- 12 Ağustos 2014
- 5.223
- 9.015
- 248
- 43
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #53.081
aminnn insallah...yaaaa ben kacirmisim onlari...birde herseyi biliyorum saniyorum...Rabbim sabir versin...insallah bundan sonrakiler size evlat olsunlar cifter cifter saglicakla kavusalim hepimiz..Haremizim, Allah hepimize bu duyguyu bir şekilde tattıracak arkadaşım, ancak inşallah hepimize sağlıklı sıhhatli sorunsuz hamilelik yaşatsın.... ben iki kez hamile kaldım belki hatırlarsın yazmıştım, ilki 7. haftada düştü, 2.si de 10. hafta, ikisinde de canım birşeyler istedi, artık aşerdim herhalde diyorum... Allahım hem bu duyguları tattırsın, hem de hayırlısı ise tamamına erdirsin sağlıkla canım
Günaydın arkidişler. Güzel, neşeli, bol güneşli bir hafta diliyorum. Okuyan oldu mu aranızda. Hollanda'da ünlü bir tüp bebekçi ölmüş. Öldükten sonra hastalarından biri galiba çocuğuna DNA testi istemiş. Ve hastalarının çocuklarının en az 19'unun babası olduğu ortaya çıkmış. . Adam napsın, bir el atmak istemiş, olmuyor, olmuyor, katkı sağlamak, hastalarını mutlu etmek istemiş.
Hahaha, bak hiç düşünmemiştim..ahahahahahahahaha çok iyiymiş, ne diyeyim, sevindirmiş kadıncağızları kendince iyilik yapmış :) eeee adamın mirası nolcak acep bu durumda, avukat olarak aklıma ilk gelene bak :)
Burada o kadar çok dondurma emojisi paylaştık ki, içine işlemiş zaar
Ilk cümlen cok güzeldi.bir roman okuyorum gibi oluyorummmhah sizladi burnumun diregi...hem cok kiymetli hemde daha onceden hic sahip olamadigimiz bir seyin hasretini cekmek...insanin burnunda tutermi kokusu...o pudra ile karisik koku evi sarar ya hani...iste o kokunun parfumu olsa kullansam...ama ayni keyfi ayni zevki vermez ki
Evet tum kromozomlara bakılan :))NGS daha da mı üst oktavı?
gunaydin fistikkkk....yaaa okudumm...ya bu artik sapkinliga gitmis resmen...ne etik ne batik ne hipokrat ne de insanlik, valla gozu hicbir seyi gormemis, varsa yoksa basari hirsGünaydın arkidişler. Güzel, neşeli, bol güneşli bir hafta diliyorum. Okuyan oldu mu aranızda. Hollanda'da ünlü bir tüp bebekçi ölmüş. Öldükten sonra hastalarından biri galiba çocuğuna DNA testi istemiş. Ve hastalarının çocuklarının en az 19'unun babası olduğu ortaya çıkmış. . Adam napsın, bir el atmak istemiş, olmuyor, olmuyor, katkı sağlamak, hastalarını mutlu etmek istemiş.
Sen bitanesin lan @denizkaplansekerpancari bak yine fikrim geldi. Türkiye 'de hasret kaldığın ve istediğin birşey varsa elimden geleni yaparım. Diğer arkadaşlar da yapar biliyorum. Aklına gelen , istediğin ne varsa ( arı sütü de dahil ) kargo yapar gönderirim emin ol. Mesafeler engel değil. Orada yalnız değilsin canım. Hepimiz seninleyiz. Kalbimiz seninle, ölmedin içimizde yaşıyorsun. Ayy yok kız son cümle olmadı sanırım. Atatürk 'e bağladım açlıktan, daha bu saatte
Ne zamandı tatil?Raporluydun hatırladım.rahim dinlendirme deniyor bir defa 500 tl. Embriyo icinde 350 dolar.insallah bir haber gelir o da hayırlı gelir . Kötü olacaksa hiç haber gelmesinayy cekip gitmem lazım transfer öncesi tatil mukemmel olacak
Ee süper ve mantiklı bir yontem.kız adsam donasyon yapıyorum diye kendi spermini vermiş, Hollandada yapay döllenmede bilinen bir isimmiiş
yaw sizden habersiz mumkun mu..eski topigimden :) sagolsun gorunce sormak istemis demek kiNoluyoooo burda, bizden habersiz yazışıyorsunuz
evet ya. o ponçik ponçik elleri ayakları öpeceksin öpeceksin. O kadifeden yumuşak, ipekten kaygan tenini koklaya koklaya sarhoş olacaksın. Burnunu gömeceksin boynuşuna.hah sizladi burnumun diregi...hem cok kiymetli hemde daha onceden hic sahip olamadigimiz bir seyin hasretini cekmek...insanin burnunda tutermi kokusu...o pudra ile karisik koku evi sarar ya hani...iste o kokunun parfumu olsa kullansam...ama ayni keyfi ayni zevki vermez ki
Hmmm, biliyorlar mıymış yani? O zaman sorun yok:)kız adsam donasyon yapıyorum diye kendi spermini vermiş, Hollandada yapay döllenmede bilinen bir isimmiiş
senin gönlün nasıl bir gönül arkadaşım, iyi ki varsın :)sekerpancari bak yine fikrim geldi. Türkiye 'de hasret kaldığın ve istediğin birşey varsa elimden geleni yaparım. Diğer arkadaşlar da yapar biliyorum. Aklına gelen , istediğin ne varsa ( arı sütü de dahil ) kargo yapar gönderirim emin ol. Mesafeler engel değil. Orada yalnız değilsin canım. Hepimiz seninleyiz. Kalbimiz seninle, ölmedin içimizde yaşıyorsun. Ayy yok kız son cümle olmadı sanırım. Atatürk 'e bağladım açlıktan, daha bu saatte
Anaa lan sen avukat mıydın ? Ben niye bilmiyorum ? Ay valla neden geç evlendiğimiz belli oldu işte . Harbiden burayı kariyer tutkunları basmış ya la. Baksanıza mühendisler avukatlar memurlar basmış ya burayı. Haa tabi bir de mali müşavirlerahahahahahahahaha çok iyiymiş, ne diyeyim, sevindirmiş kadıncağızları kendince iyilik yapmış :) eeee adamın mirası nolcak acep bu durumda, avukat olarak aklıma ilk gelene bak :)
Bu hafta sonuNe zamandı tatil?
Bilmediğimiz sürece sorun yokEe süper ve mantiklı bir yontem.
Burada o kadar çok dondurma emojisi paylaştık ki, içine işlemiş zaar
hah ciftligin ortasin salya sumuk aglayayim dimi...zaten zor tutuyorum kendimi,bugun ne varsa..birde sen oyle yazinca...Allah razi olsun her birinizden ayri ayri...ince dusuncen yeter...yaa insan bir mesajda hem aglatip hem guldurur mu...sizin varliginiz yeter be....Allah gonlunuzde ne varsa onunuze koysun tez vakitte insallah...sekerpancari bak yine fikrim geldi. Türkiye 'de hasret kaldığın ve istediğin birşey varsa elimden geleni yaparım. Diğer arkadaşlar da yapar biliyorum. Aklına gelen , istediğin ne varsa ( arı sütü de dahil ) kargo yapar gönderirim emin ol. Mesafeler engel değil. Orada yalnız değilsin canım. Hepimiz seninleyiz. Kalbimiz seninle, ölmedin içimizde yaşıyorsun. Ayy yok kız son cümle olmadı sanırım. Atatürk 'e bağladım açlıktan, daha bu saatte
Raporluydun hatırladım.rahim dinlendirme deniyor bir defa 500 tl. Embriyo icinde 350 dolar.insallah bir haber gelir o da hayırlı gelir . Kötü olacaksa hiç haber gelmesinayy cekip gitmem lazım transfer öncesi tatil mukemmel olacak
Anaa lan sen avukat mıydın ? Ben niye bilmiyorum ? Ay valla neden geç evlendiğimiz belli oldu işte . Harbiden burayı kariyer tutkunları basmış ya la. Baksanıza mühendisler avukatlar memurlar basmış ya burayı. Haa tabi bir de mali müşavirler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?