- 11 Haziran 2016
- 385
- 629
- 53
- 49
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #53.701
Bence buna çok takılma uzmanlara göre her düşük bebek anomali sebepli kaybediliyor ama böyle bakarsak benim kendi doktorum 4 düşükten sonra 3 tane saglıklı çocuk doğurmuş keza ben iki düşükten sonra çok şükür saglıklı ve ikiz gebelik geçiriyorum 7.ayıma girdim ayrıca 41 yaşındayım,tüp bebek merkezleri neresinden bakarsan bak ticari işletmeler ve bazen bu kadar dik konuşabiliyorlar ama hayatın ne getireceği belli olmazDaha iyiyim şükür. Tek sorunum bundan sonra ne yapacağımı bilememek. Şimdi Bülent Tıraş ı aradım, yurt dışındaymış. Asistanına anlattım yaşadıklarımı. Şunları söyledi: 3 anormal cgh sonucundan sonra doğal gebelik veya direkt transfer çok riskli. 3 anormallik gebeliğinizin riskli olacağını gösteriyor. Akrabalık olmasa bile yaş faktöründen kaynaklı. Bunu bile bile şans denemek bence uygun olmaz. Ayrıca biz cgh testini kendi bünyemizde yapıyoruz. 400 usd. ve 10 günde sonuç çıkıyor dedi. Bu arada benim eşimle durumum şu; eşim babasının ilk evliliğinden olmuş. Sonra da annesi terk edip gitmiş eşimi ve kardeşlerini. Sonra babası teyzemle evlenmiş yani eşimin üvey annesi benim öz teyzem, dolayısıyla kan bağı yok kızlar.
Katılıyorum sana. Doğal seleksiyona ve ilahi olana da güvenmek lazım.Bence buna çok takılma uzmanlara göre her düşük bebek anomali sebepli kaybediliyor ama böyle bakarsak benim kendi doktorum 4 düşükten sonra 3 tane saglıklı çocuk doğurmuş keza ben iki düşükten sonra çok şükür saglıklı ve ikiz gebelik geçiriyorum 7.ayıma girdim ayrıca 41 yaşındayım,tüp bebek merkezleri neresinden bakarsan bak ticari işletmeler ve bazen bu kadar dik konuşabiliyorlar ama hayatın ne getireceği belli olmaz
Aldığın olumsuz haber ve sonrasında bu duydukların umudunu kaybettirmesin tedavini ol ve gerekirse risk al lütfen...
Allah, gebeliğini sağlıkla tamamlamanı nasip etsin, sağlıcakla kucaklaman nasip olsun insallah. Ben risk almak istesem de eşim asla istemiyor. Hoş ben de riski göze alamıyorum canım. Düşük olmasına bile katlanabilirim, çünkü atlatılabilir birşey diye düşünüyorum. Ama ya engelli çocuk sahibi olmak. İşte bu düşünce beni korkutuyor, düşünemiyorum bile. Ömür boyu, Allah'ın verdiği bir ceza gibi katlanmak zorunda kalmak. Gerekirse elimde avucumda ne varsa bu yolda harcayacam ama o riske giremem. Allah yardım etsin inşallah. Çünkü gercekten onun yardımına ihtiyacımız var. Ol desin ve olsun artık inşallah....Bence buna çok takılma uzmanlara göre her düşük bebek anomali sebepli kaybediliyor ama böyle bakarsak benim kendi doktorum 4 düşükten sonra 3 tane saglıklı çocuk doğurmuş keza ben iki düşükten sonra çok şükür saglıklı ve ikiz gebelik geçiriyorum 7.ayıma girdim ayrıca 41 yaşındayım,tüp bebek merkezleri neresinden bakarsan bak ticari işletmeler ve bazen bu kadar dik konuşabiliyorlar ama hayatın ne getireceği belli olmaz
Aldığın olumsuz haber ve sonrasında bu duydukların umudunu kaybettirmesin tedavini ol ve gerekirse risk al lütfen...
Amin inşallah olacak ,olmasa benim olmazdı bana hem proflar hem üfürükçüler olmaz dedi ama Allahım verdi:) seni anlıyorum aslında ,ama hamile olmanın duygusallığıyla risk al dedim sanırım,çünkü onlar içindeyken engelli olsalar bile vazgeçemiyeceğin noktaya geliyorsun ,mantık devre dışı kalıyorAllah, gebeliğini sağlıkla tamamlamanı nasip etsin, sağlıcakla kucaklaman nasip olsun insallah. Ben risk almak istesem de eşim asla istemiyor. Hoş ben de riski göze alamıyorum canım. Düşük olmasına bile katlanabilirim, çünkü atlatılabilir birşey diye düşünüyorum. Ama ya engelli çocuk sahibi olmak. İşte bu düşünce beni korkutuyor, düşünemiyorum bile. Ömür boyu, Allah'ın verdiği bir ceza gibi katlanmak zorunda kalmak. Gerekirse elimde avucumda ne varsa bu yolda harcayacam ama o riske giremem. Allah yardım etsin inşallah. Çünkü gercekten onun yardımına ihtiyacımız var. Ol desin ve olsun artık inşallah....
Allah saglicakla kucaklamanizi nasip etsin insallah,sizin adiniza cok sevindimSelamlar arkadaslar,
Topik ilk acildigi dönemlerde, 41 yasimdan itibaren aktif katilan bir arkadasinizim, kendi sagligimdan dolayi bir süre gebelikten korundum. 2 defa yasadigim gebelik kayiplarindan sonra,simdi 45 yasimdan 1 ay aldim ve ikizlere hamileyim. Sakin yilmayin pes etmeyin, kendimi cocuksuzluga alistirmaya basladigim bir zamanda hamileyim. Pozitif düsüncenizi korumaya devam edin inaniyorumki, emekleriniz bosa degil mutlaka karsiligini alacaksiniz, bebeklerinize kavusmanizi diliyorum.
Günaydın şeker şeyGununuz aydin olsun kizlar...
Biz ileri yaş annelerine Allah'ın lutfu bu ikiz gebelikler:) bende ikizlere gebeyim sağlıcakla doğurun:)Selamlar arkadaslar,
Topik ilk acildigi dönemlerde, 41 yasimdan itibaren aktif katilan bir arkadasinizim, kendi sagligimdan dolayi bir süre gebelikten korundum. 2 defa yasadigim gebelik kayiplarindan sonra,simdi 45 yasimdan 1 ay aldim ve ikizlere hamileyim. Sakin yilmayin pes etmeyin, kendimi cocuksuzluga alistirmaya basladigim bir zamanda hamileyim. Pozitif düsüncenizi korumaya devam edin inaniyorumki, emekleriniz bosa degil mutlaka karsiligini alacaksiniz, bebeklerinize kavusmanizi diliyorum.
Merhaba, çok güzel haber:). Nasıl oldu, doğal yolla mı?Selamlar arkadaslar,
Maşallah ne kadar güzel Allah sağlıklı kucağınıza almayı nasip etsin inşallah bende 41 yaşındayım bazen bu yaşta çocuk diye düşünürken böyle yazılar moral oluyor Allah nazardan korusun hamilelerin duası tutar.. inşallah bize de nasip olur.. çok mutlu oldum...Selamlar arkadaslar,
güzel güzel mesajlar gelmiş bugün, hamile olanların sağlıklı nurtopu gibi evlatları olsun inşallah. ben de çalışmaya devam kızlar, yine bakıp çıkmak durumundayım, sizleri öperim
İnsallah canım insallah ☺ birde 3. Gunun tutunma ihtimali oluyormus 5. Gun ya tutunurmus ya tutunmazmıs bak su iseahhhh benim guzel komsucum (kizlar bizBebegimhadi ile yillar yili neredeyse dip dibe oturmusuz,bosuna degil yani kan cekiyor ) ancak simdi okuyabildim, nasil sevindim nasil mutlu oldum anlatamam, masallah darisi hayirlisiyla transfere ve pozitif pozitif sonuclara insallah, baksana benim konumdan nerelere bu durumda aslinda 2 ayri transfer daha uygun gibi,banada birden oyle geldi.ama insallah diger 2. si kardes yapmak icin olur
Ay evet haritada ortak bir noktada buluşsak. Yada istanbuldapoppy73 ve hayatguzel2015 bir gün ayarlasanız da buluşsak nasıl olur? Haremiz Bebegimhadi ve sekerpancari ile de müsait olduklarında, kısmet diyelim...
gebelik haberleri cok iyi geliyor banada... kolay gelsin cokgüzel güzel mesajlar gelmiş bugün, hamile olanların sağlıklı nurtopu gibi evlatları olsun inşallah. ben de çalışmaya devam kızlar, yine bakıp çıkmak durumundayım, sizleri öperim
daha neler duyucaz ogrenicez bakalim,tip bu gunden gune gelisiyor iyi kiİnsallah canım insallah ☺ birde 3. Gunun tutunma ihtimali oluyormus 5. Gun ya tutunurmus ya tutunmazmıs bak su ise
insallahhhhhh nasip olur sizleri gormek ...hem bu da ulkeye donmus olurum demekpoppy73 ve hayatguzel2015 bir gün ayarlasanız da buluşsak nasıl olur? Haremiz Bebegimhadi ve sekerpancari ile de müsait olduklarında, kısmet diyelim...
Bu ne demek laaaaaannnnnnnİnsallah canım insallah ☺ birde 3. Gunun tutunma ihtimali oluyormus 5. Gun ya tutunurmus ya tutunmazmıs bak su ise
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?