- 24 Kasım 2016
- 4.103
- 6.878
- 158
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #52.981
İyiyim şükür. Açken ben ben değilim. İftardan sonra geliyorum kendime.yaaaaaaases soluk cikmadi ya is coktu zannettim,iyisin simdi ama dimi
burasi Turkiyeye cok uzak amaaaİyi, çok uzak değilmiş
amaaaa Ankara da cok guzel kiiiiNiye İstanbul değil de Ankaraaaa sen laann
Allah'ım ol diyecek ve olacak. İnanın kızlarburasi Turkiyeye cok uzak amaaabelki belki bir bebikim olsa donerdik ulkemize,cok buyuk bir vesile
ahhh bi olsa bi olsaAllah'ım ol diyecek ve olacak. İnanın kızlar
Aaaaa hiç beklemiyordum.biz tanışacağız o zaman haberlesirizAnkaraaaaaben
Görev ne zaman bitiyor, orada ne kadar kalmanız gerekiyor yani?burasi Turkiyeye cok uzak amaaabelki belki bir bebikim olsa donerdik ulkemize,cok buyuk bir vesile
Aaaaa hiç beklemiyordum.biz tanışacağız o zaman haberlesiriz
insallahhh mutlakaAaaaa hiç beklemiyordum.biz tanışacağız o zaman haberlesiriz
cancagizim buradaki sirket hem beni hem esimi cok istedi, bende o ara isten ayrilmistim oyle olunca deneyelim dedik ama gercekten cok zorlaniyorum oyle ha deyincede donulmuyor. biraz birikim yapmamiz en azindan tup bebek tedavi ucretini ve su sureci yonetebilmek adina kalmamiz lazim.kismet..Görev ne zaman bitiyor, orada ne kadar kalmanız gerekiyor yani?
Hımm belliydi zaten seni fırlamalık yapmaktan alıkoyacak büyük bir şey olduğu. Canım ya geçmiş olsun. Bu sene oruç beni de çok etkiliyor nedense.Migren tutmuştu yine bütün gün. Hiç keyfim yoktu. O yüzden sataşamadım size
Hımm belliydi zaten seni fırlamalık yapmaktan alıkoyacak büyük bir şey olduğu. Canım ya geçmiş olsun. Bu sene oruç beni de çok etkiliyor nedense.Migren tutmuştu yine bütün gün. Hiç keyfim yoktu. O yüzden sataşamadım size
Cok üzüldüm çare devam etmek insallah o iyi olur da yüzünü güldürürİyi geceler kızlar
Bugün tek yumurtaya kaldık bu çok üzdü beni diğer ikisi olmadı biri gelişmemiş diğeri istenen noktaya gelmedi. Pazartesi tek yumurtaya opu. Sonra arkadan gelenlere bakacaz. Belki altın yumurtadır diye devam edelim dedim. İnşallah bunda olumlu haber alırız 5.ci gün ve genden.
Keyfim kaçtı. Keşke diğerleride olsaydı diiye ama kısmet değilmiş.
Önümüze bakacaz artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?