- 26 Aralık 2016
- 4.173
- 7.117
- 158
- 51
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #52.921
Insallah iyi olacak hayırlı olsunbu arada gençler hastaneden aradılar, 4 flokilülden 2 si olgun yumurta çıkmış, ikisi de döllenmiş, ama birinin gelişimi pek parlak değilmiş, diğeri iyi, yine 1 altın yumurtaya kaldım bakalım.... pazar günü 3. günde tekrar arayacalar, kalan 1 taneyi de genetiğe göndermeye karar verdim ya, elimiz boş kalabilir, bakalım nasip kısmet... ay napacağımı, ne yiyip içeceğimiz şaşırdım, kahveyi bırakamamıştım. kahveyi de bırakacağım artık....
Heeeee, ısmarlarızistanbula gelirsen ben ısmarlarım sana şekerim kralından
Kızlar, sizin İspanya yolcusu olan sevgili biricik A kalite, saf arı sütü takviyeli embriyolarınızdan haber yok mu daha? Ne kadar oldu gondereli?Insallah iyi olacak hayırlı olsun
Gecmis olsun cansıkıcı bir durum. neydi o yahuuuAyy sabah ofiste biriyle takıştım.yeni yeni kendime geliyorum. Offf.neydi o yahu.
Haber yok.Kızlar, sizin İspanya yolcusu olan sevgili biricik A kalite, saf arı sütü takviyeli embriyolarınızdan haber yok mu daha? Ne kadar oldu gondereli?Bebegimhadi , iki prensesin annesi
@denizkaplan ın haftaya nasıl geliyormusben de merak edip sordum. denizkaplan ınki haftaya inşallah sapasağlam gelecekmiş. bebeğimhadi yi bilmiyorum henüz. O da bu aralardı sanırım.
Kendi işlerini bana yaptırmaya çalıştılar. Ben de tepki gösterdim. Hep olan şeyler işte. Kimin kime gücü yeterse hesabı.Gecmis olsun cansıkıcı bir durum. neydi o yahuuu
canım benimkinin ilki 20 günde, ikincisi 22 günde geldi. şimdiki de 19 mayıs ta gönderildi. 22 günü baz alarak söylüyorum , 9-10 haziran da gelmesi gerekir diyeHaber yok.
iki prensesin annesi ın haftaya nasıl geliyormus benim ki belki onun tarihinden 20 gün once gitti benim bu hafta gelmediğine göre haftaya 32. Gun oluyor ancak gelir. zaten erbil beyde gitti.bizimle ilgilenen de olmaz bakayım kim arayacak
Yaaaa cok tesekkur ederim..ince dusuncen yeteristanbula gelirsen ben ısmarlarım sana şekerim kralından
O zaman seninki eli kulağındaHaber yok.
iki prensesin annesi ın haftaya nasıl geliyormus benim ki belki onun tarihinden 20 gün once gitti benim bu hafta gelmediğine göre haftaya 32. Gun oluyor ancak gelir. zaten erbil beyde gitti.bizimle ilgilenen de olmaz bakayım kim arayacak
Heeeee, ısmarlarız. Bira emojisiyle idare et şimdilik:)
Kendi işlerini bana yaptırmaya çalıştılar. Ben de tepki gösterdim. Hep olan şeyler işte. Kimin kime gücü yeterse hesabı.
Oluyor isyerlerinde tebriklerKendi işlerini bana yaptırmaya çalıştılar. Ben de tepki gösterdim. Hep olan şeyler işte. Kimin kime gücü yeterse hesabı.
Hmm canım sana tarihte veriyorlar.gönderiyoruz diyor da tam bir tarih yok bende.kaba hesaplıyorum.benim 32 gün de geliyor.senin daha vakti varmış
Hiç sormaO zaman seninki eli kulağında
gec olsun eksiksiz noksansiz sapasaglam gelsinler insallah...Hmm canım sana tarihte veriyorlar.gönderiyoruz diyor da tam bir tarih yok bende.kaba hesaplıyorum.benim 32 gün de geliyor.senin daha vakti varmış
Amiinn hepimize insallahgec olsun eksiksiz noksansiz sapasaglam gelsinler insallah...
Amiiinn amin inşallahgec olsun eksiksiz noksansiz sapasaglam gelsinler insallah...
Tebrikler derkıen??Oluyor isyerlerinde tebrikler
Kazanmıssın iş sana kalmamış dedimTebrikler derkıen??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?