Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

terbiyesiz kadın. valla saçını başını yolardım ben olsam, veya fena haşlardım.... allahım ne manyaklar var, doktorluğun dsinden anlamayan böylelerini çalıştırıyorlar, ben de bak sakinleşemeyeceğim şimdi...

kızlar ben işe kaçar, güzel bir hafta olacak inanıyorum, hepimizi teker teker şapır şupur öpüyorum, ne iilginç yahu birbirimizi görmeden böyle istekler duyuyoruz, birbirimize inanılmaz destek oluyoruz, işte bazıları enerji diyor ya bence de bu enerjinin işi :) hadi bakalım tükkan size emanet :)

Neyse ki tüp doktorları böyle değil, e tabi para basıyor adamlar, kadınlar. Kadın dedim de kadın tüp bebek doktoru da fazla yok, neden acaba?

10 üzerinden 100. Tebrik ediyorum evet enerji. Herşey enerji de bi biz insanlar bunun farkına varabilsek

Hoooppsss, kızım bak git. Bizim burda ümitsiz vakalara yer yok, bilesin he !!! O dr halt etmiş. Alsın o diplomasını da... Kaldı ki sen yaş olarak hepimize göre daha avantajlısın. Üstelik Bahçeci' nin de sen yaşlardaki başarı oranı yüksek. Bunun ispatını yaşayacak ve Allah' ın izni ile göreceksin taaaamm mııııı ???

ahh be cancagizim neler var neler...hep derim isini iyi yapan vicdanli merhametlilerle karsilastirsin Allah im bizi...bir doktor var birde bu ustteki kadin gibi doktor olamamis (f)oktor var...kotu dr lara oyle diyorum ben....basimdan asagi kkaynar su dokulse inan bu kadar canimi yakamazdi...o soyleyis tarzi, uslubu hepsi o kadar kotuydu ki..kadinlarin hem cinslerine daha merhametsiz vicdansiz olabildigini gordum..bosuna demiyorlar kadin kadinin kurdududr diye...sonra Aysun hocaya kadar hep uzak durdum kadin dr lardan..yalan yok..zaten aysun hoca kadar naif bir insani daha oncede gormemistim..dusunun hem naif hem dr hem uzman..

Kolayliklar diliyorum...butun isleriniz rast gitsin insallah :)

Kim demiş birbirimizi görmedik diye ?? Dimi poppy73 dimi Haremiz dimi sekerpancari veee dimi Bebegimhadi

bu surece girisim boyle olmustu ne yazik ki...hani anekdot olarak anlatayim dedim...aminn insallah en cok ispat etmek istedigim sey herhalde...ama sonra diyorum ki bebis olsunda tum yasadiklarim kotu bir ruya hayal olsun...

Neyse ki tüp doktorları böyle değil, e tabi para basıyor adamlar, kadınlar. Kadın dedim de kadın tüp bebek doktoru da fazla yok, neden acaba?
dr olmak cok idealist bile olunsa oldukca zorlu bir yol uzun bir surec,eee uzmanlastiktan sonra birde ustune tup bebek uzmanligi gercekten zor.cogu kadin goze alamiyor eee birde yuva kurayim falan derken, evin sorumlulugu bir yan dal yapmak gercekten cok zor..erkegin oyle bir derdi yok, istedigi kadar yukseliyor calisiyor..

Sen dene de onu mevla bilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…