Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Yaz anam yaz, güzel yazıyorsun, su gibi. Okuruz biz, merak etme. Umudum yok da deme, bakalım, gün doğmadan neler doğar?

Bugun yarin hayirli guzel haberler duyalim insallah,amiinn cok tesekkurler, tum isteyenlerin kucagini doldursun Allah im
Amiinn bende hadi bir cesaret arayayım dedim.05.05.2017 de gönderilmiş cevap henüz gelmemis.bu hafta sonuna kadar cevap gelir denildi.benim notumda dogruymus bu arada.beni kim arayacak acaba diye sordum.muhtemelen kübra hanım ararmış.iyi yaa sevindim ben cevap gelsin istemiyorum zaten

Haha, iyi bir noktaya parmak bastın. Zaten hamile olanlar ayrılıyor gruptan.

Bu kadar uzun sürmesinin sebebi ne acaba? Bu İspanyolların tembelliğinden mi ki?

merhaba beni de aranıza alır mısınız :)
40 yaşındayım 11 yaşında bir kızım var
kardeş diye delirdiği için ben de hala uğraşıyorum
5,5 yıl önce erken doğumdan sonra bebeğim melek oldu
bir daha gebe kalamadım sorun olmamasına rağmen sadece yumurta sayısı az yaştan dolayı dedi dr...
1 tüp bebek denemem var tekrar öneriyorlar ama şu ara maddiyat yüzünden deneyemem.....şuan bişey yapmıyorum ne yapacağımı da bilmiyorum akıl veren olur belki

Hoş geldiniz. Ben artık son 9-10 yıldır falan bu kısırlığın bilinçli yada bilinçsiz ama bir sebepten (ki sebepler az çok belli. yeyip içtiklerimiz bizi böyle yaptı, yapmaya da devam ediyor) fena halde arttığını görüyorum. Aslında ilk önce bu konuya bi el atılmalı. Sebeplerin etraflıca araştırılıp o sebeplerin ortadan kaldırılmasına yönelik acilen bir çözüm üretilmeli. Devletin öncelikli işi bu olmalı bence. Çünkü gerçekten nüfus her geçen gün azalıyor. Ha doğuda var mı yok, vız gelir onlara kısırlık mısırlık. Çünkü 15 yaşında evlenip 55-56 yaşına kadar çocuk doğurabiliyorlar. Ama doğudaki nüfus artışı Türkiye nüfusu için bir kriter olmamalı. Maden kısırlığı önleyemiyorsun o zaman gebe kalamayan 40 yaş üstü yada altı kadınlara da köstek olmayacaksın. Tüp bebek ve bu yoldaki tedavileri ücretsiz yaptıracaksın. Gidişat kötü... Çok konuştum ama napim sinir oluyorum tüm bunlara.
Neyse, maddi sıkıntı yüzünden deneyemiyorum demişsin, işte gel de sinir olma yahu. Doğuda kadınlar üçer beşer çoğalırken biz yaya kalıyoruz.Ne diyeceğimi bilmiyorum. tedavi şart gibi. Yumurta sayısı azlığı yada kalitesizliği için bizler saf arı sütü kullanıyoruz. faydasını görenlerimiz var elbet. Deneyebilirsiniz. Klomen yada türevleri ile yumurta artırılıp aşılama yada çatlatma iğnesi ile belki normal gebelik denenebilir. Vitaminler destek olabilir.Madem tüp yapma şansınız yok.
Tüp bebek neden olmamıştı??

Hmmm, alsak mı, konseyi toplamamız lazım önce. .. Tüp için maddi durumun musait degilse tabi normal yollardan denemen lazım. Haremiz ve Aylin42Konya iyi biliyor. Doğal beslenme, hem sen hem eşin, saf arı sütü kullanımı. Yumurta takibi ve yumurta takibi esnasında yapilan birtakım destekler. Ovulasyon testleriyle takip de olabilir. Doktor kontrolü, başka herhangi bir sorunun olup olmadığına dair filmler ve kan tahlilleri. Tabi yaptırmışsındır herhalde daha önce.

yapıldı herşey tabi yok bişey
hayıtla ilgili bir takviye içtim 2 ay sıkıldım mı ne ondan da bitince almadım
onu kullanıtken yumurtaya bi faydası olmamıştı sanırım başka sebepten dr gitmiştim

Günaydınn kızlar. hayatguzel2015 yukarıda anlattığın bilgileri öğrenmiş oldum.arastirma yapıp kısa zamanda bilgileniyorsun bizi de haberdar ediyorsun cok iyi oluyor benim icin
işe yarıyorum di mi? benim uzun uzun anlattığım şey trofektoderm biopsisiymiş:) öğrendim. diğerleri riskliymiş hakikaten.

valla işte kuzum kaç sefer transfer edilip öyle 2, 3, 4 embriyolar ve tutunmayınca başka türlü düşünüyorsun... kısmet diyorum ben de buna, biz birşeycik de bilmiyoruz bence...

aynı durumdayız.... sözün bittiği yer....

35 yaşında, 31 yumurta toplanan, bunlardan 12 döllenen, 2 tane 3. gün embriyosu transfer edilen , kalan 10 taneden 5. güne gidecek olanların dondurulacağı avrenim rumuzlu arkadaş.
maşşşallllah diyorum nolcak benim halim nedir benim durumum neden böyleeee de diyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…