Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Muhtemelen 17 mm olur gibi geliyor ve yaklaşık 13. gün opu olur canım. İğne vermemesi çok ilginç. Cem Bey her seferinde gonal f ile merional ve femara veriyor, ne iş yaa

Muhtemelen 17 mm olur gibi geliyor ve yaklaşık 13. gün opu olur canım. İğne vermemesi çok ilginç. Cem Bey her seferinde gonal f ile merional ve femara veriyor, ne iş yaa
gerçekten şaşırdım vermemesine ne güzel maddi manevi valla keşke vermese bir bildiği vardır, aslında ben bu iğnelerin de yumurta kalitesini düşüdüğünü okumuştum bir yerden hatta daha öncede bahsettim Cem Bey'in bir hastası 42-43 yaşında ilaçsız tüp yapılmış hamile şu anda herkeste farklı 2-3 defa denedikten sonra mı normal prosedür hiç anlamış değilim...

Tabi önemli olan kalitesi. Benim 10. gün gibi olur gibi geliyor. Evet, muhtemelen pazartesi olur 20.

Tabi önemli olan kalitesi. Benim 10. gün gibi olur gibi geliyor. Evet, muhtemelen pazartesi olur 20.
hayırlısı olsun inşallah kaliteli olur lazım olan bir tane zaten:))))

5. günde 12 mm çok hızlı büyümüşler hakkaten. Arı sütünden olabilir. aman çatlamayı kaçırmasın da. Olmadı gün aşırı takibe git.
Sanırım bana göre normal, çünkü benim zaten adetim 23-24 günde bir, ovulasyon testlerinden de biliyorum.10. gün cift çizgi oluyordu.

Başarılı, iyi niyetli ve ünlü bir doktor. Herhalde bilerek hata yapmaz. Bu saatten sonra da geri dönemem. Vardır bir bildiği, guvenmek lazım.

Aaaaa Cem Bey ilaç vermeden tedavi mi yapmış. Çok ilginç. Tabi her doktorun kendi usulü var, nasıl biz de iş hayatımızda kendi usulümüze göre calisiyorsak onlar da o şekilde çalışıyor. Evet, ben de biliyorum. Son trendler dogal yolla tedavi. Yani ilaç yuklemeden, olan yumurtayı toplamak. Bunum amacı da senin dediğin gibi kaliteyi düşürmemek. Soyledi doktor da zaten, sordum, evet kaliteyi de dusurebilir dedi.

bu sefer gittiğimde çok soru soracağım kesin yani hadi bunu deneyelim istemiyorum sonuçta denendi olmadı bu sefer biraz daha net konuşacağım ilki çok tecrübesizdim sonuç ortada ne deseler yaptım((( bu sefer okuduğum her şeyi söyleyeceğim aslında böyle bilmiş hastaları sevmezler ama.. ne yapayım buda can

Başarılı, iyi niyetli ve ünlü bir doktor. Herhalde bilerek hata yapmaz. Bu saatten sonra da geri dönemem. Vardır bir bildiği, guvenmek lazım.
ya muhakkak sen bize bakma.ama benim eski doktorla aynı cümleleri kurmus.bu yuzden yaram depresti yazmadan edemedim. o da benden biraz daha sonra prof. Olmustu.yumilerin de güzel.insallah arkadaki yumide buyüyecektir arı sütü tedavide yumurtaları cok hızlı büyütüyor.gönlünce iyi gecsin tedavin insallah

Son düzenleme:
ya muhakkak sen bize bakma.ama benim eski doktorla aynı cümleleri kurmus.bu yuzden yaram depresti yazmadan edemedim. o da benden biraz daha sonra prof. Olmustu.yumilerin de güzel.insallah arkadaki yumide de buyüyecektir arı sütü tedavide yumurtaları cok hızlı büyütüyor.gönlünce iyi gecsin tedavin insallah

Cem Bey'e mi gideceksin?

Canım benim ya. İyi ki varsınız

Canım benim aret hıcanın hastalarından bir kaçı ile konuşmamdan anladığım şu: aret hoca iğne yerine klomen yercih ediyor. Önce yumurtanın gelişip gelişmedipini görmeden birden o kadar fazla hormon yüklemenin gereği yok diyor. Bir hastasına klımenle başkamış yumurtanın durumuna göre iğne ile bitirmiş. Poppy ciğimin yumurtaları zaten normal büyüyor sayı da iyi maşallah. İğneye gerek görmemiş demekki.

Sağol Haremiz

Evet istanbullu gelin dizisi. amniyosentezle hasarlı embriyo. %80 yaşamaz denen gebelik sonlandı. Kocası biz rakamlara değil mucizelere inanmıştık dedi.

poppy73 tedavin hayırlı olsun. İnşallah sana torunlarını sevdirecek evlat o yumurtaların içinden biridir. Birşey sormak istiyorum
sanırım miyom ameliyatı olmuştun. Yumurtaların tek taraflı gelişmesinin ameliyatla ilgisi var mı? Benim de miyomlarım var ve ameliyat konusunda kararsızım. Yumurta rezervine zarar verebiliyormuş.

Teşekkür ederim, ooo daha hiç torun hayal edecek aşamaya gelmemistim, iyi oldu bu. Yok ameliyatla ilgili değil. Ameliyattan önceki ilk tüp tedavimde de sagdakiler gelismemisti. Miyomu da doktor hazır acmışken aldı. Yoksa miyom zarar verecek bir yerde degildi. Ameliyatı tuplerdeki hasar nedeniyle oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…