Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

kız adsam donasyon yapıyorum diye kendi spermini vermiş, Hollandada yapay döllenmede bilinen bir isimmiiş
aaaaa donasyonmuymus ben o detayi atlamisim, ama yinede 19 cok beaw,o da tespit edileni daha da cok olabilirmis...evet avukatcim boyle bir durumda miras nolurr

Aha, komple duygulandık bu sabah

aaaaa donasyonmuymus ben o detayi atlamisim, ama yinede 19 cok beaw,o da tespit edileni daha da cok olabilirmis...evet avukatcim boyle bir durumda miras nolurr
Bence miras 19 çocuk ve 19 kuma arasında eşit oranda paylaşılır. Bildim mi avukat hanım bildim mi ????

mirastan ziyade öncelikle bunlar ciddi bir tazminat alır, güveni kötüye kullanma suçu var burada. adam yaşamadığı için ceza almaz:=) miras boyutuna gelince mirasçı olabilirler, oradan da talep yapılabilir. filan falan, adam doktor olmuş bunları hiç düşünememiş...

k
evet ya. o ponçik ponçik elleri ayakları öpeceksin öpeceksin. O kadifeden yumuşak, ipekten kaygan tenini koklaya koklaya sarhoş olacaksın. Burnunu gömeceksin boynuşuna. Ayy ağzım sulandı bee.
kesin sozlestiniz beni aglatacaksiniz....dugme burun dugme agiz.bakmalara opmelere sevmelere koklamalara doyulamayan...

ohh mis, nereye gidiyorsunuz? bu arada rahim dinledirme dışında dondurma ücreti almıyorlar mı, ben mi karıştırdım
Side manavgat arasi bir otel. dondurma ücreti tup bebek ve yumurta toplamalarda ucrete dahil edilmisti bu emojide pek tatlı bana bir kiz göndermisti ondan gormüstum

Son düzenleme:
Side manavgat arasi bir otel. dondurma ücreti tup vebek ve yumurta toplamalarda ucrete dahil edilmisti bu emojide pek tatlı bana bir kiz göndermisti ondan gormüstum
yerim senin emojini sağol canım, side manavgat arasına gitmiştim kuzenimle, çok eğlenmiştik. hadi bakalım şimdiden iyi yolculuklar ve iyi dinlenmeler.

Hislerime tercuman oldun ilk cumlende.roman yazabilirsin bos zamanında ve insallah
o kadin dr senin yumurtalarin yasli cocugun olmaz dedigi andan ve hastane bahcesinde bankta yagmurla agladigim andan beri yaziyorum...yazmazsam sakinlesemiyorum...dedim ya sizin neseniz tekrar kk ya yazma sebebim...yoksa benden ne koy olur ne kasaba(murat dalkilic sarkisi miydi bu)

iste dr olmus avukat olamamis ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…