Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

aminnn insallah...yaaaa ben kacirmisim onlari...birde herseyi biliyorum saniyorum...Rabbim sabir versin...insallah bundan sonrakiler size evlat olsunlar cifter cifter saglicakla kavusalim hepimiz..
Allahim aratmasin daha fazla artik

Ilk cümlen cok güzeldi.bir roman okuyorum gibi oluyorummm

gunaydin fistikkkk....yaaa okudumm...ya bu artik sapkinliga gitmis resmen...ne etik ne batik ne hipokrat ne de insanlik, valla gozu hicbir seyi gormemis, varsa yoksa basari hirsdedigin gibi olmuyor olmuyor ben yapayim demis resmen

Sen bitanesin lan @denizkaplan

evet ya. o ponçik ponçik elleri ayakları öpeceksin öpeceksin. O kadifeden yumuşak, ipekten kaygan tenini koklaya koklaya sarhoş olacaksın. Burnunu gömeceksin boynuşuna. Ayy ağzım sulandı bee.

senin gönlün nasıl bir gönül arkadaşım, iyi ki varsın :)

ahahahahahahahaha çok iyiymiş, ne diyeyim, sevindirmiş kadıncağızları kendince iyilik yapmış :) eeee adamın mirası nolcak acep bu durumda, avukat olarak aklıma ilk gelene bak :)
Anaa lan sen avukat mıydın ? Ben niye bilmiyorum ? Ay valla neden geç evlendiğimiz belli oldu işte . Harbiden burayı kariyer tutkunları basmış ya la. Baksanıza mühendisler avukatlar memurlar basmış ya burayı. Haa tabi bir de mali müşavirler

hah ciftligin ortasin salya sumuk aglayayim dimi...zaten zor tutuyorum kendimi,bugun ne varsa..birde sen oyle yazinca...Allah razi olsun her birinizden ayri ayri...ince dusuncen yeter...yaa insan bir mesajda hem aglatip hem guldurur mu...sizin varliginiz yeter be....Allah gonlunuzde ne varsa onunuze koysun tez vakitte insallah...

çaktırmıyorum çoğu zaman ne olduğumu, hakikaten yahuuuu, ama bence kariyer tutkunları değil, hafiften deliler basmış topikimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…