- 24 Kasım 2016
- 4.103
- 6.878
- 158
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #52.241
He yaaa,Heeee, sen öyle zannet. Aret Hoca'nın Gonal F vereceğini nereden biliyorsun?
Hmm o zaman biz hiç uğraşmayalım yav, transferdi, doğumdu vs'di. Ne gerek var, yok kilo al, göğüsler şiş, dişler çürüsün. 9 ay sonra gidelim alalım laboratuvardan çocuğu. Telefon acarlar artık Bahçeci'den sizin cocuk oldu, gelip alabilirsiniz
hahahaaa Allah iyiliğini versin e mi, koptum ya laHmm o zaman biz hiç uğraşmayalım yav, transferdi, doğumdu vs'di. Ne gerek var, yok kilo al, göğüsler şiş, dişler çürüsün. 9 ay sonra gidelim alalım laboratuvardan çocuğu. Telefon acarlar artık Bahçeci'den sizin cocuk oldu, gelip alabilirsiniz
Bende bakamadım cunku istanbuldaydım gunubirlik.benim era testi icin rahim kalınligi yeterli degil 6.4 mis.yeni adetle tekrar baslayacagız ve bant degil estrofem ilacla bu defa.gecen ay rahim kalinligi 9.5 mus sorun yok bu ay boyle sadece.transfer Allahin izniyle temmuz onbese kaldı valla.doktorda mustafa bahceci. tum kızlar onda en azindan, erbil hastaları ile konusup kafam netlesti.transfer zamani olan bu kizlar transfer ne ki herkes yapsa olur diyor.mustafa bahcecide kaldık.bu isler dua isi cok cok dua edelim Allah nasip etsin bur kez daha anladim.birde bu ay.
Rahminin kalınlığının ölçüldüğü ay değil mi transfer? Senin transfer zaten normalde Haziranda olmayacak mıydı? Arı sütünün gizli emojisi dondurma yiyen ikoncan mı? Yani arı sütü eşittir dondurma mı aramızdaBende bakamadım cunku istanbuldaydım gunubirlik.benim era testi icin rahim kalınligi yeterli degil 6.4 mis.yeni adetle tekrar baslayacagız ve bant degil estrofem ilacla bu defa.gecen ay rahim kalinligi 9.5 mus sorun yok bu ay boyle sadece.transfer Allahin izniyle temmuz onbese kaldı valla.doktorda mustafa bahceci. tum kızlar onda en azindan, erbil hastaları ile konusup kafam netlesti.transfer zamani olan bu kizlar transfer ne ki herkes yapsa olur diyor.mustafa bahcecide kaldık.bu isler dua isi cok cok dua edelim Allah nasip etsin bur kez daha anladim.birde bu ay.al ve polen yememistim.ari sutu 1 sefer yemistim.hem onlari arttıracagim yani eskisi gibi yiyecegim.hem de biliyorsunuz gecen ay iyiydim.bu ay vucut dinleniyor sanirim.ucaktayim 16.05 de kalkıyor ankaraya 70 tl.ye donmenin dayanilmaz hafifligi canlar
Bilmiyorum ki. Çok mu? Ben anlamam ki bacım.Hepsini anladım da, GonalF 900 müüü ???Niye 900 lan ?
geçen ay gonal f 450 kullandım ama günde 125 ama 2buçuk doz çıkıyorBilmiyorum ki. Çok mu? Ben anlamam ki bacım.
Yok canım, idrarda kesnleşsin öyle gideyim diyorum ama, az öncr yaptım bu testi de.. Şansıma bu da mı bozuk?!?Cido17 kan testi yaptırdın mı
Tabii bünyeyi kıyaslamak yanlış olur da, ben 3 opuda da Gonal f 600 kullanmıştım. Sanırım seninki hızlandırılmış tedavi olması ile ilgili bir durum olabilir.Bilmiyorum ki. Çok mu? Ben anlamam ki bacım.
Gebelik yok gibi. Günün geçmediyse bu yestler çok sağlıklı sonuç vermezYok canım, idrarda kesnleşsin öyle gideyim diyorum ama, az öncr yaptım bu testi de.. Şansıma bu da mı bozuk?!?iyice kuruyunca bidaha paylaşıcam. Deyiverin nolur
Canım ben 2. çizgiyi göremiyorum sanki yaa. Ama yatay, kırmızı çizgi gibi dağınıklık var. Hiç öylesini görmemiştim, bozuk gibi sanki.Yok canım, idrarda kesnleşsin öyle gideyim diyorum ama, az öncr yaptım bu testi de.. Şansıma bu da mı bozuk?!?iyice kuruyunca bidaha paylaşıcam. Deyiverin nolur
Bıraktım vallahi. Kızacaksınız ama bir ay daha doğal deneyeceğim sanırım iğne ile bu defaTabii bünyeyi kıyaslamak yanlış olur da, ben 3 opuda da Gonal f 600 kullanmıştım. Sanırım seninki hızlandırılmış tedavi olması ile ilgili bir durum olabilir.Doza takılma canım, kendini doktorun şefkatli ellerine bırak , o senin icabına bakacaktır
Cok tsk ederim içim rahatladıöncelikle tedavin hayırlı olsun ....ilk başta rahat olmaslazım stres yapma herşeyi değiştiriyor stres cnm ve hiç korkma ilaçların ben yan etkisini görmedim fakat son deneme bacaklarımda ağrı oldu benim çok dr da ilaçlardan dedi ama herkez de aynı şey olmaz ... iğne ler ile yumurtalar istenilen boyuta gelince opu çatlatma iğnesi veriliyor ve 36 saat içinde opu oluyor yani yumurtalar toplanıp dölleme ve bölünme herşey iyi giderse 3, gün vya 5, gün transfer veya dondurup havuz yapma genetik falan herkezin farklı durumına göre işlem yapılıyor ....anesteziden hiç korkma bayılıyorsun zaten ve hiç birşey anlamıyorsun uyandığında herşey bitmiş oluyor 1 ..2 gün adet sancısı gibi hafif ağrılar olabilir bu kadar cnm....tekrardan hayırlı olsun 1 .deneme de inşallah bebişlerini kucağına alırsın...bol şans
Sendeki o sabır ve cesaretten ben de istiyorum laaaannnBıraktım vallahi. Kızacaksınız ama bir ay daha doğal deneyeceğim sanırım iğne ile bu defa
Yok yok bence de bozuk.. Şansa bak yaCanım ben 2. çizgiyi göremiyorum sanki yaa. Ama yatay, kırmızı çizgi gibi dağınıklık var. Hiç öylesini görmemiştim, bozuk gibi sanki.
Adetin geçmedi mi ben hafif çizgi gördüm sandım bi daha baktım yatay çizgi bir anlamı yok gibi neyse kasin sonuç için bir süre bekleyeceksin allah gönlümüze göre versinYok canım, idrarda kesnleşsin öyle gideyim diyorum ama, az öncr yaptım bu testi de.. Şansıma bu da mı bozuk?!?iyice kuruyunca bidaha paylaşıcam. Deyiverin nolur
Yok canım 43 yaşımdayım 9 aylık evliyim. Bir sene normal denemek istedim.Haremiz kaç yaşındaydın yanılmıyorsam. 5 yıllık evlisin bekleme kararı mı aldın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?