Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Aynen oyle.Sanirim Poppy di laporoskopi oldu hala bekliyo.Insallah bizimde oyle olmaz.Bi de ben sizden zaten buyugum.
Ultrason kagidina baktin mi?
Evet bir tane kist. Çünkü şimdi hatırladım sanırım 4 yumurta var gibi nişey söyledi ama çok küçük dedi. Yarın soracağım

Bugün bir embriyolog dan bir bilgi aldım. Transferden sonra bebeğin tutunması on günü buluyormuş. Bu yüzden ilk on gün istirahat önemli demiş. Yani bizim yaşımuzdskiler için.

Başla tabi, daha önce denemen var mıydı, yoktu di mi? Bu arada rahim filmi cektirecektin di mi, bu da bir başlangıç

Anlamadım hiçbir şey. Nasıl tüpe uygun değil. Tüpe uygun olmayan nasıl aşılamaya uygun oluyor? Sen Aret Hoca'ya da muayene oldun, uygun olmasa o derdi herhalde. Yarın gideceksin degil mi, sor bakalım tekrar. Neden uygun değil dediniz?

Başla tabi, daha önce denemen var mıydı, yoktu di mi? Bu arada rahim filmi cektirecektin di mi, bu da bir başlangıç
Rahim filmine cumaya randevu almistim.Ama esimi ikna edemedim.Riskli gerek yok diyor.Cok basit biseyi buyuttu.Bide adamla ugrasiyorum yaa.
Ilk denemem olcak cnm

Benim soracağım sorular tecrübeye dayalı mesela kullanılan hormon ilaçlarının yan etkilerini yaşadınız mı yasadiyalnız dayanışmayaçak bişey mi bir de yumurta toplamada verilen anestezi nasıl oluyor sedasyon dedikleri bu mu neler hissediliyor nasıl oluyor

İlaçların tepkisi herkese göre değişiyor, mesela bende hiçbir şey olmadı. Bazılarında sinir oluyor, mide bulantısı oluyor. Anestezisini ise ben çok seviyorum valla:), kafan güzel oluyor. Mutluluktan ucuyorsun bir süre. Bence sen takma kafana, doktoruna güven, kendini rahat bırak. Kendini ne kadar rahat bırakırsan yan etkilerinden de o kadar az etkilenirsin.

Haklısınız tsk ederim

Sanırım kistten dolayı bu ay uygun değşl demek şstedi

Merhaba hanımlar, sizce bu teste göre hamile miyim acaba?

Eklentiler

• IMG_20170524_205926.webp
    3,5 KB · Görüntüleme: 52
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…