- 28 Şubat 2017
- 1.523
- 3.332
- 53
- 52
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #52.961
Ya zekasına bir şey dediğğm yok ta ben hala tebrikler i anlamadım.hakkatennfransız mı kaldım bir şey mi kaçırdım diye geçmişe de baktım ama ı ıh yok bulamadımya nerde ince zeka, ama Haremiz de fransız yani sanırsam sekerpancari cok duygu dolu cümleler kuruyor ve sizler.inş. daha duygu dolu cumleler kuracağım.ince zekada iyi bir dalga gecilme geliyor dedim ama degilmis.
Ya ben 17.05 te evde oluyorum kocam da 18.20 de o arada ben koştur koştur yemek yapmaca iftar hazırlamaca sofra bulaşık derken pert olup saat 20.30 da amca oturabiliyorum ve kaçırıyorum sohbeti
"Tebrikler" özetin özeti olsun dedin yani.Kazanmıssın iş sana kalmamış dedim
Kız kaçırdığın bişey yok yaaa, bildiğinYa zekasına bir şey dediğğm yok ta ben hala tebrikler i anlamadım.hakkatennfransız mı kaldım bir şey mi kaçırdım diye geçmişe de baktım ama ı ıh yok bulamadım
Eee, enişte demiyor mu "bu kadar çalışıyon da para nerde" diyebu arada bilgisayar kucagimda yine..calisiyorum ayagina yatiyorum
Biz de seviyoruz seni ulleennn
AnkaraaaaaMemleket nere? Yani Turkiye'ye gelince nereye geliyorsun?
kiyamammm ki ben sanaaaa...kadinlik zor zanaat beeee....olsun be canim bende bazen cok yogun oluyorum sonra kosesinden bucagindan yakaliyorum....varligin yeterYa ben 17.05 te evde oluyorum kocam da 18.20 de o arada ben koştur koştur yemek yapmaca iftar hazırlamaca sofra bulaşık derken pert olup saat 20.30 da amca oturabiliyorum ve kaçırıyorum sohbetie anında laf yetiştiremeyince de tadı kalmıyor.
Buyur cano
Ya bu kız tam şekerpancarı mı ne. İsmiyle müsemmakiyamammm ki ben sanaaaa...kadinlik zor zanaat beeee....olsun be canim bende bazen cok yogun oluyorum sonra kosesinden bucagindan yakaliyorum....varligin yeter
Esrağfurullah güzellik. Hiiçç öylesine, özlendin de bi yoklamak istedimBuyur cano
Eee, enişte demiyor mu "bu kadar çalışıyon da para nerde" diye
Vallahi ben de özledim laflayamadık ta bugün. Sen yoğunsundur diye bulaşmadım daEsrağfurullah güzellik. Hiiçç öylesine, özlendin de bi yoklamak istedim
Ya bu kız tam şekerpancarı mı ne. İsmiyle müsemmasenin de varlığın yeter şeker.
Migren tutmuştu yine bütün gün. Hiç keyfim yoktu. O yüzden sataşamadım sizeVallahi ben de özledim laflayamadık ta bugün. Sen yoğunsundur diye bulaşmadım da
İyi, çok uzak değilmişAnkaraaaaaben
Niye İstanbul değil de Ankaraaaa sen laannAnkaraaaaaben
yaaaaaaaMigren tutmuştu yine bütün gün. Hiç keyfim yoktu. O yüzden sataşamadım size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?