- 28 Şubat 2017
- 1.523
- 3.332
- 53
- 52
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #53.501
Enteresanmış valla. Buradaki arkadaşlara, yani bizlere iyi bir örnek aslında senin hikayen. Ne güzelEvet canım şükürler olsun bir evladım var. Darısı sizin de başınıza canım. Kızıma da zor kavuştum ben kendisi zaten bir muzice. Benim rezervim yine 2-3 iken tüp denildi. doğal yolla hamile kaldım dış gebelik yaşadım operasyonlar falan. sonra tüp başka yol yok dediler tamam dedik, 2-3 ay üst üste doktorum yok, bayram , eşim yurtdışında derken tedaviye gideceğimiz gün sabah bir uyandım göğüsler davul olmuş ben tutturdum hamileyim diye eşim tabi ki inanamadı. İdrar testi ve hamileyim. 3- 4 ay kimseye ağzımı açmadım hamileyim diye, sonra 2 li testler yaş yüzünden risk maksimum dediler derken amniyosentez sonuç temiz ben ancak 5. aydan sonra sevinebildim bebeğime....
O yüzden bizim için o 1 adet altın yumurta mucizeye yetiyor kızlar. Ben şimdi kardeşi olsun diye uğraşıyorum. Allah hepimize yardımcı olsun.
AmiiimYa Rabbi hazreti Adem sana hangi ismin ile dua edip affedildiyse o ismi azamin hurmetine
Ya Rabbi hazreti Musa tur dağında sana hangi ismin ile dua etti ise o ismi azamin hurmetine
Ya rabbi hazreti Yusuf kuyuda sana hangi ismin ile dua edip kuyudan kurtulduysa o ismi azamin hurmetine
Ya rabbi hazreti Yakup sana hangi ismin ile dua edip hazreti Yusufa kavustu ise o ismi azamin hurmetine
Ya rabbi hazreti Ibrahim sana hangi ismin ile dua edip atilacagi ates gul bahcesine dondu ise o ismi azamin hurmetine
Ya Rabbi hazreti Meryem sana hangi ismin ile dua etti ise o ismi azamin hurmetine
Ya Rabbi sevgili peygamberimiz hazreti Muhammed sallallahu aleyhi vesellem hira mağarasına uhud da bedirde miracta hangi ismin ile dua edip duaları kabul oldu ise o ismi azamin hürmetine sana el açtım yalvarıyorum burada ki arkadaşlarıma içinde bana da ve nerede bizim gibi evlat hasreti ile tutuşan ümmet-i Muhammed varsa hepimize saģlikli elleri ayakları düzgün hastalıksız kusursuz anaya babaya saygılı itaatkar hürmetkar ana baba sözünden dışarı çıkmayan akilli uslu zeki aklı başında, ahlaklı tatlı dilli güler yüzlü, sıcak kanlı, yumuşak huylu, güzel suratlı su gibi duru hayırlı uzun ömrü olan anaya babaya vatana hayırlı , hayırlı yazıları yazılmış, hayırlı kader yazılmış kendi katından temiz salih saliha namazında abdestinde kuranında senin yolunda evlatlar ihsan et Ya Rabbel Alemin insallah (âmin)
Ya Rabbi hazreti Adem sana hangi ismin ile dua edip affedildiyse o ismi azamin hurmetine
Ya Rabbi hazreti Musa tur dağında sana hangi ismin ile dua etti ise o ismi azamin hurmetine
Ya rabbi hazreti Yusuf kuyuda sana hangi ismin ile dua edip kuyudan kurtulduysa o ismi azamin hurmetine
Ya rabbi hazreti Yakup sana hangi ismin ile dua edip hazreti Yusufa kavustu ise o ismi azamin hurmetine
Ya rabbi hazreti Ibrahim sana hangi ismin ile dua edip atilacagi ates gul bahcesine dondu ise o ismi azamin hurmetine
Ya Rabbi hazreti Meryem sana hangi ismin ile dua etti ise o ismi azamin hurmetine
Ya Rabbi sevgili peygamberimiz hazreti Muhammed sallallahu aleyhi vesellem hira mağarasına uhud da bedirde miracta hangi ismin ile dua edip duaları kabul oldu ise o ismi azamin hürmetine sana el açtım yalvarıyorum burada ki arkadaşlarıma içinde bana da ve nerede bizim gibi evlat hasreti ile tutuşan ümmet-i Muhammed varsa hepimize saģlikli elleri ayakları düzgün hastalıksız kusursuz anaya babaya saygılı itaatkar hürmetkar ana baba sözünden dışarı çıkmayan akilli uslu zeki aklı başında, ahlaklı tatlı dilli güler yüzlü, sıcak kanlı, yumuşak huylu, güzel suratlı su gibi duru hayırlı uzun ömrü olan anaya babaya vatana hayırlı , hayırlı yazıları yazılmış, hayırlı kader yazılmış kendi katından temiz salih saliha namazında abdestinde kuranında senin yolunda evlatlar ihsan et Ya Rabbel Alemin insallah (âmin)
Amiiinn , inşallahayy canım ne güzel bir dua gözyaşları içinde okudum ve dualar ettim
rabbim hepimizi hayırlı evlatlarla sevindirsin inşallahh,
Sağlıklı bir gebelik ve doğumla kucağınıza almak da nasip olur inşallah...belki bir umut olur diye size yazmak istedim kızlar ,
benımde 1 kızm var çok şükür rabbıme d.kontro lhapını bıraktıgım ay hamile kaldım şimdi 9 yaşında ve ben 42 yaşındayım 2 yıla yakındır kardeş için ugraşıyoruz olmuyordu ,
ilk aşılama tuttu kalbi durdu alındı sonra 2 aşılama daha yapıldı onlar tutmadı 41 yaşında tup bebek yapıldı ama o da tutmadı , ( ama buarada hiç bir sorunda yok diyordu dr lar ) ,
şubat ayında 5 gun gunum geçti işte dedim bu ay oldu koşarak dr gittim ama içimde de garip bir burukluk var , meger o ay hiç yumurta olmamış dr bana erken menapoz demez mi , ben yıkıldım resmen , kardeş için gözümün içine bakan kızım ve ben menapoza giriyorum , ağlamadıgım saniye yoktu ve yüreğimden allaha yalvarıyordum ,
dr çıktık dostınex verdi ve arı sütü propolıs bal zencefil tarcın karışımı yaptırdık o ay onu kullandım , iki ay adetim çok düzeldi ,dr herşey çok yolunda ne olur bir kez daha tüp bebek deneyin dedi adam bize yalveriyor resmen ,
ve ben mart ayından sonra dr bile gitmedim , nisan ayında son olarak artık sogan kürünü yapmaya karar verdim birde ebru destanın kürünü yaptım , soğan suyunu yapacam diye ben kafandan yumurtlama gununude unuttum ( tadı çok kötü yaaa ) birliktelik oldu ama kafa uçmuş resmen ,
3 aylık bat hesaplattım tahmini 25 gun yazıyordu , ama ben 2 yıldır bekleyen gebelık testini o ay yapmaya karar verdim 26.gun ,
ve mucizem altın yumurta o ay tutmuş , çok şükür bayanlar ,
bana bizede dua edin demeyin çünkü emın olun o kadar çok dualar ediyorum kı anlatamam allah biliyor ,
rabbim tez günde sizede nasip etsin ,benım bebegımıde saglıkla kucagıma almayı nasip etsin inşallahhh
herzaman dualarımdasınız
Vaaayyyyy bugün mucize hikayeler dinleme günümüz super yaa. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.belki bir umut olur diye size yazmak istedim kızlar ,
benımde 1 kızm var çok şükür rabbıme d.kontro lhapını bıraktıgım ay hamile kaldım şimdi 9 yaşında ve ben 42 yaşındayım 2 yıla yakındır kardeş için ugraşıyoruz olmuyordu ,
ilk aşılama tuttu kalbi durdu alındı sonra 2 aşılama daha yapıldı onlar tutmadı 41 yaşında tup bebek yapıldı ama o da tutmadı , ( ama buarada hiç bir sorunda yok diyordu dr lar ) ,
şubat ayında 5 gun gunum geçti işte dedim bu ay oldu koşarak dr gittim ama içimde de garip bir burukluk var , meger o ay hiç yumurta olmamış dr bana erken menapoz demez mi , ben yıkıldım resmen , kardeş için gözümün içine bakan kızım ve ben menapoza giriyorum , ağlamadıgım saniye yoktu ve yüreğimden allaha yalvarıyordum ,
dr çıktık dostınex verdi ve arı sütü propolıs bal zencefil tarcın karışımı yaptırdık o ay onu kullandım , iki ay adetim çok düzeldi ,dr herşey çok yolunda ne olur bir kez daha tüp bebek deneyin dedi adam bize yalveriyor resmen ,
ve ben mart ayından sonra dr bile gitmedim , nisan ayında son olarak artık sogan kürünü yapmaya karar verdim birde ebru destanın kürünü yaptım , soğan suyunu yapacam diye ben kafandan yumurtlama gununude unuttum ( tadı çok kötü yaaa ) birliktelik oldu ama kafa uçmuş resmen ,
3 aylık bat hesaplattım tahmini 25 gun yazıyordu , ama ben 2 yıldır bekleyen gebelık testini o ay yapmaya karar verdim 26.gun ,
bana bizede dua edin demeyin çünkü emın olun o kadar çok dualar ediyorum kı anlatamam allah biliyor ,
rabbim tez günde sizede nasip etsin ,benım bebegımıde saglıkla kucagıma almayı nasip etsin inşallahhh
herzaman dualarımdasınız
Sağlıklı bir gebelik ve doğumla kucağınıza almak da nasip olur inşallah...
Vaaayyyyy bugün mucize hikayeler dinleme günümüz super yaa. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Allah kabul etsin, Allah razi olsun aminnnnGünaydın hz.ibrahim forumunda paylasılan bir dua vardı ali imran suresi 154. Ayet persembe gunü sabah namazından sonra 27 kez okunuyor.hem kendime okudum hem sizlere isminizle tek tek dua ettim.yaa kızlar hadi iyisiniz.duayı, hangisi oldugunu görmeniz icin buraya ekleyecektim.fotograf kısmı bende uzun zamandır error veriyor ekleyemedim.belki siz ozelden yazarsınız duzeltirim.
aminnnnnnYa Rabbi hazreti Adem sana hangi ismin ile dua edip affedildiyse o ismi azamin hurmetine
saglicakla kavusun yavrunuza insallahbelki bir umut olur diye size yazmak istedim kızlar ,
herzaman dualarımdasınız
Nerdesin kız?Haremiz seni arıyordu sabah:)
bak laf atmana karsilik ancak yazabildimŞekerpancarı nın sesi çıkmıyor. Hayırdır inşallah. Ben bi laf atayım bakiim.
ahh canim, nasip kismet meselesi,cok iyi anliyorum hislerini, ama hemen oyle kapip koy vermek yok, bizi anne yapabilecek saglikli embriyolari bulana kadar elimizden maddi manevi ne gelirse yapacagiz..Rabbim daha fazla aratmasin,kist soner emin ol diger regliye,sonra bunlar hic olmamis gibi kosarsin dr a...cunku ana olabilmek bunu gerektirirBöğrüme öküz oturdu resmenbu nedir yaaa her ay bişi çıkıyor. Bu ayda nur topu gibi kestim oldu buyur burdan yak E2 hormonu için kan verdim sonucunu bekliyorum.
Kızlar ben çok yoruldum sürekli bir sorun çıkıyor, içimden bir ses artık pes et diyorne yapsan olmuyor diyor kısmette anne olma şansın yok diyor da diyor... .
Teşekkür ederim arkadaşım inşallah dediğin gibi olur E2 461 e çıkmış doktordan çıktım ilaç verdi birdaki regli dönemine kadar inşallah dediğin gibi kist gider.ahh canim, nasip kismet meselesi,cok iyi anliyorum hislerini, ama hemen oyle kapip koy vermek yok, bizi anne yapabilecek saglikli embriyolari bulana kadar elimizden maddi manevi ne gelirse yapacagiz..Rabbim daha fazla aratmasin,kist soner emin ol diger regliye,sonra bunlar hic olmamis gibi kosarsin dr a...cunku ana olabilmek bunu gerektirir
Bu hafta sonuna kadar gelecekti sözde yani cumaya kadar gelecekti ama gelmedi.5.05.2017 de gitmisti oh ne ala memleket cevap gelmiyor.34 günle yeni rekorunu kırdı labaratuarBebegimhadi 'nin gelmemişti daha, geçen yazdı 33 gün oldu diye. Tatil sonrasına kalır belki. Tabi pozitif gelme ihtimali de az değil bence:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?