Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Heeee, ben de diyorum acaba ben de mi casusluk yapsam iki prensesin annesi gibi. Merak etmiştik seni, tedaviye başladığını bildiğimiz için. Kaç yumurta toplanacak gibiymiş?
Evet, öyle valla, tüp demek doğal demek, doğal demek tüp demek bizim için...

şekerim bu sefer başka bir doktor baktı, benim asıl doktor kongredeymiş, bir tarafta 4 bir tarafta 2 mi gördü, anlamadım, net birşey söylemedi... ben de ekrandan en az 3 gördüm o kesin... cuma kesin sonuç belli olur...

10 tane ve kaliteli inşallah canım

yaaa. bekliyordun ama bu sonucu değil mi, söylüyordun. hayırlısı olsun. Bakarsın iğnelerle büyürler.
Evet canım , bekliyordum aslında. Çünkü geçen ay 7-8 olunca bu ay verimsiz olacağını tahmin etmiştim. Neyse ki bu ay iğnesiz hormonsuz geçecek

Klomensiz hayat oh me rahat. Artık omepa'm arı sütüm ve ben başbaşayız. Bir ay dinlenmece. Ha bir de iki kıtu kist için ilaç. Bayramdan sonra başlıyoruz hızlandırılmış, mega, diva, öz, has, en has, özbe öz, hasbehas tedaviye. Baba gibi gonalf 900 le. Vatana millete hayırlı olsun.

Hepsini anladım da, GonalF 900 müüü ??? Niye 900 lan ?

Hayırlı olsun, tebrikler, sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Kaçıncı gün embriyosuydu, genetiğe vs. gitti mi?
Allah razı olsun. 2 embriyoydu. Bi 2.gün diğeri 3.gün embriyosuydu.. Havuz yöntemiydi... Çözüldükten sonra 2.gün embriyosunu beklettiler aynı seviyeye gelsin diye.. Genetiğe gitmedi..İnşallah Rabbim tamamına erdirsin..

Daim olsun inşallah. Sağlıklı bir gebelik ve doğum nasip olsun

çok sevindim senin adına arkadaşım, Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin, darısı başımıza :)

Heeee, sen öyle zannet. Aret Hoca'nın Gonal F vereceğini nereden biliyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…