- 12 Aralık 2016
- 1.550
- 3.053
- 63
- 51
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #52.141
Evet bir tane kist. Çünkü şimdi hatırladım sanırım 4 yumurta var gibi nişey söyledi ama çok küçük dedi. Yarın soracağımAynen oyle.Sanirim Poppy di laporoskopi oldu hala bekliyo.Insallah bizimde oyle olmaz.Bi de ben sizden zaten buyugum.
Ultrason kagidina baktin mi?
İnşallah o yumurta altın yumurta olur canımHerkese merhabalar, benim 1 tanecik yumurtam oldu malesef cumartesi yumurta alınacak hemen döllenme işlemi yapılacak ve 2 yada 3 gün sonra transfer yapılacak bir engel olmaz ise şansım ve zamanım çok az ve bu riske girmek zorundayım-)
Başla tabi, daha önce denemen var mıydı, yoktu di mi? Bu arada rahim filmi cektirecektin di mi, bu da bir başlangıçKizceler yazamiyorum ama sessizce takipteyim sizi.Haremiz senin icinde hayirlisi olsun.16:00 randevun vardi sonucu okurum artik.Ramazan olmasaydi valla bende bu ay baslicaktim.Boyle olmucak,bosuna vakit kaybediyoruz.Bunu bile bile kaybetmeye devam ediyoruz.
Anlamadım hiçbir şey. Nasıl tüpe uygun değil. Tüpe uygun olmayan nasıl aşılamaya uygun oluyor? Sen Aret Hoca'ya da muayene oldun, uygun olmasa o derdi herhalde. Yarın gideceksin degil mi, sor bakalım tekrar. Neden uygun değil dediniz?Aynen öyle canım ben de soktora bunu söyledim. Hocam korkuyorum artık dedim. Neden dedi. Sen çok panik be acele ediyorsun bence dır aşama aşama gideceğiz. Erkek olsan çoktan ikinci karıyı almıştın ha dedi. Yürrü be sana göre hava hoş dicektim. Daha aşılama yapmadık dedi. Bak 42 yaşında bir hastam aşılama ile hamile dedi. Olabilir ama ben aşılama istemiyorum döllenecek olan içerde de söllenir. Demekki ya yumurtam kalitesi yada dölleniyor tutunamıyor artık bakit kaybetmek istemiyorum dedim. Alttan baktı ultrasonla. Kistin var önce onu ilaçla yok edeceğiz bir, ikincisi yumurtaların tüpe başlamak içşn hiç uygun değil. Yarın tekrar hormon tahlili istiyorum onu yaptır kist içşn şlaç vereceğim ve tedavi şekşine yarın konuşup karraaa beririrz dedi. Zaten size gelmeden önce kan bermiştim hormon için yarın alacağım sonucu dedim. Tamam dedi. Çıktım geldim işte. Yarın olsun bakalım. Neden yumurtam uygun değilmiş sanırım yumurta göremedi. Yarın soracağım. Elime bir foto tutuşturdu sanki çok anlarmışım gibi. Sanırım kistin fotosu.amaaaan krndimi kurbanlık koyun gibi hissediyorum artık
Heeee, o benim. Buyrun benimAynen oyle.Sanirim Poppy di laporoskopi oldu hala bekliyo.Insallah bizimde oyle olmaz.Bi de ben sizden zaten buyugum.
Ultrason kagidina baktin mi?
Oncelikle aramiza hosgeldin cnm.Konyali degilim ama Konyada yasiyorum.Ayni sehirde oldugumuza sevindim.Hst ve dr konusunda birbirimize yardimci olabiliriz.Tedaviye hangi hst ve dr la baslicaksiniz?Kac yasindasiniz?Aylin Hanım konyalimisin iz ben de konyada yasiyorum
Nereden çıktı şimdi bu:). Dur bakalım daha transfer aşamasına gelemedik.Bugün bir embriyolog dan bir bilgi aldım. Transferden sonra bebeğin tutunması on günü buluyormuş. Bu yüzden ilk on gün istirahat önemli demiş. Yani bizim yaşımuzdskiler için.
Verecegiz canım, dur sakin ol. Panik atak hastasıysan bunu mutlaka doktoruna danışmalısın. Şimdi biz ne dersek yanlış olur.Bana cevap veren olmayacak sanırım.
Ben hic tup yaptimadim cnm Yardimci okamayacagim.Ama tecrubeli arkadaslar yardimci olurlarBana bir cevap verir misiniz lutfen
Rahim filmine cumaya randevu almistim.Ama esimi ikna edemedim.Riskli gerek yok diyor.Cok basit biseyi buyuttu.Bide adamla ugrasiyorum yaa.Başla tabi, daha önce denemen var mıydı, yoktu di mi? Bu arada rahim filmi cektirecektin di mi, bu da bir başlangıç
Ne anlamadım, çektirmeyecek misin?? Kesin cektirmen lazım, riski falan yok.Rahim filmine cumaya randevu almistim.Ama esimi ikna edemedim.Riskli gerek yok diyor.Cok basit biseyi buyuttu.Bide adamla ugrasiyorum yaa.
Ilk denemem olcak cnm
İlaçların tepkisi herkese göre değişiyor, mesela bende hiçbir şey olmadı. Bazılarında sinir oluyor, mide bulantısı oluyor. Anestezisini ise ben çok seviyorum valla:), kafan güzel oluyor. Mutluluktan ucuyorsun bir süre. Bence sen takma kafana, doktoruna güven, kendini rahat bırak. Kendini ne kadar rahat bırakırsan yan etkilerinden de o kadar az etkilenirsin.Benim soracağım sorular tecrübeye dayalı mesela kullanılan hormon ilaçlarının yan etkilerini yaşadınız mı yasadiyalnız dayanışmayaçak bişey mi bir de yumurta toplamada verilen anestezi nasıl oluyor sedasyon dedikleri bu mu neler hissediliyor nasıl oluyor
Haklısınız tsk ederimİlaçların tepkisi herkese göre değişiyor, mesela bende hiçbir şey olmadı. Bazılarında sinir oluyor, mide bulantısı oluyor. Anestezisini ise ben çok seviyorum valla:), kafan güzel oluyor. Mutluluktan ucuyorsun bir süre. Bence sen takma kafana, doktoruna güven, kendini rahat bırak. Kendini ne kadar rahat bırakırsan yan etkilerinden de o kadar az etkilenirsin.
Sanırım kistten dolayı bu ay uygun değşl demek şstediAnlamadım hiçbir şey. Nasıl tüpe uygun değil. Tüpe uygun olmayan nasıl aşılamaya uygun oluyor? Sen Aret Hoca'ya da muayene oldun, uygun olmasa o derdi herhalde. Yarın gideceksin degil mi, sor bakalım tekrar. Neden uygun değil dediniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?