- 12 Aralık 2016
- 1.550
- 3.053
- 63
- 51
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #52.101
tamam la titreyip durma, okudukBismillahirrahmanirrahiym ... Lan şimdi de sana mı açıklama yapayım. Az önce yukardapoppy73 hanımefendiye açıklama yaptım ya
tamam la titreyip durma, okuduk
Hadi hayırlısı..evet. İstanbulu aradım doktorumu yani. ediz beyle komuştum. Buradan takibimi yapacak olan doktorda saat 4 te randevum var. Ediz bey de saat 4 te doktoru arayacak ve hastamızı tüp bebek tedavisi için hazırla diyecek bakalım.bir ay dinlenmeme gerekecek gibi ama doktorumla istişare edceğiz bakalım.
Az kaldı..canlar biz can sıkıntısından naptığımızı bilmiyoruz bence. kafayı yemeden bir an önce birimiz hayırlı bir haber vereydi iyiyidi.
ay dur beni denizkaplan ile karşı karşıya getirme ben onunla laf yarışı yapamam. o çok hazırcevap bir cadıııı
Senin yüzündeeeeennnnnn !!!!!!
Haha , aldın mı cevabınıay dur beni denizkaplan ile karşı karşıya getirme ben onunla laf yarışı yapamam. o çok hazırcevap bir cadıııı
Sizi tedaviler yaptı, bizi de tedaviye bir türlü başlayamamak yaptıKızlar hepimiz de iyi degiliz artik.hep bu tedaviler boyle yaptı
Sizi tedaviler yaptı, bizi de tedaviye bir türlü başlayamamak yaptı
Kızlar hepimiz de iyi degiliz artik.hep bu tedaviler boyle yaptı
ah canııım ama ben sana dedim dimi. o hazır cevap bir cadı diye
Gördüm yazdım ya, tekrar mı yazdın bakayım, hatta heyecanla bekliyordumpoppy73 ciğim. sevgili arkadaşım. sana özelden mesaj gönderdim. lütfedip bakarsan ve ilgilenirsen sevinirim canımcığım
Aramızda canım, aramızdaaaaa topluluk içinde fis kos yok. Merak ettim vallahi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?