Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Insallah iyi olacak hayırlı olsun

Kızlar, sizin İspanya yolcusu olan sevgili biricik A kalite, saf arı sütü takviyeli embriyolarınızdan haber yok mu daha? Ne kadar oldu gondereli? Bebegimhadi , iki prensesin annesi
Haber yok.
ben de merak edip sordum. denizkaplan ınki haftaya inşallah sapasağlam gelecekmiş. bebeğimhadi yi bilmiyorum henüz. O da bu aralardı sanırım.
@denizkaplan ın haftaya nasıl geliyormus benim ki belki onun tarihinden 20 gün once gitti benim bu hafta gelmediğine göre haftaya 32. Gun oluyor ancak gelir. zaten erbil beyde gitti.bizimle ilgilenen de olmaz bakayım kim arayacak

canım benimkinin ilki 20 günde, ikincisi 22 günde geldi. şimdiki de 19 mayıs ta gönderildi. 22 günü baz alarak söylüyorum , 9-10 haziran da gelmesi gerekir diye poppy73 Haremiz

canım benimkinin ilki 20 günde, ikincisi 22 günde geldi. şimdiki de 19 mayıs ta gönderildi. 22 günü baz alarak söylüyorum , 9-10 haziran da gelmesi gerekir diye poppy73 Haremiz
Hmm canım sana tarihte veriyorlar.gönderiyoruz diyor da tam bir tarih yok bende.kaba hesaplıyorum.benim 32 gün de geliyor.senin daha vakti varmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…