Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

ya yok zamanımı çalmıyor. ben istedim bir kaç ay normal denemeyi. Daha evleneli ne oldu ki, bir yıl vereyim kendime dedim. İşte bir yıl da dolmak üzere zaten. Bir ay da kist için beklerim sanırım. bir yıl olmadan başlamış olacağım inşallah tüpe. Zaten evliliğimizin ilk aylarını hiç saymıyorum hem moral bozukluğundan hem de benim adapte olamamamdan dolayı doğru düzgün bir cinsel hayatımız da olamadı. İşte son 4-5 aydır fena değil diyeyim. yani çalışma mecburiyetimiz olmasa inanın benim aklıma bile gelmiyor. Ama bu işte düzenli ve gün aşırı bir performans önemli. E bende de o yok napalım.

Ben de 1 yıl denedim, bekledim canım..

mrh cnm ama sana tavsiyem aşılama ile falan vakit kaybetme bence hemen tüp bebeğe geç cnm az yumurta varsa zaten neyin aşılamasını yapıyorlar anlamıyorum bu dr ları ben ...tüp kesin sonuç oluyor bizim yaş ve kalite biliyorsun genelde sorun hep sakın canını sıkma rahat ol moralini yüksek tut hep.. hormonları çok etkiliyor stres ve moral bozukluğu inşallah hayırlısı olsun cnm

öncelikle tedavin hayırlı olsun ....ilk başta rahat olmaslazım stres yapma herşeyi değiştiriyor stres cnm ve hiç korkma ilaçların ben yan etkisini görmedim fakat son deneme bacaklarımda ağrı oldu benim çok dr da ilaçlardan dedi ama herkez de aynı şey olmaz ... iğne ler ile yumurtalar istenilen boyuta gelince opu çatlatma iğnesi veriliyor ve 36 saat içinde opu oluyor yani yumurtalar toplanıp dölleme ve bölünme herşey iyi giderse 3, gün vya 5, gün transfer veya dondurup havuz yapma genetik falan herkezin farklı durumına göre işlem yapılıyor ....anesteziden hiç korkma bayılıyorsun zaten ve hiç birşey anlamıyorsun uyandığında herşey bitmiş oluyor 1 ..2 gün adet sancısı gibi hafif ağrılar olabilir bu kadar cnm....tekrardan hayırlı olsun 1 .deneme de inşallah bebişlerini kucağına alırsın...bol şans

Hayırlı sabahlar.. Nasılsınız? Çok şükür ben pozitif sonuç aldım hamdolsun maşallah subhanallah. İnşallah isteyen herkese nasip etsin rabbim.. Rabbim bizlerede tamamına erdirsin inşallah.. Amin..
ayy ne güzel tebrikler inşallah allahım kucağınıza almayı nasip etsin...

Ben çözdüm ama aynı konuşuyormuş gibi yazıyor, sanki bir alet Bebegimhadi 'nin konuşmasını aynen yazıya aktarıyor gibi. O yüzden bence biz de okurken sanki o konuşuyormuş da biz dinliyormuşuz gibi okursak daha rahat anlaşılıyor. Anlatabildim mi, anlatmaya çalışırken daha da karıştırdım galiba..

Hayırlı sabahlar.. Nasılsınız? Çok şükür ben pozitif sonuç aldım hamdolsun maşallah subhanallah. İnşallah isteyen herkese nasip etsin rabbim.. Rabbim bizlerede tamamına erdirsin inşallah.. Amin..
Hayırlı olsun, tebrikler, sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Kaçıncı gün embriyosuydu, genetiğe vs. gitti mi?

Hhhhııı ???

ama konuşma ve yazım çok farklı olmalı. konuşurken vurgu yaparız mimik yaparız anlarız, anlatırız. Bence noktalama işaretlerini kullanmalı ve devrik cümle kullanmamalı arkadaşımız. ben de cümleye başladıktan sonra aklıma gelen kelimeleri en sona ekliyorum, sonra okuyorum ki devrik olmuş tekrar düzeltiyorum.
kızma bize Bebegimhadi ciğim. seni seviyoruz biliyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…