- 28 Şubat 2017
- 1.523
- 3.332
- 53
- 52
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #52.121
Yaa, seni çekiştirmek istemiş, kulakların çınladı mıaaaa topluluk içinde fis kos yok. Merak ettim vallahi.
Yoo hiç çınlamadı vallahiYaa, seni çekiştirmek istemiş, kulakların çınladı mı
Yaa, seni çekiştirmek istemiş, kulakların çınladı mı
Hadi gel de bir an önce, görüşeceğizYoo hiç çınlamadı vallahi
Ay inşallah ben de sabırsızlanıyorum vallahiHadi gel de bir an önce, görüşeceğiz
Igne ne kullanmistin da 1 yumi olmus cnm.Daha once kac oluyodu ki?Bu riski niye goze almak zorundasin?Amma sordum haa.Hayirlisi olsun cnmHerkese merhabalar, benim 1 tanecik yumurtam oldu malesef cumartesi yumurta alınacak hemen döllenme işlemi yapılacak ve 2 yada 3 gün sonra transfer yapılacak bir engel olmaz ise şansım ve zamanım çok az ve bu riske girmek zorundayım-)
Olsun bir tane olsun sağlam olsun bir yumurta bir sperm yeter. İnşallah hamile olarak dönersin evine. Karnında bebişinle.Herkese merhabalar, benim 1 tanecik yumurtam oldu malesef cumartesi yumurta alınacak hemen döllenme işlemi yapılacak ve 2 yada 3 gün sonra transfer yapılacak bir engel olmaz ise şansım ve zamanım çok az ve bu riske girmek zorundayım-)
Aynen öyle canım ben de soktora bunu söyledim. Hocam korkuyorum artık dedim. Neden dedi. Sen çok panik be acele ediyorsun bence dır aşama aşama gideceğiz. Erkek olsan çoktan ikinci karıyı almıştın ha dedi. Yürrü be sana göre hava hoş dicektim. Daha aşılama yapmadık dedi. Bak 42 yaşında bir hastam aşılama ile hamile dedi. Olabilir ama ben aşılama istemiyorum döllenecek olan içerde de söllenir. Demekki ya yumurtam kalitesi yada dölleniyor tutunamıyor artık bakit kaybetmek istemiyorum dedim. Alttan baktı ultrasonla. Kistin var önce onu ilaçla yok edeceğiz bir, ikincisi yumurtaların tüpe başlamak içşn hiç uygun değil. Yarın tekrar hormon tahlili istiyorum onu yaptır kist içşn şlaç vereceğim ve tedavi şekşine yarın konuşup karraaa beririrz dedi. Zaten size gelmeden önce kan bermiştim hormon için yarın alacağım sonucu dedim. Tamam dedi. Çıktım geldim işte. Yarın olsun bakalım. Neden yumurtam uygun değilmiş sanırım yumurta göremedi. Yarın soracağım. Elime bir foto tutuşturdu sanki çok anlarmışım gibi. Sanırım kistin fotosu.amaaaan krndimi kurbanlık koyun gibi hissediyorum artıkKizceler yazamiyorum ama sessizce takipteyim sizi.Haremiz senin icinde hayirlisi olsun.16:00 randevun vardi sonucu okurum artik.Ramazan olmasaydi valla bende bu ay baslicaktim.Boyle olmucak,bosuna vakit kaybediyoruz.Bunu bile bile kaybetmeye devam ediyoruz.
Elimiz mahkum ne yapalım onlar ne derse o . İnşallah işini bilmeyen doktorların eline düşmeyelim de artık bu çektiklerimizi de katlanacağızAynen öyle canım ben de soktora bunu söyledim. Hocam korkuyorum artık dedim. Neden dedi. Sen çok panik be acele ediyorsun bence dır aşama aşama gideceğiz. Erkek olsan çoktan ikinci karıyı almıştın ha dedi. Yürrü be sana göre hava hoş dicektim. Daha aşılama yapmadık dedi. Bak 42 yaşında bir hastam aşılama ile hamile dedi. Olabilir ama ben aşılama istemiyorum döllenecek olan içerde de söllenir. Demekki ya yumurtam kalitesi yada dölleniyor tutunamıyor artık bakit kaybetmek istemiyorum dedim. Alttan baktı ultrasonla. Kistin var önce onu ilaçla yok edeceğiz bir, ikincisi yumurtaların tüpe başlamak içşn hiç uygun değil. Yarın tekrar hormon tahlili istiyorum onu yaptır kist içşn şlaç vereceğim ve tedavi şekşine yarın konuşup karraaa beririrz dedi. Zaten size gelmeden önce kan bermiştim hormon için yarın alacağım sonucu dedim. Tamam dedi. Çıktım geldim işte. Yarın olsun bakalım. Neden yumurtam uygun değilmiş sanırım yumurta göremedi. Yarın soracağım. Elime bir foto tutuşturdu sanki çok anlarmışım gibi. Sanırım kistin fotosu.amaaaan krndimi kurbanlık koyun gibi hissediyorum artık
Canim benim yaa,son cumlene sesli guldum vallahiAynen öyle canım ben de soktora bunu söyledim. Hocam korkuyorum artık dedim. Neden dedi. Sen çok panik be acele ediyorsun bence dır aşama aşama gideceğiz. Erkek olsan çoktan ikinci karıyı almıştın ha dedi. Yürrü be sana göre hava hoş dicektim. Daha aşılama yapmadık dedi. Bak 42 yaşında bir hastam aşılama ile hamile dedi. Olabilir ama ben aşılama istemiyorum döllenecek olan içerde de söllenir. Demekki ya yumurtam kalitesi yada dölleniyor tutunamıyor artık bakit kaybetmek istemiyorum dedim. Alttan baktı ultrasonla. Kistin var önce onu ilaçla yok edeceğiz bir, ikincisi yumurtaların tüpe başlamak içşn hiç uygun değil. Yarın tekrar hormon tahlili istiyorum onu yaptır kist içşn şlaç vereceğim ve tedavi şekşine yarın konuşup karraaa beririrz dedi. Zaten size gelmeden önce kan bermiştim hormon için yarın alacağım sonucu dedim. Tamam dedi. Çıktım geldim işte. Yarın olsun bakalım. Neden yumurtam uygun değilmiş sanırım yumurta göremedi. Yarın soracağım. Elime bir foto tutuşturdu sanki çok anlarmışım gibi. Sanırım kistin fotosu.amaaaan krndimi kurbanlık koyun gibi hissediyorum artık
Başla canıım evet. Yeterince denedik denemedik demeyiz. Tüp tede ilk ay olacak diye bir şey yok. Uzarsa ordan da bakit kaybederiz.Canim benim yaa,son cumlene sesli guldum vallahiKist icin d.kontrol hapi vericektir muhtemelen.Bende yasmin kullandim ya kist icin.Bu kist hep klomen ve catlatma ignesinin marifetleri.Her ay bosa geciyor.Bir ay da kist icin gecicek.Kistin kac mm mis bu arada.
Yumurtan olmasaydi,yumurtalarin tupe uygun degil demezdi bence.Bana da dr yumurtalarin tup icin uygun degil dedi.Çok buyuk oldugu icin.Dur bakalim sana ne dicek.
Ultrason kagidina bi baksana kac tane kac mm neler var.Dikkatli bakarsan biraz anlaya bilirsin.Kist mi yumurta mi onu anlayamayiz tabi.
Gercekten bende cok sıkıldim artik bu isten.Sabrim tukendi artik.Aylardir ugrasiyoz yaa.Ramazan biter bitmez basliyorum bende.Kesin karar verdim.
Ay inşallahElimiz mahkum ne yapalım onlar ne derse o . İnşallah işini bilmeyen doktorların eline düşmeyelim de artık bu çektiklerimizi de katlanacağız
Nasıl olur yaa. Regl durumundasın ve yumurta göremedi, öyle mi? Hem kist de neyin nesiymiş, nerden çıkmış? Bekliyor muydun böyle kist vs.?Aynen öyle canım ben de soktora bunu söyledim. Hocam korkuyorum artık dedim. Neden dedi. Sen çok panik be acele ediyorsun bence dır aşama aşama gideceğiz. Erkek olsan çoktan ikinci karıyı almıştın ha dedi. Yürrü be sana göre hava hoş dicektim. Daha aşılama yapmadık dedi. Bak 42 yaşında bir hastam aşılama ile hamile dedi. Olabilir ama ben aşılama istemiyorum döllenecek olan içerde de söllenir. Demekki ya yumurtam kalitesi yada dölleniyor tutunamıyor artık bakit kaybetmek istemiyorum dedim. Alttan baktı ultrasonla. Kistin var önce onu ilaçla yok edeceğiz bir, ikincisi yumurtaların tüpe başlamak içşn hiç uygun değil. Yarın tekrar hormon tahlili istiyorum onu yaptır kist içşn şlaç vereceğim ve tedavi şekşine yarın konuşup karraaa beririrz dedi. Zaten size gelmeden önce kan bermiştim hormon için yarın alacağım sonucu dedim. Tamam dedi. Çıktım geldim işte. Yarın olsun bakalım. Neden yumurtam uygun değilmiş sanırım yumurta göremedi. Yarın soracağım. Elime bir foto tutuşturdu sanki çok anlarmışım gibi. Sanırım kistin fotosu.amaaaan krndimi kurbanlık koyun gibi hissediyorum artık
Aynen oyle.Sanirim Poppy di laporoskopi oldu hala bekliyo.Insallah bizimde oyle olmaz.Bi de ben sizden zaten buyugum.Başla canıım evet. Yeterince denedik denemedik demeyiz. Tüp tede ilk ay olacak diye bir şey yok. Uzarsa ordan da bakit kaybederiz.
Bence yumurtasi var.Cunku yumurtalar tedaviye uygun degil demis dr.Ama yumurtaliklar demis olabilir mi acabaNasıl olur yaa. Regl durumundasın ve yumurta göremedi, öyle mi? Hem kist de neyin nesiymiş, nerden çıkmış? Bekliyor muydun böyle kist vs.?
Aylin Hanım konyalimisin iz ben de konyada yasiyorumBence yumurtasi var.Cunku yumurtalar tedaviye uygun degil demis dr.Ama yumurtaliklar demis olabilir mi acaba
Evet canım bekliyordum çünkü aşırı sancılı oluyordum adetimi. Klomen de sağolsun yapıyırmuş. Yarın soracağım bakalım yumurta neden göremedi.Nasıl olur yaa. Regl durumundasın ve yumurta göremedi, öyle mi? Hem kist de neyin nesiymiş, nerden çıkmış? Bekliyor muydun böyle kist vs.?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?