Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Sen de gel, İstanbul'da değil misin?

Artık var ya 2 ay ne doktor yüzü ne ilaç ne de doktorla ilgili bir şey duymak istemiyorum. Kendimi inzivaya çekiyorum an itibariyle. Tedaviyi de bıraktım. Yeter ya. Bu ne. her tarafımız doktor oldu. kocamdan çok görüyorum artık meretleri. Biraz uzaklaşmam lazım ciddden bööööğ oldum.

Hayırdır noldu??

Hayırdır noldu??
Ya çok sıkıldım. Her şey üst üste geliyor. Artık uzaklaşmak istiyorum biraz bu işlerden. Bıktım. Yıldım cidden.
Evlendiğimden beri sürekli doktordayım. En az 50 defa kan vermişimdir. Yok böbrek taşı, yok bebek, yok safra, yok alerjik reaksiyon v.s. sabahtan beri doktordaydım. Yine kan verdim yine tahlil, ultrason ekg... ameliyat olabilirim diye bebek tedavisini de bırakmak zorunda kaldım çünkü 21 gün kullanmam gereken doğum kontrol ilacını bayrama denk gelmesin bitişi diye 30 güne çıkartmıştı doktor. ben tabi 21. günde kestim bebek tedavisi olmayacağı için. O kullandığım d. kontrol ilacı da el ayak şişmesi, mide bulantısı, çarpıntı v.s. yapıyormuş. Mahvetti beni. Gece çarpıntı ile uyanıyordum.Kan tahlillerim temiz çıktı ama çarpıntım falan geçmedi.İyi ki bırakmışım ağır gelmiş. Bir tarafı yaparken diğer taraf bozuluyor ya. Ameliyata da gerek yokmuş çok şükür. O şikayetlerin çoğu sanırım d. kontrol ilacından olmuş. Biraz uzak kalmam öyle boş boş tekrar ilham gelmesini beklemem lazım.

Eee iyi iste. Niye canın sıkıldı, sevinsene. Ameliyata gerek olmaması çok iyi bir haber. Dogum kontrol hapi da kullanma, kist mist atılır zaten kendiliğinden.

Çok takılma canım. Kafayı dinle. Zaten psikolojik olarak çökük durumdayız. Bir de sağlığımız bozulmasın bari. Kalbinin sesine kulak ver, en doğrusunu yapacaksındır...

Çıktım doktordan. Yine 3 yumurta, yine 3 yumurta. Bir tane de geriden gelen varmış. Belki gelir belki gelmez. En büyüğü 13 mm. olmuş. Diger ikisi galiba 11-12 mm. İğne kullanmayacagim. Sana igneye gerek yok dedi. Boşuna vücuduna yükleme dedi. 2 bin TL de vermezsin dedi. Vücuduna gereksiz zarar verme dedi. Klomen'i bitir (5 tane kaldı), ptesi gel dedi. Eee, bugün 13 mm ise ptesi kaç olur kızlar, kaçta çatlıyor, siz bilirsiniz.

pazartesi 17 mm civarı olur. günde 1-2 mm büyüyor bunlar. valla benimkiler 21-23 mm gibi çatlıyor en fazla.çarşamba perşembe çatlama ihtimali yüksek gibi. belki pazartesi çatlatma iğnesi verir. salı günü yap der. Arı sütüne devam ediyor musun? Adetinin kaçıncı günündesin?

Bana da çabuk büyüdüler bu sefer gibi geldi. Daha 5. gundeyim. Geçen sefer adet başlangıcından saydığımda 12. Günde olmuştum opuyu. Tabi ki kullanıyorum, ne demek lafı mı olur

Bana da çabuk büyüdüler bu sefer gibi geldi. Daha 5. gundeyim. Geçen sefer adet başlangıcından saydığımda 12. Günde olmuştum opuyu. Tabi ki kullanıyorum, ne demek lafı mı olur
poppyciğim ben pek ne kdar büyüyor dikkat etmedim canım. o yüzden bir fikrim yok. adetin 13. günü gbi opu olur. 7-8 günde seninkiler 20 mme gelir.. merak etme, bir de aklın takılmasın şimdiden. biliyorsun önemli olan kaliteleri, bir taneden de oluyor biliyorsun bu iş :)

5. günde 12 mm çok hızlı büyümüşler hakkaten. Arı sütünden olabilir. aman çatlamayı kaçırmasın da. Olmadı gün aşırı takibe git.

haremizcim sbu işler ne yazık ki sağlam bir ruh hali gerektiriyor... kendini manevi açıdan yorgun hisseidyorsan bnim düşüncem tedavin de sağlıklı ilerlemez. ben ilk tedavimde patlayacak bomba gibiydim, transfere yalnız gittim, çünkü eşimden nefret etmiştim :) ilaçlar da insanı etkiliyor, ama eğer manevi anlamda rahatsan o kadar etkilemiyorlar. son tedavimde nerdeyse hiç üzülmedim, hayatıma hatta çok daha iyi bir kafayla devam ediyorum. bu işleri de gerçekten abartıp ruhumuza yük yapmamamız lazım. sen dinlen en iyisi canım. uzak kalmak mı iyi gelir, yoksa başka şeyler mi bir düşün bakalım. biz buradayız, her zaman...

poppy73 cim igneye ne gerek var mı 2000 tl. Kârda mısın pöh ..benim yumurta dondurma olayımda da oyle oldu doktor ayni böyle kârdasın dedi sonradan az bir igne verdi.bence benimle dalga gecti baskent hastanesi.cunku klomen tup bebek tedavisinde kullanılmiyormuş.gen-art tup bebek merkezi oyle demisti.erbil beyde bende ilk 5 gün femara kullandı.ondan sonra ovitrelle ve merional igne verdi. bu igneler rahmi kalinlaştırıyor fsh.ı istenen seviyeye getiriyor yani cok gerekli.bu kadar para verdigin bir tedavinin klomenle devam etmesi benim eski yumurta donduramama durumumu hatırlattı.o kadar para verecegim klomenle tedavi olayım diye.senin durumun insallah iyi olur.ama hocayi cok rahat gordüm ben.insallah ben yanılırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…