- Konu Sahibi akideciknane
-
- #52.301
AynenÇok duygulandım. Allah yüzümüzü güldürecektir inşallah
Canım tedaviye başlamışsın hayırlı ugurlu olsun insallahvalla kızlar nasıl bir kaynatymadır sizinki... müptela yaptınız beni de:) acayip yoğundum işte iki günden beri, hiçbir şeye bakamadım, neyse bugün rahatım, hemen okudum mesajları yaladım yuttum.... @Haremiz sakın bekleme, direk tüp bebek;Bebegimhadi ben senin yazdıklarını anlıyorum, bakma sen onlara, arkadaşlar çok zilli, takılmadan duramıyorlar bence :); poppy73 sen fena casussun ben anladım onu :) nasıl yakalıyorsun herşeyi, haklısın bu arada, hepimiz aynı anda adet görüyoruz, ilginccccc.... yeni gelen arkadaşlar maddi sorunu olmayan arkadaşlar direk tüp bebek diyorum, korkmayın yan etkisi yok, bu konuda kendi doktorumun kafasını ütüledim bana birşey olur mu diyee... korkmayın, korkunun ecele faydası yok :) bana gelince pazartesi iğnelere başladım, aynı tedavi gonal f 300, yarın sabah da kontrol var bakalım hayırlısı.... bu sefer sanki tedavide değilim, iyice sıradanlaştı, benim için doğal demek tüp demek oldu vallahi :) dün akşam dışarıya çıktım mecbur, arkadaş yurtdışından geldi üç günlüğüne, tuvaletinde iğne yaptım yemek yediğimiz yerin... neyse bizim hayatımız da böyle işte...
Vazgecmek yok, dusmek de yok, inançla ve umutla yol almak varSelam kızlar işim bitti evime dönüyorum artık yarın doktor randevumu aldım. Biraz önce santralde sağlam duygusal deprem yaşadım sizinlede paylaşmak isterim. İşim gereği yabancılarla çalışıyorum. Bizim bir iskoç abimiz var. Yarın gelcekmiyim doktor randevum var dedim. Geçen sene santralde kaybettiğimde oda ordaydı neyse benle çok özel bir şey paylaştı. Yıllardır tanırım ailesinden çok konuşmazdı.
Elimi tuttu ve dediki bak nurhan çok zor bir süreç olacak, çok göz yaşıda olacak. Biz de bu dönemden geçtik. Tedaviler olduk en son üçüzlere hamile kaldı eşim. Ve 22 ci haftada kaybettik. Onları hastaneden alıp eve getirmek. Ardından aile kabristanına gömmek o kadar zorduki. Ama asla düşmedik devam ettik. Sonra allah bize 2 tane kız çocuğu verdi. Asla inancını kaybetme ve en önemlisi asla vazgeçme dedi.
Bunları anlatırken ikimizde ağlıyorduk. Bazen bana ağır bir şey taşımak istediğimde kızıyordu fırça atıyordu. Şimdi nedenini daha iyi anladım.
Dediği gibi asla vazgeçmeyelim. Allah bir gün hepimizin yüzünü güldürecek inşallah
Evet. İkisinde de farkına varmadım gebeliğinKimyasal gebeliklerin doğal yoldan mı oldu?
Bhcg yaptirmadiniz sanirim.Merak ettim.Insallah hamilesinizdirEvet. İkisinde de farkına varmadım gebeliğin
Günaydın bu gece rüyamda Bebegimhadi anne olmuş,tv de internetin fenomen annelerinin olduğu bir programa çıkmıştı,hamile kalma sürecini anlatıyordu,hadi inşallah
İnşallah öyledir. Bugün adetime yakın sağ göğdüm acırdu, o acıyor ama belki de adet olucam. Ama sıra almıştım, bhcg yaptırıcam birazdan hastaneye gidip. İnşallah bebek vardırBhcg yaptirmadiniz sanirim.Merak ettim.Insallah hamilesinizdir
Günaydın inşallah canımİnşallah öyledir. Bugün adetime yakın sağ göğdüm acırdu, o acıyor ama belki de adet olucam. Ama sıra almıştım, bhcg yaptırıcam birazdan hastaneye gidip. İnşallah bebek vardır
Ayneniki prensesin annesi ben kaç senedir tanırım türkiyeye gelir gider ondan böyle bir konuşma beklemiyordum. Benden 11 yaş büyük hep bana ikiz kız kardeşim derdi milletle makara yapardı bak burnumuz benzemiyormu diye o sarışın mavi gözlü ben esmer alakamız yok. Ama anlatırken bile güç verdi. Dünyanın her yerinde bizim gibi farklı farklı durumlarda ama aynı acıları çekmiş aynı özlemleri duyan insanlar var. Önemli olan vaz geçmememiz. Santralden çıkarken bile asla vazgeçmeyecem dedim durdum.
Ay hadi inşallah kızGünaydın bu gece rüyamda Bebegimhadi anne olmuş,tv de internetin fenomen annelerinin olduğu bir programa çıkmıştı,hamile kalma sürecini anlatıyordu,hadi inşallah
Amiin canım cokca dua ile bu isler.Allahın izniyle oluyor.eskiden boyle düsünmezdim gayet rasyoneldim..ama dualar ile olacak bir isin icindeyiz seninde mujdeli haberlerin en kisa zamanda gelsin canımGünaydın kızlar. Güzel haberler alıp vereceğimiz bir Cuma olur inşallah... Şimdiden herkese hayırlı, sağlıklı, bereketli Ramazanlar olsun. Dualarımız kabul , Ramazan mübarek olsun İnşallah ... Bu fırsat ayını kaçırmayalım. Bol dua ile geçirelim kızlar. Ramazan hürmetine dualarımız kabul olsun
Sağol canım , inşallah 15 güne kadar güzel sonucu alırım da keyifli bir şekilde çıkarım tatileAmiin canım cokca dua ile bu isler.Allahın izniyle oluyor.eskiden boyle düsünmezdim gayet rasyoneldim..ama dualar ile olacak bir isin icindeyiz seninde mujdeli haberlerin en kisa zamanda gelsin canımartik bu resimleri koymak istiyoruz
Günaydın kızlar. Güzel haberler alıp vereceğimiz bir Cuma olur inşallah... Şimdiden herkese hayırlı, sağlıklı, bereketli Ramazanlar olsun. Dualarımız kabul , Ramazan mübarek olsun İnşallah ... Bu fırsat ayını kaçırmayalım. Bol dua ile geçirelim kızlar. Ramazan hürmetine dualarımız kabul olsun[/QUOTE
AMIIIINN canim amin insallah
Insallah cnm.Guzel haberler almak bize de moral olucak.Sağol canım , inşallah 15 güne kadar güzel sonucu alırım da keyifli bir şekilde çıkarım tatile
Farkına varmadıysan nasıl anladın?Evet. İkisinde de farkına varmadım gebeliğin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?