Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Adetin geçmedi mi ben hafif çizgi gördüm sandım bi daha baktım yatay çizgi bir anlamı yok gibi neyse kasin sonuç için bir süre bekleyeceksin allah gönlümüze göre versin
Adetim iki gün geçti.. Olmazsa bu gexe acile götüreyim benimkini
:) meraktan ölücem. Var gibi hissediyorum. Geçen ay farkında bile olmadan düşük yaptım, birden kanamayla, gebe oşduğuöu bilmiyordum. Amaok sancı çektim 15 gün. İnşallah bu ay tutunur, sağlıklıdır inşallah

Selam kizlar,
hepiniz iyisinizdir umarim.
uzun zamandir aranizda yoktum
ev degistirdim ki hala yeni evimize gecemedik.
Melek kayinvalidem aniden vefat etti
disarda besledigimiz kedimizin kavgadan kaynakli yaralari oluştu ameliyat edildi bakimiydi veterineriydi gidip gelmekten helak oldum sanirim. üzerine bir de nurtopu gibi 2 adet kistim oluşunca değmeyin keyfime oldu : )
Iyi haberlerle inşallah ,
kendinize iyi bakin.

hadi bakalım yakında hastane yok mu koşsana bende geçen ay kimyasal gebelik geçirdim 15 gün adet oldum ya uzaması beni gerdi

Duyma duyma da, zaten bayramı beklemeyecek miydin, ne bizi ayağa kaldiriyon. Provoke etme bizi.
Doktor ne dedi?
Ya evet işte. Zaten ben ağustos dedimdi tüp için.
Doktora neden döllenmez yumurta dedim. Bilemeyiz belki sperm yumurtaya ulaşamıyor yolda telef oluyo zavallılar bu yumurtanın boş yada kalitesiz olduğunu göstermez ki dedi. Sana bak bi iğne tedavisi yapalum acele etme bir de böyle deneyelim dedi. Tamam doktorcum sana bıraktım kendimi dedim ne diyim.

Ulan ben 40 yaşımda evlendim . Evliliğin 5. ayında tahlilde amh 1.09 çıkınca doktor direkt tüp bebek dedi. 6. ayda kendimi ilk tüp denemesini yaparken buldum. O gün bu gündür doğallık nedir unuttum. Millet 43-44 yaşında kendine doğal için şans veriyor yaaa inanamıyorum. Eee ben mal mıyım neyim anlamadım ki ???

Senin bu doktor da bayağı geniş bir insan. Nasıl Bir iğne tedavisiymis?

Okuduklarima inanamiyorum vaz mi gectin cnm.O zaman bu ay kisti eriticen onumuzde ki ay mi denicen.Kistle igne olmaz diye biliyorum.
Evet canım aynen öyle. Bu ay kist için beklicez. Bayramla birlikte iğneye başlıcaz. Olmazsa tüp. Yani yine temmuz sonu tüpe başlarım.

Estağfurullah Yok canım olur mu? Şaka da valla bana kalırsa senin doktor fazla panik yapmış, Haremiz 'in dokotru da fazla geniş. Normal olanı ikisinin arası.

Estafurullah canım sadece bu bir tercih yada kumar diyelim. Ben korkmuyorum geç kalmaktan. Öyle yada böyle çocuk sahibi olacağıma eminim. Olmazsa da çok önemli değil diyorum. Napim.ona bakarsan bana da ilk evlendiğim ay tüp dediler ama ben kendime şans bermek istedim.

Era testi icinde rahim kalınlığına bakılıyor demek ki poppy73 cim.era testi yeni adetle 10 11 gun estrofem icecegim.obdan sonra yapılacak.bal yememistim polenle arı sutu de 1 sefer yemistim.ı ıh bu ay olnadı böyle siz balınızi da eksik etmeyin
bu emoji mikrofonla sarkı söylüyordu bence.bal yiyin naklen yayınimı yapmak amacıyla mikrofonlu emoji koymustum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…