Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

tabiki meraklandım bekliyorum

Süper canım çok sevindim. Bence iki çok iyi.

Kızlar, genetikle ilgili bir not: Embriyo kendi kendini onarabiliyormus. Bunun teyidini tekrar aldım bugün. Ancak hiçbir şeyin garantisi ve doğrusu yok.

Evlilik iki kişilik bir olay özünde, tamam aileler vs dahil ama ben çok zorluklar yaşadım kayınvalidemle aynı evde yaşamak durumundayım eşimin babası erken yaşta ölmüş annesinin sorumluluğu kocama kalmış ,yıllarca kendimi ikinci kadın ,kayınvalidemle kuma gibi falan hissettim eşim beceremedi iki kadını idare etmeyi vs neler neler ailem sene bir bile gelemiyor evime ,sonradan evlilik terapisti falan ancak aidiyet duygusu gelişti bende ve dedim ya sana kafam hazır olunca bedenimde hazır oldu gebeliğe
Ayrıca fazlaca duygusal olma ailede bir yere kadar inan çok bencilliklere şahit oldum ailemden gelen o yüzden bu dünyada öncelikle tek başına olduğunu kabullen ikinci olarak eşin önceliğin olaun:)

Evet farkında olmak çok önemli ve ben malesef bunu ancak terapiste gidince anladım,iki tane düşüğüm oldu ve ben ağlamadım bile halbuki onları çok istediğimi zannediyordum ve inan iki sene sonra tuttum bebeklerimin yasını
Ben anne olmayı bu kadar isteyen bu gruptaki herkesin birgün hedefine ulaşacağına inanıyorum,yöntemler değişsede herkes soruna ulaşıp çözecek kararlılıkta bol bol dua birde:) bazen hala kafam karışıyor,40 yaşında hamile olduğumu ögrenen bazı tipler ;ayyy ilerde sorun olmaz inşallah çok yaş farkı olacak çocukalrınla hatta senden utanacaklar demeye yakın cümleler kuruyorlar ,acaba ben anne olmayı haketmiyormuyum diye düşündüğüm olmuyor değil sonra hemen normalleşiyorum ,hayat hiç kolay değil derinleşirsen:)

2 yıl aradan sonra yeniden sigaraya başladım, kahretsin!!!
travmatik bir durumdu tetikledi tabii,ama iyi olacagini tekrar tedavi basladiginda hic icmemis gibi birakabilecegini..daha oncekilei hic yasamamis gibi tedaviye kosacaginida biliyorum..yazdigindan cizdiginden az cok seni de biliyorum cunku...iyi olacaksin iyi seyler duymaya tazelenmeye ihtiyacin var hepimiz gibi..

cooook tesekkur ederim bilgi icin...neyse bir karamsarim bu dr konusunda,bazen on yargilarimdan resmen nefret ediyorumbunlar kendim icin

ahhhh benim guzel komsucum (kizlar biz Bebegimhadi ile yillar yili neredeyse dip dibe oturmusuz,bosuna degil yani kan cekiyor) ancak simdi okuyabildim, nasil sevindim nasil mutlu oldum anlatamam, masallah darisi hayirlisiyla transfere ve pozitif pozitif sonuclara insallah, baksana benim konumdan nerelere bu durumda aslinda 2 ayri transfer daha uygun gibi,banada birden oyle geldi.ama insallah diger 2. si kardes yapmak icin olur

ne yazik ki etrafimizda o dediginiz turden insanlar cook fazla, ''ayyy yok mu cocuk, yap bir tane annen gencken baksin, hem ilerleyen yasta zor olur'' ''kac sene oldu evleneli,5, himmmm artik dusunun bence bebek siz'' ''calisiyorsun bak yap koy koseye bir tane(cunku can degil konu mankeni dunyaya getiriyoruz)'' bunun gibi neler neler...Turk milletinin bir kismi hem evlilik hayatina hem de yatak odasi mahremiyetine girdiigini aslinda bilmemezlikten geliyor bu sozlerle...ne bu sozler ne bu insanlar bitip tukenir...siz Rabbimin mucizesine o da size annecigine tutunsun once 9 ay sonra bir omur...boyle insanlarada belki yapinizda yok ama onlar bunu soyleme cesaereti bukuyorlarsa lutfen sizde karsiligini verin...kimsenin haddine degil..ne yazik ki boyle konularda cok hassasim ve artik yiprandigim icinde cok cabuk sinirleniyorum..Allah bir avazda kurtarsin,saglicakla kucaklamanizi dilerim....

Büyük hayal kırıklığı yaşadım. Ama geçti şükür. Önümüzdeki maçlara bakacaz artık. Haa bir de mini mini bikinili kızlara tabiii

Çok teşekkür ederim öncelikle,benim birinci derecede hayatımda olan kimse cesaret edemez bunları konuşmaya orda burda anlık karşılaştığım insanlar densizlik edebiliyor işte :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…