Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Bence buna çok takılma uzmanlara göre her düşük bebek anomali sebepli kaybediliyor ama böyle bakarsak benim kendi doktorum 4 düşükten sonra 3 tane saglıklı çocuk doğurmuş keza ben iki düşükten sonra çok şükür saglıklı ve ikiz gebelik geçiriyorum 7.ayıma girdim ayrıca 41 yaşındayım,tüp bebek merkezleri neresinden bakarsan bak ticari işletmeler ve bazen bu kadar dik konuşabiliyorlar ama hayatın ne getireceği belli olmaz
Aldığın olumsuz haber ve sonrasında bu duydukların umudunu kaybettirmesin tedavini ol ve gerekirse risk al lütfen...

Katılıyorum sana. Doğal seleksiyona ve ilahi olana da güvenmek lazım.

Allah, gebeliğini sağlıkla tamamlamanı nasip etsin, sağlıcakla kucaklaman nasip olsun insallah. Ben risk almak istesem de eşim asla istemiyor. Hoş ben de riski göze alamıyorum canım. Düşük olmasına bile katlanabilirim, çünkü atlatılabilir birşey diye düşünüyorum. Ama ya engelli çocuk sahibi olmak. İşte bu düşünce beni korkutuyor, düşünemiyorum bile. Ömür boyu, Allah'ın verdiği bir ceza gibi katlanmak zorunda kalmak. Gerekirse elimde avucumda ne varsa bu yolda harcayacam ama o riske giremem. Allah yardım etsin inşallah. Çünkü gercekten onun yardımına ihtiyacımız var. Ol desin ve olsun artık inşallah....

Amin inşallah olacak ,olmasa benim olmazdı bana hem proflar hem üfürükçüler olmaz dedi ama Allahım verdi:) seni anlıyorum aslında ,ama hamile olmanın duygusallığıyla risk al dedim sanırım,çünkü onlar içindeyken engelli olsalar bile vazgeçemiyeceğin noktaya geliyorsun ,mantık devre dışı kalıyor
Haklısın yapabileceğin herşeyi yap ve gerisini Allah'a bırak ...

Selamlar arkadaslar,
Topik ilk acildigi dönemlerde, 41 yasimdan itibaren aktif katilan bir arkadasinizim, kendi sagligimdan dolayi bir süre gebelikten korundum. 2 defa yasadigim gebelik kayiplarindan sonra,simdi 45 yasimdan 1 ay aldim ve ikizlere hamileyim. Sakin yilmayin pes etmeyin, kendimi cocuksuzluga alistirmaya basladigim bir zamanda hamileyim. Pozitif düsüncenizi korumaya devam edin inaniyorumki, emekleriniz bosa degil mutlaka karsiligini alacaksiniz, bebeklerinize kavusmanizi diliyorum.

Allah saglicakla kucaklamanizi nasip etsin insallah,sizin adiniza cok sevindimmasallahhh

Biz ileri yaş annelerine Allah'ın lutfu bu ikiz gebelikler:) bende ikizlere gebeyim sağlıcakla doğurun:)

Merhaba, çok güzel haber:). Nasıl oldu, doğal yolla mı?

Maşallah ne kadar güzel Allah sağlıklı kucağınıza almayı nasip etsin inşallah bende 41 yaşındayım bazen bu yaşta çocuk diye düşünürken böyle yazılar moral oluyor Allah nazardan korusun hamilelerin duası tutar.. inşallah bize de nasip olur.. çok mutlu oldum...

İnsallah canım insallah ☺ birde 3. Gunun tutunma ihtimali oluyormus 5. Gun ya tutunurmus ya tutunmazmıs bak su ise

güzel güzel mesajlar gelmiş bugün, hamile olanların sağlıklı nurtopu gibi evlatları olsun inşallah. ben de çalışmaya devam kızlar, yine bakıp çıkmak durumundayım, sizleri öperim
gebelik haberleri cok iyi geliyor banada... kolay gelsin cok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…