Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Ben hiç duymadım canım. Ama Salı günü Cem Bey'e randevum var, sorarım.

Daha iyiyim şükür. Tek sorunum bundan sonra ne yapacağımı bilememek. Şimdi Bülent Tıraş ı aradım, yurt dışındaymış. Asistanına anlattım yaşadıklarımı. Şunları söyledi: 3 anormal cgh sonucundan sonra doğal gebelik veya direkt transfer çok riskli. 3 anormallik gebeliğinizin riskli olacağını gösteriyor. Akrabalık olmasa bile yaş faktöründen kaynaklı. Bunu bile bile şans denemek bence uygun olmaz. Ayrıca biz cgh testini kendi bünyemizde yapıyoruz. 400 usd. ve 10 günde sonuç çıkıyor dedi. Bu arada benim eşimle durumum şu; eşim babasının ilk evliliğinden olmuş. Sonra da annesi terk edip gitmiş eşimi ve kardeşlerini. Sonra babası teyzemle evlenmiş yani eşimin üvey annesi benim öz teyzem, dolayısıyla kan bağı yok kızlar.

2 yıl aradan sonra yeniden sigaraya başladım, kahretsin!!!
Bende günde 2 tane iciyorum o sebeple begendim.
poppy73 sakın uzak dur konudan.bize bakma.bende tatilde zevk aldigım için iciyorum. sekerpancari icin bahceciyi aradım.asiye hemsire bana dönecek sevil hanımı soracağım müsteri hizmetleri diyor ki; sevil hanım baküye gidecekmis.mustafa bahceciden egitim almis.tup bebekte uzmanız.doktorlarimızda bu konuda iyi derecede egitim aldıklari icin bizimle dedi.tabi 15 yildır burada mı bilmiyor.asiye hemsireden ogrenicem.benim genetikte aslında sonuç gelmistir dedi.isterseniz siz soyleyin dosyaniza baksınlar dedi.ben pek istemedigimi söyledim.nasılsa onlar uygun olduğunda arayacak.

2 yıl aradan sonra yeniden sigaraya başladım, kahretsin!!!
Canım yapma umutsuzluğa kapılma. bak madem herkes aynı şeyi söylüyor yapacak başka seçenek yok. En sağlamı en düzgünü olsun. değilse zaten hiç olmasın. ben böyle dua ediyorum. Allahım çocuğa da yazık bize de yazık, istemiyorum. Akıl, beden, ruh sağlığı yerinde olacaksa ver diyorum.
Yaşımızdan dolayı evet riskli. Ama allahtan genetik diye bir şey var. ya olmasaydı.? Bu durumda ben de yaptırma taraftarıyım. En sağlıklısını illa ki bulacağız canım. Önemli olan da bu, en sağlıklısının gelmesi değil mi zaten. üzülme tekrar deneyeceğiz tabikide. tek duamız o en sağlıklısının bir an önce denk gelmesi olacak. ben başka bir seçenek göremiyorum.gelmeyecek olmayacak hepsi böyle böyle ziyan olacak ve zaman geçip gidecek. belkide şu an bu karamsarlıkla böyle düşünüyorsun. umutsuzsun ama illaki gelecek. Ama bu ay ama iki ay sonra. O sağlıklı olanı bulmaya mecburuz.

Bende sekerpancari nın konusunu araştırırken kendi konumu öğrendim.asistan doktoru tel.den aramıstım o geri dönünce size anlattığım gibi cok merak etmiyorum ama dedim.mailine baktı 1 i sağlıklı transfer edilebilir dedi.cok sükür 1 sağlıklı.ben 2 sini de sağlıklı bekliyirdum.embriyolog veriyor gazı cok iyi embriyolar diye.neyse embriyologdan da Allah razı olsun beni o an rahatlatmıstı embriyolar cok iyi kalite diyerek.moral motivasyon cok önemli orda bir kötü dese su 1.5 ay haram olacak bana.asistan doktorda 2 yi beklemeyelim bu 1 de cok iyi 2 si birden sağlıksız gelebilirdi dedi.
Sigarayı bırakıyorum era testi icin adet bekliyorum.2 embriyo transferini de bilmiyorum.mustafa bey eminim buradan okudum tek yapıyor.bende 3 olsaydı cok rahattım.ama su an elimde kalsın istiyorum.sizin daha iyi sonuclarinız olsun insallah

Gözün aydın buna da şükür diyelim. era testi için rahim hazırlanacaksa neden ikisini birden transfer ettirmiyorsun?. Diğerinin bir sonraki transferde tutunacağı ne belli?

gözün aydın canım. inşallah sağlıklı embriyon güzelce tutunur annesine

Gözün aydın buna da şükür diyelim. era testi için rahim hazırlanacaksa neden ikisini birden transfer ettirmiyorsun?. Diğerinin bir sonraki transferde tutunacağı ne belli?
Elimdeki embriyo kıtı kitına yeter Rabbim size 3 saglıklı embriyo versin rahat rahat yapın. Haremiz bende iki cok isterim doktora baglı.2 olunca birinin digerini goturmesi var.2 olunca sorunlar oluyormus.bizim kızlarda negatifi aldı ya, bu nedenle teker teker yavas yavas denemek bir anda eldekini bitirmemek mantıklı geliyor.transfer zamanı gelince belli olacak sanırım.

kızlar bu arada 2. gün embriyosu transfer edilen sadece 2 yumurtadan oldu bu arada embriyo, gerçekten hamile. mesajını alıntılıyorum: "kizlar sonucum 154 mus ben simdi hamile oluyorum demi hala inanamiyorum ya hani herkes olurda ben olamam derdim.ne bilim 2 tane doktora gittik ikiside tup bebek tedavi sonucu 1 tane yumurta olusamaz bile dedi orta kalite embriyoyu transfer ettiler doktorum umudum yok % 3 ihtimal ddiyordu o yuzden erken transfer ettiler nasip kısmetmiş inşallah saglicakla sihhatle huzurla mutlulukla kucagima alirim tum olmayanlarada isteyenlerede nasip etsin" inşallah sağlıklı bir şekilde devam eder arkadaşın, ben de buradan casusluk yapmaya devam :)

benim de genetik olayına kafam takıldı. Onu sorarsan sevinirim.
Çıktım doktordan. Başladık. Solda 5 yumurta varmış. İlk seferde de öyleydi, 3'e düşmüştü. Sağda hiç yok. Konustuk, sordum genetik olayını. Bu işin doğrusu yok dedi. Tabi ileri yaş büyük risk dedi. Biraz canım sıkıldı işin aslı. Yani bugün yapılan genetik incelemenin bir garantisi olmamakla birlikte taze transferin de hasarli olma olasiligi var. Kısaca herşey benim istegime ve alacağım riske bağlı. Daha uzun anlatmak için @Haremiz seni gun icinde uygun bir zamanimda arasam olur mu? @denizkaplan ile konustum. Başka merak eden varsa arayabilirim. Buradan yazmak hem zor hem de bazı seyleri yazmak istemiyorum.

Cok sevindim tedavine başlamana, sayın da cok iyi.masallah hersey cok güzel olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…