- 28 Şubat 2017
- 1.523
- 3.332
- 53
- 52
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #52.161
Herhalde, bence de, tek mantıklı açıklama oSanırım kistten dolayı bu ay uygun değşl demek şstedi
Geçen ay tüp bebek tedavisi oldum sonuç negatif kimyasal gebelik yaşadım ne meram ediyorsunBenim soracağım sorular tecrübeye dayalı mesela kullanılan hormon ilaçlarının yan etkilerini yaşadınız mı yasadiyalnız dayanışmayaçak bişey mi bir de yumurta toplamada verilen anestezi nasıl oluyor sedasyon dedikleri bu mu neler hissediliyor nasıl oluyor
Yeni düşüğüm oldu, çok üzüldüm. İnşallah bu ay vardır, sağlıklıdır. Kasıklarımda ara ara özellikle sağda hafif batışmalr, seğirme gibioluyor. Bir haftadır parmağım arasında ip gibi uzayan yapışık bir akıntım var, bi de akşamları erkenden uyuyakalıyırum iki üç gecedir.Merhaba hanımlar, sizce bu teste göre hamile miyim acaba?
Hamile olabilirsin silik çıktığında da hamilelik belirtisi olabiliyor arkadaşılda olmuştu yarın kesin sonuç için kan testi yaptır inşallah mutlu sona ulaşırsınBana kimse bişey yazmayacak mı
Bence gebelik varMerhaba hanımlar, sizce bu teste göre hamile miyim acaba?
Çok teşekkürler cevabınız için. Testi ilk yaptığımda çıkmadı, bi saat kadar sobra böyleydi. O yüzfen merak ettim hem de umutlandım. İnşallah vardur ve bu sefer sağlıklıdır inşallah tutunurHamile olabilirsin silik çıktığında da hamilelik belirtisi olabiliyor arkadaşılda olmuştu yarın kesin sonuç için kan testi yaptır inşallah mutlu sona ulaşırsın
Çok teşekkür ederim. İnşallah öyledirBence gebelik var
İnşallah öyle olur canım çok teşekkür ederim.İnşallah o yumurta altın yumurta olur canım
Ben yurt dışında yaşıyorum bebek için türkiyeye geldim onun için vaktim kısıtlı . 3 yumurta oldu ikisi büyümedi zaten bir adet oluyordu iğne isimlerini hatırlamıyorum yanımda yok şu an . Doktoruma güveniyorum gerisi rabbime kalmış inşallah yumurta kalitelidir de bebiş tutar.Igne ne kullanmistin da 1 yumi olmus cnm.Daha once kac oluyodu ki?Bu riski niye goze almak zorundasin?Amma sordum haa.Hayirlisi olsun cnm
Insallah kalitelidir de 5. Gune gider.
Insallah cnm insallahBen yurt dışında yaşıyorum bebek için türkiyeye geldim onun için vaktim kısıtlı . 3 yumurta oldu ikisi büyümedi zaten bir adet oluyordu iğne isimlerini hatırlamıyorum yanımda yok şu an . Doktoruma güveniyorum gerisi rabbime kalmış inşallah yumurta kalitelidir de bebiş tutar.
Aynen canım senin doktor cok rahat ona birsey olmuyor zati senin zamanini calan sevgili gibi bir sey bu adamAynen öyle canım ben de soktora bunu söyledim. Hocam korkuyorum artık dedim. Neden dedi. Sen çok panik be acele ediyorsun bence dır aşama aşama gideceğiz. Erkek olsan çoktan ikinci karıyı almıştın ha dedi. Yürrü be sana göre hava hoş dicektim. Daha aşılama yapmadık dedi. Bak 42 yaşında bir hastam aşılama ile hamile dedi. Olabilir ama ben aşılama istemiyorum döllenecek olan içerde de söllenir. Demekki ya yumurtam kalitesi yada dölleniyor tutunamıyor artık bakit kaybetmek istemiyorum dedim. Alttan baktı ultrasonla. Kistin var önce onu ilaçla yok edeceğiz bir, ikincisi yumurtaların tüpe başlamak içşn hiç uygun değil. Yarın tekrar hormon tahlili istiyorum onu yaptır kist içşn şlaç vereceğim ve tedavi şekşine yarın konuşup karraaa beririrz dedi. Zaten size gelmeden önce kan bermiştim hormon için yarın alacağım sonucu dedim. Tamam dedi. Çıktım geldim işte. Yarın olsun bakalım. Neden yumurtam uygun değilmiş sanırım yumurta göremedi. Yarın soracağım. Elime bir foto tutuşturdu sanki çok anlarmışım gibi. Sanırım kistin fotosu.amaaaan krndimi kurbanlık koyun gibi hissediyorum artık
Hosgeldin tedavin hayırlı uğurlu olsun insallahBenim soracağım sorular tecrübeye dayalı mesela kullanılan hormon ilaçlarının yan etkilerini yaşadınız mı yasadiyalnız dayanışmayaçak bişey mi bir de yumurta toplamada verilen anestezi nasıl oluyor sedasyon dedikleri bu mu neler hissediliyor nasıl oluyor
adetin gecikti mi? Kaç gün gecikti? Bir saat sonra çıkan çizgi bence yanıltıcı. İlk 5-6 dk dikkate alınması söyleniyor. En sağlamı kan testi. Hayırlısı olsun inşallah.Yeni düşüğüm oldu, çok üzüldüm. İnşallah bu ay vardır, sağlıklıdır. Kasıklarımda ara ara özellikle sağda hafif batışmalr, seğirme gibioluyor. Bir haftadır parmağım arasında ip gibi uzayan yapışık bir akıntım var, bi de akşamları erkenden uyuyakalıyırum iki üç gecedir.
günaydın canım. İnşallah.
Günaydıııınnnnnn, hepinizin günü aydın olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?