- 12 Aralık 2016
- 1.550
- 3.053
- 63
- 51
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #52.201
baktım şimdi internetten. saf doğal diyor. eğer öyleyse gerçekten iyi. Ama fiyat ne göremedim. sanırım 12 gram.arıfoğlu arı sütü sence nasıldır bir fikrin varmı
organik arı sütü fiyatı 88 tl 40 gr galiba evde şimdibaktım şimdi internetten. saf doğal diyor. eğer öyleyse gerçekten iyi. Ama fiyat ne göremedim. sanırım 12 gram.
88 çok ucuzmuş ya. denizkaplan ın dediği gibi babam satıyor üretiyor. istersen yardımcı olurum.organik arı sütü fiyatı 88 tl 40 gr galiba evde şimdi
bu elimdeki bitsinde konuşalım88 çok ucuzmuş ya. denizkaplan ın dediği gibi babam satıyor üretiyor. istersen yardımcı olurum.
Kızım bak git. Belli ki sen hala gizli doğalcısın. Yeme biziDoğal yollardan bebek sahibi olamayan çiftler dikkat!
"Antioksidan içeriği yüksek besinler hamilelik şansını artırır" diyen uzmanlar, kısırlık tedavisinde tüketilmesi gereken gıdaları şöyle sıralıyor: "Özellikle folikasit kullanılan beslenme programında meyve, sebze ve kuru baklagilleri ihmal etmeyen kadınların hamile kalma oranları artıyor. Yağlar gebe kalmak için en önemli besin gruplarından biridir. İçerisinde bulunan E vitamini sayesinde doğru kullanıldığında olumlu sonuçlar doğururken margarinler gibi trans formata getirildiklerinde olumsuzluklar baş gösterebilir. Ayrıca kızartılmış yağda trans yağ asiti artışı olduğu unutulmamalıdır. Kadınlar kahveden kaçınmalı, alkolden uzak durmalı."
Kaynak: Takvim
Kızım bak git. Belli ki sen hala gizli doğalcısın. Yeme bizi
Sağı solu belli olmaz onunKızım bak git. Belli ki sen hala gizli doğalcısın. Yeme bizi
Ben klinikteyim ki bile, sıra bekliyorum. Sizi bensiz bırakmaya gönlüm razı olmuyor, o yüzden buralardayım
canım ben saat 3 te tahlil sonuçlarımı alıp öyle gideceğim.
yaaa. bekliyordun ama bu sonucu değil mi, söylüyordun. hayırlısı olsun. Bakarsın iğnelerle büyürler.Şimdi çıktım klinikten. Cem Bey bu ayı pas geçelim dedi. Sadece solda 3 var ama iğnelerden sonra ne olur bilemeyiz, elimizde 1 kalabilir, o yüzden riske girmeyelim dedi.
Vaaaayyy, canlı yayın haBen klinikteyim ki bile, sıra bekliyorum. Sizi bensiz bırakmaya gönlüm razı olmuyor, o yüzden buralardayım
senin önceleri kaç folikül görünmüştü ilk başta?Şimdi çıktım klinikten. Cem Bey bu ayı pas geçelim dedi. Sadece solda 3 var ama iğnelerden sonra ne olur bilemeyiz, elimizde 1 kalabilir, o yüzden riske girmeyelim dedi.
Geçen ay 7-8 var demişti ama 4 toplanabilmiştisenin önceleri kaç folikül görünmüştü ilk başta?
Hmm iyi oldu bence canım, çünkü 3 aydır hormon alıyordun, biraz dinlenmende fayda var. Cem Bey'in de dinlendirmesi gerekiyordu aslında direkt. Dinlen, tatil yap, arı sütünü aman ihmal etme, o çok önemli, hayat memat meselesiŞimdi çıktım klinikten. Cem Bey bu ayı pas geçelim dedi. Sadece solda 3 var ama iğnelerden sonra ne olur bilemeyiz, elimizde 1 kalabilir, o yüzden riske girmeyelim dedi.
Aynen canım. Dediklerini harfien uygulayacağımHmm iyi oldu bence canım, çünkü 3 aydır hormon alıyordun, biraz dinlenmende fayda var. Cem Bey'in de dinlendirmesi gerekiyordu aslında direkt. Dinlen, tatil yap, arı sütünü aman ihmal etme, o çok önemli, hayat memat meselesiKafanı dagit, bizlerden biraz uzak kal diyemeyeceğim, kalma . Zaten genetik sonucun da gelir o arada.
benim de 7 - 8 denmişti, 5 toplanabildi geçen sefer, demek ki bu şekilde oluyor... eee o zaman 3te 1 tahmini doğru, seni de yormak istememiştir.... bu arada geçen tedavide benim sol yumurtalığım boştu, şimdi ise orada daha çokmuş... aydan aya değişiyor dediler... o zaman neymiş gelecek ayyyyy 10 görürsün inşallah :)Geçen ay 7-8 var demişti ama 4 toplanabilmişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?