Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

belki okuruz neymis ne degilmis senden bilgi alırız.bir hazır olayım da

bunu da not ettim, galiba üşengeçlikte en başı çekerim, sen yine iyisin
Kandil gecesi senin verdiğin bilgi üzerine ashabı bedir i okuyorum her gece ve fetih suresini. Meryem suresine başladığımda bu ikisini gündüze alıp meryem suresini geceye alıcam. yoksa hepsini bir arada okumak zor gibi ...

maşallah, Allah kabul etsin arkadaşım. Bebegimhadi ben de o hazır olmayı bekliyorum niyeyse... bayramdan sonra planım. motive olup kendimi vermem lazım, hazır değilimmmm

Kiz sen okuyorum derken baya bir okuyorsun Allah kabul etsin

maşallah, Allah kabul etsin arkadaşım. Bebegimhadi ben de o hazır olmayı bekliyorum niyeyse... bayramdan sonra planım. motive olup kendimi vermem lazım, hazır değilimmmm
Kızlar hazır olmayı bekleyecek zamanımız yok, farkında mısınız ? O nedenle de hazır olmak zorunda oluşumuz sebebiyle bir an önce ne yapılması gerekiyorsa yapılmalı .
Ne cümleydi beyaaa

Teşekkür ederim, inşallah hepimiz için en iyisi ve hayırlısı olsun:). Hmm, o zaman ihtimal var yani ama sanki düşük bir ihtimalmiş gibi duruyor.

İşte canımcığım, biz de aylardır burada bu konuyu tartışıyoruz ama maalesef bir çözüm bulamadık, hidayete de eremedik. Benim de aynıydı seninle, öldürdük mis gibi embriyolari. Sorun da burada, mis gibi miydi degil miydi, onu bilmek mümkün degil. Bana göre oyleydi o benim hissim sadece. Ama tabi genetik olarak sağlıklı olup olmadıklarını 3. günde soyleyemiyor ya, o yüzden gidiyor 5. güne. Daha dün yazistik okumussundur herhalde. Yani kimi anne adayı 3. Günde transfer olup o riski anne karninda yasamak istiyor kimi de 5. Gün riskini alip genetige baktirma yolunu tercih ediyor. Eğer senin daha önce nedensiz düşüğün ya da negatif transferlerin yoksa 3. gün transferi deneyebilirsin bence. Secim senin.

Teşekkür ederim, inşallah hepimiz için en iyisi ve hayırlısı olsun:). Hmm, o zaman ihtimal var yani ama sanki düşük bir ihtimalmiş gibi duruyor.
benim casete öyle, başkasının embriyosu aslan gibi çıkar, biraz yavaşladıktan sonra devam eder belki... ne olacağını hakikaten bilemeyiz.

Burada ben de dahil kimsenin 6. güne gittiğini gormedim valla, o yüzden dedim.
youtubeta biyopsi videolarında yazmışlardı 6. gün embriyo diye ben de oradan gördüm, sonra bu forumda var mı diye baktım, 6. gün tutan hamile olan var. tutmayan da var. ama çok nadir hakikaten. yine senin sonuca çıktı, ne oldu şimdi

Egleniyoruz iste oyalaniyoruz. Bilmem noldu? Dönüyoruz dolaşıyoruz aynı yere geliyoruz. Bebegimhadi gibi yazmaya başladım sanırım

Hiç düşünme hiç te keşke deme canım. Bak bir arkadaşa 3. gün transferi yapılmıştı iki embriyo. Embriyolar gayet güzel gelişmiş ancak ikisi de tutmamış. Olmayınca olmuyor demek ki. Taze transfer isteyen ben acaba lara düştüm. Acaba ben 6. günü bekletip öyle mi transfer ettirsem, acaba 3. günde transfer edilen anne rahminde daha mı iyi olur, kafamda bir sürü deli sorular. Embriyonun kalitesi ile mi alakalı, rahimde mi bir şey var da tutunamıyor bebek, anlamak mümkün değil. Aslında tüp bebek sektörü bu kadar ilerlemiş, genetiği var 5. 6. günü var, bölünme sayısı var yıkaması, ayıklaması, mikrosu var. var oğlu var ama halen daha bir embriyo neden tutmaz onu bilemiyorlar. Aklım almıyor ya. Hiç bir açıklama yapamıyorlar. Yapmaları lazım, bilmeleri lazım ki ona göre önlem alınsın tedavi ona göre planlansın. Offffff

aynen offffffff cidden böyle düşününce işin içinden çıkamıyor insan ama nasip herşey... bence

bunalmayalım mübarek gün inşallah olacak ben çok umutluyum yumurtalar az da olsa 6. güne gidemese de bu sene çok umutluyum bu sene her şey güzel gitti inşallah sonunda da olsa evladımla taçlanacak nedense öyle hissediyorum belki yanlış ama içim umut dolu...

kızlar opudan sonra reglem 3-4 gün erken geldi aranızda o şekilde olan var mı nedense şaşmazdı hiç... ağrımda fazla gibi... inşallah kalıcı olmaz şaşmalar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…