- 12 Aralık 2016
- 1.550
- 3.053
- 63
- 51
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #52.261
Sendeki o sabır ve cesaretten ben de istiyorum laaaannnKızlar bişey söyleyin şuna artık Bebegimhadi poppy73 @hayatguzel2015 Aylin42Konya
Adetim iki gün geçti.. Olmazsa bu gexe acile götüreyim benimkiniAdetin geçmedi mi ben hafif çizgi gördüm sandım bi daha baktım yatay çizgi bir anlamı yok gibi neyse kasin sonuç için bir süre bekleyeceksin allah gönlümüze göre versin
Yordun bizi @HaremizBıraktım vallahi. Kızacaksınız ama bir ay daha doğal deneyeceğim sanırım iğne ile bu defa
SöyledimSendeki o sabır ve cesaretten ben de istiyorum laaaannnKızlar bişey söyleyin şuna artık Bebegimhadi poppy73 @hayatguzel2015 Aylin42Konya
Di mi. Ben de tuttum bu emojiyi, cuk oturuyor . Kızdığın zaman patlat kafayaSöyledimHaha bu emoji ne iyiymiş yaa, nasıl da vuruyor kafaya
Duyma duyma da, zaten bayramı beklemeyecek miydin, ne bizi ayağa kaldiriyon. Provoke etme bizi
Aynı kafadanızYok canım 43 yaşımdayım 9 aylık evliyim. Bir sene normal denemek istedim.
Okuduklarima inanamiyorum vaz mi gectin cnm.O zaman bu ay kisti eriticen onumuzde ki ay mi denicen.Kistle igne olmaz diye biliyorum.Bıraktım vallahi. Kızacaksınız ama bir ay daha doğal deneyeceğim sanırım iğne ile bu defa
Ben de 43 yaşımda bir sene denedim. 44 olduğum ay tüpe geçtim. O zamanAynı kafadanızbende bir sene denedim sürem doldu tüp bebeğe geçtim negatif oldu
hadi bakalımAdetim iki gün geçti.. Olmazsa bu gexe acile götüreyim benimkini
:) meraktan ölücem. Var gibi hissediyorum. Geçen ay farkında bile olmadan düşük yaptım, birden kanamayla, gebe oşduğuöu bilmiyordum. Amaok sancı çektim 15 gün. İnşallah bu ay tutunur, sağlıklıdır inşallah
Valla bende sasirdim kislar.Sendeki o sabır ve cesaretten ben de istiyorum laaaannnKızlar bişey söyleyin şuna artık Bebegimhadi poppy73 @hayatguzel2015 Aylin42Konya
Ya evet işte. Zaten ben ağustos dedimdi tüp için.Duyma duyma da, zaten bayramı beklemeyecek miydin, ne bizi ayağa kaldiriyon. Provoke etme bizi.
Doktor ne dedi?
Ay inşallah sen de olumlu haber alırsın artık.neden negatif olmuştu. Doktorun kimdi?Aynı kafadanızbende bir sene denedim sürem doldu tüp bebeğe geçtim negatif oldu
Senin bu doktor da bayağı geniş bir insanYa evet işte. Zaten ben ağustos dedimdi tüp için.
Doktora neden döllenmez yumurta dedim. Bilemeyiz belki sperm yumurtaya ulaşamıyor yolda telef oluyo zavallılar bu yumurtanın boş yada kalitesiz olduğunu göstermez ki dedi. Sana bak bi iğne tedavisi yapalum acele etme bir de böyle deneyelim dedi. Tamam doktorcum sana bıraktım kendimi dedim ne diyim.
Evet canım aynen öyle. Bu ay kist için beklicez. Bayramla birlikte iğneye başlıcaz. Olmazsa tüp. Yani yine temmuz sonu tüpe başlarım.Okuduklarima inanamiyorum vaz mi gectin cnm.O zaman bu ay kisti eriticen onumuzde ki ay mi denicen.Kistle igne olmaz diye biliyorum.
EstağfurullahUlan ben 40 yaşımda evlendim . Evliliğin 5 ayında tahlilde amh 1.09 çıkınca doktor direkt tüp bebek dedi. 6. ayda kendimi ilk tüp denemesini yaparken buldum. O gün bu gündür doğallık nedir unuttum. Millet 43-44 yaşında kendine doğal için şans veriyor yaaa inanamıyorum. Eee ben mal mıyım neyim anlamadım ki ???
Estafurullah canım sadece bu bir tercih yada kumar diyelim. Ben korkmuyorum geç kalmaktan. Öyle yada böyle çocuk sahibi olacağıma eminim. Olmazsa da çok önemli değil diyorum. Napim.ona bakarsan bana da ilk evlendiğim ay tüp dediler ama ben kendime şans bermek istedim.Ulan ben 40 yaşımda evlendim . Evliliğin 5. ayında tahlilde amh 1.09 çıkınca doktor direkt tüp bebek dedi. 6. ayda kendimi ilk tüp denemesini yaparken buldum. O gün bu gündür doğallık nedir unuttum. Millet 43-44 yaşında kendine doğal için şans veriyor yaaa inanamıyorum. Eee ben mal mıyım neyim anlamadım ki ???
Era testi icinde rahim kalınlığına bakılıyor demek kiRahminin kalınlığının ölçüldüğü ay değil mi transfer? Senin transfer zaten normalde Haziranda olmayacak mıydı? Arı sütünün gizli emojisi dondurma yiyen ikoncan mı? Yani arı sütü eşittir dondurma mı aramızda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?