Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

1 tane olgunluga gelmis ama pazartesi opuda belli olacak. Havuza baslayacam bu konuyu konustuk zaten doktorumla arı sütü vitaminler aldim kismet buymus bakalim devam edecez

Günaydın, üzüldüm canım, yaa nedir bu tek yumurta olayı bu aralar. Ama neyse altın yumurtadir o inşallah. Sonuçta insanlar tek yumurtayla hamile kaldıkları için umudumuz hala var:)

Mustafa Bahceci arı sütü vs mi veriyor hastalarına??

canim benim uzuldum ama arkadan gelen olgun yumrtalarda olur insallah hic belli olmuyor inan opuya girince ancak belli oluyor.2 yumurta ile girdigim opudan 6 ile cikmistim elde yinede 1 kaldi ama dedigim gibi tecrube ile sabit..1 olsun bizim olsun kaliteli olsun insallah...o kadar igne ilac insan ister istemez uzuluyor tabii cok iyi anliyorum...havuz yontemi cok iyi ya, damlaya damlaya gol olur valla atalarimiz bunu bizim icin soylemis resmen...

Selam kızlar, tatildeyiz sürekli girip bakamıyorum kimlerde ne gelişmeler var hala transfer yok mu? genetikten olumlu gelen cevaplar yok mu yahuu? bol gebişli günler dilerim
iyi tatiller...tatil gibisi yok..

himmmm hafta sonu rehaveti degil mi? herkesler iftara ya misafir aliyor ya iftara gidiyor gezmelerde...keyfiniz bol olsun kizceler...
Şekerpancarım ağzından yine bal damlıyor keşke gezsem, geçen gafta 3 gece evde yemek olmayınca benim koca bugün inşallah yemek yapacaksın deyince 4 çeşit yemek yaptımalışveriş ve yemek, popomu saat 8de koydum koltuğa valla. Dün akşam gezmelerdeydim gerçi, ona da laf soktu benimki bugün, sen poponu gezdir daha diye neyse şimdi girdim de yine iyi kaynaymışsınız

1 tane olgunluga gelmis ama pazartesi opuda belli olacak. Havuza baslayacam bu konuyu konustuk zaten doktorumla arı sütü vitaminler aldim kismet buymus bakalim devam edecez
İnşllah hayırlısı olur canım, kendini iyi hissetmediğini biliyorum ama şimdi opuya kadar yiyeceğine içeceğine dikkat etmeye devam etsen moralini de yüksek tutmaya çalış, bir tanecik yumurtan etkilenmesin

himmmm hafta sonu rehaveti degil mi? herkesler iftara ya misafir aliyor ya iftara gidiyor gezmelerde...keyfiniz bol olsun kizceler...
Aynen öyle canım. Sabahtan annemin evine gittim iftarı için yemekler yaptım. Sonra eve geldim revani yaptım. Kayınvalideye iftara davetliydik. Boş gitmeyim bari bi tatlı yapayım diye düşündüm. Ahanda bu sahat olmuş daha yeni girdim eve. Sabah da kaçta uyanırım Allah bilir. Yorgunluktan sahura da kalkamam bu gece. 2 saat daha oturup bişeyler atıştırıp yatarım artıkın.

Vaaaaayyy revani haa, bize de yapsana

Damlaya damlaya göl mü olur laan bu hiç aklıma gelmemisti

Evet veriyor.eğricayırın kağıdını veriyor. Bir de organik beslenme diye liste veriyor orada arı sütü yaziyor
Hımm olmadı bu. Benim mustafa bahçeci ile görüşmem gerek. Eğriçayır da neymiş yahu. Mis gibi "Haremiz Arı Sütleri" dururken
bu emoji arı sütü yemek demek ti dimi poppy73

Hımm olmadı bu. Benim mustafa bahçeci ile görüşmem gerek. Eğriçayır da neymiş yahu. Mis gibi "Haremiz Arı Sütleri" dururken
bu emoji arı sütü yemek demek ti dimi poppy73
Evet lütfen Mustafa Bahçeci'ye söyleyin ayağını denk alsın. Evet, o aramızda, arı sütünün gizli ezoterik anlamı ve işareti. Sakın çaktırmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…