Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Enteresanmış valla. Buradaki arkadaşlara, yani bizlere iyi bir örnek aslında senin hikayen. Ne güzel

Ya Rabbi hazreti Adem sana hangi ismin ile dua edip affedildiyse o ismi azamin hurmetine
Ya Rabbi hazreti Musa tur dağında sana hangi ismin ile dua etti ise o ismi azamin hurmetine
Ya rabbi hazreti Yusuf kuyuda sana hangi ismin ile dua edip kuyudan kurtulduysa o ismi azamin hurmetine
Ya rabbi hazreti Yakup sana hangi ismin ile dua edip hazreti Yusufa kavustu ise o ismi azamin hurmetine
Ya rabbi hazreti Ibrahim sana hangi ismin ile dua edip atilacagi ates gul bahcesine dondu ise o ismi azamin hurmetine
Ya Rabbi hazreti Meryem sana hangi ismin ile dua etti ise o ismi azamin hurmetine
Ya Rabbi sevgili peygamberimiz hazreti Muhammed sallallahu aleyhi vesellem hira mağarasına uhud da bedirde miracta hangi ismin ile dua edip duaları kabul oldu ise o ismi azamin hürmetine sana el açtım yalvarıyorum burada ki arkadaşlarıma içinde bana da ve nerede bizim gibi evlat hasreti ile tutuşan ümmet-i Muhammed varsa hepimize saģlikli elleri ayakları düzgün hastalıksız kusursuz anaya babaya saygılı itaatkar hürmetkar ana baba sözünden dışarı çıkmayan akilli uslu zeki aklı başında, ahlaklı tatlı dilli güler yüzlü, sıcak kanlı, yumuşak huylu, güzel suratlı su gibi duru hayırlı uzun ömrü olan anaya babaya vatana hayırlı , hayırlı yazıları yazılmış, hayırlı kader yazılmış kendi katından temiz salih saliha namazında abdestinde kuranında senin yolunda evlatlar ihsan et Ya Rabbel Alemin insallah (âmin)

Amiiim

ayy canım ne güzel bir dua gözyaşları içinde okudum ve dualar ettim
rabbim hepimizi hayırlı evlatlarla sevindirsin inşallahh,

belki bir umut olur diye size yazmak istedim kızlar ,

benımde 1 kızm var çok şükür rabbıme d.kontro lhapını bıraktıgım ay hamile kaldım şimdi 9 yaşında ve ben 42 yaşındayım 2 yıla yakındır kardeş için ugraşıyoruz olmuyordu ,

ilk aşılama tuttu kalbi durdu alındı sonra 2 aşılama daha yapıldı onlar tutmadı 41 yaşında tup bebek yapıldı ama o da tutmadı , ( ama buarada hiç bir sorunda yok diyordu dr lar ) ,

şubat ayında 5 gun gunum geçti işte dedim bu ay oldu koşarak dr gittim ama içimde de garip bir burukluk var , meger o ay hiç yumurta olmamış dr bana erken menapoz demez mi , ben yıkıldım resmen , kardeş için gözümün içine bakan kızım ve ben menapoza giriyorum , ağlamadıgım saniye yoktu ve yüreğimden allaha yalvarıyordum ,

dr çıktık dostınex verdi ve arı sütü propolıs bal zencefil tarcın karışımı yaptırdık o ay onu kullandım , iki ay adetim çok düzeldi ,dr herşey çok yolunda ne olur bir kez daha tüp bebek deneyin dedi adam bize yalveriyor resmen ,

ve ben mart ayından sonra dr bile gitmedim , nisan ayında son olarak artık sogan kürünü yapmaya karar verdim birde ebru destanın kürünü yaptım , soğan suyunu yapacam diye ben kafandan yumurtlama gununude unuttum ( tadı çok kötü yaaa ) birliktelik oldu ama kafa uçmuş resmen ,
3 aylık bat hesaplattım tahmini 25 gun yazıyordu , ama ben 2 yıldır bekleyen gebelık testini o ay yapmaya karar verdim 26.gun ,
ve mucizem altın yumurta o ay tutmuş , çok şükür bayanlar ,

bana bizede dua edin demeyin çünkü emın olun o kadar çok dualar ediyorum kı anlatamam allah biliyor ,
rabbim tez günde sizede nasip etsin ,benım bebegımıde saglıkla kucagıma almayı nasip etsin inşallahhh

herzaman dualarımdasınız

Sağlıklı bir gebelik ve doğumla kucağınıza almak da nasip olur inşallah...

Vaaayyyyy bugün mucize hikayeler dinleme günümüz super yaa. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

Allah kabul etsin, Allah razi olsun aminnnn

Böğrüme öküz oturdu resmen bu nedir yaaa her ay bişi çıkıyor. Bu ayda nur topu gibi kestim oldu buyur burdan yak E2 hormonu için kan verdim sonucunu bekliyorum.
Kızlar ben çok yoruldum sürekli bir sorun çıkıyor, içimden bir ses artık pes et diyor ne yapsan olmuyor diyor kısmette anne olma şansın yok diyor da diyor... .

aminnnnnn

saglicakla kavusun yavrunuza insallah

kizceler cok yogundu yazamadim, cokta yoruldum neyse keyfimde yok pek, merak ettirdim kusuruma bakmayin.
iki prensesin annesi canim benim iyi tatiller,bol gunes bol deniz bol yemek bol dinlence...gule gule git gule gule gel insallah,iyi haberler alirsin insallah tatldeyken,dualarim embriyolari genetikte olan Bebegimhadi ve seninle....

ahh canim, nasip kismet meselesi,cok iyi anliyorum hislerini, ama hemen oyle kapip koy vermek yok, bizi anne yapabilecek saglikli embriyolari bulana kadar elimizden maddi manevi ne gelirse yapacagiz..Rabbim daha fazla aratmasin,kist soner emin ol diger regliye,sonra bunlar hic olmamis gibi kosarsin dr a...cunku ana olabilmek bunu gerektirir

Teşekkür ederim arkadaşım inşallah dediğin gibi olur E2 461 e çıkmış doktordan çıktım ilaç verdi birdaki regli dönemine kadar inşallah dediğin gibi kist gider.

Bebegimhadi 'nin gelmemişti daha, geçen yazdı 33 gün oldu diye. Tatil sonrasına kalır belki. Tabi pozitif gelme ihtimali de az değil bence:)
Bu hafta sonuna kadar gelecekti sözde yani cumaya kadar gelecekti ama gelmedi.5.05.2017 de gitmisti oh ne ala memleket cevap gelmiyor.34 günle yeni rekorunu kırdı labaratuar sorun degil aslında iki prensesin annesi ikizim iyi tatiller

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…