- Konu Sahibi akideciknane
-
- #53.001
1 tane olgunluga gelmis ama pazartesi opuda belli olacak. Havuza baslayacam bu konuyu konustuk zaten doktorumla arı sütü vitaminler aldim kismet buymus bakalim devam edecezCok üzüldüm çare devam etmek insallah o iyi olur da yüzünü güldürürgenelde hepimizin 1 yumurtasi sonuca gidiyor .sen bol arı sutu, bal ve polen karışımını yemis miydin.denemediysen bir de böyle dene.1 i 2 yapiyor.2 yi 4 . Mustafa bahcecide hastalarına veriyor bir de organik beslenme diye sebze meyve badem findık bunları bir kızın listesinde gördüm.havuz uygulatacak mı doktorun cooook iyi bir yöntem 3 ay biriktirmek bizim yaslarda sart bence çözüm havuz yönteminde.bazi doktorlar cok seviyor gel 1 tane transfer bekle gel 1 tane transfer bekle.böyle bir zamanımız yok ve pahalı
Günaydın, üzüldüm canım, yaa nedir bu tek yumurta olayı bu aralarİyi geceler kızlar
Bugün tek yumurtaya kaldık bu çok üzdü beni diğer ikisi olmadı biri gelişmemiş diğeri istenen noktaya gelmedi. Pazartesi tek yumurtaya opu. Sonra arkadan gelenlere bakacaz. Belki altın yumurtadır diye devam edelim dedim. İnşallah bunda olumlu haber alırız 5.ci gün ve genden.
Keyfim kaçtı. Keşke diğerleride olsaydı diiye ama kısmet değilmiş.
Önümüze bakacaz artık.
Mustafa Bahceci arı sütü vs mi veriyor hastalarına??Cok üzüldüm çare devam etmek insallah o iyi olur da yüzünü güldürürgenelde hepimizin 1 yumurtasi sonuca gidiyor .sen bol arı sutu, bal ve polen karışımını yemis miydin.denemediysen bir de böyle dene.1 i 2 yapiyor.2 yi 4 . Mustafa bahcecide hastalarına veriyor bir de organik beslenme diye sebze meyve badem findık bunları bir kızın listesinde gördüm.havuz uygulatacak mı doktorun cooook iyi bir yöntem 3 ay biriktirmek bizim yaslarda sart bence çözüm havuz yönteminde.bazi doktorlar cok seviyor gel 1 tane transfer bekle gel 1 tane transfer bekle.böyle bir zamanımız yok ve pahalı
Arkadan da gelen olur bence1 tane olgunluga gelmis ama pazartesi opuda belli olacak. Havuza baslayacam bu konuyu konustuk zaten doktorumla arı sütü vitaminler aldim kismet buymus bakalim devam edecez
canim benim uzuldum ama arkadan gelen olgun yumrtalarda olur insallah hic belli olmuyor inan opuya girince ancak belli oluyor.2 yumurta ile girdigim opudan 6 ile cikmistim elde yinede 1 kaldi ama dedigim gibi tecrube ile sabit..1 olsun bizim olsun kaliteli olsun insallah...o kadar igne ilac insan ister istemez uzuluyor tabii cok iyi anliyorum...havuz yontemi cok iyi ya, damlaya damlaya gol olur valla atalarimiz bunu bizim icin soylemis resmen...İyi geceler kızlar
Bugün tek yumurtaya kaldık bu çok üzdü beni diğer ikisi olmadı biri gelişmemiş diğeri istenen noktaya gelmedi. Pazartesi tek yumurtaya opu. Sonra arkadan gelenlere bakacaz. Belki altın yumurtadır diye devam edelim dedim. İnşallah bunda olumlu haber alırız 5.ci gün ve genden.
Keyfim kaçtı. Keşke diğerleride olsaydı diiye ama kısmet değilmiş.
Önümüze bakacaz artık.
iyi tatiller...tatil gibisi yok..Selam kızlar, tatildeyiz sürekli girip bakamıyorumkimlerde ne gelişmeler var hala transfer yok mu? genetikten olumlu gelen cevaplar yok mu yahuu? bol gebişli günler dilerim
kesinlikle katiliyorum insallah olurArkadan da gelen olur bence
Şekerpancarım ağzından yine bal damlıyor keşke gezsem, geçen gafta 3 gece evde yemek olmayınca benim koca bugün inşallah yemek yapacaksın deyince 4 çeşit yemek yaptımhimmmm hafta sonu rehaveti degil mi? herkesler iftara ya misafir aliyor ya iftara gidiyor gezmelerde...keyfiniz bol olsun kizceler...
Doktora gittin mi yumurta kontrolü yaptırdın mıBenim yaşım 44 normal yolla olur mu acaba ?
İnşllah hayırlısı olur canım, kendini iyi hissetmediğini biliyorum ama şimdi opuya kadar yiyeceğine içeceğine dikkat etmeye devam etsen moralini de yüksek tutmaya çalış, bir tanecik yumurtan etkilenmesin1 tane olgunluga gelmis ama pazartesi opuda belli olacak. Havuza baslayacam bu konuyu konustuk zaten doktorumla arı sütü vitaminler aldim kismet buymus bakalim devam edecez
Test yaptırman lazım doktorun ne diyor?Benim yaşım 44 normal yolla olur mu acaba ?
Aynen öyle canım. Sabahtan annemin evine gittim iftarı için yemekler yaptım. Sonra eve geldim revani yaptım. Kayınvalideye iftara davetliydik. Boş gitmeyim bari bi tatlı yapayım diye düşündüm. Ahanda bu sahat olmuş daha yeni girdim eve. Sabah da kaçta uyanırım Allah bilir. Yorgunluktan sahura da kalkamam bu gece. 2 saat daha oturup bişeyler atıştırıp yatarım artıkın.himmmm hafta sonu rehaveti degil mi? herkesler iftara ya misafir aliyor ya iftara gidiyor gezmelerde...keyfiniz bol olsun kizceler...
Vaaaaayyy revani haa, bize de yapsanaAynen öyle canım. Sabahtan annemin evine gittim iftarı için yemekler yaptım. Sonra eve geldim revani yaptım. Kayınvalideye iftara davetliydik. Boş gitmeyim bari bi tatlı yapayım diye düşündüm. Ahanda bu sahat olmuş daha yeni girdim eve. Sabah da kaçta uyanırım Allah bilir. Yorgunluktan sahura da kalkamam bu gece. 2 saat daha oturup bişeyler atıştırıp yatarım artıkın.
Evet veriyor.eğricayırın kağıdını veriyor. Bir de organik beslenme diye liste veriyor orada arı sütü yaziyorMustafa Bahceci arı sütü vs mi veriyor hastalarına??
Damlaya damlaya göl mü olur laan bu hiç aklıma gelmemisticanim benim uzuldum ama arkadan gelen olgun yumrtalarda olur insallah hic belli olmuyor inan opuya girince ancak belli oluyor.2 yumurta ile girdigim opudan 6 ile cikmistim elde yinede 1 kaldi ama dedigim gibi tecrube ile sabit..1 olsun bizim olsun kaliteli olsun insallah...o kadar igne ilac insan ister istemez uzuluyor tabii cok iyi anliyorum...havuz yontemi cok iyi ya, damlaya damlaya gol olur valla atalarimiz bunu bizim icin soylemis resmen...
iyi tatiller...tatil gibisi yok..
Listede ne var mesela? Günaydın bu arada, gününüz aydın, keyifli bir tatil gününüz olsunEvet veriyor.eğricayırın kağıdını veriyor. Bir de organik beslenme diye liste veriyor orada arı sütü yaziyor
Hımm olmadı bu.Evet veriyor.eğricayırın kağıdını veriyor. Bir de organik beslenme diye liste veriyor orada arı sütü yaziyor
Evet lütfen Mustafa Bahçeci'ye söyleyin ayağını denk alsınHımm olmadı bu.Benim mustafa bahçeci ile görüşmem gerek. Eğriçayır da neymiş yahu. Mis gibi "Haremiz Arı Sütleri" dururken
bu emoji arı sütü yemek demek ti dimi poppy73
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?