Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

bana da evlendikten sonra doktorlar ne bekliyorsun hemen tüp bebek dedi ben de bekledim tercih meselesi sonradan pişman olmamak için tüp bebek tedavisi oldum erken evlenseydim bir iki sene daha beklerdim tüp bebeğe hep soğuk baktım ama el mahkum

Tüp bebek te kesin gebelik vermiyor ki. Yüzde 15 çok az bir olasılık. Aynı olasılık doğal gebelikte de var. Bilsem ki ilk transferimde gebe kalacağım derhal yaptırırdım ama çok ta mucizevi bir şey değil tüp bence.ben böyle düşünüyorum.

Hay Allahım yine kopardın beni, ne mikrofonu ne şarkısı. Çocuk bariz bir şekilde zevkle dondurma yiyor

Belli bir yaştan sonra tüp bebekte olasılık ciddi bir şekilde artıyor.

Aslında tüm bu yorumlarınız benim gel gitlerimden kaynaklanıyor. Her düşündüğümü yazmamdan. Artık kesin bir şey olmadan paylaşım yapmayacağım.

Yok canim mal olur mu o nasil soz.Sadece tercih meselesi.Ben 46 yasimdayim ve 8 aydir dogal deniyorum.Galiba ben malim

Ben de 41 i doldurdum. İki kimyasal gebelik oldu hala doğal yoldan olacakmış gibi geliyo.. Her ay adette salya sümük buluyom kendimi

Doktorum bana yüzde 30 şansın var dedi bana çok düşük geldi ama şunu da oedi yüzde 5 şansın ver dediğim kişi hamile kaldı dedi bu işler yüzdeye bakmıyor
Tabi bir laf vardır ya, istatistik aptallar icindir diye. Senin düşük olasılığın tutabilir, benim yüksek olasılığım tutmayabilir. Arkadaşlar, zaten olasılıklar yüzde yüz olsaydı dunyadaki her kadın her ay hamile kalırdı, böyle birşey mümkün olabilir mi? Önemli olan fazla da takılmamak, yüzde bir de olsa ümidini yitirmemek, diger taraftan da gerçekçi olup doğru yolu bulabilmek.

Aslında tüm bu yorumlarınız benim gel gitlerimden kaynaklanıyor. Her düşündüğümü yazmamdan. Artık kesin bir şey olmadan paylaşım yapmayacağım.
Yoo, konusuyoruz işte can sıkıntısından. Bazı şeyleri tekrar tekrar tartışmak belki de hem bizlerin hem de bizi sessiz takip edenlerin yollarını bulmasına yardımcı oluyordur.

Kızma be güzellik. Geç kalıp da pişman olup üzülmeni istemediğim için takılıyorum işte. Hem ne yalan söyliim, bir an önce gelmeni ve tanışmayı istiyoruz. Dün bu konuda kulağını çınlattık. Biraz da o yüzden bu tüp ısrarı. Di mi poppy73

Hay Allahım yine kopardın beni, ne mikrofonu ne şarkısı. Çocuk bariz bir şekilde zevkle dondurma yiyor
Valla sen diyince hmm dondurmaymış dedim.hayır emojinin konuların dondurmayla ilgimiz nedir yani degil mi
Daha fazla okumadım ama Haremiz şasıŕttın valla canım.beklemiyordum

Selam kızlar işim bitti evime dönüyorum artık yarın doktor randevumu aldım. Biraz önce santralde sağlam duygusal deprem yaşadım sizinlede paylaşmak isterim. İşim gereği yabancılarla çalışıyorum. Bizim bir iskoç abimiz var. Yarın gelcekmiyim doktor randevum var dedim. Geçen sene santralde kaybettiğimde oda ordaydı neyse benle çok özel bir şey paylaştı. Yıllardır tanırım ailesinden çok konuşmazdı.

Elimi tuttu ve dediki bak nurhan çok zor bir süreç olacak, çok göz yaşıda olacak. Biz de bu dönemden geçtik. Tedaviler olduk en son üçüzlere hamile kaldı eşim. Ve 22 ci haftada kaybettik. Onları hastaneden alıp eve getirmek. Ardından aile kabristanına gömmek o kadar zorduki. Ama asla düşmedik devam ettik. Sonra allah bize 2 tane kız çocuğu verdi. Asla inancını kaybetme ve en önemlisi asla vazgeçme dedi.

Bunları anlatırken ikimizde ağlıyorduk. Bazen bana ağır bir şey taşımak istediğimde kızıyordu fırça atıyordu. Şimdi nedenini daha iyi anladım.
Dediği gibi asla vazgeçmeyelim. Allah bir gün hepimizin yüzünü güldürecek inşallah

Çok duygulandım. Allah yüzümüzü güldürecektir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…