- 28 Şubat 2017
- 1.523
- 3.332
- 53
- 52
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #52.941
Tebrikler derkıen??
Sen daha çözemedin miTebrikler derkıen??
Sen daha çözemedin miBebegimhadi nin ince zekasını, aaaaa . Bu arada ince zeka derken dalga gecmiyorum, ciddiyim.
ya nerde ince zeka, ama Haremiz de fransız yani sanırsam sekerpancari cok duygu dolu cümleler kuruyor ve sizler.inş. daha duygu dolu cumleler kuracağım.ince zekada iyi bir dalga gecilme geliyor dedim ama degilmis.
La havle vela kuvvete illa billahil aliyyül azim diyorum, başka da bişey demiyorumya nerde ince zeka, ama Haremiz de fransız yani sanırsam sekerpancari cok duygu dolu cümleler kuruyor ve sizler.inş. daha duygu dolu cumleler kuracağım.ince zekada iyi bir dalga gecilme geliyor dedim ama degilmis.
Yok yok iyiyim merak etme
ya nerde ince zeka, ama Haremiz de fransız yani sanırsam sekerpancari cok duygu dolu cümleler kuruyor ve sizler.inş. daha duygu dolu cumleler kuracağım.ince zekada iyi bir dalga gecilme geliyor dedim ama degilmis.
Hele sen bir istanbula gel de, kim kimi yermiş görürüzpoppy73 ve iki prensesin annesi sizi yerimmmm digerlerinide yerim ama sizi tatli niyetine yerim biriniz sobiyet biriniz sobiyet ustu dondurmaaa
Biz de seni yerizpoppy73 ve iki prensesin annesi sizi yerimmmm digerlerinide yerim ama sizi tatli niyetine yerim biriniz sobiyet biriniz sobiyet ustu dondurmaaa
Evet, lütfen görüşelim..Hele sen bir istanbula gel de, kim kimi yermiş görürüz
yaaaaaaaHele sen bir istanbula gel de, kim kimi yermiş görürüz
hah aksam simarmasi zamaniBiz de seni yeriz. Burada da sadece dondurma ikonu var, ne yapayım. Sen yaz yaz, sakın bırakma bizi. Sen de ince bir yazı dili ve tekniği var, ciddiyim. Çok naif ve akıcı bir yazı dilin var.
Allah kismet eder insallah,o kadar cok isterim ki....kalbimin ayni ritimde attigini bildigim bu kadar gonlu guzel kadini bir arada gormeyi...mutluluk hormonu tavan yapar kesin bendeEvet, lütfen görüşelim..
bu arada bilgisayar kucagimda yine..calisiyorum ayagina yatiyorum
Biz de seviyoruz seni ulleennnhah aksam simarmasi zamaniedin mahcup edin beni...yaaa hepinizi gebe gormeden artik zor birakirim...o sizin kendi ince gorusunuz bu arada cok tesekkur ederim...seviyorumm ullleennnnnn
Amiin canımLa havle vela kuvvete illa billahil aliyyül azim diyorum, başka da bişey demiyorum
Memleket nere? Yani Turkiye'ye gelince nereye geliyorsun?Allah kismet eder insallah,o kadar cok isterim ki....kalbimin ayni ritimde attigini bildigim bu kadar gonlu guzel kadini bir arada gormeyi...mutluluk hormonu tavan yapar kesin bendeTurkiye de olsa inanin bir ucak bir otobuse bakar ...gurbet zor beee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?