Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

ben bu cgh ngs arasındaki farkı da tam anlamadım... araştırmadım da gerçi, birisi de aynen senin dediğin gibi ngs dedi... ama bilemedim.
Günaydın şekerler ins. Güzel haberler alalım ihtiyacımız var.bebişler olsa da kurtulsak artık.off sıkıldım beklemekten
hayatguzel2015 öyle dedim de seninde bizimle aynı olabilir.bizimde izin kagıtlarında pgt ve acgh yaziyor.nereye gidecekmis ne zaman dönecekmis birde yuksek ücretliyse aynı test oluyor.hayirlı olsun ins.

bu hafta güzel haberler haftası olsun, genetiğe giden bebişlerinizin hepsi sağlıklı gelsin inşallahhhhh :)

sağol canım, galiba burada yapılacak, 10 günde çıkıyor dediler çünkü. ücretini bilmiyorum, benim transfer olacakmış gibi toplam ücreti önden aldılar, sonradan alacak verecek yapacağız. bir de raporlu olduğum için böyle yapıyorlar anladığım kadarıyla. normalde sizden embriyo başına dondurma ve acgh için ne kadar toplamda ücret istiyorlar canım

Dün gece gece canım dondurma istedi. Eşime söyledim canım çoook istiyor dedim. Aşeriyorsan alırım dedi. Evet dedim, ben istemiyorum harecik istiyor dedim. hı hı tabi dedi. tabiki de gidip aldı sağolsun. Allahım dedim acaba nasıl bir duygudur bu. Biz de yaşayabilecek miyiz. Aşermek falan laf ta eşinle birlikte merakla çok kıymetli bir şeyi beklemek nasıl bir duygudur allahım. Bizlere de yaşat sağlık ve mutlulukla tez zamanda inşallah.

Haremizim, Allah hepimize bu duyguyu bir şekilde tattıracak arkadaşım, ancak inşallah hepimize sağlıklı sıhhatli sorunsuz hamilelik yaşatsın.... ben iki kez hamile kaldım belki hatırlarsın yazmıştım, ilki 7. haftada düştü, 2.si de 10. hafta, ikisinde de canım birşeyler istedi, artık aşerdim herhalde diyorum... Allahım hem bu duyguları tattırsın, hem de hayırlısı ise tamamına erdirsin sağlıkla canım

İnanıyorum canım hem de çok inanıyorum. Çünkü dualarımıza güveniyorum. Allah' ım bizi geri çevirmeyecektir. Siz de inanın ...

Günaydın hanımlar. Haftamız güzel geçsin inşallah.
Günaydın arkidişler. Güzel, neşeli, bol güneşli bir hafta diliyorum. Okuyan oldu mu aranızda. Hollanda'da ünlü bir tüp bebekçi ölmüş. Öldükten sonra hastalarından biri galiba çocuğuna DNA testi istemiş. Ve hastalarının çocuklarının en az 19'unun babası olduğu ortaya çıkmış. . Adam napsın, bir el atmak istemiş, olmuyor, olmuyor, katkı sağlamak, hastalarını mutlu etmek istemiş.

ahahahahahahahaha çok iyiymiş, ne diyeyim, sevindirmiş kadıncağızları kendince iyilik yapmış :) eeee adamın mirası nolcak acep bu durumda, avukat olarak aklıma ilk gelene bak :)

Aynen öyle canım. Senin durumun da ayrı zor. Allahım sağlıkla tamamına erdirsin inşallah. Yoksa da bizi hiç üzmesin, heveslendirmesin.

hah sizladi burnumun diregi...hem cok kiymetli hemde daha onceden hic sahip olamadigimiz bir seyin hasretini cekmek...insanin burnunda tutermi kokusu...o pudra ile karisik koku evi sarar ya hani...iste o kokunun parfumu olsa kullansam...ama ayni keyfi ayni zevki vermez ki

NGS daha da mı üst oktavı?

sekerpancari bak yine fikrim geldi. Türkiye 'de hasret kaldığın ve istediğin birşey varsa elimden geleni yaparım. Diğer arkadaşlar da yapar biliyorum. Aklına gelen , istediğin ne varsa ( arı sütü de dahil ) kargo yapar gönderirim emin ol. Mesafeler engel değil. Orada yalnız değilsin canım. Hepimiz seninleyiz. Kalbimiz seninle, ölmedin içimizde yaşıyorsun. Ayy yok kız son cümle olmadı sanırım. Atatürk 'e bağladım açlıktan, daha bu saatte

Raporluydun hatırladım.rahim dinlendirme deniyor bir defa 500 tl. Embriyo icinde 350 dolar.insallah bir haber gelir o da hayırlı gelir . Kötü olacaksa hiç haber gelmesin ayy cekip gitmem lazım transfer öncesi tatil mukemmel olacak

kız adsam donasyon yapıyorum diye kendi spermini vermiş, Hollandada yapay döllenmede bilinen bir isimmiiş

Burada o kadar çok dondurma emojisi paylaştık ki, içine işlemiş zaar

ayyyyyy iğrennnnçpis herif. Şimdi sevinmeli mi çocuk sahibi olduk diye üzülmeli mi bu insanlar. ben olsam kahrolurdum allahım korusun ya. Aklım hafzalam almıyor bunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…