- 28 Şubat 2017
- 1.523
- 3.332
- 53
- 52
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #52.221
valla kızlar nasıl bir kaynatymadır sizinki... müptela yaptınız beni de:) acayip yoğundum işte iki günden beri, hiçbir şeye bakamadım, neyse bugün rahatım, hemen okudum mesajları yaladım yuttum....Haremiz sakın bekleme, direk tüp bebek; Bebegimhadi ben senin yazdıklarını anlıyorum, bakma sen onlara, arkadaşlar çok zilli, takılmadan duramıyorlar bence :); poppy73 sen fena casussun ben anladım onu :) nasıl yakalıyorsun herşeyi, haklısın bu arada, hepimiz aynı anda adet görüyoruz, ilginccccc.... yeni gelen arkadaşlar maddi sorunu olmayan arkadaşlar direk tüp bebek diyorum, korkmayın yan etkisi yok, bu konuda kendi doktorumun kafasını ütüledim bana birşey olur mu diyee... korkmayın, korkunun ecele faydası yok :) bana gelince pazartesi iğnelere başladım, aynı tedavi gonal f 300, yarın sabah da kontrol var bakalım hayırlısı.... bu sefer sanki tedavide değilim, iyice sıradanlaştı, benim için doğal demek tüp demek oldu vallahi :) dün akşam dışarıya çıktım mecbur, arkadaş yurtdışından geldi üç günlüğüne, tuvaletinde iğne yaptım yemek yediğimiz yerin... neyse bizim hayatımız da böyle işte...
Heeee, ben de diyorum acaba ben de mi casusluk yapsamvalla kızlar nasıl bir kaynatymadır sizinki... müptela yaptınız beni de:) acayip yoğundum işte iki günden beri, hiçbir şeye bakamadım, neyse bugün rahatım, hemen okudum mesajları yaladım yuttum....Haremiz sakın bekleme, direk tüp bebek; Bebegimhadi ben senin yazdıklarını anlıyorum, bakma sen onlara, arkadaşlar çok zilli, takılmadan duramıyorlar bence :); poppy73 sen fena casussun ben anladım onu :) nasıl yakalıyorsun herşeyi, haklısın bu arada, hepimiz aynı anda adet görüyoruz, ilginccccc.... yeni gelen arkadaşlar maddi sorunu olmayan arkadaşlar direk tüp bebek diyorum, korkmayın yan etkisi yok, bu konuda kendi doktorumun kafasını ütüledim bana birşey olur mu diyee... korkmayın, korkunun ecele faydası yok :) bana gelince pazartesi iğnelere başladım, aynı tedavi gonal f 300, yarın sabah da kontrol var bakalım hayırlısı.... bu sefer sanki tedavide değilim, iyice sıradanlaştı, benim için doğal demek tüp demek oldu vallahi :) dün akşam dışarıya çıktım mecbur, arkadaş yurtdışından geldi üç günlüğüne, tuvaletinde iğne yaptım yemek yediğimiz yerin... neyse bizim hayatımız da böyle işte...
şekerim bu sefer başka bir doktor baktı, benim asıl doktor kongredeymiş, bir tarafta 4 bir tarafta 2 mi gördü, anlamadım, net birşey söylemedi... ben de ekrandan en az 3 gördüm o kesin... cuma kesin sonuç belli olur...Heeee, ben de diyorum acaba ben de mi casusluk yapsamiki prensesin annesi gibi . Merak etmiştik seni, tedaviye başladığını bildiğimiz için. Kaç yumurta toplanacak gibiymiş?
Evet, öyle valla, tüp demek doğal demek, doğal demek tüp demek bizim için...
Vaaaayyy, canlı yayın ha
10 tane ve kaliteli inşallah canımbenim de 7 - 8 denmişti, 5 toplanabildi geçen sefer, demek ki bu şekilde oluyor... eee o zaman 3te 1 tahmini doğru, seni de yormak istememiştir.... bu arada geçen tedavide benim sol yumurtalığım boştu, şimdi ise orada daha çokmuş... aydan aya değişiyor dediler... o zaman neymiş gelecek ayyyyy 10 görürsün inşallah :)
Evet canım , bekliyordum aslında. Çünkü geçen ay 7-8 olunca bu ay verimsiz olacağını tahmin etmiştim. Neyse ki bu ay iğnesiz hormonsuz geçecekyaaa. bekliyordun ama bu sonucu değil mi, söylüyordun. hayırlısı olsun. Bakarsın iğnelerle büyürler.
Hadi hayırlısı yaaa. Güzel haberler alalım artıkın noolurşekerim bu sefer başka bir doktor baktı, benim asıl doktor kongredeymiş, bir tarafta 4 bir tarafta 2 mi gördü, anlamadım, net birşey söylemedi... ben de ekrandan en az 3 gördüm o kesin... cuma kesin sonuç belli olur...
di mi ne çok ihtiyacımız var güzel habere:) yarın haber vereceğim... inşallahHadi hayırlısı yaaa. Güzel haberler alalım artıkın noolur
İnşallahhhdi mi ne çok ihtiyacımız var güzel habere:) yarın haber vereceğim... inşallahHaremiz doktordan iyi haberlerle gelir...
Hepsini anladım da, GonalF 900 müüü ???Klomensiz hayat oh me rahat. Artık omepa'm arı sütüm ve ben başbaşayız. Bir ay dinlenmece. Ha bir de iki kıtu kist için ilaç. Bayramdan sonra başlıyoruz hızlandırılmış, mega, diva, öz, has, en has, özbe öz, hasbehas tedaviye. Baba gibi gonalf 900 le.Vatana millete hayırlı olsun.
Aminn Allah razı olsun canımGözün aydın allah kucağına sağlıkla almayı nasip etsin
Aminn Amin.. İnşallah. Allah razı olsun.ayy ne güzel tebrikler inşallah allahım kucağınıza almayı nasip etsin...
Allah razı olsun. 2 embriyoydu. Bi 2.gün diğeri 3.gün embriyosuydu.. Havuz yöntemiydi... Çözüldükten sonra 2.gün embriyosunu beklettiler aynı seviyeye gelsin diye.. Genetiğe gitmedi..İnşallah Rabbim tamamına erdirsin..Hayırlı olsun, tebrikler, sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Kaçıncı gün embriyosuydu, genetiğe vs. gitti mi?
Daim olsun inşallah. Sağlıklı bir gebelik ve doğum nasip olsunAllah razı olsun. 2 embriyoydu. Bi 2.gün diğeri 3.gün embriyosuydu.. Havuz yöntemiydi... Çözüldükten sonra 2.gün embriyosunu beklettiler aynı seviyeye gelsin diye.. Genetiğe gitmedi..İnşallah Rabbim tamamına erdirsin..
çok sevindim senin adına arkadaşım, Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin, darısı başımıza :)Allah razı olsun. 2 embriyoydu. Bi 2.gün diğeri 3.gün embriyosuydu.. Havuz yöntemiydi... Çözüldükten sonra 2.gün embriyosunu beklettiler aynı seviyeye gelsin diye.. Genetiğe gitmedi..İnşallah Rabbim tamamına erdirsin..
Heeee, sen öyle zannetKlomensiz hayat oh me rahat. Artık omepa'm arı sütüm ve ben başbaşayız. Bir ay dinlenmece. Ha bir de iki kıtu kist için ilaç. Bayramdan sonra başlıyoruz hızlandırılmış, mega, diva, öz, has, en has, özbe öz, hasbehas tedaviye. Baba gibi gonalf 900 le.Vatana millete hayırlı olsun.
HahaHepsini anladım da, GonalF 900 müüü ???Niye 900 lan ?
Haha. Ben de 900'ü gördüm de geçtim, bilinçaltım kabul etmedi, geçiverdi direkt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?