- 12 Aralık 2016
- 1.550
- 3.053
- 63
- 51
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #52.181
Günaydıııınnnnnn, hepinizin günü aydın olur inşallah. Yaa buradayım aslında ben, girdim foruma da, iki saattir Bebegimhadi 'nin yazdıklarını çözmeye çalışıyorum..
ya yok zamanımı çalmıyor. ben istedim bir kaç ay normal denemeyi. Daha evleneli ne oldu ki, bir yıl vereyim kendime dedim. İşte bir yıl da dolmak üzere zaten. Bir ay da kist için beklerim sanırım. bir yıl olmadan başlamış olacağım inşallah tüpe. Zaten evliliğimizin ilk aylarını hiç saymıyorum hem moral bozukluğundan hem de benim adapte olamamamdan dolayı doğru düzgün bir cinsel hayatımız da olamadı. İşte son 4-5 aydır fena değil diyeyim. yani çalışma mecburiyetimiz olmasa inanın benim aklıma bile gelmiyor. Ama bu işte düzenli ve gün aşırı bir performans önemli. E bende de o yok napalım.Aynen canım senin doktor cok rahat ona birsey olmuyor zati senin zamanini calan sevgili gibi bir sey bu adamkizkardesim ikizim var biliyorsunuz bekar kendisi.odasindaki kız 30 yaßında yumurtam yok diye üzüluyormus.neyse demek yumurtası cıkmıs ki devlette asilama yaptırmıs yeni ve sonuc tabi negatif.sende ki kistte klomenden her ay alıskanlık oldu galiba bu ay yumurtan tup icin degecek sayıda degil.doktorlar 3 yum. Görmek istiyor diye biliyorum.bu ay dinlende temmuzda gel artık Haremiz cim gecmis olsun . Benim fsh su bu bakan yok tup denemelerimde.yumurta saklamada baskent her ay bakıyordu fsh vs o zamanki hafif yuksek degerlerimi begenmiyordu. Ilk tup denememden beri ultrasonla yumurta sayısina bakilarak hep devam ettim.fsh kimbilir kac amh kim bilir kac.ama tedaviye cevap verecek duzeydeyim cok sukur.
Gözün aydın allah kucağına sağlıkla almayı nasip etsinHayırlı sabahlar.. Nasılsınız? Çok şükür ben pozitif sonuç aldım hamdolsun maşallah subhanallah. İnşallah isteyen herkese nasip etsin rabbim.. Rabbim bizlerede tamamına erdirsin inşallah.. Amin..
Ben de 1 yıl denedim, bekledim canım..ya yok zamanımı çalmıyor. ben istedim bir kaç ay normal denemeyi. Daha evleneli ne oldu ki, bir yıl vereyim kendime dedim. İşte bir yıl da dolmak üzere zaten. Bir ay da kist için beklerim sanırım. bir yıl olmadan başlamış olacağım inşallah tüpe. Zaten evliliğimizin ilk aylarını hiç saymıyorum hem moral bozukluğundan hem de benim adapte olamamamdan dolayı doğru düzgün bir cinsel hayatımız da olamadı. İşte son 4-5 aydır fena değil diyeyim. yani çalışma mecburiyetimiz olmasa inanın benim aklıma bile gelmiyor. Ama bu işte düzenli ve gün aşırı bir performans önemli. E bende de o yok napalım.
mrh cnm ama sana tavsiyem aşılama ile falan vakit kaybetme bence hemen tüp bebeğe geç cnm az yumurta varsa zaten neyin aşılamasını yapıyorlar anlamıyorum bu dr ları ben ...tüp kesin sonuç oluyor bizim yaş ve kalite biliyorsun genelde sorun hep sakın canını sıkma rahat ol moralini yüksek tut hep.. hormonları çok etkiliyor stres ve moral bozukluğu inşallah hayırlısı olsun cnmAynen öyle canım ben de soktora bunu söyledim. Hocam korkuyorum artık dedim. Neden dedi. Sen çok panik be acele ediyorsun bence dır aşama aşama gideceğiz. Erkek olsan çoktan ikinci karıyı almıştın ha dedi. Yürrü be sana göre hava hoş dicektim. Daha aşılama yapmadık dedi. Bak 42 yaşında bir hastam aşılama ile hamile dedi. Olabilir ama ben aşılama istemiyorum döllenecek olan içerde de söllenir. Demekki ya yumurtam kalitesi yada dölleniyor tutunamıyor artık bakit kaybetmek istemiyorum dedim. Alttan baktı ultrasonla. Kistin var önce onu ilaçla yok edeceğiz bir, ikincisi yumurtaların tüpe başlamak içşn hiç uygun değil. Yarın tekrar hormon tahlili istiyorum onu yaptır kist içşn şlaç vereceğim ve tedavi şekşine yarın konuşup karraaa beririrz dedi. Zaten size gelmeden önce kan bermiştim hormon için yarın alacağım sonucu dedim. Tamam dedi. Çıktım geldim işte. Yarın olsun bakalım. Neden yumurtam uygun değilmiş sanırım yumurta göremedi. Yarın soracağım. Elime bir foto tutuşturdu sanki çok anlarmışım gibi. Sanırım kistin fotosu.amaaaan krndimi kurbanlık koyun gibi hissediyorum artık
Aynen ben de yaa. Her okuduğum mesajından sonra gözlerimi kapatıp düşünmeye başlıyorum, ne demek istemiş olabilir diye. Ama yine olmuyooo, yine çözemiyorum.
öncelikle tedavin hayırlı olsun ....ilk başta rahat olmaslazım stres yapma herşeyi değiştiriyor stres cnm ve hiç korkma ilaçların ben yan etkisini görmedim fakat son deneme bacaklarımda ağrı oldu benim çok dr da ilaçlardan dedi ama herkez de aynı şey olmaz ... iğne ler ile yumurtalar istenilen boyuta gelince opu çatlatma iğnesi veriliyor ve 36 saat içinde opu oluyor yani yumurtalar toplanıp dölleme ve bölünme herşey iyi giderse 3, gün vya 5, gün transfer veya dondurup havuz yapma genetik falan herkezin farklı durumına göre işlem yapılıyor ....anesteziden hiç korkma bayılıyorsun zaten ve hiç birşey anlamıyorsun uyandığında herşey bitmiş oluyor 1 ..2 gün adet sancısı gibi hafif ağrılar olabilir bu kadar cnm....tekrardan hayırlı olsun 1 .deneme de inşallah bebişlerini kucağına alırsın...bol şansHerkese merhaba aranıza yeni katıldım 15 gün sonra tup bebek tedavisine basliyacagim ilk kez.korku hüzün heyecan hepsini aynı anda yaşıyorum. Beni en çok tedirgin eden hormon ilaçlarının yan etkileri ve yumurta toplama işleminde verilen anestezi.panik atak hastasıyım ve başıma gelecekleri en ince ayrıntısına kadar bilmek istiyorum bana anlatır mısınız
ayy ne güzel tebrikler inşallah allahım kucağınıza almayı nasip etsin...Hayırlı sabahlar.. Nasılsınız? Çok şükür ben pozitif sonuç aldım hamdolsun maşallah subhanallah. İnşallah isteyen herkese nasip etsin rabbim.. Rabbim bizlerede tamamına erdirsin inşallah.. Amin..
Ben çözdüm ama aynı konuşuyormuş gibi yazıyor, sanki bir aletAynen ben de yaa. Her okuduğum mesajından sonra gözlerimi kapatıp düşünmeye başlıyorum, ne demek istemiş olabilir diye. Ama yine olmuyooo, yine çözemiyorum.Kızım sen ne ayaksın he ? Amacın ne? Söyle bakiimmm Bebegimhadi
Hayırlı olsun, tebrikler, sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Kaçıncı gün embriyosuydu, genetiğe vs. gitti mi?Hayırlı sabahlar.. Nasılsınız? Çok şükür ben pozitif sonuç aldım hamdolsun maşallah subhanallah. İnşallah isteyen herkese nasip etsin rabbim.. Rabbim bizlerede tamamına erdirsin inşallah.. Amin..
Hhhhııı ???Ben çözdüm ama aynı konuşuyormuş gibi yazıyor, sanki bir aletBebegimhadi 'nin konuşmasını aynen yazıya aktarıyor gibi. O yüzden bence biz de okurken sanki o konuşuyormuş da biz dinliyormuşuz gibi okursak daha rahat anlaşılıyor. Anlatabildim mi, anlatmaya çalışırken daha da karıştırdım galiba..
ama konuşma ve yazım çok farklı olmalı. konuşurken vurgu yaparız mimik yaparız anlarız, anlatırız. Bence noktalama işaretlerini kullanmalı ve devrik cümle kullanmamalı arkadaşımız.Ben çözdüm ama aynı konuşuyormuş gibi yazıyor, sanki bir aletBebegimhadi 'nin konuşmasını aynen yazıya aktarıyor gibi. O yüzden bence biz de okurken sanki o konuşuyormuş da biz dinliyormuşuz gibi okursak daha rahat anlaşılıyor. Anlatabildim mi, anlatmaya çalışırken daha da karıştırdım galiba..
Haremizay dur beni denizkaplan ile karşı karşıya getirme ben onunla laf yarışı yapamam. o çok hazırcevap bir cadıııı
efendim canım??Haremiz
ben tedaviye ara vermeden Brüksel de hemen başlıcam...durmak yok yola devamefendim canım??
evet canım, deneyip en sağlıklı embriyoyu bulacağız inşallah. Başka şansımız yok.ben tedaviye ara vermeden Brüksel de hemen başlıcam...durmak yok yola devam
Hhhhııı ???
arıfoğlu arı sütü sence nasıldır bir fikrin varmıevet canım, deneyip en sağlıklı embriyoyu bulacağız inşallah. Başka şansımız yok.
canımbu arı sütü arifoğlundan alıyorum bu konuda fikriniz varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?