Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Kac grlik olup olmadigini bilmiyordum kutuya baktim 20 grlik miş. Genelde kisa sureli tukwtilmesi gereken birsey sanirim en buyuk kac grlik oluyor.Ac karnina ictigim kan hapim var nasil yapsam acaba?
20 gr sana 2 hafta kadar yeter. 2 ay kadar düzenli kullanmaya bak. hapla bir yan etkisi olacağını sanmam önce arı sütünü al bence.

Selam kızlar. Kontrole gittim bugun hayatguzel2015 , ben de yazacaktım şimdi. Çabucak büyümüşler sevgili yumoşlar. Klomenden mi yoksa dogal hali mi bilmiyorum. Doğal sanırım. En büyüğü 20 mm, diger ikisi 18-19 olabilir, soyledi ama şu an hatirlamiyorum. En küçüğü de 13 mm. Catlatmama ve catlatma ignelerini verdiler. Orgalutran ve Ovitrelle. Kan tahlili sonucunu bekliyorum. E2 degerim de yeterli seviyedeyse büyük ihtimal çarşamba toplarlar. Telefon bekliyorum, arayacaklar. Neyi ne zaman yapmam gerektiğini soyleyecekler.

Ayy çok heyecanlı maşallah nazar değmesin. İnşallah güzel sonuçlanacak. Sen de bize en çok ta aret hocanın hastalarına, bana örnek olacaksın inşallah.

maşallah süper çok sevindim hayırlısıyla güzel güzel sonuçlansın inşallah.. E2 değerini her yer ölçümüyor sanırım hangi dr du seninki o kadar yoğunum ki inan çok ayıp olacak ama yazıları parça parça okuduğum için yanlış hatırlamıyorum sanırım:))))) doğal olarak ne kullandın ilaçlar hariç..

maşallahhhhhh süper olacak inanıyorum, arı sütündendir ayrıca

Süpeeerr, devamında da böyle güzel haberler gelecek, ben de inanıyorummm

Aret Kamar, İstanbul Tüp Bebek Merkezi. Bahçeci Umut'ta olduğum ilk tedavinin raporu bende. Gün gün ne yaptıkları yazıyor. Ona baktım biraz önce. Ölçmüşler onlar da. Doktor, e2 200'lerdeyse bekleyecegiz dedi. Yeterli seviyedeyse toplayacaklar. İlaç olarak bir tek klomen kullandım. İğne kullanmadım.

Düşündüm onu da, korkumdan kullanmıyorum cumartesiden beri
Ben de kullanmayacağum. Şu an dr a geldim gonalf iğne verdi bugün başlıyorum. Bayram sonu Çarşamba kontrol bakalım. Arada bayram var arı sütü erkenden çatlatır falan mazallah korkuyorum kullanmayacağum.

Ben de kullanmayacağum. Şu an dr a geldim gonalf iğne verdi bugün başlıyorum. Bayram sonu Çarşamba kontrol bakalım. Arada bayram var arı sütü erkenden çatlatır falan mazallah korkuyorum kullanmayacağum.
Başladın mı igneye? Hayırlı olsun. Ee, nasıl işliyor süreç? Her gün igne, yumurta takibi ve catlatma ignesi mi?

Başladın mı igneye? Hayırlı olsun. Ee, nasıl işliyor süreç? Her gün igne, yumurta takibi ve catlatma ignesi mi?
Evet öyle sanırım 5 gün kullan bakalım cumartesi ne durumda dedi. Sonra çatlatma sanırım. Sonrada bir aşılama deneyeceğiz. Bu son deneme olacak zaten. Olmadı tüp için keşkelerim kalmadan direk tüp olacak.

Süper haber Haremiz, ben de dinleneceksin zannetmiştim, kesin kararını vermişsin çok güzel... inşallah yumişler de dolu dolu olur canım

Ulen, var ya, sen de, parti parti söylüyon haa:)). Bir de sanki normal birsey yaziyorsun sanki, öyle havadan sudan bahsettigini zannederken biz saflar, meğer aaaa Haremiz aşılama demiş. Neeee??? Alıştıra alıştıra söylemenin de bir yolu bu olsa gerek:)

Valla aynen öyle yapmaya çalıştım. Aşılaamayla ne işin var bu yaşta demeyin diye çaltırmadan söyleyiverdim napim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…