Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

kesinlikle benim kafam buna daha iyi yatıyor zaten az ilaçla daha kaliteli oluyormuş bunu gidince soracağım.. iNŞALLAH

Arı sütü ve vitaminleri sadece kendiniz mi kullanıyorsunuz eşleriniz de kullanıyor mu?

Bahçeci Cem Bey'in bir hastası adını bile vermiş instagramda takip eden arkadaşlar görmüştür 2 başarısız deneme sonrası uzun uğraşlar sonunda ilaçsız altın yumurta ve yine ilaç kullanmadan rahim duvarını hazrılamışlar.. 3. ayı bitmiş şimdi inşallah 4-5 olmuştır baya olmuş paylaşalı soracağım bunları kesin ben mini tüp bebek dediğimde bana ilk o hiç yumurtası olmayanlara uygulanır sanki çok var bizim 3 tane çıktı, yani bu kalitelileri bulmaları için yumurta mı tükenmesi lazım anlamış değilim neden dayıyorlar o kadar iğne hormon zaten vücut onu atmak için aylarca uğraşıyor.. bak yine okudum canım sıkıldı....bu soracaklarımı tek tek yazmam lazım gittiğimde mutlaka biri kalıyor:))))))

Sor canım , sor ve beni de aydınlat lütfeeennnn

Bence de not al, ben de öyle yapmıştım:). Hatta açmıştım yanında notlarımı, bi sn, sorularim var diye.Ne zaman gideceksin, bir an once git bari de kafan rahatlar.

Hani sen artık okumayacaktınüzülme canım elimizde değil. Ben de şimdi facebook ta bir arkadaşımı gördüm hamile 2. Çocuğuna neden biz hamile kalamıyoruz diye kendime üzüldüm sonra dedim ki o daha 30 bile değil. Tabiki hamile kalacak

Sen daha bugün oradaydın, sormadın mı lannn??
Yahu ben ertnur un bahsettiği instagramdaki paylaşımı görmemiştim ki, görseydim sorardım tabii ki. İlaçsız tedavi nasıl oluyor, kimlere uygulanıyor, bize niye uygulanmıyor, bizdeki o altın yumurtayı neden bulmuyorsunuz vs. odadan kovulana kadar sorardım laaannn Zaten Cem Bey in direkt transfer teklifimize verdiği tepkiyi görünce odadan tüydük desem yeridir . Ama o kovmadı yani, biz tüydük

Hadi ya Cem bey in tepkisini hayal ediyorum da ve sizin tüymenizi

Gunaydinnnn bosa koysak dolmuyor doluya koysak almiyor diyerek tirnakta et birakmayan (trnak yemem ben ama sinirlenince yada uzulunce tirnak etlerimi yerim, kotu bir aliskanlik biliyorum,ama birakamiyorum) benim guzide arkadaslarimmm....

Tüm dualarımızın kabulü ve 2018 yılında anne olabilmemiz dileği ile hepimizin Kadir gecesi mübarek olsun inşallah ...

bal tarcin corek otuda gayet guzel fikir, yedigin ictigin sifa olsun, Allah hayirlisini versin..cok cok kaliteli yumurtalarin olsun insallah
kocamannnnn bir amin diyorum...Rabbim hayirlisini ver sen bizlere...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…