- 22 Aralık 2014
- 2.141
- 3.625
- 133
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #53.341
foktorrrrrrr ben de artık böyle diyebilir miyimbuyuk umutlarla bekledigim bir 2. gun transferim, yine buyuk umutlarla bekledigim bir 4. gun transferim var ve birde tabiii neredeyse ayaklarim totoma degerek kosarak gittigim 3. ve yarim kalan tedavim...hepsi negatif istemezmiyim mutlaka genetige gitsin embriyolar ozellikle artik tibben riskli yas denilen yasa dahil olduysam cok isterim ama o kadar umudum yok ki benim embriyo yada embriyolar 5. gunu gorup disari hucre atsin.cunku gorunen koy kilavuz istemiyor, bakalim bakunun havasindan suyundan degisiklik olacak mi...tip bilimi olagan ustu...aklimda kalmasin diye otu copu ictim inanin ama tedavi olmam gerektigini cok cok iyi biliyorum en azindan pismanlik yasamamak adina elimden ne gelirse dr ile beraber yapacagim bir kac sefer daha..sonraaaa sonrasi Allah kerim belki bende evladini kalbinde buyutenlerden olurum, onu Rabbim biliyor artik
milyon dolarlik bu sektor tup bebek sektor olmus resmen ama Turkiye gercekten bir cok ulkeden ileri ve ben hep diyorum Allah iyi niyetli dr lar ile karsilastirsin foktorlarida bizden uzak tutsun diye
bak yine destan yazasim var....fazla kurcalamayin heeee
adı değiştiremiyor muyuz topik sahibinden ricacı olsakya neden korkuyorum biliyor musunuz kızlar. Hani bizim topiğin adı "40 yaşından.......çabalayanlar" ya. acaba diyorum hep çabalayanlar olarak mı kalacağız.Bu isim mi bizi mahveden??başka topiğe mi geçsek. Mesela "40 yaşından sonra anne olması garanti olanlar" falan gibi hı? var mı isim beyan etmek isteyenler? Ya da "saf arı sütü ile pattadanak hamile kalanlar" grubu falan...
Yapma öyle, zaten canım istiyor onu, o emojisini yolladığın şeyi. İsmi lazım değil.vayyyy valla bekletmesemiydim şimdi
What is that??işe yarıyorum di mi? benim uzun uzun anlattığım şey trofektoderm biopsisiymiş:) öğrendim. diğerleri riskliymiş hakikaten.
dış hücrelermiş trofektoderm (plasenta vs. gibi), o 5. gün oluşuyormuş, oluşan bu dokudan alıyorlarmış hücreleri ki bebişi oluşturacak fetusten alınmasınWhat is that??
God knows everythingvalla işte kuzum kaç sefer transfer edilip öyle 2, 3, 4 embriyolar ve tutunmayınca başka türlü düşünüyorsun... kısmet diyorum ben de buna, biz birşeycik de bilmiyoruz bence...
Niye, ne bileyim, ben öyle ilan etmeyi sevmiyorum.ben de yapmayacağım malum sebeplerden ötürü
Çaktı bilekızdırayım dedim, kaşınıyorum çaktırma
Hmmmdış hücrelermiş trofektoderm (plasenta vs. gibi), o 5. gün oluşuyormuş, oluşan bu dokudan alıyorlarmış hücreleri ki bebişi oluşturacak fetusten alınmasın
Evet ise yarıyorsunişe yarıyorum di mi? benim uzun uzun anlattığım şey trofektoderm biopsisiymiş:) öğrendim. diğerleri riskliymiş hakikaten.
Hahahahaa... Neyin ismi lazım değil, anlamadım benYapma öyle, zaten canım istiyor onu, o emojisini yolladığın şeyi. İsmi lazım değil.
Vayy vayy vayydış hücrelermiş trofektoderm (plasenta vs. gibi), o 5. gün oluşuyormuş, oluşan bu dokudan alıyorlarmış hücreleri ki bebişi oluşturacak fetusten alınmasın
iste yayil yail 9 ay 10 gun ondan sonra daha guzel bir yer ana kucagi...missss gibi3+1, yayla gibi oooooh, yayıl...
Anladın numara yapma beni deli etmeHahahahaa... Neyin ismi lazım değil, anlamadım ben
gonul organik dogal bizden olsun istiyor, hemde cok istiyor ama nasip kismet alin yazisi ne derse o olacak...yaa, "evladını kalbinde büyüten" çok dokunaklıydı. Olmayalım öyle istemiyorum.
okuyun bacim beni, icimi disimi.bazen insanin onada ihtiyaci oluyor, su gibi seffaf olmaya saydam olmayaYaz anam yaz, güzel yazıyorsun, su gibi. Okuruz biz, merak etme. Umudum yok da deme, bakalım, gün doğmadan neler doğar?
okuyun bacim beni, icimi disimi.bazen insanin onada ihtiyaci oluyor, su gibi seffaf olmaya saydam olmaya
cesaretinize hayranim, boyle durumlarda insanin sirtindan soguk terler akiyor cunku ...insallah guzel guzel gelsin bizi uzmesin embriyocukAmiinn bende hadi bir cesaret arayayım dedim.05.05.2017 de gönderilmiş cevap henüz gelmemis.bu hafta sonuna kadar cevap gelir denildi.benim notumda dogruymus bu arada.beni kim arayacak acaba diye sordum.muhtemelen kübra hanım ararmış.iyi yaa sevindim ben cevap gelsin istemiyorum zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?