- 12 Ağustos 2014
- 5.223
- 9.015
- 248
- 43
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #53.121
bilmem ki tatilin kotusu olmaz bence...reklam gibi...reklaminda kotusu olmaz cunkuAaa cok tesekkür ederim sağolun eğlenmene sevindim insallah guzel gececektir bence de yani tatil bu
terbiyesiz kadın. valla saçını başını yolardım ben olsam, veya fena haşlardım.... allahım ne manyaklar var, doktorluğun dsinden anlamayan böylelerini çalıştırıyorlar, ben de bak sakinleşemeyeceğim şimdi...o kadin dr senin yumurtalarin yasli cocugun olmaz dedigi andan ve hastane bahcesinde bankta yagmurla agladigim andan beri yaziyorum...yazmazsam sakinlesemiyorum...dedim ya sizin neseniz tekrar kk ya yazma sebebim...yoksa benden ne koy olur ne kasaba(murat dalkilic sarkisi miydi bu)
Neyse ki tüp doktorları böyle değil, e tabi para basıyor adamlar, kadınlar. Kadın dedim de kadın tüp bebek doktoru da fazla yok, neden acaba?terbiyesiz kadın. valla saçını başını yolardım ben olsam, veya fena haşlardım.... allahım ne manyaklar var, doktorluğun dsinden anlamayan böylelerini çalıştırıyorlar, ben de bak sakinleşemeyeceğim şimdi...
10 üzerinden 100kızlar ben işe kaçar, güzel bir hafta olacak inanıyorum, hepimizi teker teker şapır şupur öpüyorum, ne iilginç yahu birbirimizi görmeden böyle istekler duyuyoruz, birbirimize inanılmaz destek oluyoruz, işte bazıları enerji diyor ya bence de bu enerjinin işi :) hadi bakalım tükkan size emanet :)
o kadin dr senin yumurtalarin yasli cocugun olmaz dedigi andan ve hastane bahcesinde bankta yagmurla agladigim andan beri yaziyorum...yazmazsam sakinlesemiyorum...dedim ya sizin neseniz tekrar kk ya yazma sebebim...yoksa benden ne koy olur ne kasaba(murat dalkilic sarkisi miydi bu)
ahh be cancagizim neler var neler...hep derim isini iyi yapan vicdanli merhametlilerle karsilastirsin Allah im bizi...bir doktor var birde bu ustteki kadin gibi doktor olamamis (f)oktor var...kotu dr lara oyle diyorum ben....basimdan asagi kkaynar su dokulse inan bu kadar canimi yakamazdi...o soyleyis tarzi, uslubu hepsi o kadar kotuydu ki..kadinlarin hem cinslerine daha merhametsiz vicdansiz olabildigini gordum..bosuna demiyorlar kadin kadinin kurdududr diye...sonra Aysun hocaya kadar hep uzak durdum kadin dr lardan..yalan yok..zaten aysun hoca kadar naif bir insani daha oncede gormemistim..dusunun hem naif hem dr hem uzman..terbiyesiz kadın. valla saçını başını yolardım ben olsam, veya fena haşlardım.... allahım ne manyaklar var, doktorluğun dsinden anlamayan böylelerini çalıştırıyorlar, ben de bak sakinleşemeyeceğim şimdi...
Kolayliklar diliyorum...butun isleriniz rast gitsin insallah :)kızlar ben işe kaçar, güzel bir hafta olacak inanıyorum, hepimizi teker teker şapır şupur öpüyorum, ne iilginç yahu birbirimizi görmeden böyle istekler duyuyoruz, birbirimize inanılmaz destek oluyoruz, işte bazıları enerji diyor ya bence de bu enerjinin işi :) hadi bakalım tükkan size emanet :)
Kim demiş birbirimizi görmedik diye ?? Dimikızlar ben işe kaçar, güzel bir hafta olacak inanıyorum, hepimizi teker teker şapır şupur öpüyorum, ne iilginç yahu birbirimizi görmeden böyle istekler duyuyoruz, birbirimize inanılmaz destek oluyoruz, işte bazıları enerji diyor ya bence de bu enerjinin işi :) hadi bakalım tükkan size emanet :)
bu surece girisim boyle olmustu ne yazik ki...hani anekdot olarak anlatayim dedim...aminn insallah en cok ispat etmek istedigim sey herhalde...ama sonra diyorum ki bebis olsunda tum yasadiklarim kotu bir ruya hayal olsun...Hoooppsss, kızım bak git. Bizim burda ümitsiz vakalara yer yok, bilesin he !!! O dr halt etmiş. Alsın o diplomasını da... Kaldı ki sen yaş olarak hepimize göre daha avantajlısın. Üstelik Bahçeci' nin de sen yaşlardaki başarı oranı yüksek. Bunun ispatını yaşayacak ve Allah' ın izni ile göreceksin taaaamm mııııı ???
Kim demiş birbirimizi görmedik diye ?? Dimipoppy73 dimi Haremiz dimi sekerpancari veee dimi Bebegimhadi
Bi sus kızım yaaa. Çalışıyorum ayağına lak lak yapıyon , bırak da bari biz işimize bakalımbilmem ki tatilin kotusu olmaz bence...reklam gibi...reklaminda kotusu olmaz cunkubiri beni sustursun rica ediyorum
Aaaa bak sen. ben şekerpancarı nı görmedim. Sen nasıl gördün lan. ben geride kalmışım desene.Kim demiş birbirimizi görmedik diye ?? Dimipoppy73 dimi Haremiz dimi sekerpancari veee dimi Bebegimhadi
Bi tahmin et bakalım. Nasıl görmüş olabilirim ?Aaaa bak sen. ben şekerpancarı nı görmedim. Sen nasıl gördün lan. ben geride kalmışım desene.
dr olmak cok idealist bile olunsa oldukca zorlu bir yol uzun bir surec,eee uzmanlastiktan sonra birde ustune tup bebek uzmanligi gercekten zor.cogu kadin goze alamiyor eee birde yuva kurayim falan derken, evin sorumlulugu bir yan dal yapmak gercekten cok zor..erkegin oyle bir derdi yok, istedigi kadar yukseliyor calisiyor..Neyse ki tüp doktorları böyle değil, e tabi para basıyor adamlar, kadınlar. Kadın dedim de kadın tüp bebek doktoru da fazla yok, neden acaba?
calisiyorum tabiiii....35 derece hava yaniyorum calisirken ustelikBi sus kızım yaaa. Çalışıyorum ayağına lak lak yapıyon , bırak da bari biz işimize bakalım
bakü ye kadar gidip geldin dimi?Bi tahmin et bakalım. Nasıl görmüş olabilirim ?
Sen dene de onu mevla bilir.o kadin dr senin yumurtalarin yasli cocugun olmaz dedigi andan ve hastane bahcesinde bankta yagmurla agladigim andan beri yaziyorum...yazmazsam sakinlesemiyorum...dedim ya sizin neseniz tekrar kk ya yazma sebebim...yoksa benden ne koy olur ne kasaba(murat dalkilic sarkisi miydi bu)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?