Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Merhaba, ben varım, 73'lüyüm ben de.:)Tabi 6 yıl önce bu 5. günler genetikler yoktu. Merkezler tabi ileri yaşa sıcak bakmaz, başarı oranlarını düşürüyoruz çünkü. Bence sizin yumurta sayiniz çok iyi yaşınıza göre. Benim sadece solda gelisiyor, 3-4 adet. Tabi zamanla azalıyor, vakit kaybetmemek lazım. Gittiğin merkeze bağlı nasil bir tedavi uygulayacakları. Bahceci ve diğer büyük merkezler genelde genetik istiyor, özellikle yaş 40'ın üzerindeyse. Embriyosunu genetiğe gondermeden sağlıklı gebelik yasayan var tabi. Hep oldu, olacak da. Gecmiste de oluyordu, genetik teknolojisi cikmadan once de oluyordu, dogal yoldan hamile kalip doguranin da oluyor. Ben genetige gondermeyecegim, saglikli dogum yaparsam haber veririm.

O kadar üzülüyorum ki regl oldum ama günlük pet ile geçiriyorum böyle olumca çok korkuyor ve üzülüyorum
Canım benim sıkma canını en son kürtajımdan sonra reglim 1 gün en fazla 1,5gün ve çok az kanama ile geçiyordu ,takılma lütfen böyle şeylere 8ay sonra hamile kaldım

Her ay daha da azalıyor. Geçen ay da tek pet le geçirdim sonra günlük pede döndümdü. Bu ay daha da azalmış.
Sonuçta sen doktor kontrollerinde sürekli muayene olan, hormon testlerini vs yaptıran birisin. Tehlikeli bir durum olsa doktorlar soylerdi herhalde. Geçici birşey olabilir. İlaclardan, stresten olabilir. Azalır tabi yaşa göre de, şu aralar olan donemsel olabilir. Bu arada klomen kesiyor mu adeti?Benim hayatımda ilk kez bu ay 3. günde adetim bitti.

7
Son cümleyi okuyana kadar, yorumu bebeğimhadi nin yazdığını sanmıştım. Nasıl olmuş da böyle uzun bir yorumu hatasız ve anlaşılır yazmış, demek ki tatil yaramış diyordum. Meğer senmişsin

Bilmem ben bir farklılık görememiiştim. Zaten az olduğu için sanırım.ama kesmemesi lazım. Ameliyatta olmucam bu ayki iğne tedavisi de kaldı boşu boşuna. Hayırlısı bakalım vardır bir hayır bunda da.

Tesekkur ederim cvbin icin.
Havuz yontemi nde ilac dozlari yine normal tup bebek tedavi surecindekiyle ayni mi ?
Rahim uygunlugu testlerini sen kendinmi yapilmasini tercih ettin ?

Tşk ederim cvbin icin. Dr bundan sonraki her ayin kiymetli oldugunu soylemisti fakat bi turlu baslayamadik. Yasadigim kilo ve saglik problemleriyle ugrasiyorum simdilik

Kizlar bugun karisimsiz saf ari sutümü aldim ve nasil kullanicam bilmiyorum. Bagisiklik sisteminiz icinmi aliyorsunuz dedi birsey diyemedim sadece evet dedim cekilmis üzum cekirdegide verdi. Ben simdi ari sutunu ne zaman nasil ne kadar tuketcem tedavi durumumuzda belli degil henuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…