- 24 Kasım 2016
- 4.103
- 6.878
- 158
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #53.781
Muhtemelen 17 mm olur gibi geliyor ve yaklaşık 13. gün opu olur canım. İğne vermemesi çok ilginç. Cem Bey her seferinde gonal f ile merional ve femara veriyor, ne iş yaaÇıktım doktordan. Yine 3 yumurta, yine 3 yumurta. Bir tane de geriden gelen varmış. Belki gelir belki gelmez. En büyüğü 13 mm. olmuş. Diger ikisi galiba 11-12 mm. İğne kullanmayacagim. Sana igneye gerek yok dedi. Boşuna vücuduna yükleme dedi. 2 bin TL de vermezsin dedi. Vücuduna gereksiz zarar verme dedi. Klomen'i bitir (5 tane kaldı), ptesi gel dedi. Eee, bugün 13 mm ise ptesi kaç olur kızlar, kaçta çatlıyor, siz bilirsiniz.
gerçekten şaşırdım vermemesine ne güzel maddi manevi valla keşke vermese bir bildiği vardır, aslında ben bu iğnelerin de yumurta kalitesini düşüdüğünü okumuştum bir yerden hatta daha öncede bahsettim Cem Bey'in bir hastası 42-43 yaşında ilaçsız tüp yapılmış hamile şu anda herkeste farklı 2-3 defa denedikten sonra mı normal prosedür hiç anlamış değilim...Muhtemelen 17 mm olur gibi geliyor ve yaklaşık 13. gün opu olur canım. İğne vermemesi çok ilginç. Cem Bey her seferinde gonal f ile merional ve femara veriyor, ne iş yaa
Tabi önemli olan kalitesi. Benim 10. gün gibi olur gibi geliyor. Evet, muhtemelen pazartesi olur 20.poppyciğim ben pek ne kdar büyüyor dikkat etmedim canım. o yüzden bir fikrim yok. adetin 13. günü gbi opu olur. 7-8 günde seninkiler 20 mme gelir.. merak etme, bir de aklın takılmasın şimdiden. biliyorsun önemli olan kaliteleri, bir taneden de oluyor biliyorsun bu iş :)
Muhtemelen 17 mm olur gibi geliyor ve yaklaşık 13. gün opu olur canım. İğne vermemesi çok ilginç. Cem Bey her seferinde gonal f ile merional ve femara veriyor, ne iş yaa
hayırlısı olsun inşallah kaliteli olur lazım olan bir tane zaten:))))Tabi önemli olan kalitesi. Benim 10. gün gibi olur gibi geliyor. Evet, muhtemelen pazartesi olur 20.
Sanırım bana göre normal, çünkü benim zaten adetim 23-24 günde bir, ovulasyon testlerinden de biliyorum.10. gün cift çizgi oluyordu.5. günde 12 mm çok hızlı büyümüşler hakkaten. Arı sütünden olabilir. aman çatlamayı kaçırmasın da. Olmadı gün aşırı takibe git.
Başarılı, iyi niyetli ve ünlü bir doktor. Herhalde bilerek hata yapmaz. Bu saatten sonra da geri dönemem. Vardır bir bildiği, guvenmek lazım.poppy73 cim igneye ne gerek var mı 2000 tl. Kârda mısın pöh ..benim yumurta dondurma olayımda da oyle oldu doktor ayni böyle kârdasın dedi sonradan az bir igne verdi.bence benimle dalga gecti baskent hastanesi.cunku klomen tup bebek tedavisinde kullanılmiyormuş.gen-art tup bebek merkezi oyle demisti.erbil beyde bende ilk 5 gün femara kullandı.ondan sonra ovitrelle ve merional igne verdi. bu igneler rahmi kalinlaştırıyor fsh.ı istenen seviyeye getiriyor yani cok gerekli.bu kadar para verdigin bir tedavinin klomenle devam etmesi benim eski yumurta donduramama durumumu hatırlattı.o kadar para verecegim klomenle tedavi olayım diye.senin durumun insallah iyi olur.ama hocayi cok rahat gordüm ben.insallah ben yanılırım.
Cem Bey fiks çalışıyorMuhtemelen 17 mm olur gibi geliyor ve yaklaşık 13. gün opu olur canım. İğne vermemesi çok ilginç. Cem Bey her seferinde gonal f ile merional ve femara veriyor, ne iş yaa
inşallah böylesi daha iyi olur kafana takma güvenmek şart yoksa için içini yer....Başarılı, iyi niyetli ve ünlü bir doktor. Herhalde bilerek hata yapmaz. Bu saatten sonra da geri dönemem. Vardır bir bildiği, guvenmek lazım.
Aaaaa Cem Bey ilaç vermeden tedavi mi yapmış. Çok ilginçgerçekten şaşırdım vermemesine ne güzel maddi manevi valla keşke vermese bir bildiği vardır, aslında ben bu iğnelerin de yumurta kalitesini düşüdüğünü okumuştum bir yerden hatta daha öncede bahsettim Cem Bey'in bir hastası 42-43 yaşında ilaçsız tüp yapılmış hamile şu anda herkeste farklı 2-3 defa denedikten sonra mı normal prosedür hiç anlamış değilim...
Başarılı, iyi niyetli ve ünlü bir doktor. Herhalde bilerek hata yapmaz. Bu saatten sonra da geri dönemem. Vardır bir bildiği, guvenmek lazım.
Başarılı, iyi niyetli ve ünlü bir doktor. Herhalde bilerek hata yapmaz. Bu saatten sonra da geri dönemem. Vardır bir bildiği, guvenmek lazım.
Cem Bey'e mi gideceksin?bu sefer gittiğimde çok soru soracağım kesin yani hadi bunu deneyelim istemiyorum sonuçta denendi olmadı bu sefer biraz daha net konuşacağım ilki çok tecrübesizdim sonuç ortada ne deseler yaptım((( bu sefer okuduğum her şeyi söyleyeceğim aslında böyle bilmiş hastaları sevmezler ama.. ne yapayım buda can
Canım benim ya. İyi ki varsınızharemizcim sbu işler ne yazık ki sağlam bir ruh hali gerektiriyor... kendini manevi açıdan yorgun hisseidyorsan bnim düşüncem tedavin de sağlıklı ilerlemez. ben ilk tedavimde patlayacak bomba gibiydim, transfere yalnız gittim, çünkü eşimden nefret etmiştim :) ilaçlar da insanı etkiliyor, ama eğer manevi anlamda rahatsan o kadar etkilemiyorlar. son tedavimde nerdeyse hiç üzülmedim, hayatıma hatta çok daha iyi bir kafayla devam ediyorum. bu işleri de gerçekten abartıp ruhumuza yük yapmamamız lazım. sen dinlen en iyisi canım. uzak kalmak mı iyi gelir, yoksa başka şeyler mi bir düşün bakalım. biz buradayız, her zaman...
Canım benim aret hıcanın hastalarından bir kaçı ile konuşmamdan anladığım şu: aret hoca iğne yerine klomen yercih ediyor. Önce yumurtanın gelişip gelişmedipini görmeden birden o kadar fazla hormon yüklemenin gereği yok diyor. Bir hastasına klımenle başkamış yumurtanın durumuna göre iğne ile bitirmiş. Poppy ciğimin yumurtaları zaten normal büyüyor sayı da iyi maşallah. İğneye gerek görmemiş demekki.gerçekten şaşırdım vermemesine ne güzel maddi manevi valla keşke vermese bir bildiği vardır, aslında ben bu iğnelerin de yumurta kalitesini düşüdüğünü okumuştum bir yerden hatta daha öncede bahsettim Cem Bey'in bir hastası 42-43 yaşında ilaçsız tüp yapılmış hamile şu anda herkeste farklı 2-3 defa denedikten sonra mı normal prosedür hiç anlamış değilim...
SağolCanım benim aret hıcanın hastalarından bir kaçı ile konuşmamdan anladığım şu: aret hoca iğne yerine klomen yercih ediyor. Önce yumurtanın gelişip gelişmedipini görmeden birden o kadar fazla hormon yüklemenin gereği yok diyor. Bir hastasına klımenle başkamış yumurtanın durumuna göre iğne ile bitirmiş. Poppy ciğimin yumurtaları zaten normal büyüyor sayı da iyi maşallah. İğneye gerek görmemiş demekki.
Teşekkür ederim, ooo daha hiç torun hayal edecek aşamaya gelmemistim, iyi oldu bupoppy73 tedavin hayırlı olsun. İnşallah sana torunlarını sevdirecek evlat o yumurtaların içinden biridir. Birşey sormak istiyorum
sanırım miyom ameliyatı olmuştun. Yumurtaların tek taraflı gelişmesinin ameliyatla ilgisi var mı? Benim de miyomlarım var ve ameliyat konusunda kararsızım. Yumurta rezervine zarar verebiliyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?