- 24 Kasım 2016
- 4.103
- 6.878
- 158
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #53.881
Hayırlı olsun canım, herşey gönlünce olur inşallahValla aynen öyle yapmaya çalıştım. Aşılaamayla ne işin var bu yaşta demeyin diye çaltırmadan söyleyiverdim napim
Ulen, var ya, sen de, parti parti söylüyon haa:)). Bir de sanki normal birsey yaziyorsun sanki, öyle havadan sudan bahsettigini zannederken biz saflar, meğer aaaaHaremiz aşılama demiş. Neeee??? Alıştıra alıştıra söylemenin de bir yolu bu olsa gerek:)
Düşündüm onu da, korkumdan kullanmıyorum cumartesiden beri
Şimdi anlaşıldı sabah kiValla aynen öyle yapmaya çalıştım. Aşılaamayla ne işin var bu yaşta demeyin diye çaltırmadan söyleyiverdim napim
Kaliteli olsunlar da, amacımız bu asıl. Evet, ben de seni hatırladım, o yüzden bıraktımpoppy73 cim gözün aydın masallah arı sütü yapıyor bunu, hepimizde aynı sonuc, hormonluymuş gibi yumurtayı büyütüyor insallah güzel sonuclar alman dilegiyle.beni de uyardılar artik yemeyin yumurta catlar yoksa diye
Yok vallahi doktora gitmeye öğleden sonra aniden karar verdim. Bayram sonrasına yetişir mi siye soracaktım başlayalım dedi. Kısmet.
amin canım benim.Hayırlı olsun canım, herşey gönlünce olur inşallah
Canım evet bir sure okuma bari.ama ben bu tedavilerde başıma ne gelecegini bilmeyi severim ve bende cok cok mutsuzdum.ta ki mutlu haberi alana kadar.sağlıklı embriyo geldi icim açıldı.3 yıldır bosuna üzülmusüm dedim.gelmez de gelmez diyenlere bakma dedim kendi kendime geliyor iste.bu gecen ki yazdıgım arkadaşimin kadin ve erkegin kandan bakilmıstı ne yazık 3. Negatifi aldı erbil beyde.ama bu durum o arkadasimın kendisine ait bir sey.herkes farklı, olmaz diye bir sey yok vakti saati geldiginde Allah verirse olacak.ben umitli konustugumu saniyorum ama nasıl anlasildi bilmiyorum.Ama buradaki olumsuz hep zorluklar yasayanlari gercekten unut.sadece kendi bedeninin cevap verecegi ve bilmedigimiz bir durumdayiz.olmasa 43,5 yasında benim olmazdı.yine genetige de gonderme embriyoyu onemli degil.ama 2 opu ile 7 veya 8 embriyo biriktirin.hatta burada eskiden yazan bir arkadasimız vardı su an bu sekilde 7 veya 8 embriyo biriktirmek üzere tedavi goruyor.embriyolarina genetik yapilmayacak.arkadasimız 40 yasinda ve 1 saglikli embriyosu ile kimyasal gebelik gecirmisti.biraz da icini rahat tut stres terste tepki veriyor.benim niye olmasın diyelimMerhaba Canlar, nasılsınız bu gün benim bir başım ağrıyor ki anlamadım havadan mıdır nedir? o kadar çok okuyorum ki artık beynim almıyor şimdi yien bir yazı gözüme çarptı;
diyor ki; canim embriyolara genetik yaptirmadik. biz kari koca gidip kendimiz genetigimize baktirdik karyotip deniyor sanirim kan tahlili yapiyorlar 1 ayda çıkıyor.
yani genetiğe gidip o kadar umut bağlamak yerine başta bu yapılamaz mi yani herkese çok kafam karışık.. sabahta eşimle tatil planı yapalım dedik sonra tedavi geldi aklımıza bu sefer daha rahatız sonrası kasacak gibi ne yapacağımı bilmiyorum herkes aynı durumda biliyorum ama böyle olunca iyice geriliyorum...Bu sefer Cem beyle açık konuşucam tek atımlık mermim var gibi ( gerçi yaş 41 çok büyük mucize lazım, embriyolar 6. güne bile gidemedi) çok canım sıkkın bu gün çok. aslında ben okumim bir süre... çok etkileniyorum...
canim merhaba, eger ki cok etkileniyorsan gercekten okuma bi sure..bize esasli birde ruh sagligi lazim cunku boyle zamanlarda...birde karyotip analizi evet yapiliyor ve hic sorun cikmiyor genelde...ancak erkek ve kadinin olusturdugu yeni embriyoda sorun olabiliyor...erkek saglam kadin saglam ama olusan yeni gen kusurlu olabiliyor, o yuzden genetik var zaten...hepimiz bekliyoruz o mucizeyi.tatile cik dinlen ye ic gez,kafani bi bosalt, biliyorum bu konu hepimizin kafamizin bir yerinde mutlaka,ne kadar yapabilirsen kardir.Merhaba Canlar, nasılsınız bu gün benim bir başım ağrıyor ki anlamadım havadan mıdır nedir? o kadar çok okuyorum ki artık beynim almıyor şimdi yien bir yazı gözüme çarptı;
diyor ki; canim embriyolara genetik yaptirmadik. biz kari koca gidip kendimiz genetigimize baktirdik karyotip deniyor sanirim kan tahlili yapiyorlar 1 ayda çıkıyor.
yani genetiğe gidip o kadar umut bağlamak yerine başta bu yapılamaz mi yani herkese çok kafam karışık.. sabahta eşimle tatil planı yapalım dedik sonra tedavi geldi aklımıza bu sefer daha rahatız sonrası kasacak gibi ne yapacağımı bilmiyorum herkes aynı durumda biliyorum ama böyle olunca iyice geriliyorum...Bu sefer Cem beyle açık konuşucam tek atımlık mermim var gibi ( gerçi yaş 41 çok büyük mucize lazım, embriyolar 6. güne bile gidemedi) çok canım sıkkın bu gün çok. aslında ben okumim bir süre... çok etkileniyorum...
geldim kusum geldim....
tek olsun bizim olsun saglikli hayirli akilli uslu evlat olsuunnn insaaallaaahhhhhKızlar veiki prensesin annesi bende klinigi aradım.saglıksız olan embriyom neymis diye.trizomi 16 ve trizomi 18 iki kromozom bozukmuş. iki prensesin annesi bak benim de iki ayrı kromozomda çıkmış.trizomi 18 i okuyun bak ileri yaşta sık görülmeye başlarmış.gelişmeyecek bir embriyo olacakmış.transfer zamanım geldiğinde bahceci bana tek transfer edermiş.ikiz hamilelik tansiyon seker bir sürü riski var dedi.sağlıklı embriyom cok iyi bir embriyoymuş oy yerim onu ben trizomi 18 den sonra Alla sen
dozda gayet guzel cunku az doz kaliteli yumurta demek...hadi BismillahhhKızlar dr iğne dozunu 75 olarak ayarladı cumartesi kontrol varmış.
Amin canim hepimize insallah benim 2 sagliklım var ama orayı kaçırdın mı ☺tek olsun bizim olsun saglikli hayirli akilli uslu evlat olsuunnn insaaallaaahhhhh
yoooook biliyorum masallah 2 saglikli, ama dr demis ya tek transfer olacak diye ondan tek yazdim bendeAmin canim hepimize insallah benim 2 sagliklım var ama orayı kaçırdın mı ☺
canim merhaba, eger ki cok etkileniyorsan gercekten okuma bi sure..bize esasli birde ruh sagligi lazim cunku boyle zamanlarda...birde karyotip analizi evet yapiliyor ve hic sorun cikmiyor genelde...ancak erkek ve kadinin olusturdugu yeni embriyoda sorun olabiliyor...erkek saglam kadin saglam ama olusan yeni gen kusurlu olabiliyor, o yuzden genetik var zaten...hepimiz bekliyoruz o mucizeyi.tatile cik dinlen ye ic gez,kafani bi bosalt, biliyorum bu konu hepimizin kafamizin bir yerinde mutlaka,ne kadar yapabilirsen kardir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?