Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Çok duygulandım. Allah yüzümüzü güldürecektir inşallah
Aynen iki prensesin annesi ben kaç senedir tanırım türkiyeye gelir gider ondan böyle bir konuşma beklemiyordum. Benden 11 yaş büyük hep bana ikiz kız kardeşim derdi milletle makara yapardı bak burnumuz benzemiyormu diye o sarışın mavi gözlü ben esmer alakamız yok. Ama anlatırken bile güç verdi. Dünyanın her yerinde bizim gibi farklı farklı durumlarda ama aynı acıları çekmiş aynı özlemleri duyan insanlar var. Önemli olan vaz geçmememiz. Santralden çıkarken bile asla vazgeçmeyecem dedim durdum.

Canım tedaviye başlamışsın hayırlı ugurlu olsun insallah Allah ol desin ve olsun insallah.bu sefer embriyoları genetige göndereceksin herhalde.bende bu yukarıda yazdığın sözlere katılıyorum.bebek yapmak demek tüp bebek tedavisi demek bence.bugün merkezde herkes 30 yaşında genc o bir yandan.ankarada kazik atan bir sürü doktor.su an 44 yaşında olan bir kizla tanıştım onun denemeleri ankarada olmuş... 12 kez tup denemiş tutmayacak kıza 10 asilama yapilmiş .ankaradaki doktorlarda hep aynı tedavi ! caninizi sıkmak istememde o da öyle bir kız. aklımda kalacağına deniyorum diyor.onun yumurta pek cikmiyor cikanların ici bos.bahcecide 7 opuda 2 embriyo ve bunlarda gelismemis
Vazdagecmiyor.memurda Allah daha fazla aratmasın arkadaşımıza ve bizlere de.iyiki buraya erken gelmissin dedi ankarada hacettepede 3 deneme yapmıs kosullarıni hizmetini begenmemis.narkoz vermeden opu yapılıyormus.
Ankarada ozel muayene doktoru, tutmayacak bu kiza 10 aşilama yapmıs 1000 tl her aßılama.iyiki ankarada oyalanmadan istanbula gelmisim dedim.bu arkadasta ayni fikirde

Son düzenleme:
Vazgecmek yok, dusmek de yok, inançla ve umutla yol almak var

Günaydın bu gece rüyamda Bebegimhadi anne olmuş,tv de internetin fenomen annelerinin olduğu bir programa çıkmıştı,hamile kalma sürecini anlatıyordu,hadi inşallah
hayırdır insallah cok güzel bir rüyaymış cok mutlu oldum @Bumeranqqq . istanbulda dün kontrolum vardı.orada da 5 6 kız bir masa cevirdik yani kumarcilar var ya bizde öyle vay soyle vay böyle konus konus 12.00 di ayrildık.ordan transferi olan iki arkadasımla whatsappdan sonuc bekleme korkularina daldik dun bir fenomenlik oldu kendi capimda kizlarla cok yogundum senin nasıl gidiyor.ikizlere hamilemiydin

Günaydın kızlar. Güzel haberler alıp vereceğimiz bir Cuma olur inşallah... Şimdiden herkese hayırlı, sağlıklı, bereketli Ramazanlar olsun. Dualarımız kabul , Ramazan mübarek olsun İnşallah ... Bu fırsat ayını kaçırmayalım. Bol dua ile geçirelim kızlar. Ramazan hürmetine dualarımız kabul olsun

Amiin canım cokca dua ile bu isler.Allahın izniyle oluyor.eskiden boyle düsünmezdim gayet rasyoneldim..ama dualar ile olacak bir isin icindeyiz seninde mujdeli haberlerin en kisa zamanda gelsin canım artik bu resimleri koymak istiyoruz

Amiin canım cokca dua ile bu isler.Allahın izniyle oluyor.eskiden boyle düsünmezdim gayet rasyoneldim..ama dualar ile olacak bir isin icindeyiz seninde mujdeli haberlerin en kisa zamanda gelsin canım artik bu resimleri koymak istiyoruz
Sağol canım , inşallah 15 güne kadar güzel sonucu alırım da keyifli bir şekilde çıkarım tatile

Az önce hafif pembe kahverengi bir keke geldi. Sanırım regl başlıyor. İptal ettim doktor randevumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…