- 30 Nisan 2017
- 413
- 552
- 103
- 49
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #52.281
Kayseri acıbadem kimyasal gebelik olduAy inşallah sen de olumlu haber alırsın artık.neden negatif olmuştu. Doktorun kimdi?
bana da evlendikten sonra doktorlar ne bekliyorsun hemen tüp bebek dedi ben de bekledim tercih meselesi sonradan pişman olmamak için tüp bebek tedavisi oldum erken evlenseydim bir iki sene daha beklerdim tüp bebeğe hep soğuk baktım ama el mahkumEstafurullah canım sadece bu bir tercih yada kumar diyelim. Ben korkmuyorum geç kalmaktan. Öyle yada böyle çocuk sahibi olacağıma eminim. Olmazsa da çok önemli değil diyorum. Napim.ona bakarsan bana da ilk evlendiğim ay tüp dediler ama ben kendime şans bermek istedim.
Acile gideyim de bi saat içinde alayım diyorum. Yarın sabah gitsen, öğleden sonra 2 de veriyolarhadi bakalımyakında hastane yok mu koşsana bende geçen ay kimyasal gebelik geçirdim 15 gün adet oldum ya uzaması beni gerdi
Tüp bebek te kesin gebelik vermiyor ki. Yüzde 15 çok az bir olasılık. Aynı olasılık doğal gebelikte de var. Bilsem ki ilk transferimde gebe kalacağım derhal yaptırırdım ama çok ta mucizevi bir şey değil tüp bence.ben böyle düşünüyorum.bana da evlendikten sonra doktorlar ne bekliyorsun hemen tüp bebek dedi ben de bekledim tercih meselesi sonradan pişman olmamak için tüp bebek tedavisi oldum erken evlenseydim bir iki sene daha beklerdim tüp bebeğe hep soğuk baktım ama el mahkum
Hay Allahım yine kopardın beni, ne mikrofonu ne şarkısı. Çocuk bariz bir şekilde zevkle dondurma yiyorEra testi icinde rahim kalınlığına bakılıyor demek kipoppy73 cim.era testi yeni adetle 10 11 gun estrofem icecegim.obdan sonra yapılacak.bal yememistim polenle arı sutu de 1 sefer yemistim.ı ıh bu ay olnadı böyle siz balınızi da eksik etmeyin
bu emoji mikrofonla sarkı söylüyordu bence.bal yiyin naklen yayınimı yapmak amacıyla mikrofonlu emoji koymustum.
Belli bir yaştan sonra tüp bebekte olasılık ciddi bir şekilde artıyor.Tüp bebek te kesin gebelik vermiyor ki. Yüzde 15 çok az bir olasılık. Aynı olasılık doğal gebelikte de var. Bilsem ki ilk transferimde gebe kalacağım derhal yaptırırdım ama çok ta mucizevi bir şey değil tüp bence.ben böyle düşünüyorum.
Doktorum bana yüzde 30 şansın var dedi bana çok düşük geldi ama şunu da oedi yüzde 5 şansın ver dediğim kişi hamile kaldı dedi bu işler yüzdeye bakmıyorBelli bir yaştan sonra tüp bebekte olasılık ciddi bir şekilde artıyor.
Yok canim mal olur mu o nasil soz.Sadece tercih meselesi.Ben 46 yasimdayim ve 8 aydir dogal deniyorum.Galiba ben malimUlan ben 40 yaşımda evlendim . Evliliğin 5. ayında tahlilde amh 1.09 çıkınca doktor direkt tüp bebek dedi. 6. ayda kendimi ilk tüp denemesini yaparken buldum. O gün bu gündür doğallık nedir unuttum. Millet 43-44 yaşında kendine doğal için şans veriyor yaaa inanamıyorum. Eee ben mal mıyım neyim anlamadım ki ???
Yok canim mal olur mu o nasil soz.Sadece tercih meselesi.Ben 46 yasimdayim ve 8 aydir dogal deniyorum.Galiba ben malimGaliba daha once cook kolay olan 2 gebeligime guvendim bende.
Tabi bir laf vardır ya, istatistik aptallar icindir diye. Senin düşük olasılığın tutabilir, benim yüksek olasılığım tutmayabilir. Arkadaşlar, zaten olasılıklar yüzde yüz olsaydı dunyadaki her kadın her ay hamile kalırdı, böyle birşey mümkün olabilir mi? Önemli olan fazla da takılmamak, yüzde bir de olsa ümidini yitirmemek, diger taraftan da gerçekçi olup doğru yolu bulabilmek.Doktorum bana yüzde 30 şansın var dedi bana çok düşük geldi ama şunu da oedi yüzde 5 şansın ver dediğim kişi hamile kaldı dedi bu işler yüzdeye bakmıyor
Yoo, konusuyoruz işte can sıkıntısından. Bazı şeyleri tekrar tekrar tartışmak belki de hem bizlerin hem de bizi sessiz takip edenlerin yollarını bulmasına yardımcı oluyordur.Aslında tüm bu yorumlarınız benim gel gitlerimden kaynaklanıyor. Her düşündüğümü yazmamdan. Artık kesin bir şey olmadan paylaşım yapmayacağım.
Kimyasal gebeliklerin doğal yoldan mı oldu?Ben de 41 i doldurdum. İki kimyasal gebelik oldu hala doğal yoldan olacakmış gibi geliyo.. Her ay adette salya sümük buluyom kendimi
Esrağfurullah canım. Sanırım haklısınız. Tercih meselesi.Yok canim mal olur mu o nasil soz.Sadece tercih meselesi.Ben 46 yasimdayim ve 8 aydir dogal deniyorum.Galiba ben malim
Kızma be güzellik. Geç kalıp da pişman olup üzülmeni istemediğim için takılıyorum işte. Hem ne yalan söyliim, bir an önce gelmeni ve tanışmayı istiyoruz. Dün bu konuda kulağını çınlattık. Biraz da o yüzden bu tüp ısrarı.Aslında tüm bu yorumlarınız benim gel gitlerimden kaynaklanıyor. Her düşündüğümü yazmamdan. Artık kesin bir şey olmadan paylaşım yapmayacağım.
EveeeeetttKızma be güzellik. Geç kalıp da pişman olup üzülmeni istemediğim için takılıyorum işte. Hem ne yalan söyliim, bir an önce gelmeni ve tanışmayı istiyoruz. Dün bu konuda kulağını çınlattık. Biraz da o yüzden bu tüp ısrarı.Di mi poppy73
Valla sen diyince hmm dondurmaymış dedim.hayır emojinin konuların dondurmayla ilgimiz nedir yani degil miHay Allahım yine kopardın beni, ne mikrofonu ne şarkısı. Çocuk bariz bir şekilde zevkle dondurma yiyor
Çok duygulandım. Allah yüzümüzü güldürecektir inşallahSelam kızlar işim bitti evime dönüyorum artık yarın doktor randevumu aldım. Biraz önce santralde sağlam duygusal deprem yaşadım sizinlede paylaşmak isterim. İşim gereği yabancılarla çalışıyorum. Bizim bir iskoç abimiz var. Yarın gelcekmiyim doktor randevum var dedim. Geçen sene santralde kaybettiğimde oda ordaydı neyse benle çok özel bir şey paylaştı. Yıllardır tanırım ailesinden çok konuşmazdı.
Elimi tuttu ve dediki bak nurhan çok zor bir süreç olacak, çok göz yaşıda olacak. Biz de bu dönemden geçtik. Tedaviler olduk en son üçüzlere hamile kaldı eşim. Ve 22 ci haftada kaybettik. Onları hastaneden alıp eve getirmek. Ardından aile kabristanına gömmek o kadar zorduki. Ama asla düşmedik devam ettik. Sonra allah bize 2 tane kız çocuğu verdi. Asla inancını kaybetme ve en önemlisi asla vazgeçme dedi.
Bunları anlatırken ikimizde ağlıyorduk. Bazen bana ağır bir şey taşımak istediğimde kızıyordu fırça atıyordu. Şimdi nedenini daha iyi anladım.
Dediği gibi asla vazgeçmeyelim. Allah bir gün hepimizin yüzünü güldürecek inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?