- 12 Aralık 2016
- 1.550
- 3.053
- 63
- 51
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #53.481
Evet canım yaa, yağıyor valla. Gök delinmiş gibi hem de. Bugün son ayneen. Yarın biraz temizlik , hazırlık vs. yaparım. Pazar sabahı 6 da uçak. Aynı gün otel girişi işte ...ayy yağmur mu yağıyor. Çok severim. Bugün son iş günün mü? tatil ne zaman başlıyor?
oh oh oh. Hadi güle güle gidin inşallah. Bol bol dinlen canım. ooooh mis.Evet canım yaa, yağıyor valla. Gök delinmiş gibi hem de. Bugün son ayneen. Yarın biraz temizlik , hazırlık vs. yaparım. Pazar sabahı 6 da uçak. Aynı gün otel girişi işte ...
iyi tatiller moral olarak çok iyi geliyor bol bol dinlen canım...Evet canım yaa, yağıyor valla. Gök delinmiş gibi hem de. Bugün son ayneen. Yarın biraz temizlik , hazırlık vs. yaparım. Pazar sabahı 6 da uçak. Aynı gün otel girişi işte ...
Eyvallah canım, sağolasın. Darısı sizlere hayırlısıyla .oh oh oh. Hadi güle güle gidin inşallah. Bol bol dinlen canım. ooooh mis.
İnşallah öyle olur canım. Tatildeyken genetikten negatif sonucu için ararlarsa yandığımın resmidiriyi tatiller moral olarak çok iyi geliyor bol bol dinlen canım...
Açma telefonu. Kaç gün oldu?İnşallah öyle olur canım. Tatildeyken genetikten negatif sonucu için ararlarsa yandığımın resmidir
Bugün 22. gün canım. Açmasam bu defa da içim içimi yiyecek, yiyorsa açmaAçma telefonu. Kaç gün oldu?
Bugün 22. gün canım. Açmasam bu defa da içim içimi yiyecek, yiyorsa açma
Yani benimkiler 20 ve 22 günde geldiği için bekliyorum aslında. Bebeğimhadi nin 30-32 günde geliyordu zaten. 2 taneden bari 1 tanesi pozitif gelmezse , yok yok gelir yaa, yani gelmeli , gelmek zorundaaaBebegimhadi 'nin gelmemişti daha, geçen yazdı 33 gün oldu diye. Tatil sonrasına kalır belki. Tabi pozitif gelme ihtimali de az değil bence:)
öyle düşünme inşallah tatilde ararlar ve pozitif derler tatilin daha da güzelleşir iyice rahatlarsın bence güzel olacak haber:)))İnşallah öyle olur canım. Tatildeyken genetikten negatif sonucu için ararlarsa yandığımın resmidir
gelecek inşallah buraya kadar gelmen bile ne kadar güzel beni düşün bide öyle rahatlarsın:))) başlamadan biten tedavi... senin Dr'unda Cem Bey idi dimi öyle hatırlıyorum:))))) güzel olacak inşallah nedense öyle hisettim inşallah yanılmam... mübarek gün bak duamızı edelim her şey hayırlarla olsun.... bitmeyen beklemeler...Yani benimkiler 20 ve 22 günde geldiği için bekliyorum aslında. Bebeğimhadi nin 30-32 günde geliyordu zaten. 2 taneden bari 1 tanesi pozitif gelmezse , yok yok gelir yaa, yani gelmeli , gelmek zorundaaa
Evet canım Dr. Cem Bey. Aslında pozitifi görene kadar geçen her an çok zor. Seninki başlamadan bitti evet ama ya benimki ? 2 defa genetikten gelen anormal embriyo. Emriyo başına 350 usd , opu ücreti 4.100 tl, ilaçlar en az 1.500 tl puufff oluyor. İnsanın içi acıyor vallahi. İnşallah hislerin doğru çıkar canım. Allah yardımcımız olsun. Tek tesellimiz dualar dualarrrgelecek inşallah buraya kadar gelmen bile ne kadar güzel beni düşün bide öyle rahatlarsın:))) başlamadan biten tedavi... senin Dr'unda Cem Bey idi dimi öyle hatırlıyorum:))))) güzel olacak inşallah nedense öyle hisettim inşallah yanılmam... mübarek gün bak duamızı edelim her şey hayırlarla olsun.... bitmeyen beklemeler...
İnşallahYani benimkiler 20 ve 22 günde geldiği için bekliyorum aslında. Bebeğimhadi nin 30-32 günde geliyordu zaten. 2 taneden bari 1 tanesi pozitif gelmezse , yok yok gelir yaa, yani gelmeli , gelmek zorundaaa
haklısın böyle düşününce benimki daha iyi gibi sanki ama hayırlısı belki ben oraya kadar gelemediğim için kaliteli yumurta bulacaklar mı endişesi işte.. inşallah hislerimde yanılmam:)Evet canım Dr. Cem Bey. Aslında pozitifi görene kadar geçen her an çok zor. Seninki başlamadan bitti evet ama ya benimki ? 2 defa genetikten gelen anormal embriyo. Emriyo başına 350 usd , opu ücreti 4.100 tl, ilaçlar en az 1.500 tl puufff oluyor. İnsanın içi acıyor vallahi. İnşallah hislerin doğru çıkar canım. Allah yardımcımız olsun. Tek tesellimiz dualar dualarrr
yok yok şimdiden düşünme oraları. keyfine bak. Güzel haber gelecek inşallah.Bugün 22. gün canım. Açmasam bu defa da içim içimi yiyecek, yiyorsa açma
4 yaşında kızın mı vardı senin? Bilmiyordum ya da kaçırmışım ya da unutmuşum. Allah bağışlasın, masallah diyeyim. İyi tatiller o zaman. Noluyo yaa burada, herkes tatile çıkıyorSelam kızlar . Yağmurlu bir sabahta yanımdan geçen bir araba sayesinde totomdan ayakkabı içine kadar ıslandımüstümde kurudu yahu......
Neyse ki akşam itibariyle tatil maratonu başlıyor. Şimdi yarın aile ve dostlarla kızıma 4. yaş doğum günü yapıyoruz, pazar mezuniyet töreni :pazartesi 2. kutlama okulda party ve pazartesi akşam Kayınvalide ile ucuyoruz Antalya yazlığa, bakalım ilk kez kızımla tek gidiyoruz. Tatil sonunda ne olur bilmem artık. Döner dönmez doktora gidiyorum artık göreceğiz arısütü mü vitamin mi ne işe yaradı
Ben yokken güzel haberleriniz gelsin herkese sevgiler
O zaman iyi tatillleeerrrrSelam kızlar . Yağmurlu bir sabahta yanımdan geçen bir araba sayesinde totomdan ayakkabı içine kadar ıslandımüstümde kurudu yahu......
Neyse ki akşam itibariyle tatil maratonu başlıyor. Şimdi yarın aile ve dostlarla kızıma 4. yaş doğum günü yapıyoruz, pazar mezuniyet töreni :pazartesi 2. kutlama okulda party ve pazartesi akşam Kayınvalide ile ucuyoruz Antalya yazlığa, bakalım ilk kez kızımla tek gidiyoruz. Tatil sonunda ne olur bilmem artık. Döner dönmez doktora gidiyorum artık göreceğiz arısütü mü vitamin mi ne işe yaradı
Ben yokken güzel haberleriniz gelsin herkese sevgiler
Evet canım şükürler olsun bir evladım var. Darısı sizin de başınıza canım. Kızıma da zor kavuştum ben kendisi zaten bir muzice. Benim rezervim yine 2-3 iken tüp denildi. doğal yolla hamile kaldım dış gebelik yaşadım operasyonlar falan. sonra tüp başka yol yok dediler tamam dedik, 2-3 ay üst üste doktorum yok, bayram , eşim yurtdışında derken tedaviye gideceğimiz gün sabah bir uyandım göğüsler davul olmuş ben tutturdum hamileyim diye eşim tabi ki inanamadı. İdrar testi ve hamileyim. 3- 4 ay kimseye ağzımı açmadım hamileyim diye, sonra 2 li testler yaş yüzünden risk maksimum dediler derken amniyosentez sonuç temiz ben ancak 5. aydan sonra sevinebildim bebeğime....4 yaşında kızın mı vardı senin? Bilmiyordum ya da kaçırmışım ya da unutmuşum. Allah bağışlasın, masallah diyeyim. İyi tatiller o zaman. Noluyo yaa burada, herkes tatile çıkıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?