dinlenmeme gerekecek gibi ama doktorumla istişare edceğiz bakalım.
canlar biz can sıkıntısından naptığımızı bilmiyoruz bence. kafayı yemeden bir an önce birimiz hayırlı bir haber vereydi iyiyidi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?