- Konu Sahibi akideciknane
-
- #52.881
Merhaba, bebişin hayırlı olsun, bu forumdan çok faydalanan seni merak edenlerdendim. Kaç yıl oldu forumu bilgisayardan silemedim, her gün bakıyorum desem yeridir. Bebiş haberini okuyunca en az senin kadar sevindim, sağlıcakla büyüsün, YARADAN'ın sana hayat hediyesini kucağına alasın. Büyümesine tanıklık edesin, kelimelere sığdıramıyorum en en en güzellikleri yaşayasınız,Kızlar bilemediniz yumurta nakliama dondurulmuş kendi yumurtalarimda var birde unuttuğum .caizmi derken benin tanıdığım 2o yaşında kızlar var erken menapoz artı kanser geçirmişler var .yumurtanın genetiginle oynanan bir dünyada çocuğa çıkan her yol caiz dediğimiz riskler evkatlikdada var.ve kibrisda bubisi yapan gencecik dini görüşleri benden fazla insanlar var.
aslinda hepimiz ayni taraftayiz...kalbi evlat icin carpan kadinlar tarafinda.... deminden beri etiyopyali evlatlik dusunuyorum cok mu abes olur diye...ayni seyi dusunmemiz cok guzelEvet, cevap veriyorum. Önce Aret konusu. Ortağıyla ilgili bir konu. Ortağının Bank Asya'da hesabı olduğu için dediler, o arada dondurulmuş embriyoların sıkıntısı yaşanmıştır tabi. Arkadaşlar, ülkemizde Fetö mağduru olan binlerce kişi var, bu olay nedeniyle işten çıkartılanlar, hayatı kararan insanlar var ki hala mahkemeye gidip haklarını arama şansları da oluşmadı. Biliyorsunuz, iki öğretmen şu anda açlık grevinde ve tutuklandılar. İşini kaybetti diye intihar edenlerin sayısı 300'e ulaştı. Kurunun yanında bayağı yaş yandı anlayacağınız.
Yumurta çalınması olayının da çok mümkün olacağını sanmıyorum. Belki tek tük çok ender olmak kaydıyla vardır. O da bize denk gelecek diye düşünürsek yandık o zaman, evden çıkmamamız lazım.
Donasyon konusuna ise saygı duyuyorum. Ben tercih etmeyi düşünmüyorum, yani şu andaki düşüncem bu, ileride ne olur bilmiyorum. Dini mevzularla da aram iyi değil. Sebebi ise, dünyada bu kadar yardıma muhtaç, açlıktan ölme tehlikesi içinde çocuk varken, donasyona o kadar para vermek istemiyorum. İki kere tüp bebek deneyip ardından Afrika'dan evlat edinmek için girişimlere başlamayı planlıyorum eğer maddi ve manevi durumum müsait olursa. Türkiye'den değil çünkü biliyorsunuz yaş ve diğer şartlar.
Gerçekten mi, çok sevindim valla aynı şeyi düşünmemize. Ben mümkün degildir diye düşünmüşümdür hep yurt dışından evlat edinmenin. Sonra geçenlerde nette başka birseye bakarken rastladım Turkiye'den bir iki aile Etiyopya'dan evlat edinmiş. Çok heyecanlandım okuduğumda. İşler nasıl yürüyor diye biraz daha araştırayım dedim ama maalesef tatmin edici bir bilgiye erişemedim. Dikkat çekici bir ayrıntıya rastladım sadece. Türkiye'de bir ara Bakanlık kampanya gibi birşey başlatmış konuyla ilgili ama Turkiye'den hiç ilgi olmayınca durdurmuslar. Tabi bu iş yurt dışında çok popüler. Özellikle ABD ve Avrupa ülkelerinde. Madonna ve Angelica Jolie'den sonra iş bayağı bir ticarete dönmüş. İnternet siteleri bile var, istediğin çocuğu seciyorsun. Tabi çok maliyetli bunlar da ve çok irrite edici. Aslında ben isterdim hem oradan bir çocuğa sahip cikmak hem kendi çocuğum olsun. Ben ayrım yapmam. Maddi durumum müsait değil her ikisine birden.aslinda hepimiz ayni taraftayiz...kalbi evlat icin carpan kadinlar tarafinda.... deminden beri etiyopyali evlatlik dusunuyorum cok mu abes olur diye...ayni seyi dusunmemiz cok guzeldonasyon cok maliyetli bir olay bu da bir gercek. zaten oncelik karar asamasinda daha sonrada ne yazikki maliyet yuzunden insanlar vazgeciyor..hali hazirda herkesin kabul edebilecegi bir durum degil ve sonuna kadar saygi duyuyorum
ahahahahaha evet yaaa, hatırladım etiyopya filan:) evrakları zamanında yetiştirmedim, herhalde haftaya başvuruyu tamamlayacağım bu arada:)Hahaha, noldu bu arda senin evlat edinme olayın, başvurdunuz mu? Neeeeeee, ben de mi???
Hayırlısı olsun canımcımahahahahaha evet yaaa, hatırladım etiyopya filan:) evrakları zamanında yetiştirmedim, herhalde haftaya başvuruyu tamamlayacağım bu arada:)
Bak işte o fikre ben de sıcak bakıyorum. ben de etiyopyadan veya afrikadan evlat edinebilirim.Gerçekten mi, çok sevindim valla aynı şeyi düşünmemize. Ben mümkün degildir diye düşünmüşümdür hep yurt dışından evlat edinmenin. Sonra geçenlerde nette başka birseye bakarken rastladım Turkiye'den bir iki aile Etiyopya'dan evlat edinmiş. Çok heyecanlandım okuduğumda. İşler nasıl yürüyor diye biraz daha araştırayım dedim ama maalesef tatmin edici bir bilgiye erişemedim. Dikkat çekici bir ayrıntıya rastladım sadece. Türkiye'de bir ara Bakanlık kampanya gibi birşey başlatmış konuyla ilgili ama Turkiye'den hiç ilgi olmayınca durdurmuslar. Tabi bu iş yurt dışında çok popüler. Özellikle ABD ve Avrupa ülkelerinde. Madonna ve Angelica Jolie'den sonra iş bayağı bir ticarete dönmüş. İnternet siteleri bile var, istediğin çocuğu seciyorsun. Tabi çok maliyetli bunlar da ve çok irrite edici. Aslında ben isterdim hem oradan bir çocuğa sahip cikmak hem kendi çocuğum olsun. Ben ayrım yapmam. Maddi durumum müsait değil her ikisine birden.
Anaa, kız hani aramızda kalacaktıaramızda çok fena şeyler var, tek @bebeğimhadi değil kiiki prensesin annesi da gizli mesajlar yolluyor bana:)
yaaa mumkun mumkunde iste o unlulerden sonra isi ne yazik ki insan tacirligine dokmuslerGerçekten mi, çok sevindim valla aynı şeyi düşünmemize. Ben mümkün degildir diye düşünmüşümdür hep yurt dışından evlat edinmenin. Sonra geçenlerde nette başka birseye bakarken rastladım Turkiye'den bir iki aile Etiyopya'dan evlat edinmiş. Çok heyecanlandım okuduğumda. İşler nasıl yürüyor diye biraz daha araştırayım dedim ama maalesef tatmin edici bir bilgiye erişemedim. Dikkat çekici bir ayrıntıya rastladım sadece. Türkiye'de bir ara Bakanlık kampanya gibi birşey başlatmış konuyla ilgili ama Turkiye'den hiç ilgi olmayınca durdurmuslar. Tabi bu iş yurt dışında çok popüler. Özellikle ABD ve Avrupa ülkelerinde. Madonna ve Angelica Jolie'den sonra iş bayağı bir ticarete dönmüş. İnternet siteleri bile var, istediğin çocuğu seciyorsun. Tabi çok maliyetli bunlar da ve çok irrite edici. Aslında ben isterdim hem oradan bir çocuğa sahip cikmak hem kendi çocuğum olsun. Ben ayrım yapmam. Maddi durumum müsait değil her ikisine birden.
OleeeeeeyyyyyyyBak işte o fikre ben de sıcak bakıyorum. ben de etiyopyadan veya afrikadan evlat edinebilirim.
Sayısal oynayalımyaaa mumkun mumkunde iste o unlulerden sonra isi ne yazik ki insan tacirligine dokmusleryani illegal seyler,bakanlik falan devreye girsede o bebegin anasiz babasiz olacagina guvenim olmuyor, ya kacirdilarsa falan diye, tabii illegal yollardan da maliyeti cok yuksek, bilmiyorum yaaa bende cok isterdim hem kendi bebegim olsun hemde evlatlik alayim ama herhalde cok utopik bir dusunce...zaten bu para pul degil mi aslinda elimizi kolumuzu baglayan
gun dogmadan nele dogar, 3. gun bi olsun belki birkamaz kardesini digeri kosar gelir, gerceklikten uzaklasmadan hep iyiyi dusunelim iyiyi cagiralim... tek kalsada dedigin gibi gonder genetige..o da sapasaglam gelsin insallah...yaaa gercekten kahve etki ediyor mu o kadar,benim buralarda tek zevkim o, onuda birakirsam depresyon sebebim, ama bebeksiz olmakta depresyon sebebim,ohoooooo kayislar koptu yine bendebu arada gençler hastaneden aradılar, 4 flokilülden 2 si olgun yumurta çıkmış, ikisi de döllenmiş, ama birinin gelişimi pek parlak değilmiş, diğeri iyi, yine 1 altın yumurtaya kaldım bakalım.... pazar günü 3. günde tekrar arayacalar, kalan 1 taneyi de genetiğe göndermeye karar verdim ya, elimiz boş kalabilir, bakalım nasip kısmet... ay napacağımı, ne yiyip içeceğimiz şaşırdım, kahveyi bırakamamıştım. kahveyi de bırakacağım artık....
Sayısal oynayalım
Batsın bu dünyaaaa, bitsiiinnn bu rüyaaaaagun dogmadan nele dogar, 3. gun bi olsun belki birkamaz kardesini digeri kosar gelir, gerceklikten uzaklasmadan hep iyiyi dusunelim iyiyi cagiralim... tek kalsada dedigin gibi gonder genetige..o da sapasaglam gelsin insallah...yaaa gercekten kahve etki ediyor mu o kadar,benim buralarda tek zevkim o, onuda birakirsam depresyon sebebim, ama bebeksiz olmakta depresyon sebebim,ohoooooo kayislar koptu yine bende
al benden de o kadar o zamanBatsın bu dünyaaaa, bitsiiinnn bu rüyaaaaa
bu kahve konusuna diğer kızlar el atsanıza, prof olanlar, hşşşt size diyomgun dogmadan nele dogar, 3. gun bi olsun belki birkamaz kardesini digeri kosar gelir, gerceklikten uzaklasmadan hep iyiyi dusunelim iyiyi cagiralim... tek kalsada dedigin gibi gonder genetige..o da sapasaglam gelsin insallah...yaaa gercekten kahve etki ediyor mu o kadar,benim buralarda tek zevkim o, onuda birakirsam depresyon sebebim, ama bebeksiz olmakta depresyon sebebim,ohoooooo kayislar koptu yine bende
Valla ne desem bilmem ki. Kahveyi ayda yılda bir içerim. Herhangi çeşidi, farketmez. Sigara içtiğim zamanlarda olmazsa olmazımdı. Her sigara bir kahve demekti ( mutlaka ikisini birlikte içtiğim için ) 2 yıldır aklıma bile gelmez yani. Ayda yılda bir, o da ortam olursa yani. Kahve tiryakiliği de nasıldır bilmem ama sigara bile bırakılabildiğine göre kahve de bırakılabilir kibu kahve konusuna diğer kızlar el atsanıza, prof olanlar, hşşşt size diyomBebegimhadi poppy73 Haremiz iki prensesin annesi
Teşekkür ederim mirim bana söz hakkı tanıdığınız için,bu kahve konusuna diğer kızlar el atsanıza, prof olanlar, hşşşt size diyomBebegimhadi poppy73 Haremiz iki prensesin annesi
Bu nasıl prof yorumu böyle, gayet lakayıt, otur, sıfır, beğenmedimValla ne desem bilmem ki. Kahveyi ayda yılda bir içerim. Herhangi çeşidi, farketmez. Sigara içtiğim zamanlarda olmazsa olmazımdı. Her sigara bir kahve demekti ( mutlaka ikisini birlikte içtiğim için ) 2 yıldır aklıma bile gelmez yani. Ayda yılda bir, o da ortam olursa yani. Kahve tiryakiliği de nasıldır bilmem ama sigara bile bırakılabildiğine göre kahve de bırakılabilir ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?