- 12 Aralık 2016
- 1.550
- 3.053
- 63
- 51
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #53.901
canim merhaba, eger ki cok etkileniyorsan gercekten okuma bi sure..bize esasli birde ruh sagligi lazim cunku boyle zamanlarda...birde karyotip analizi evet yapiliyor ve hic sorun cikmiyor genelde...ancak erkek ve kadinin olusturdugu yeni embriyoda sorun olabiliyor...erkek saglam kadin saglam ama olusan yeni gen kusurlu olabiliyor, o yuzden genetik var zaten...hepimiz bekliyoruz o mucizeyi.tatile cik dinlen ye ic gez,kafani bi bosalt, biliyorum bu konu hepimizin kafamizin bir yerinde mutlaka,ne kadar yapabilirsen kardir.
Çok sağol canım içten iyi dileklerin için. Evet, inşallah yarın toplanacak. Bakalım gecen sefer de 4'tü ama o minik olgun çıkmamıştı. Umarım bu kez hepsi sağ salim çıkarlar.Kizlar selam,
internet sorunlu gelip gidiyor, ayni benim ruh halim gibi
poppy73 canim son durum nedi, toplanacak mi yarin allah in izniyle, insallah o arkadan gelnde yetisir,Rabbim mubarek ayda gunlerde gonlune gore versin.
Haremiz seni yere bakan yurek yakaaaaannn cok sevindim tedavine, hayirli ugurlu ve de sonu bebekli olsunnn insallahhhh
iki prensesin annesi canimcim Cem beye gidicektin bugun galiba, var mi bir gelisme..kendime ajanda tutucam yakinda kim ne zaman dr a gidecek diye su sevil hanimi sorarsin degil mi
bende regli olmayi bekliyorum, olursam gitmek var planimda ama tabi gecikirse bayrama denk gelecek ve hayallerim 1 ay daha suya dusecek...
Evet canım simdi anladımyoooook biliyorum masallah 2 saglikli, ama dr demis ya tek transfer olacak diye ondan tek yazdim bende, o kardesi bekleyecek insallahhhh
Aaaa opu yarın mı lan ? Güzel haberlerle gelesin inşallah emiiii ?????Çok sağol canım içten iyi dileklerin için. Evet, inşallah yarın toplanacak. Bakalım gecen sefer de 4'tü ama o minik olgun çıkmamıştı. Umarım bu kez hepsi sağ salim çıkarlar.
ayy çok heyecanlı yaaÇok sağol canım içten iyi dileklerin için. Evet, inşallah yarın toplanacak. Bakalım gecen sefer de 4'tü ama o minik olgun çıkmamıştı. Umarım bu kez hepsi sağ salim çıkarlar.
Hayırlısı olsun canım. Son kararınız ne şimdi? Bir dahaki ay tekrar Cem Bey ile genetige devam mı?sekerpancari hoş geldin canım. Evet Cem Bey' e gittim. Toplamda 4 embriyonun genetikten anormal gelmesi konusunu konuştuk. Tamamen yaş kaynaklı bir problem. Başka sebep yok dedi ve eşlere genetik testi istedi. Haa onu da neden istedi? Dedi ki ; yüzde doksan sonucunuz iyi gelecektir ama herhangi bir anormallik varsa da, bu doyanızdaki verileri ona göre yorumlayacaz ve yol haritası çizicez dedi. ertnur cum, sekerpancari nın da dediği gibi, eşlere ayrı ayrı yapılan testler yeterli olmuyor canım. Eşlerin genetiği normal olsa bile birleşimi olan embriyo anormal olabiliyor. Ayrıca bugün reglin 3 . günü. Cem bey muayenede sadece 2 yumurta gördü ve bu ayı da pas geçelim dedi. Yani 2 ayı pas geçmiş olduk. Neden böyle oluyor anlamıyorum. Arı sütü ve vitaminlerim de var halbuki Önümüzdeki ay da böyle olsa bile tedaviye elde olanlarla devam edicez, fazla ara vermemek lazım dedi. Şöyle bir şey de var; eşim dedi ki : Cem Bey önümüzdeki ay genetiğe yollamadan direkt transfer etsek nasıl olur? Cem Bey de; 4 embriyonuz anormal geldi, buna rağmen ben direkt transfer yapamam, ama ille de yapılsın derseniz başka klinikle görüşün derim dedi ve bir hastasını örnek verdi. 40 yaşında, Mustafa Bahçeci'nin hastası Fulya' da 3 genetik denemesi anormal gelmiş. Sonra o hasta Cem Bey' e gelmiş , 3 defa da bende genetiğe gitti, 4. gönderdiğimiz normal geldi dedi. Yani toplamda 7. defada bulmuşlar normal olanı. Sizde de kesinlikle bulucaz ama zamanla ilgili birşey diyemiyorum dedi. Durum bu yani. Rabbim maddi manevi güç verdikçe de genetiğe devam edicez artık. sekerpancari canım, Sevil Hanım' ı sordum. Fulya' da çalışan bir doktordu ama başarısı ve tecrübesi hakkında bilgim yok dedi . Bilgin olsun canım .
İvetAaaa opu yarın mı lan ? Güzel haberlerle gelesin inşallah emiiii ?????
herşeyin hayırlısı canım inşallah en kısa zamanda o güzel minnoş bulunur da annesine transfer olur:)))) haklısınız mantıklı tabi ben bir şey okuyunca hemen burada soruyorum valla dr'u sürekli rahatsız etmektense sizi rahatsız ediyorum:)))) o kaliteli güzel embriyo buraya gelecek!!! inşallah yaşımız daha genç........sekerpancari hoş geldin canım. Evet Cem Bey' e gittim. Toplamda 4 embriyonun genetikten anormal gelmesi konusunu konuştuk. Tamamen yaş kaynaklı bir problem. Başka sebep yok dedi ve eşlere genetik testi istedi. Haa onu da neden istedi? Dedi ki ; yüzde doksan sonucunuz iyi gelecektir ama herhangi bir anormallik varsa da, bu doyanızdaki verileri ona göre yorumlayacaz ve yol haritası çizicez dedi. ertnur cum, sekerpancari nın da dediği gibi, eşlere ayrı ayrı yapılan testler yeterli olmuyor canım. Eşlerin genetiği normal olsa bile birleşimi olan embriyo anormal olabiliyor. Ayrıca bugün reglin 3 . günü. Cem bey muayenede sadece 2 yumurta gördü ve bu ayı da pas geçelim dedi. Yani 2 ayı pas geçmiş olduk. Neden böyle oluyor anlamıyorum. Arı sütü ve vitaminlerim de var halbuki Önümüzdeki ay da böyle olsa bile tedaviye elde olanlarla devam edicez, fazla ara vermemek lazım dedi. Şöyle bir şey de var; eşim dedi ki : Cem Bey önümüzdeki ay genetiğe yollamadan direkt transfer etsek nasıl olur? Cem Bey de; 4 embriyonuz anormal geldi, buna rağmen ben direkt transfer yapamam, ama ille de yapılsın derseniz başka klinikle görüşün derim dedi ve bir hastasını örnek verdi. 40 yaşında, Mustafa Bahçeci'nin hastası Fulya' da 3 genetik denemesi anormal gelmiş. Sonra o hasta Cem Bey' e gelmiş , 3 defa da bende genetiğe gitti, 4. gönderdiğimiz normal geldi dedi. Yani toplamda 7. defada bulmuşlar normal olanı. Sizde de kesinlikle bulucaz ama zamanla ilgili birşey diyemiyorum dedi. Durum bu yani. Rabbim maddi manevi güç verdikçe de genetiğe devam edicez artık. sekerpancari canım, Sevil Hanım' ı sordum. Fulya' da çalışan bir doktordu ama başarısı ve tecrübesi hakkında bilgim yok dedi . Bilgin olsun canım .
Evet canım aynen devamAklıma birşey geldi. Doktorlar diyor ki, işte yumurta sayınız az, o yüzden de şansınız düşük. Yahu ne biliyorsunuz, belki benim yumurta sayım hep 4'tü. Hiç değişmedi. Ben 40 yaşından sonra muayene olduğum için siz de benim gibi aynı anda farkettiniz.
Hayırlısı olsun canım. Son kararınız ne şimdi? Bir dahaki ay tekrar Cem Bey ile genetige devam mı?
haklısın inşallah bayramda biraz olsun kafamı dağıtmam lazım zaten bayram sonrası tedavi tabi pas geçmezse....ertnur cuğum ben de sekerpancari na katılıyorum. Zor ama böyle durumlarda çemberden bir dışarı atmak gerek kendimizi. Biraz kafanı dağıtmaya çalış. Bu da uzaklaşarak okumayarak oluyor.
Git kafanı dağıt ama 1 Temmuz da burada ol, hani anlarsın yahaklısın inşallah bayramda biraz olsun kafamı dağıtmam lazım zaten bayram sonrası tedavi tabi pas geçmezse....
Aklıma birşey geldi. Doktorlar diyor ki, işte yumurta sayınız az, o yüzden de şansınız düşük. Yahu ne biliyorsunuz, belki benim yumurta sayım hep 4'tü. Hiç değişmedi. Ben 40 yaşından sonra muayene olduğum için siz de benim gibi aynı anda farkettiniz.ya onlara bakma sen. Onlar her şeyi herkesi aynı zannediyolar. veriyolar hormonu veriyolar hormonu sonra bekliyorlar ki 30 yumurta olsun. Oldu canım.Biz bir tane sağlam çıkartmaya bakıyoruz ki.
Git kafanı dağıt ama 1 Temmuz da burada ol, hani anlarsın ya
aminnn insallahhhhEvet canım simdi anladım.tek olsun ama rahat rahat olsun gönlumüz hos olsun insallah
oncelikle cok cok tesekkur ederim,Allah maddi manevi guc kuvvet versin, 2 yumurtayi az bulduugu iicin mi baslamadi acaba,yoksa dinlendirmek mi istedi?hayirlisi olsun,sicaklarda tedavi de cok zor oluyor,siz cem beyden de memnunsunuz degil mi?dr a guvenmekte cok onemli...insallah o altin embriyolari bulacaksin canim...bu azimle gayretle cabayla..Rabbim gorsun bilsin ...emekleriniz bosa cikmasin insallah....ari sutunede devam et bence bu surecte.hatta bal ve propoliste alabilirsin...sekerpancari hoş geldin canım. Evet Cem Bey' e gittim. Toplamda 4 embriyonun genetikten anormal gelmesi konusunu konuştuk. Tamamen yaş kaynaklı bir problem. Başka sebep yok dedi ve eşlere genetik testi istedi. Haa onu da neden istedi? Dedi ki ; yüzde doksan sonucunuz iyi gelecektir ama herhangi bir anormallik varsa da, bu doyanızdaki verileri ona göre yorumlayacaz ve yol haritası çizicez dedi. ertnur cum, sekerpancari nın da dediği gibi, eşlere ayrı ayrı yapılan testler yeterli olmuyor canım. Eşlerin genetiği normal olsa bile birleşimi olan embriyo anormal olabiliyor. Ayrıca bugün reglin 3 . günü. Cem bey muayenede sadece 2 yumurta gördü ve bu ayı da pas geçelim dedi. Yani 2 ayı pas geçmiş olduk. Neden böyle oluyor anlamıyorum. Arı sütü ve vitaminlerim de var halbuki Önümüzdeki ay da böyle olsa bile tedaviye elde olanlarla devam edicez, fazla ara vermemek lazım dedi. Şöyle bir şey de var; eşim dedi ki : Cem Bey önümüzdeki ay genetiğe yollamadan direkt transfer etsek nasıl olur? Cem Bey de; 4 embriyonuz anormal geldi, buna rağmen ben direkt transfer yapamam, ama ille de yapılsın derseniz başka klinikle görüşün derim dedi ve bir hastasını örnek verdi. 40 yaşında, Mustafa Bahçeci'nin hastası Fulya' da 3 genetik denemesi anormal gelmiş. Sonra o hasta Cem Bey' e gelmiş , 3 defa da bende genetiğe gitti, 4. gönderdiğimiz normal geldi dedi. Yani toplamda 7. defada bulmuşlar normal olanı. Sizde de kesinlikle bulucaz ama zamanla ilgili birşey diyemiyorum dedi. Durum bu yani. Rabbim maddi manevi güç verdikçe de genetiğe devam edicez artık. sekerpancari canım, Sevil Hanım' ı sordum. Fulya' da çalışan bir doktordu ama başarısı ve tecrübesi hakkında bilgim yok dedi . Bilgin olsun canım .
:) evet inşallah burada olacağım:))))Git kafanı dağıt ama 1 Temmuz da burada ol, hani anlarsın ya
sekerpancari hoş geldin canım. Evet Cem Bey' e gittim. Toplamda 4 embriyonun genetikten anormal gelmesi konusunu konuştuk. Tamamen yaş kaynaklı bir problem. Başka sebep yok dedi ve eşlere genetik testi istedi. Haa onu da neden istedi? Dedi ki ; yüzde doksan sonucunuz iyi gelecektir ama herhangi bir anormallik varsa da, bu doyanızdaki verileri ona göre yorumlayacaz ve yol haritası çizicez dedi. ertnur cum, sekerpancari nın da dediği gibi, eşlere ayrı ayrı yapılan testler yeterli olmuyor canım. Eşlerin genetiği normal olsa bile birleşimi olan embriyo anormal olabiliyor. Ayrıca bugün reglin 3 . günü. Cem bey muayenede sadece 2 yumurta gördü ve bu ayı da pas geçelim dedi. Yani 2 ayı pas geçmiş olduk. Neden böyle oluyor anlamıyorum. Arı sütü ve vitaminlerim de var halbuki Önümüzdeki ay da böyle olsa bile tedaviye elde olanlarla devam edicez, fazla ara vermemek lazım dedi. Şöyle bir şey de var; eşim dedi ki : Cem Bey önümüzdeki ay genetiğe yollamadan direkt transfer etsek nasıl olur? Cem Bey de; 4 embriyonuz anormal geldi, buna rağmen ben direkt transfer yapamam, ama ille de yapılsın derseniz başka klinikle görüşün derim dedi ve bir hastasını örnek verdi. 40 yaşında, Mustafa Bahçeci'nin hastası Fulya' da 3 genetik denemesi anormal gelmiş. Sonra o hasta Cem Bey' e gelmiş , 3 defa da bende genetiğe gitti, 4. gönderdiğimiz normal geldi dedi. Yani toplamda 7. defada bulmuşlar normal olanı. Sizde de kesinlikle bulucaz ama zamanla ilgili birşey diyemiyorum dedi. Durum bu yani. Rabbim maddi manevi güç verdikçe de genetiğe devam edicez artık. sekerpancari canım, Sevil Hanım' ı sordum. Fulya' da çalışan bir doktordu ama başarısı ve tecrübesi hakkında bilgim yok dedi . Bilgin olsun canım .
Evet canım, son opuda 7-8 yumurta görmüştü ama 4 tane toplayabilmişti. Sanırım ona kıyasla az bulduğu için geçen ayı ( yine 2 tane görmüştü ) ve bu ayı pas geçti. Bu boşlukta hem eşler olarak genetik testleri hem de rahim filmini aradan çıkarıcaz. Doktoruma güveniyorum canım , şikayetim yok. Biliyorum ki bizi en doğru şekilde yönlendiriyor. Dediğin gibi, yarından itibaren de arı sütüne ilave polen bal propolis karışımı yicem, belki tarçın ve çörekotu da eklerim. Bakalım ...oncelikle cok cok tesekkur ederim,Allah maddi manevi guc kuvvet versin, 2 yumurtayi az bulduugu iicin mi baslamadi acaba,yoksa dinlendirmek mi istedi?hayirlisi olsun,sicaklarda tedavi de cok zor oluyor,siz cem beyden de memnunsunuz degil mi?dr a guvenmekte cok onemli...insallah o altin embriyolari bulacaksin canim...bu azimle gayretle cabayla..Rabbim gorsun bilsin ...emekleriniz bosa cikmasin insallah....ari sutunede devam et bence bu surecte.hatta bal ve propoliste alabilirsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?