- 28 Şubat 2017
- 1.523
- 3.332
- 53
- 52
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #53.661
Evet, Nişantaşı. Fırsat olursahangisindesin:) nişantaşındaki muayenehanede mi? Canım şu genetik olayını bir sorar mısın Aret hovaya?
benim de genetik olayına kafam takıldı. Onu sorarsan sevinirim.Evet, Nişantaşı. Fırsat olursaiki prensesin annesi 'ın olayını soracağım. Senin icin ne sorayım?
Ben hiç duymadım canım. Ama Salı günü Cem Bey'e randevum var, sorarım.Gunaydin kizlar...
simdi internette dolasirken baku bahceci klinikteki Dr serdar beyin turkiyeye dondugunu yerine Dr Sevil diye baska bir dr un baslayacagini tesadufen ogrendim...bahceciye gidenleriki prensesin annesi Bebegimhadi 15 senedir orada Mustafa beyin yaninda calisiyormus bu dr duyaniniz bileniniz var mi? ben arastirdim ismen bulamadim soyadinida bilmiyorum...isin acigi kadin dr a cok isinamiyorum, ankara gen art taki Aysun hanim haric, o bir melek cunku bence...
Daha iyiyim şükür. Tek sorunum bundan sonra ne yapacağımı bilememek. Şimdi Bülent Tıraş ı aradım, yurt dışındaymış. Asistanına anlattım yaşadıklarımı. Şunları söyledi: 3 anormal cgh sonucundan sonra doğal gebelik veya direkt transfer çok riskli. 3 anormallik gebeliğinizin riskli olacağını gösteriyor. Akrabalık olmasa bile yaş faktöründen kaynaklı. Bunu bile bile şans denemek bence uygun olmaz. Ayrıca biz cgh testini kendi bünyemizde yapıyoruz. 400 usd. ve 10 günde sonuç çıkıyor dedi. Bu arada benim eşimle durumum şu; eşim babasının ilk evliliğinden olmuş. Sonra da annesi terk edip gitmiş eşimi ve kardeşlerini. Sonra babası teyzemle evlenmiş yani eşimin üvey annesi benim öz teyzem, dolayısıyla kan bağı yok kızlar.iki prensesin annesi canım sen nasıl oldun. Daha iyi misin? Dün bizim için üzücü bir gün oldu. Ama bugün daha iyiyiz inşallah.
Dün ben de araştırma yaptım genetikle ilgili. Özellikle ileri yaş gebelik ve akraba evliliklerinde problem olabiliyormuş. Eşimle ben de akrabayız. Üstelik annem ve eşimin babası yani dayım ikizler. Bu durumda en sağlamı sanırım genetik test yaptırtmak. En sağlıklısını tez zamanda bulmayı diliyorum.
Günaydın kızlar. Ben şu anda doktorun muayenehanesindeki bekleme salonunda sıramı bekliyorum. Hep siz mi yazacaksınız bu koltuklardan, biraz da ben yazayım hehe
Bende günde 2 tane iciyorum o sebeple begendim.2 yıl aradan sonra yeniden sigaraya başladım, kahretsin!!!
Canım yapma umutsuzluğa kapılma. bak madem herkes aynı şeyi söylüyor yapacak başka seçenek yok. En sağlamı en düzgünü olsun. değilse zaten hiç olmasın. ben böyle dua ediyorum. Allahım çocuğa da yazık bize de yazık, istemiyorum. Akıl, beden, ruh sağlığı yerinde olacaksa ver diyorum.2 yıl aradan sonra yeniden sigaraya başladım, kahretsin!!!
Gözün aydın buna da şükür diyelim. era testi için rahim hazırlanacaksa neden ikisini birden transfer ettirmiyorsun?. Diğerinin bir sonraki transferde tutunacağı ne belli?Bendesekerpancari nın konusunu araştırırken kendi konumu öğrendim.asistan doktoru tel.den aramıstım o geri dönünce size anlattığım gibi cok merak etmiyorum ama dedim.mailine baktı 1 i sağlıklı transfer edilebilir dedi.cok sükür 1 sağlıklı.ben 2 sini de sağlıklı bekliyirdum.embriyolog veriyor gazı cok iyi embriyolar diye.neyse embriyologdan da Allah razı olsun beni o an rahatlatmıstı embriyolar cok iyi kalite diyerek.moral motivasyon cok önemli orda bir kötü dese su 1.5 ay haram olacak bana.asistan doktorda 2 yi beklemeyelim bu 1 de cok iyi 2 si birden sağlıksız gelebilirdi dedi.
Sigarayı bırakıyorum era testi icin adet bekliyorum.2 embriyo transferini de bilmiyorum.mustafa bey eminim buradan okudum tek yapıyor.bende 3 olsaydı cok rahattım.ama su an elimde kalsın istiyorum.sizin daha iyi sonuclarinız olsun insallah
bir tane içtiysen birşey olmaz canım, yeter ki tiryaki gibi başlama, lütfen yumişleri düşün2 yıl aradan sonra yeniden sigaraya başladım, kahretsin!!!
gözün aydın canım. inşallah sağlıklı embriyon güzelce tutunur annesineBendesekerpancari nın konusunu araştırırken kendi konumu öğrendim.asistan doktoru tel.den aramıstım o geri dönünce size anlattığım gibi cok merak etmiyorum ama dedim.mailine baktı 1 i sağlıklı transfer edilebilir dedi.cok sükür 1 sağlıklı.ben 2 sini de sağlıklı bekliyirdum.embriyolog veriyor gazı cok iyi embriyolar diye.neyse embriyologdan da Allah razı olsun beni o an rahatlatmıstı embriyolar cok iyi kalite diyerek.moral motivasyon cok önemli orda bir kötü dese su 1.5 ay haram olacak bana.asistan doktorda 2 yi beklemeyelim bu 1 de cok iyi 2 si birden sağlıksız gelebilirdi dedi.
Sigarayı bırakıyorum era testi icin adet bekliyorum.2 embriyo transferini de bilmiyorum.mustafa bey eminim buradan okudum tek yapıyor.bende 3 olsaydı cok rahattım.ama su an elimde kalsın istiyorum.sizin daha iyi sonuclarinız olsun insallah
Elimdeki embriyo kıtı kitına yeter Rabbim size 3 saglıklı embriyo versin rahat rahat yapın.Gözün aydın buna da şükür diyelim. era testi için rahim hazırlanacaksa neden ikisini birden transfer ettirmiyorsun?. Diğerinin bir sonraki transferde tutunacağı ne belli?
Sağol amin seninde 3 4 sağlıklı embriyon olsun insallahgözün aydın canım. inşallah sağlıklı embriyon güzelce tutunur annesine
aminnnnnSağol amin seninde 3 4 sağlıklı embriyon olsun insallah
Çıktım doktordan. Başladık. Solda 5 yumurta varmış. İlk seferde de öyleydi, 3'e düşmüştü. Sağda hiç yok. Konustuk, sordum genetik olayını. Bu işin doğrusu yok dedi. Tabi ileri yaş büyük risk dedi. Biraz canım sıkıldı işin aslı. Yani bugün yapılan genetik incelemenin bir garantisi olmamakla birlikte taze transferin de hasarli olma olasiligi var. Kısaca herşey benim istegime ve alacağım riske bağlı. Daha uzun anlatmak için @Haremiz seni gun icinde uygun bir zamanimda arasam olur mu? @denizkaplan ile konustum. Başka merak eden varsa arayabilirim. Buradan yazmak hem zor hem de bazı seyleri yazmak istemiyorum.benim de genetik olayına kafam takıldı. Onu sorarsan sevinirim.
Cok sevindim tedavine başlamana, sayın da cok iyi.masallah hersey cok güzel olsunÇıktım doktordan. Başladık. Solda 5 yumurta varmış. İlk seferde de öyleydi, 3'e düşmüştü. Sağda hiç yok. Konustuk, sordum genetik olayını. Bu işin doğrusu yok dedi. Tabi ileri yaş büyük risk dedi. Biraz canım sıkıldı işin aslı. Yani bugün yapılan genetik incelemenin bir garantisi olmamakla birlikte taze transferin de hasarli olma olasiligi var. Kısaca herşey benim istegime ve alacağım riske bağlı. Daha uzun anlatmak için @Haremiz seni gun icinde uygun bir zamanimda arasam olur mu? @denizkaplan ile konustum. Başka merak eden varsa arayabilirim. Buradan yazmak hem zor hem de bazı seyleri yazmak istemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?