Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Görev ne zaman bitiyor, orada ne kadar kalmanız gerekiyor yani?
cancagizim buradaki sirket hem beni hem esimi cok istedi, bende o ara isten ayrilmistim oyle olunca deneyelim dedik ama gercekten cok zorlaniyorum oyle ha deyincede donulmuyor. biraz birikim yapmamiz en azindan tup bebek tedavi ucretini ve su sureci yonetebilmek adina kalmamiz lazim.kismet..

İyi geceler kızlar
Bugün tek yumurtaya kaldık bu çok üzdü beni diğer ikisi olmadı biri gelişmemiş diğeri istenen noktaya gelmedi. Pazartesi tek yumurtaya opu. Sonra arkadan gelenlere bakacaz. Belki altın yumurtadır diye devam edelim dedim. İnşallah bunda olumlu haber alırız 5.ci gün ve genden.
Keyfim kaçtı. Keşke diğerleride olsaydı diiye ama kısmet değilmiş.
Önümüze bakacaz artık.

Cok üzüldüm çare devam etmek insallah o iyi olur da yüzünü güldürür genelde hepimizin 1 yumurtasi sonuca gidiyor .sen bol arı sutu, bal ve polen karışımını yemis miydin.denemediysen bir de böyle dene.1 i 2 yapiyor.2 yi 4 . Mustafa bahcecide hastalarına veriyor bir de organik beslenme diye sebze meyve badem findık bunları bir kızın listesinde gördüm.havuz uygulatacak mı doktorun cooook iyi bir yöntem 3 ay biriktirmek bizim yaslarda sart bence çözüm havuz yönteminde.bazi doktorlar cok seviyor gel 1 tane transfer bekle gel 1 tane transfer bekle.böyle bir zamanımız yok ve pahalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…