- Konu Sahibi akideciknane
-
- #53.381
Aynı durumu yaşıyoruz hep.. Sağlık olsun diyeceğim şekerim sen sağlıklı ol yeter , gerisi kısmet demek lazım...bu sefer üzülemedim bile, neden oluyor diye de düşünemedim, alıştık artık, sağolun desteğiniz için. iyi ki varsınız, ben de istemezdim kötü haber vermeyi, herkese moral olsun istemiştim ama işte kısmet... yaa bari birimizden güzel haberler gelse,
Üzgünüm emojisi yokdaha önce yaptığımdan...
Gecmjs olsun canım. Bu 6. gün hikaye mi acep??kızlar ne yazık ki benim bebiş gelişmemiş, yerinde saymış, istenilen olgunluğa gelmemiş. imha edecekleretmeyin, onu bana verin diyesim geldi.... doktorumun aramasını istedim, ne zaman yine yeniden başlarız diye sormak için...
Benziyo lan gerçekten atom karıncayaAferin atom karıncama
Ha, ben mi, neyyyy, noluyor, öhô, uff, of, pöh
Üşenmedim ben de casusluk yaptım o arkaşın 5. Güne bekletilen 10 embriyodan sadece 1 tanesinin dondurulduğunu diğerlerinin çöpe gittiğini öğrenip üzüldüm... 31 yumurtanın 17si olgun çıkmış (piko vakası sanırım ) 17 nin 12si döllenmiş(dondurulmuş sperm kullanılmış tesede sperm bulunamamış).35 yaşında, 31 yumurta toplanan, bunlardan 12 döllenen, 2 tane 3. gün embriyosu transfer edilen , kalan 10 taneden 5. güne gidecek olanların dondurulacağı avrenim rumuzlu arkadaş.
Vaaayyy bak bu çok önemli bir bilgi.Üşenmedim ben de casusluk yaptım o arkaşın 5. Güne bekletilen 10 embriyodan sadece 1 tanesinin dondurulduğunu diğerlerinin çöpe gittiğini öğrenip üzüldüm... 31 yumurtanın 17si olgun çıkmış (piko vakası sanırım ) 17 nin 12si döllenmiş(dondurulmuş sperm kullanılmış tesede sperm bulunamamış).
Neyse ki transfer sonucunda pozitifi görmüş maaşallah. Teselli olur. Haa bu arada, buranın tek casusu benim bi kere taaam mııı????Üşenmedim ben de casusluk yaptım o arkaşın 5. Güne bekletilen 10 embriyodan sadece 1 tanesinin dondurulduğunu diğerlerinin çöpe gittiğini öğrenip üzüldüm... 31 yumurtanın 17si olgun çıkmış (piko vakası sanırım ) 17 nin 12si döllenmiş(dondurulmuş sperm kullanılmış tesede sperm bulunamamış).
Üşenmedim ben de casusluk yaptım o arkaşın 5. Güne bekletilen 10 embriyodan sadece 1 tanesinin dondurulduğunu diğerlerinin çöpe gittiğini öğrenip üzüldüm... 31 yumurtanın 17si olgun çıkmış (piko vakası sanırım ) 17 nin 12si döllenmiş(dondurulmuş sperm kullanılmış tesede sperm bulunamamış).[/
Dondurulmuş sperm derken, donasyon mu acaba?
Yetiştiriyorsun işte, yetiştir yetiştir de buralar casussuz kalmasın sen tatildeyken:)Neyse ki transfer sonucunda pozitifi görmüş maaşallah. Teselli olur. Haa bu arada, buranın tek casusu benim bi kere taaam mııı????
Sekerpancari cok tesekkurler, Novaart i simdi inceledim, doktorlarin ihtisas alani, calismalari bayagi iyiymis, kisirlik uzerine, arti dogum asisi hakkinda da cok guzel aydinlatmislar, zira dogum asisi cok ise yariyor diyerek uygulayan doktor ve merkezler var, ve maaliyetide yuksek, burasi dogum asisinin yarari supheli diyor ve onermiyor.selamlar, size nacizane tavsiyem tedavi olmak istediginiz dr lar ile kisa kisa gorusmek icin randevu alin, bircogunda ilk muayene zaten ucretsiz, boylece icinize sinene karar verirsiniz. benimde tavsiyem Ahmet-Mehmet Erdem KArdeslerin klinigi Nova Art. ama Timur hocayida cok ovuyorlar, birde son zamanlarda Recai Pabuccuoglunu sayet tedaviyi kendisi yaparsa asistanina birakmazsa yani.simdiden hayirli olsun tedaviniz.
E ne anladık o zaman 31 yumurtadan eğer iki tane transferi olduysa birini de dondurmuş sa toplaamda 3 tanesi işe yaramış. Diğerleri 5. Güne gidememiş imha olmuş.Çok çok az. O kadar hormon almaya 31 yumurtaya ne gerek vardı ki?Üşenmedim ben de casusluk yaptım o arkaşın 5. Güne bekletilen 10 embriyodan sadece 1 tanesinin dondurulduğunu diğerlerinin çöpe gittiğini öğrenip üzüldüm... 31 yumurtanın 17si olgun çıkmış (piko vakası sanırım ) 17 nin 12si döllenmiş(dondurulmuş sperm kullanılmış tesede sperm bulunamamış).
Geçmiş olsun canım ama bundada vardır bir hayır diyelim inşallah bir sonrakinde nurtopu gibi bebişin olur.kızlar ne yazık ki benim bebiş gelişmemiş, yerinde saymış, istenilen olgunluğa gelmemiş. imha edecekleretmeyin, onu bana verin diyesim geldi.... doktorumun aramasını istedim, ne zaman yine yeniden başlarız diye sormak için...
Donasyon olması pek mümkün degil Ankara'da yapıldığını düşünürsek... daha önceki bir operasyonda bulunup dondurulmuş olabilir muhtemelen.Donduru
Vee inşallah siz de...Şimdi şöyle bir durum var o transfer edilen iki embriyo da 5.güne bekletilse idi acaba durum ne olurdu bunu bilmek mümkün degil. İşe yaradığı düşünülen 3 embriyonun genetiklerı sağlıklı mıdır şuan için bunu da bilemiyoruz. Transfer edilen tek mi çift mi tuttu şimdilik bu da meçhul.
İnşallah sağlıklı bir şekilde yavrularına kavuşur arkadaşımız. Arkasından sırasıyla her biriniz teker teker...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?