Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Doğal yollardan bebek sahibi olamayan çiftler dikkat!
"Antioksidan içeriği yüksek besinler hamilelik şansını artırır" diyen uzmanlar, kısırlık tedavisinde tüketilmesi gereken gıdaları şöyle sıralıyor: "Özellikle folikasit kullanılan beslenme programında meyve, sebze ve kuru baklagilleri ihmal etmeyen kadınların hamile kalma oranları artıyor. Yağlar gebe kalmak için en önemli besin gruplarından biridir. İçerisinde bulunan E vitamini sayesinde doğru kullanıldığında olumlu sonuçlar doğururken margarinler gibi trans formata getirildiklerinde olumsuzluklar baş gösterebilir. Ayrıca kızartılmış yağda trans yağ asiti artışı olduğu unutulmamalıdır. Kadınlar kahveden kaçınmalı, alkolden uzak durmalı."

Kaynak: Takvim

Kızım bak git. Belli ki sen hala gizli doğalcısın. Yeme bizi

Şimdi çıktım klinikten. Cem Bey bu ayı pas geçelim dedi. Sadece solda 3 var ama iğnelerden sonra ne olur bilemeyiz, elimizde 1 kalabilir, o yüzden riske girmeyelim dedi.

Şimdi çıktım klinikten. Cem Bey bu ayı pas geçelim dedi. Sadece solda 3 var ama iğnelerden sonra ne olur bilemeyiz, elimizde 1 kalabilir, o yüzden riske girmeyelim dedi.
yaaa. bekliyordun ama bu sonucu değil mi, söylüyordun. hayırlısı olsun. Bakarsın iğnelerle büyürler.

valla kızlar nasıl bir kaynatymadır sizinki... müptela yaptınız beni de:) acayip yoğundum işte iki günden beri, hiçbir şeye bakamadım, neyse bugün rahatım, hemen okudum mesajları yaladım yuttum.... Haremiz sakın bekleme, direk tüp bebek; Bebegimhadi ben senin yazdıklarını anlıyorum, bakma sen onlara, arkadaşlar çok zilli, takılmadan duramıyorlar bence :); poppy73 sen fena casussun ben anladım onu :) nasıl yakalıyorsun herşeyi, haklısın bu arada, hepimiz aynı anda adet görüyoruz, ilginccccc.... yeni gelen arkadaşlar maddi sorunu olmayan arkadaşlar direk tüp bebek diyorum, korkmayın yan etkisi yok, bu konuda kendi doktorumun kafasını ütüledim bana birşey olur mu diyee... korkmayın, korkunun ecele faydası yok :) bana gelince pazartesi iğnelere başladım, aynı tedavi gonal f 300, yarın sabah da kontrol var bakalım hayırlısı.... bu sefer sanki tedavide değilim, iyice sıradanlaştı, benim için doğal demek tüp demek oldu vallahi :) dün akşam dışarıya çıktım mecbur, arkadaş yurtdışından geldi üç günlüğüne, tuvaletinde iğne yaptım yemek yediğimiz yerin... neyse bizim hayatımız da böyle işte...

Hmm iyi oldu bence canım, çünkü 3 aydır hormon alıyordun, biraz dinlenmende fayda var. Cem Bey'in de dinlendirmesi gerekiyordu aslında direkt. Dinlen, tatil yap, arı sütünü aman ihmal etme, o çok önemli, hayat memat meselesi Kafanı dagit, bizlerden biraz uzak kal diyemeyeceğim, kalma . Zaten genetik sonucun da gelir o arada.

Aynen canım. Dediklerini harfien uygulayacağım

Geçen ay 7-8 var demişti ama 4 toplanabilmişti
benim de 7 - 8 denmişti, 5 toplanabildi geçen sefer, demek ki bu şekilde oluyor... eee o zaman 3te 1 tahmini doğru, seni de yormak istememiştir.... bu arada geçen tedavide benim sol yumurtalığım boştu, şimdi ise orada daha çokmuş... aydan aya değişiyor dediler... o zaman neymiş gelecek ayyyyy 10 görürsün inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…