Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Igne ne kullanmistin da 1 yumi olmus cnm.Daha once kac oluyodu ki?Bu riski niye goze almak zorundasin?Amma sordum haa.Hayirlisi olsun cnm
Insallah kalitelidir de 5. Gune gider.

Olsun bir tane olsun sağlam olsun bir yumurta bir sperm yeter. İnşallah hamile olarak dönersin evine. Karnında bebişinle.

Aynen öyle canım ben de soktora bunu söyledim. Hocam korkuyorum artık dedim. Neden dedi. Sen çok panik be acele ediyorsun bence dır aşama aşama gideceğiz. Erkek olsan çoktan ikinci karıyı almıştın ha dedi. Yürrü be sana göre hava hoş dicektim. Daha aşılama yapmadık dedi. Bak 42 yaşında bir hastam aşılama ile hamile dedi. Olabilir ama ben aşılama istemiyorum döllenecek olan içerde de söllenir. Demekki ya yumurtam kalitesi yada dölleniyor tutunamıyor artık bakit kaybetmek istemiyorum dedim. Alttan baktı ultrasonla. Kistin var önce onu ilaçla yok edeceğiz bir, ikincisi yumurtaların tüpe başlamak içşn hiç uygun değil. Yarın tekrar hormon tahlili istiyorum onu yaptır kist içşn şlaç vereceğim ve tedavi şekşine yarın konuşup karraaa beririrz dedi. Zaten size gelmeden önce kan bermiştim hormon için yarın alacağım sonucu dedim. Tamam dedi. Çıktım geldim işte. Yarın olsun bakalım. Neden yumurtam uygun değilmiş sanırım yumurta göremedi. Yarın soracağım. Elime bir foto tutuşturdu sanki çok anlarmışım gibi. Sanırım kistin fotosu.amaaaan krndimi kurbanlık koyun gibi hissediyorum artık

Elimiz mahkum ne yapalım onlar ne derse o . İnşallah işini bilmeyen doktorların eline düşmeyelim de artık bu çektiklerimizi de katlanacağız

Canim benim yaa,son cumlene sesli guldum vallahi Kist icin d.kontrol hapi vericektir muhtemelen.Bende yasmin kullandim ya kist icin.Bu kist hep klomen ve catlatma ignesinin marifetleri.Her ay bosa geciyor.Bir ay da kist icin gecicek.Kistin kac mm mis bu arada.

Yumurtan olmasaydi,yumurtalarin tupe uygun degil demezdi bence.Bana da dr yumurtalarin tup icin uygun degil dedi.Çok buyuk oldugu icin.Dur bakalim sana ne dicek.

Ultrason kagidina bi baksana kac tane kac mm neler var.Dikkatli bakarsan biraz anlaya bilirsin.Kist mi yumurta mi onu anlayamayiz tabi.

Gercekten bende cok sıkıldim artik bu isten.Sabrim tukendi artik.Aylardir ugrasiyoz yaa.Ramazan biter bitmez basliyorum bende.Kesin karar verdim.

Son düzenleme:
Başla canıım evet. Yeterince denedik denemedik demeyiz. Tüp tede ilk ay olacak diye bir şey yok. Uzarsa ordan da bakit kaybederiz.

Herkese merhaba aranıza yeni katıldım 15 gün sonra tup bebek tedavisine basliyacagim ilk kez.korku hüzün heyecan hepsini aynı anda yaşıyorum. Beni en çok tedirgin eden hormon ilaçlarının yan etkileri ve yumurta toplama işleminde verilen anestezi.panik atak hastasıyım ve başıma gelecekleri en ince ayrıntısına kadar bilmek istiyorum bana anlatır mısınız

Nasıl olur yaa. Regl durumundasın ve yumurta göremedi, öyle mi? Hem kist de neyin nesiymiş, nerden çıkmış? Bekliyor muydun böyle kist vs.?

Nasıl olur yaa. Regl durumundasın ve yumurta göremedi, öyle mi? Hem kist de neyin nesiymiş, nerden çıkmış? Bekliyor muydun böyle kist vs.?
Evet canım bekliyordum çünkü aşırı sancılı oluyordum adetimi. Klomen de sağolsun yapıyırmuş. Yarın soracağım bakalım yumurta neden göremedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…