Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Düşündüm onu da, korkumdan kullanmıyorum cumartesiden beri
poppy73 cim gözün aydın masallah arı sütü yapıyor bunu, hepimizde aynı sonuc, hormonluymuş gibi yumurtayı büyütüyor insallah güzel sonuclar alman dilegiyle.beni de uyardılar artik yemeyin yumurta catlar yoksa diye

Kızlar ve iki prensesin annesi bende klinigi aradım.saglıksız olan embriyom neymis diye.trizomi 16 ve trizomi 18 iki kromozom bozukmuş. iki prensesin annesi bak benim de iki ayrı kromozomda çıkmış.trizomi 18 i okuyun bak ileri yaşta sık görülmeye başlarmış.gelişmeyecek bir embriyo olacakmış.transfer zamanım geldiğinde bahceci bana tek transfer edermiş.ikiz hamilelik tansiyon seker bir sürü riski var dedi.sağlıklı embriyom cok iyi bir embriyoymuş oy yerim onu ben trizomi 18 den sonra Alla sen

Kaliteli olsunlar da, amacımız bu asıl. Evet, ben de seni hatırladım, o yüzden bıraktım

Kızçeler merhabalar. Ben uzun zamandır giripte yazamadım. Başıma gelmeyen kalmadı. 19 Mayıs ta belim tutuldu 3 hafta düzelmedi . Tabi tamda bebek çalışması günlerine denk geldi. Olmadı. Ustune birde toz böceği denen bir illerde mücadele ettim. Defalarca evimi ilaclattim. Mübarek ayda çok zor oldu. Hem iş hem bunlarla mücadele. İnanın mutfakta a dan z ye ne varsa çöpe atmak zorunda kaldım. Allah düşmanimin başına vermesin. İnşallah önümüzdeki aylarda bakicaz. Ben doğal yolla hamile kalmak isteyenler dendim. Belki hatırlarsınız. Hepinize kolaylıklar diliyorum. Gorusmek üzere kızçeler

Merhaba Canlar, nasılsınız bu gün benim bir başım ağrıyor ki anlamadım havadan mıdır nedir? o kadar çok okuyorum ki artık beynim almıyor şimdi yien bir yazı gözüme çarptı;
diyor ki; canim embriyolara genetik yaptirmadik. biz kari koca gidip kendimiz genetigimize baktirdik karyotip deniyor sanirim kan tahlili yapiyorlar 1 ayda çıkıyor.
yani genetiğe gidip o kadar umut bağlamak yerine başta bu yapılamaz mi yani herkese çok kafam karışık.. sabahta eşimle tatil planı yapalım dedik sonra tedavi geldi aklımıza bu sefer daha rahatız sonrası kasacak gibi ne yapacağımı bilmiyorum herkes aynı durumda biliyorum ama böyle olunca iyice geriliyorum...Bu sefer Cem beyle açık konuşucam tek atımlık mermim var gibi ( gerçi yaş 41 çok büyük mucize lazım, embriyolar 6. güne bile gidemedi) çok canım sıkkın bu gün çok. aslında ben okumim bir süre... çok etkileniyorum...

Canım evet bir sure okuma bari.ama ben bu tedavilerde başıma ne gelecegini bilmeyi severim ve bende cok cok mutsuzdum.ta ki mutlu haberi alana kadar.sağlıklı embriyo geldi icim açıldı.3 yıldır bosuna üzülmusüm dedim.gelmez de gelmez diyenlere bakma dedim kendi kendime geliyor iste.bu gecen ki yazdıgım arkadaşimin kadin ve erkegin kandan bakilmıstı ne yazık 3. Negatifi aldı erbil beyde.ama bu durum o arkadasimın kendisine ait bir sey.herkes farklı, olmaz diye bir sey yok vakti saati geldiginde Allah verirse olacak.ben umitli konustugumu saniyorum ama nasıl anlasildi bilmiyorum.Ama buradaki olumsuz hep zorluklar yasayanlari gercekten unut.sadece kendi bedeninin cevap verecegi ve bilmedigimiz bir durumdayiz.olmasa 43,5 yasında benim olmazdı.yine genetige de gonderme embriyoyu onemli degil.ama 2 opu ile 7 veya 8 embriyo biriktirin.hatta burada eskiden yazan bir arkadasimız vardı su an bu sekilde 7 veya 8 embriyo biriktirmek üzere tedavi goruyor.embriyolarina genetik yapilmayacak.arkadasimız 40 yasinda ve 1 saglikli embriyosu ile kimyasal gebelik gecirmisti.biraz da icini rahat tut stres terste tepki veriyor.benim niye olmasın diyelim

Kizlar selam,
internet sorunlu gelip gidiyor, ayni benim ruh halim gibi
poppy73 canim son durum nedi, toplanacak mi yarin allah in izniyle, insallah o arkadan gelnde yetisir,Rabbim mubarek ayda gunlerde gonlune gore versin.
Haremiz seni yere bakan yurek yakaaaaannncok sevindim tedavine, hayirli ugurlu ve de sonu bebekli olsunnn insallahhhh

iki prensesin annesi canimcim Cem beye gidicektin bugun galiba, var mi bir gelisme..kendime ajanda tutucam yakinda kim ne zaman dr a gidecek diyesu sevil hanimi sorarsin degil mi

bende regli olmayi bekliyorum, olursam gitmek var planimda ama tabi gecikirse bayrama denk gelecek ve hayallerim 1 ay daha suya dusecek...

canim merhaba, eger ki cok etkileniyorsan gercekten okuma bi sure..bize esasli birde ruh sagligi lazim cunku boyle zamanlarda...birde karyotip analizi evet yapiliyor ve hic sorun cikmiyor genelde...ancak erkek ve kadinin olusturdugu yeni embriyoda sorun olabiliyor...erkek saglam kadin saglam ama olusan yeni gen kusurlu olabiliyor, o yuzden genetik var zaten...hepimiz bekliyoruz o mucizeyi.tatile cik dinlen ye ic gez,kafani bi bosalt, biliyorum bu konu hepimizin kafamizin bir yerinde mutlaka,ne kadar yapabilirsen kardir.

tek olsun bizim olsun saglikli hayirli akilli uslu evlat olsuunnn insaaallaaahhhhh

ertnur cuğum ben de sekerpancari na katılıyorum. Zor ama böyle durumlarda çemberden bir dışarı atmak gerek kendimizi. Biraz kafanı dağıtmaya çalış. Bu da uzaklaşarak okumayarak oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…