- 12 Ağustos 2014
- 5.223
- 9.015
- 248
- 43
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #53.021
Hadi yaaaaŞekerpancarım ağzından yine bal damlıyor keşke gezsem, geçen gafta 3 gece evde yemek olmayınca benim koca bugün inşallah yemek yapacaksın deyince 4 çeşit yemek yaptımalışveriş ve yemek, popomu saat 8de koydum koltuğa valla. Dün akşam gezmelerdeydim gerçi, ona da laf soktu benimki bugün, sen poponu gezdir daha diye neyse şimdi girdim de yine iyi kaynaymışsınız
ayyyyniii beeenn elim bos gitmeyeyim diye evde mutlaka bir cesit tatli yaparim giderim gidecegim yereeAynen öyle canım. Sabahtan annemin evine gittim iftarı için yemekler yaptım. Sonra eve geldim revani yaptım. Kayınvalideye iftara davetliydik. Boş gitmeyim bari bi tatlı yapayım diye düşündüm. Ahanda bu sahat olmuş daha yeni girdim eve. Sabah da kaçta uyanırım Allah bilir. Yorgunluktan sahura da kalkamam bu gece. 2 saat daha oturup bişeyler atıştırıp yatarım artıkın.
Damlaya damlaya göl mü olur laan bu hiç aklıma gelmemisti
Olsun da onlarla gezelim beHadi yaaaaesine laf sokmadaki bu basarisindan dolayi bunu uygun gordum gezmek laaziimmm, bebikler olunca bir sure en azindan gezilmez tozulmaz ya da onlarla gezmek ayri birtatli olur
Hadi hayırlısı, 20 hücreli iyi birşey demek herhalde:)Kızlarrrr benim 1 embriyo devam ediyor, 3gün 20 hücreliymiş, 2 güne genetiğe gönderebilecek miyiz bellli olacak
Ben de ben deeeeeayyyyniii beeenn elim bos gitmeyeyim diye evde mutlaka bir cesit tatli yaparim giderim gidecegim yeree
Inşallah yaa inşallahKızlarrrr benim 1 embriyo devam ediyor, 3gün 20 hücreliymiş, 2 güne genetiğe gönderebilecek miyiz bellli olacak
Pardon 10 hücreli:)Hadi hayırlısı, 20 hücreli iyi birşey demek herhalde:)
10 hucrelide gayet guzel..simdi 2 ile basliyormus sonra 4 sonra yani 3. gun 8 ve ustu olmasi beklenirmis dolayisiyla 10 gayet iyi bence masallah yaaa...hadi 2 guncuk daha cogalsin sonra hooop ispanya...bunlar ispanyol bebesi olacak iyi mi dogduklarinda tutturmasinlar beni beni Sevilla ya gotur yok Madrid i gorucem ben diye....Pardon 10 hücreli:)
Listede badem ceviz findik avokado sebze meyve hatırladığım bunlar.Listede ne var mesela? Günaydın bu arada, gününüz aydın, keyifli bir tatil gününüz olsun
Hahahaa, iyiydi bak bu10 hucrelide gayet guzel..simdi 2 ile basliyormus sonra 4 sonra yani 3. gun 8 ve ustu olmasi beklenirmis dolayisiyla 10 gayet iyi bence masallah yaaa...hadi 2 guncuk daha cogalsin sonra hooop ispanya...bunlar ispanyol bebesi olacak iyi mi dogduklarinda tutturmasinlar beni beni Sevilla ya gotur yok Madrid i gorucem ben diye....
Haydi insallahKızlarrrr benim 1 embriyo devam ediyor, 3gün 20 hücreliymiş, 2 güne genetiğe gönderebilecek miyiz bellli olacak
Olsun, o da iyi:)Pardon 10 hücreli:)
10 hucrelide gayet guzel..simdi 2 ile basliyormus sonra 4 sonra yani 3. gun 8 ve ustu olmasi beklenirmis dolayisiyla 10 gayet iyi bence masallah yaaa...hadi 2 guncuk daha cogalsin sonra hooop ispanya...bunlar ispanyol bebesi olacak iyi mi dogduklarinda tutturmasinlar beni beni Sevilla ya gotur yok Madrid i gorucem ben diye....
10 hucrelide gayet guzel..simdi 2 ile basliyormus sonra 4 sonra yani 3. gun 8 ve ustu olmasi beklenirmis dolayisiyla 10 gayet iyi bence masallah yaaa...hadi 2 guncuk daha cogalsin sonra hooop ispanya...bunlar ispanyol bebesi olacak iyi mi dogduklarinda tutturmasinlar beni beni Sevilla ya gotur yok Madrid i gorucem ben diye....
Olsun da götür beni desin ben onu antartikaya bile götürürüm10 hucrelide gayet guzel..simdi 2 ile basliyormus sonra 4 sonra yani 3. gun 8 ve ustu olmasi beklenirmis dolayisiyla 10 gayet iyi bence masallah yaaa...hadi 2 guncuk daha cogalsin sonra hooop ispanya...bunlar ispanyol bebesi olacak iyi mi dogduklarinda tutturmasinlar beni beni Sevilla ya gotur yok Madrid i gorucem ben diye....
NGS yapılsın benceAmin canım benimki ispanyaya gidecek mi anlamadım embriyologa sordum sonuç ne kadar zamanda alınır diye 10 gün dedi cgh yapılacak bakalım
Bahçeci'nin anlaşması İspanya ile. Belki seninki Yunanistan'dır 10 günde geleceğine göreAmin canım benimki ispanyaya gidecek mi anlamadım embriyologa sordum sonuç ne kadar zamanda alınır diye 10 gün dedi cgh yapılacak bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?