- 12 Ağustos 2014
- 5.223
- 9.015
- 248
- 43
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #53.041
oyy oyyy badem ceviz findik fistik kaju bunlar candir zaten...Listede badem ceviz findik avokado sebze meyve hatırladığım bunlar.
ooooo citayi yukseltme rica ederimOlsun da götür beni desin ben onu antartikaya bile götürürüm
yav cocuk dogmadan bildigin yurt disina cikiyorBahçeci'nin anlaşması İspanya ile. Belki seninki Yunanistan'dır 10 günde geleceğine göre
Yaparım da, siz herbiriniz ayrı tatlılarsınız zaten kiiiUOTE="poppy73, post: 51638093, member: 819284"]Vaaaaayyy revani haa, bize de yapsana
yav cocuk dogmadan bildigin yurt disina cikiyorsonra elbet seni beni buralari begenmiyor
Canim benim,size cok katilamamis olmama ragmen benide unutmamişsin.Sen de cok tatli ve cok esprilisin cnm.Beni cok gulduruyorsun seker şeyim benim.[/QUOTE]Yaparım da, siz herbiriniz ayrı tatlılarsınız zaten kiiisekerpancari poppy73 Haremiz Bebegimhadi hayatguzel2015 Aylin42Konya
hep sizden ogreniyorum, hocam kim
hadi yaaa cok mu belli oluyor
Körle yatan şaşı kalkar
estagfurullah, sizin onunuzde ancak onumu iliklerim benKörle yatan şaşı kalkar(kör biz oluyoruz)
Masallah Allah tamamina erdersin tup bebek sanirim benim kizkardedimle yasadigim bir surec bu.biliyorumki cok zor rabbim isteyene nasip etsin benim kardesimide suan icinizden bir dua exerseniz sevinirimOldu canım oldu ama yeni oldu
Selam. Basladinmi tüp bebege ?estagfurullah, sizin onunuzde ancak onumu iliklerim ben
Selam :) hayir bu ay sonunda gidicem insallahhhSelam. Basladinmi tüp bebege ?
Gunaaydiinnnn..amin insallah oyle gecerGünaydın hanımlar.Haftamız güzel geçsin inşallah.
ben bu cgh ngs arasındaki farkı da tam anlamadım... araştırmadım da gerçi, birisi de aynen senin dediğin gibi ngs dedi... ama bilemedim.NGS yapılsın bence
ahahahahahooooo citayi yukseltme rica ederimcgh analizi sanirim Tukiyede de yapilabiliyor,kan can olsun, eli kolu zihni saglam bebis olsun size insallah,1 olsun bizim olsun .....yakinda taraftara baglarim bu gidisle susuyorum o yuzden
Ama sen de tam bi şekerpancarıymışsın beeGunaydinnnnn firindan taze cikmis kokusu ustunde pidelerim(Turkiyeden neye hasretsem osunuz benim icin )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?