Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

kızlar ne yazık ki benim bebiş gelişmemiş, yerinde saymış, istenilen olgunluğa gelmemiş. imha edecekler etmeyin, onu bana verin diyesim geldi.... doktorumun aramasını istedim, ne zaman yine yeniden başlarız diye sormak için...

oyyy canim benim yaaaa,nasibi o kadarmis demek ki, dr bilir tabi ama hemende baslayabilirsiniz gibime geliyor,yani regli olunca...uzulme demek cok yersiz kendimden biliyorum...ama yaz o zaman daha cabuk atlatiyor insan..kafan dagilsin hem.

Bu durumda ne denir bilmiyorum. Sağlık olsun artık... Muhtemelen yumurtalar iyi olursa bir sonraki regl ile devam edilecektir.

ah canım ya üzülmeyesin. Bu ay arı sütü takviyesi ile daha iyi daha sağlıklı olacak inşallah. Olacaklar hatta.

oyyy canim benim yaaaa,nasibi o kadarmis demek ki, dr bilir tabi ama hemende baslayabilirsiniz gibime geliyor,yani regli olunca...uzulme demek cok yersiz kendimden biliyorum...ama yaz o zaman daha cabuk atlatiyor insan..kafan dagilsin hem.

Bu durumda ne denir bilmiyorum. Sağlık olsun artık... Muhtemelen yumurtalar iyi olursa bir sonraki regl ile devam edilecektir.

ah canım ya üzülmeyesin. Bu ay arı sütü takviyesi ile daha iyi daha sağlıklı olacak inşallah. Olacaklar hatta.

bu sefer üzülemedim bile, neden oluyor diye de düşünemedim, alıştık artık, sağolun desteğiniz için. iyi ki varsınız, ben de istemezdim kötü haber vermeyi, herkese moral olsun istemiştim ama işte kısmet... yaa bari birimizden güzel haberler gelse,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…