- 12 Aralık 2016
- 1.550
- 3.053
- 63
- 51
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #53.681
tabiki meraklandım bekliyorumÇıktım doktordan. Başladık. Solda 5 yumurta varmış. İlk seferde de öyleydi, 3'e düşmüştü. Sağda hiç yok. Konustuk, sordum genetik olayını. Bu işin doğrusu yok dedi. Tabi ileri yaş büyük risk dedi. Biraz canım sıkıldı işin aslı. Yani bugün yapılan genetik incelemenin bir garantisi olmamakla birlikte taze transferin de hasarli olma olasiligi var. Kısaca herşey benim istegime ve alacağım riske bağlı. Daha uzun anlatmak için @Haremiz seni gun icinde uygun bir zamanimda arasam olur mu? @denizkaplan ile konustum. Başka merak eden varsa arayabilirim. Buradan yazmak hem zor hem de bazı seyleri yazmak istemiyorum.
2 yıl aradan sonra yeniden sigaraya başladım, kahretsin!!!
yok yok ablası. başladım derken sinirden bir tane yaktım demek istemiştir. dimi
Süper canım çok sevindim. Bence iki çok iyi.Bendesekerpancari nın konusunu araştırırken kendi konumu öğrendim.asistan doktoru tel.den aramıstım o geri dönünce size anlattığım gibi cok merak etmiyorum ama dedim.mailine baktı 1 i sağlıklı transfer edilebilir dedi.cok sükür 1 sağlıklı.ben 2 sini de sağlıklı bekliyirdum.embriyolog veriyor gazı cok iyi embriyolar diye.neyse embriyologdan da Allah razı olsun beni o an rahatlatmıstı embriyolar cok iyi kalite diyerek.moral motivasyon cok önemli orda bir kötü dese su 1.5 ay haram olacak bana.asistan doktorda 2 yi beklemeyelim bu 1 de cok iyi 2 si birden sağlıksız gelebilirdi dedi.
Sigarayı bırakıyorum era testi icin adet bekliyorum.2 embriyo transferini de bilmiyorum.mustafa bey eminim buradan okudum tek yapıyor.bende 3 olsaydı cok rahattım.ama su an elimde kalsın istiyorum.sizin daha iyi sonuclarinız olsun insallah
Kızlar, genetikle ilgili bir not: Embriyo kendi kendini onarabiliyormus. Bunun teyidini tekrar aldım bugün. Ancak hiçbir şeyin garantisi ve doğrusu yok.kızlar bu arada 2. gün embriyosu transfer edilen sadece 2 yumurtadan oldu bu arada embriyo, gerçekten hamile. mesajını alıntılıyorum: "kizlar sonucum 154 musben simdi hamile oluyorum demi hala inanamiyorum ya hani herkes olurda ben olamam derdim .ne bilim 2 tane doktora gittik ikiside tup bebek tedavi sonucu 1 tane yumurta olusamaz bile dedi orta kalite embriyoyu transfer ettiler doktorum umudum yok % 3 ihtimal ddiyordu o yuzden erken transfer ettiler nasip kısmetmiş inşallah saglicakla sihhatle huzurla mutlulukla kucagima alirim tum olmayanlarada isteyenlerede nasip etsin" inşallah sağlıklı bir şekilde devam eder arkadaşın, ben de buradan casusluk yapmaya devam :)
Yazdım canım. Seni de arayacağım musait olunca.poppy73 naptın canım? meraktayız.....
Eveeettt yok yok ablası. başladım derken sinirden bir tane yaktım demek istemiştir. dimiiki prensesin annesi
Evlilik iki kişilik bir olay özünde, tamam aileler vs dahil ama ben çok zorluklar yaşadım kayınvalidemle aynı evde yaşamak durumundayım eşimin babası erken yaşta ölmüş annesinin sorumluluğu kocama kalmış ,yıllarca kendimi ikinci kadın ,kayınvalidemle kuma gibi falan hissettim eşim beceremedi iki kadını idare etmeyi vs neler neler ailem sene bir bile gelemiyor evime ,sonradan evlilik terapisti falan ancak aidiyet duygusu gelişti bende ve dedim ya sana kafam hazır olunca bedenimde hazır oldu gebeliğeEşimden yana hiç bir şikayetim memnuniyetsizliğim yok.istenmeyen damat konumuna düştüğü halde bu güne kadar ailemle ilgili tek bir olumsuz söz duymadım ağzından ama evlendiğimden beri hala ailemden hiç kimse evime gelmedi. Hatta düğünüme bile gelmediler. Bu yüzden kendimi evli gibi göremiyorum belki de. Haklısın bu acıyı ertelemek iyileştirmiyor. Bir an önce tedavi yoluna bakmalıyım.
Evet farkında olmak çok önemli ve ben malesef bunu ancak terapiste gidince anladım,iki tane düşüğüm oldu ve ben ağlamadım bile halbuki onları çok istediğimi zannediyordum ve inan iki sene sonra tuttum bebeklerimin yasınıB Bumeranqqq teşekkür ederim gerçekten çok gerekli ve can alıcı bir konuya degindigin icin. Evet, hepimizin burada olma sebebi bir sekilde cocuk fikrine bilinc altimizda hazir olmamamiz kaynaklı. Hepimizin ayri ayri sebebi var ama çoğunlukla biz bunun farkina varamiyoruz. Ben bu konuyla ilgili cok dusundum, calismalar yaptim, bazi seyleri kendi icimde kabullendim. Sonucta bu bir surec, ancak en onemli sey farkinda olmak, neden oldugunun farkina varmak. Bu cok onemli.
Ayyy dusunmeniz yeter ince dusuncelilerim benimBen hiç duymadım canım. Ama Salı günü Cem Bey'e randevum var, sorarım.
2 yıl aradan sonra yeniden sigaraya başladım, kahretsin!!!
cooook tesekkur ederim bilgi icin...Bende günde 2 tane iciyorum o sebeple begendim.
poppy73 sakın uzak dur konudan.bize bakma.bende tatilde zevk aldigım için iciyorum. sekerpancari icin bahceciyi aradım.asiye hemsire bana dönecek sevil hanımı soracağım müsteri hizmetleri diyor ki; sevil hanım baküye gidecekmis.mustafa bahceciden egitim almis.tup bebekte uzmanız.doktorlarimızda bu konuda iyi derecede egitim aldıklari icin bizimle dedi.tabi 15 yildır burada mı bilmiyor.asiye hemsireden ogrenicem.benim genetikte aslında sonuç gelmistir dedi.isterseniz siz soyleyin dosyaniza baksınlar dedi.ben pek istemedigimi söyledim.nasılsa onlar uygun olduğunda arayacak.
ahhhh benim guzel komsucum (kizlar bizBendesekerpancari nın konusunu araştırırken kendi konumu öğrendim.asistan doktoru tel.den aramıstım o geri dönünce size anlattığım gibi cok merak etmiyorum ama dedim.mailine baktı 1 i sağlıklı transfer edilebilir dedi.cok sükür 1 sağlıklı.ben 2 sini de sağlıklı bekliyirdum.embriyolog veriyor gazı cok iyi embriyolar diye.neyse embriyologdan da Allah razı olsun beni o an rahatlatmıstı embriyolar cok iyi kalite diyerek.moral motivasyon cok önemli orda bir kötü dese su 1.5 ay haram olacak bana.asistan doktorda 2 yi beklemeyelim bu 1 de cok iyi 2 si birden sağlıksız gelebilirdi dedi.
Sigarayı bırakıyorum era testi icin adet bekliyorum.2 embriyo transferini de bilmiyorum.mustafa bey eminim buradan okudum tek yapıyor.bende 3 olsaydı cok rahattım.ama su an elimde kalsın istiyorum.sizin daha iyi sonuclarinız olsun insallah
ne yazik ki etrafimizda o dediginiz turden insanlar cook fazla, ''ayyy yok mu cocuk, yap bir tane annen gencken baksin, hem ilerleyen yasta zor olur'' ''kac sene oldu evleneli,5, himmmm artik dusunun bence bebek siz'' ''calisiyorsun bak yap koy koseye bir tane(cunku can degil konu mankeni dunyaya getiriyoruz)'' bunun gibi neler neler...Turk milletinin bir kismi hem evlilik hayatina hem de yatak odasi mahremiyetine girdiigini aslinda bilmemezlikten geliyor bu sozlerle...ne bu sozler ne bu insanlar bitip tukenir...siz Rabbimin mucizesine o da size annecigine tutunsun once 9 ay sonra bir omur...boyle insanlarada belki yapinizda yok ama onlar bunu soyleme cesaereti bukuyorlarsa lutfen sizde karsiligini verin...kimsenin haddine degil..ne yazik ki boyle konularda cok hassasim ve artik yiprandigim icinde cok cabuk sinirleniyorum..Allah bir avazda kurtarsin,saglicakla kucaklamanizi dilerim....Evet farkında olmak çok önemli ve ben malesef bunu ancak terapiste gidince anladım,iki tane düşüğüm oldu ve ben ağlamadım bile halbuki onları çok istediğimi zannediyordum ve inan iki sene sonra tuttum bebeklerimin yasını
Ben anne olmayı bu kadar isteyen bu gruptaki herkesin birgün hedefine ulaşacağına inanıyorum,yöntemler değişsede herkes soruna ulaşıp çözecek kararlılıkta bol bol dua birde:) bazen hala kafam karışıyor,40 yaşında hamile olduğumu ögrenen bazı tipler ;ayyy ilerde sorun olmaz inşallah çok yaş farkı olacak çocukalrınla hatta senden utanacaklar demeye yakın cümleler kuruyorlar ,acaba ben anne olmayı haketmiyormuyum diye düşündüğüm olmuyor değil sonra hemen normalleşiyorum ,hayat hiç kolay değil derinleşirsen:)
Ayyy dusunmeniz yeter ince dusuncelilerim benim
Büyük hayal kırıklığı yaşadım. Ama geçti şükür. Önümüzdeki maçlara bakacaz artık. Haa bir de mini mini bikinili kızlara tabiiitravmatik bir durumdu tetikledi tabii,ama iyi olacagini tekrar tedavi basladiginda hic icmemis gibi birakabilecegini..daha oncekilei hic yasamamis gibi tedaviye kosacaginida biliyorum..yazdigindan cizdiginden az cok seni de biliyorum cunku...iyi olacaksin iyi seyler duymaya tazelenmeye ihtiyacin var hepimiz gibi..
iste benim arkadasimmmm yaaaaaaBüyük hayal kırıklığı yaşadım. Ama geçti şükür. Önümüzdeki maçlara bakacaz artık. Haa bir de mini mini bikinili kızlara tabiii
Demi yaaa, hele şu mübarek günlerdeiste benim arkadasimmmm yaaaaaavalla napcan bacim guzele bakmak sevapmis hem
Çok teşekkür ederim öncelikle,benim birinci derecede hayatımda olan kimse cesaret edemez bunları konuşmaya orda burda anlık karşılaştığım insanlar densizlik edebiliyor işte :)ne yazik ki etrafimizda o dediginiz turden insanlar cook fazla, ''ayyy yok mu cocuk, yap bir tane annen gencken baksin, hem ilerleyen yasta zor olur'' ''kac sene oldu evleneli,5, himmmm artik dusunun bence bebek siz'' ''calisiyorsun bak yap koy koseye bir tane(cunku can degil konu mankeni dunyaya getiriyoruz)'' bunun gibi neler neler...Turk milletinin bir kismi hem evlilik hayatina hem de yatak odasi mahremiyetine girdiigini aslinda bilmemezlikten geliyor bu sozlerle...ne bu sozler ne bu insanlar bitip tukenir...siz Rabbimin mucizesine o da size annecigine tutunsun once 9 ay sonra bir omur...boyle insanlarada belki yapinizda yok ama onlar bunu soyleme cesaereti bukuyorlarsa lutfen sizde karsiligini verin...kimsenin haddine degil..ne yazik ki boyle konularda cok hassasim ve artik yiprandigim icinde cok cabuk sinirleniyorum..Allah bir avazda kurtarsin,saglicakla kucaklamanizi dilerim....
O modeller hepimizin çevresinde var maalesef.Çok teşekkür ederim öncelikle,benim birinci derecede hayatımda olan kimse cesaret edemez bunları konuşmaya orda burda anlık karşılaştığım insanlar densizlik edebiliyor işte :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?