- 12 Ağustos 2014
- 5.223
- 9.015
- 248
- 43
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #53.361
bildigin salon L salon hemdeMöbleli bi de
izin nedir yav al tepe tepe kullan hemde :)foktorrrrrrr ben de artık böyle diyebilir miyimsekerpancari var mı izin
God knows everything
daha önce yaptığımdan...Niye, ne bileyim, ben öyle ilan etmeyi sevmiyorum.
şekerpncarı kaç embriyon gitti genetiğecesaretinize hayranim, boyle durumlarda insanin sirtindan soguk terler akiyor cunku ...insallah guzel guzel gelsin bizi uzmesin embriyocuk
de ayrı yazılır kuzucuk. Alışkın değilim sizlerin imla hatası yapmasınaizin nedir yav al tepe tepe kullan hemde :)
hic, daha once 5. gune giden embriyom olmadi, nasip kismet bu tedaviye insallahşekerpncarı kaç embriyon gitti genetiğe
cok haklisin, pek yapmazdim ama demek ki yetisecegim diye bugun...de ayrı yazılır kuzucuk. Alışkın değilim sizlerin imla hatası yapmasına
bende genetiğe gitti anladım...inşallah bu sefer iki üç gitsin inşallah...hic, daha once 5. gune giden embriyom olmadi, nasip kismet bu tedaviye insallah
ayyyy agzinizdan bal damliyor, aminn insallahh...bende genetiğe gitti anladım...inşallah bu sefer iki üç gitsin inşallah...
kızlar ne yazık ki benim bebiş gelişmemiş, yerinde saymış, istenilen olgunluğa gelmemiş. imha edecekleretmeyin, onu bana verin diyesim geldi.... doktorumun aramasını istedim, ne zaman yine yeniden başlarız diye sormak için...
Bu durumda ne denir bilmiyorum. Sağlık olsun artık... Muhtemelen yumurtalar iyi olursa bir sonraki regl ile devam edilecektir.kızlar ne yazık ki benim bebiş gelişmemiş, yerinde saymış, istenilen olgunluğa gelmemiş. imha edecekleretmeyin, onu bana verin diyesim geldi.... doktorumun aramasını istedim, ne zaman yine yeniden başlarız diye sormak için...
Yahu geyik olsun diye şeyeettim işte. Böyle sıcacık muhabbet varken yemişim imlasınıcok haklisin, pek yapmazdim ama demek ki yetisecegim diye bugun...
ay bu çok sıkılmış belli kide ayrı yazılır kuzucuk. Alışkın değilim sizlerin imla hatası yapmasına
ah canım ya üzülmeyesin. Bu ay arı sütü takviyesi ile daha iyi daha sağlıklı olacak inşallah. Olacaklar hatta.kızlar ne yazık ki benim bebiş gelişmemiş, yerinde saymış, istenilen olgunluğa gelmemiş. imha edecekleretmeyin, onu bana verin diyesim geldi.... doktorumun aramasını istedim, ne zaman yine yeniden başlarız diye sormak için...
oyyy canim benim yaaaa,nasibi o kadarmis demek ki, dr bilir tabi ama hemende baslayabilirsiniz gibime geliyor,yani regli olunca...uzulme demek cok yersiz kendimden biliyorum...ama yaz o zaman daha cabuk atlatiyor insan..kafan dagilsin hem.
Bu durumda ne denir bilmiyorum. Sağlık olsun artık... Muhtemelen yumurtalar iyi olursa bir sonraki regl ile devam edilecektir.
ah canım ya üzülmeyesin. Bu ay arı sütü takviyesi ile daha iyi daha sağlıklı olacak inşallah. Olacaklar hatta.
Çoktaaannnn kiiay bu çok sıkılmış belli kibeyannameler bitti herhalde.
Yav 35 derece burasi, gunes gecti galiba,ayirtedemedim niyeyseYahu geyik olsun diye şeyeettim işte. Böyle sıcacık muhabbet varken yemişim imlasını
oooooooo hem laf yetisitiriyorsun hem de beyanname...valla supermisÇoktaaannnn kii
Aferin atom karıncamaÇoktaaannnn kii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?