Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Geçen ay tüp bebek tedavisi oldum sonuç negatif kimyasal gebelik yaşadım ne meram ediyorsun

Merhaba hanımlar, sizce bu teste göre hamile miyim acaba?
Yeni düşüğüm oldu, çok üzüldüm. İnşallah bu ay vardır, sağlıklıdır. Kasıklarımda ara ara özellikle sağda hafif batışmalr, seğirme gibioluyor. Bir haftadır parmağım arasında ip gibi uzayan yapışık bir akıntım var, bi de akşamları erkenden uyuyakalıyırum iki üç gecedir.

Hamile olabilirsin silik çıktığında da hamilelik belirtisi olabiliyor arkadaşılda olmuştu yarın kesin sonuç için kan testi yaptır inşallah mutlu sona ulaşırsın
Çok teşekkürler cevabınız için. Testi ilk yaptığımda çıkmadı, bi saat kadar sobra böyleydi. O yüzfen merak ettim hem de umutlandım. İnşallah vardur ve bu sefer sağlıklıdır inşallah tutunur

Igne ne kullanmistin da 1 yumi olmus cnm.Daha once kac oluyodu ki?Bu riski niye goze almak zorundasin?Amma sordum haa.Hayirlisi olsun cnm
Insallah kalitelidir de 5. Gune gider.
Ben yurt dışında yaşıyorum bebek için türkiyeye geldim onun için vaktim kısıtlı . 3 yumurta oldu ikisi büyümedi zaten bir adet oluyordu iğne isimlerini hatırlamıyorum yanımda yok şu an . Doktoruma güveniyorum gerisi rabbime kalmış inşallah yumurta kalitelidir de bebiş tutar.

Insallah cnm insallah

Aynen canım senin doktor cok rahat ona birsey olmuyor zati senin zamanini calan sevgili gibi bir sey bu adam kizkardesim ikizim var biliyorsunuz bekar kendisi.odasindaki kız 30 yaßında yumurtam yok diye üzüluyormus.neyse demek yumurtası cıkmıs ki devlette asilama yaptırmıs yeni ve sonuc tabi negatif.sende ki kistte klomenden her ay alıskanlık oldu galiba bu ay yumurtan tup icin degecek sayıda degil.doktorlar 3 yum. Görmek istiyor diye biliyorum.bu ay dinlende temmuzda gel artık Haremiz cim gecmis olsun . Benim fsh su bu bakan yok tup denemelerimde.yumurta saklamada baskent her ay bakıyordu fsh vs o zamanki hafif yuksek degerlerimi begenmiyordu. Ilk tup denememden beri ultrasonla yumurta sayısina bakilarak hep devam ettim.fsh kimbilir kac amh kim bilir kac.ama tedaviye cevap verecek duzeydeyim cok sukur.

Hosgeldin tedavin hayırlı uğurlu olsun insallah ilaclarin bende yan et009kisi yok yani ignelerin etkisi yok.havuz yontemiyle 3 kez opu oldum fitnes surekli spor yapan ben evlendikten sonra yapmadığim icin 60 kg.ya geldim.hayatımda hep 52 53 olmusumdur.sporsuzlugun sonucu kilo aldım sindi yavas yavas yuruyüse başladik..Herseyini zamaninda yapmalisın igne vb. Dr u merkezini iyi arastir enn iyi yerleri sec alaladelerle oyalanma bence.opuda iyi merkezlerden birinde isen hic korkma rahat agrısız 15 dk.lik islem.alalade kalabalık yerlerde oyle doktorla hafif bir kanaman ve sancin oluyor.merkezin sana rahim dinlendirme yapnalı

İyi geceler kızlar yazamadım iş yoğunluğundan neyse projem bitti sabah evime dönecem ve inşallah önümüzdeki 2 ay evimde takılacam İş derlerse rapor çakacaz artık

Adetim başladı 4 gün erken bu demekki cuma günü doktora çuf çuf başlayacak bizim iğnler ve veya ne tedavi uygun görecekse yanında. 20 gün önce 4 yumurta görmüştü. Kullandığım bu bitkiseller belki değiştirmiştir. Cuma günü öğrenecez tekrardan başlayacak stresli günler Geçen tüp bebek denemede 3 tü 2 si ni kullamışlardı 1 i boş çıkmıştı. Sonuç tutmamıştı. Bu seferde hem kaç yumurta çıkanların genetik testi sonucu... Vs vs

Adet başlayınca gerildim sanırım azcık

Alevv8142 hormon iğneleri bende zaten dominantım iyicene tavan yapmıştı. Birde üstüne benim iğne fobim depreşti ( bayılma değil direk saldırganlaşıyorum Kan almak 1 saat en az karşımdakine vuruyorum azcık deriye girene kadar girdikten sonra sorun yok ) olan bizim kocaya oldu oda gerilince sabır sabır dedi sonra kayışlar koptu çare annemi çağırmak oldu kadıncağız hedef tahtası oldu. 42 yaşındayım hiç kulak deldirmedim düşünün artık. Herkes he dedi tüm huysuzluklarıma kocam zaten kaçtı
Zaten demişti hamile kalırsam annesine kaçıcakmış doğuma gelecekmiş. Şapşik annesi alt katta oturuyor onu hesaplamadı neyse bende tavan ötesiydi

Yumurta toplamada anesteziyle yaptılar bende uyanınca ağrı oldu. İğne vuracaklar ağrı için hemşireyi kovdum. Asistan kız geldi beni kandırdı. Kocama bağırdı söyleniyor diye bende oh oh canıma değsin derken bana iğneyi sokmuş. Evde bir kaç saatlik hafif sızı oldu ama kaldırmayacak gibi değil.

adetin gecikti mi? Kaç gün gecikti? Bir saat sonra çıkan çizgi bence yanıltıcı. İlk 5-6 dk dikkate alınması söyleniyor. En sağlamı kan testi. Hayırlısı olsun inşallah.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…