Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

ben aranıza geç katıldım, belki önceden yazmışsındır :) ya ben hergün bir filtre kahve 1 - 2 türk kahvesi içtim ondan mı böyle bu yuumurtalar... pufff

Bu nasıl prof yorumu böyle, gayet lakayıt, otur, sıfır, beğenmedim

denizim yumuetalara etkisini sormuştum

ben aranıza geç katıldım, belki önceden yazmışsındır :) ya ben hergün bir filtre kahve 1 - 2 türk kahvesi içtim ondan mı böyle bu yuumurtalar... pufff
Bu kadar radikal bir şekilde etki edeceğini sanmıyorum, mantıksız geliyor, öyle olsaydı bir yerlerde yazardı herhalde. Ama tüketmemekte fayda var tabi.

Benim gen-arttaki doktorum gunde 1 2 den fazla icecek degilsin ya onun zararı olmaz demisti.turk kahvesinden bahsediyorum.nescafe belirtiğiniz sebeplerden bıraktim.turk kahvesi her gun icerim.opuda da ictim.cünküm zararı yok dendi :) filtre kahve gozume cok geldi.1 turk kahvesinin zararı olmaz bence canlar

ok o zaman günde 1 türk kahvesine indireyim bundan sonra... sağolun gençler

Doktorlar da birbiriyle çelişiyor yahu. Bir tanesi geçen gün "eşinize bol bol nescafe içirin, spermlere çok iyi" diyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…