Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

hahahaaa Allah iyiliğini versin e mi, koptum ya la

@sekerpancari , Bebegimhadi nerelerdesiniz kızlar , özlendiniz
Bende bakamadım cunku istanbuldaydım gunubirlik.benim era testi icin rahim kalınligi yeterli degil 6.4 mis.yeni adetle tekrar baslayacagız ve bant degil estrofem ilacla bu defa.gecen ay rahim kalinligi 9.5 mus sorun yok bu ay boyle sadece.transfer Allahin izniyle temmuz onbese kaldı valla.doktorda mustafa bahceci. tum kızlar onda en azindan, erbil hastaları ile konusup kafam netlesti.transfer zamani olan bu kizlar transfer ne ki herkes yapsa olur diyor.mustafa bahcecide kaldık.bu isler dua isi cok cok dua edelim Allah nasip etsin bur kez daha anladim.birde bu ay. al ve polen yememistim.ari sutu 1 sefer yemistim.hem onlari arttıracagim yani eskisi gibi yiyecegim.hem de biliyorsunuz gecen ay iyiydim.bu ay vucut dinleniyor sanirim.ucaktayim 16.05 de kalkıyor ankaraya 70 tl.ye donmenin dayanilmaz hafifligi canlar

Rahminin kalınlığının ölçüldüğü ay değil mi transfer? Senin transfer zaten normalde Haziranda olmayacak mıydı? Arı sütünün gizli emojisi dondurma yiyen ikoncan mı? Yani arı sütü eşittir dondurma mı aramızda

Bilmiyorum ki. Çok mu? Ben anlamam ki bacım.
Tabii bünyeyi kıyaslamak yanlış olur da, ben 3 opuda da Gonal f 600 kullanmıştım. Sanırım seninki hızlandırılmış tedavi olması ile ilgili bir durum olabilir. Doza takılma canım, kendini doktorun şefkatli ellerine bırak , o senin icabına bakacaktır

Yok canım, idrarda kesnleşsin öyle gideyim diyorum ama, az öncr yaptım bu testi de.. Şansıma bu da mı bozuk?!? iyice kuruyunca bidaha paylaşıcam. Deyiverin nolur
Gebelik yok gibi. Günün geçmediyse bu yestler çok sağlıklı sonuç vermez

Yok canım, idrarda kesnleşsin öyle gideyim diyorum ama, az öncr yaptım bu testi de.. Şansıma bu da mı bozuk?!? iyice kuruyunca bidaha paylaşıcam. Deyiverin nolur
Canım ben 2. çizgiyi göremiyorum sanki yaa. Ama yatay, kırmızı çizgi gibi dağınıklık var. Hiç öylesini görmemiştim, bozuk gibi sanki.

Bıraktım vallahi. Kızacaksınız ama bir ay daha doğal deneyeceğim sanırım iğne ile bu defa

Cok tsk ederim içim rahatladı

Adetin geçmedi mi ben hafif çizgi gördüm sandım bi daha baktım yatay çizgi bir anlamı yok gibi neyse kasin sonuç için bir süre bekleyeceksin allah gönlümüze göre versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…