- 28 Şubat 2017
- 1.523
- 3.332
- 53
- 52
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #53.101
Oooo, hadi bakalım, iyi tatiller. Bizi ihmal etme anacığımBu hafta sonu
ohh mis, nereye gidiyorsunuz? bu arada rahim dinledirme dışında dondurma ücreti almıyorlar mı, ben mi karıştırdımBu hafta sonu
aaaaa donasyonmuymus ben o detayi atlamisim, ama yinede 19 cok beaw,o da tespit edileni daha da cok olabilirmis...evet avukatcim boyle bir durumda miras nolurrkız adsam donasyon yapıyorum diye kendi spermini vermiş, Hollandada yapay döllenmede bilinen bir isimmiiş
Aha, komple duygulandık bu sabahhah ciftligin ortasin salya sumuk aglayayim dimi...zaten zor tutuyorum kendimi,bugun ne varsa..birde sen oyle yazinca...Allah razi olsun her birinizden ayri ayri...ince dusuncen yeter...yaa insan bir mesajda hem aglatip hem guldurur mu...sizin varliginiz yeter be....Allah gonlunuzde ne varsa onunuze koysun tez vakitte insallah...
Bence miras 19 çocuk ve 19 kuma arasında eşit oranda paylaşılır. Bildim mi avukat hanım bildim mi ????aaaaa donasyonmuymus ben o detayi atlamisim, ama yinede 19 cok beaw,o da tespit edileni daha da cok olabilirmis...evet avukatcim boyle bir durumda miras nolurr
Hahaha, evet bence deçaktırmıyorum çoğu zaman ne olduğumu, hakikaten yahuuuu, ama bence kariyer tutkunları değil, hafiften deliler basmış topikimizi
insallah bu roman mutlu sonla biter hepimiz icinIlk cümlen cok güzeldi.bir roman okuyorum gibi oluyorummm
Sagol canım sizde kendinize iyi bakınOooo, hadi bakalım, iyi tatiller. Bizi ihmal etme anacığım
Hislerime tercuman oldun ilk cumlende.roman yazabilirsin bos zamanında ve insallahinsallah bu roman mutlu sonla biter hepimiz icin
mirastan ziyade öncelikle bunlar ciddi bir tazminat alır, güveni kötüye kullanma suçu var burada. adam yaşamadığı için ceza almaz:=) miras boyutuna gelince mirasçı olabilirler, oradan da talep yapılabilir. filan falan, adam doktor olmuş bunları hiç düşünememiş...aaaaa donasyonmuymus ben o detayi atlamisim, ama yinede 19 cok beaw,o da tespit edileni daha da cok olabilirmis...evet avukatcim boyle bir durumda miras nolurr
kesin sozlestiniz beni aglatacaksiniz....dugme burun dugme agiz.bakmalara opmelere sevmelere koklamalara doyulamayan...evet ya. o ponçik ponçik elleri ayakları öpeceksin öpeceksin. O kadifeden yumuşak, ipekten kaygan tenini koklaya koklaya sarhoş olacaksın. Burnunu gömeceksin boynuşuna.Ayy ağzım sulandı bee.
hadi bilmiş ol bakalım denizimBence miras 19 çocuk ve 19 kuma arasında eşit oranda paylaşılır. Bildim mi avukat hanım bildim mi ????
k
kesin sozlestiniz beni aglatacaksiniz....dugme burun dugme agiz.bakmalara opmelere sevmelere koklamalara doyulamayan...
Side manavgat arasi bir otel.ohh mis, nereye gidiyorsunuz? bu arada rahim dinledirme dışında dondurma ücreti almıyorlar mı, ben mi karıştırdım
superrrr,darisi basimiza bu daBu hafta sonu
hafif miiiiiiçaktırmıyorum çoğu zaman ne olduğumu, hakikaten yahuuuu, ama bence kariyer tutkunları değil, hafiften deliler basmış topikimizi
yerim senin emojini sağol canım, side manavgat arasına gitmiştim kuzenimle, çok eğlenmiştik. hadi bakalım şimdiden iyi yolculuklar ve iyi dinlenmeler.Side manavgat arasi bir otel.dondurma ücreti tup vebek ve yumurta toplamalarda ucrete dahil edilmisti bu emojide pek tatlı bana bir kiz göndermisti ondan gormüstum
o kadin dr senin yumurtalarin yasli cocugun olmaz dedigi andan ve hastane bahcesinde bankta yagmurla agladigim andan beri yaziyorum...yazmazsam sakinlesemiyorum...dedim ya sizin neseniz tekrar kk ya yazma sebebim...yoksa benden ne koy olur ne kasaba(murat dalkilic sarkisi miydi buHislerime tercuman oldun ilk cumlende.roman yazabilirsin bos zamanında ve insallah
Aaa cok tesekkür ederim sağolun eğlenmene sevindim insallah guzel gececektir bence de yani tatil buyerim senin emojini sağol canım, side manavgat arasına gitmiştim kuzenimle, çok eğlenmiştik. hadi bakalım şimdiden iyi yolculuklar ve iyi dinlenmeler.
iste dr olmus avukat olamamis kimirastan ziyade öncelikle bunlar ciddi bir tazminat alır, güveni kötüye kullanma suçu var burada. adam yaşamadığı için ceza almaz:=) miras boyutuna gelince mirasçı olabilirler, oradan da talep yapılabilir. filan falan, adam doktor olmuş bunları hiç düşünememiş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?