Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

baharnaz sabah akşam aç karnına 1 nohut tanesi kadar tüket. yalnız takip et herhangi bir alerjik reaksiyon durumu veya ağır gelirse azalt. kaç gram aldın?

Tesekkur ederim cvbin icin.
Havuz yontemi nde ilac dozlari yine normal tup bebek tedavi surecindekiyle ayni mi ?
Rahim uygunlugu testlerini sen kendinmi yapilmasini tercih ettin ?
Günaydın ☺ rica ederim ne demek.evet ilac dozları normal tüp bebekle aynı.son iki opuda 5 gün femara ilaç verdi doktor sonra ovitrelle ve merional igne vermisti.ben buradan duydum önce bu yöntemi testi...sonra doktora gittigimde hersey yapılsın diye istedim ve bir negatifim oldugu icin dr. Yapacağız dedi

kızlar herkese selam, yoğun bir haftasonu geçirdim, çok yorgunum, bu hafta da fena yoğunum, toplantılar, dışarıda işler vs. yine az gireceğim buralara haberiniz olsun... bayrama da ist dışında olacağız. okudum yazdıklarınızı... Haremiz im senin hormon değerlerin yaşına göre normal ki kimse sana birşey söylemedi, kafana takılan varsa doktoruna sormalısın bence canım. Bebegimhadi ağustosu bekliyoruz o zaman transfer için, haydi bakalım, ben de temmuz ikinci yarısı olacak, haziran da poppynin bakalım. poppy73 kontrole gittin mi? ne durumda yumişler... iki prensesin annesi ertnur tarih belirleyin buluşalım, bayramdan sonra ben de ayarlarım.

Canım , bana 1 Temmuz Cumartesi uyar. Size uymazsa, sizin belirleyeceğiniz tarihe de uyabilirim. Ne zaman isterseniz yani poppy73 ve ertnur ile de teyit eder, buluşuruz kısmet olursa

Seni planlı kız seni temmuz 15 da tedavidesin demek hayırlı olsun simdiden hayatguzel2015 .bende hafta sonu yorulmustum ev hanımlığı halleri. yogun is tempondan kactıkca buraya bekleriz

Seni planlı kız seni temmuz 15 da tedavidesin demek hayırlı olsun simdiden hayatguzel2015 .bende hafta sonu yorulmustum ev hanımlığı halleri. yogun is tempondan kactıkca buraya bekleriz
sorma ben de bir yandan da bu gece ev hanımlığı halleri olacak, terziye gitcem, ütü vs. hiç sevmemmmm ama mecbur

baharnaz sabah akşam aç karnına 1 nohut tanesi kadar tüket. yalnız takip et herhangi bir alerjik reaksiyon durumu veya ağır gelirse azalt. kaç gram aldın?
Kac grlik olup olmadigini bilmiyordum kutuya baktim 20 grlik miş. Genelde kisa sureli tukwtilmesi gereken birsey sanirim en buyuk kac grlik oluyor.Ac karnina ictigim kan hapim var nasil yapsam acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…