- 22 Aralık 2014
- 2.141
- 3.625
- 133
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #52.901
ben aranıza geç katıldım, belki önceden yazmışsındır :) ya ben hergün bir filtre kahve 1 - 2 türk kahvesi içtim ondan mı böyle bu yuumurtalar... pufffTeşekkür ederim mirim bana söz hakkı tanıdığınız için,prof olarak şunu belirtmeliyim ki, opu süresince kesinlikle kahve tüketmemek gerekiyor. Bahçeci bunu özellikle belirtiyor verdiği broşür vs'lerde. Bunu daha önce de burada yazmıştım, takip etmiyor musun bakayım sen beni . Zaten bu nescafe ve türevleri çok zararlıymış,yakılmış kakao ve yakılmış fındık kabuğu kullanıyorlarmış. Özellikle üçü birarada'lardan kesinlikle içmeyin. Süt tozunu eve sokmayın. Ben çok aza indirdim nescafe'yi. Türk kahvesi içiyorum yalnız her gün. Sigarasız tabii ki . Opu sürecinde içmem, altı üstü 10-12 gün.
Bu nasıl prof yorumu böyle, gayet lakayıt, otur, sıfır, beğenmedim
denizim yumuetalara etkisini sormuştumValla ne desem bilmem ki. Kahveyi ayda yılda bir içerim. Herhangi çeşidi, farketmez. Sigara içtiğim zamanlarda olmazsa olmazımdı. Her sigara bir kahve demekti ( mutlaka ikisini birlikte içtiğim için ) 2 yıldır aklıma bile gelmez yani. Ayda yılda bir, o da ortam olursa yani. Kahve tiryakiliği de nasıldır bilmem ama sigara bile bırakılabildiğine göre kahve de bırakılabilir ki
Bu kadar radikal bir şekilde etki edeceğini sanmıyorum, mantıksız geliyor, öyle olsaydı bir yerlerde yazardı herhalde. Ama tüketmemekte fayda var tabi.ben aranıza geç katıldım, belki önceden yazmışsındır :) ya ben hergün bir filtre kahve 1 - 2 türk kahvesi içtim ondan mı böyle bu yuumurtalar... pufff
Bu nasıl prof yorumu böyle, gayet lakayıt, otur, sıfır, beğenmedim
valla ben yumurtaları söndürdüğünü bir doktordan duydum. ne demekse artık?? Ama günde bir taneden bir şey olacağını sanmıyorum. Millet tiryaki çatır çatır hamile kalıyor. İşte bu da şaşılacak şey yahu.bu kahve konusuna diğer kızlar el atsanıza, prof olanlar, hşşşt size diyomBebegimhadi poppy73 Haremiz iki prensesin annesi
valla ben yumurtaları söndürdüğünü bir doktordan duydum. ne demekse artık?? Ama günde bir taneden bir şey olacağını sanmıyorum. Millet tiryaki çatır çatır hamile kalıyor. İşte bu da şaşılacak şey yahu.bu kahve konusuna diğer kızlar el atsanıza, prof olanlar, hşşşt size diyomBebegimhadi poppy73 Haremiz iki prensesin annesi
Benim gen-arttaki doktorum gunde 1 2 den fazla icecek degilsin ya onun zararı olmaz demisti.turk kahvesinden bahsediyorum.nescafe belirtiğiniz sebeplerden bıraktim.turk kahvesi her gun icerim.opuda da ictim.cünküm zararı yok dendi :) filtre kahve gozume cok geldi.1 turk kahvesinin zararı olmaz bence canlarben aranıza geç katıldım, belki önceden yazmışsındır :) ya ben hergün bir filtre kahve 1 - 2 türk kahvesi içtim ondan mı böyle bu yuumurtalar... pufff
ok o zaman günde 1 türk kahvesine indireyim bundan sonra... sağolun gençlerBenim gen-arttaki doktorum gunde 1 2 den fazla icecek degilsin ya onun zararı olmaz demisti.turk kahvesinden bahsediyorum.nescafe belirtiğiniz sebeplerden bıraktim.turk kahvesi her gun icerim.opuda da ictim.cünküm zararı yok dendi :) filtre kahve gozume cok geldi.1 turk kahvesinin zararı olmaz bence canlar
Ben bilmempoppy73 bilir
Nescafe lobisinin işidir oDoktorlar da birbiriyle çelişiyor yahu. Bir tanesi geçen gün "eşinize bol bol nescafe içirin, spermlere çok iyi" diyordu.
anlastik nescafe birakiliyor turk kahvesi foreverok o zaman günde 1 türk kahvesine indireyim bundan sonra... sağolun gençler
o da sinirlenmis demek ki ofisteki kisiye,asabiyet yapiyor...sakin ol yaz bize rahatlaaabenim bilgisayar sapıttı. İkişer ikişer yolluyor mesajları.
zaten ben gerilince her şey aksamaya başladı. Çok fazla negatif yüklendim sanırım. Ohhh rahatım şu an çok şükür.o da sinirlenmis demek ki ofisteki kisiye,asabiyet yapiyor...sakin ol yaz bize rahatlaaa
ayyyy en sevdiğim olay, ben takışa takışa takışcak insan kalmadı buralarda :) şaka şaka bu hormonlar fena yapıyor bizi ondandırAyy sabah ofiste biriyle takıştım.yeni yeni kendime geliyorum. Offf.neydi o yahu.
istanbula gelirsen ben ısmarlarım sana şekerim kralındananlastik nescafe birakiliyor turk kahvesi foreverfiltre kahveyi bulsam emin ol gozum gormez bisey bi dal alirdim mutlaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?