- 18 Haziran 2015
- 782
- 1.366
- 63
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #53.921
kesinlikle benim kafam buna daha iyi yatıyor zaten az ilaçla daha kaliteli oluyormuş bunu gidince soracağım.. iNŞALLAHSize birşey diyeyim mi, aha poppy de demişti dersiniz birkaç yıl sonra. Bence bu tüpçü doktorlar bir süre sonra doğal tedaviye geçecek. Hani şu mini tüp bebek dedikleri yönteme. Daha az ilaç, doğal olan yumurtayı alıp onu döllendirme. Çünkü zaten doğal akışta da o öne çıkan, en kaliteli olan biri ile hamile kalınıyor.
Tedavin hayirli olsun Insallah guzel sonuclanir. Düsük bir doz degil mi?Kızlar dr iğne dozunu 75 olarak ayarladı cumartesi kontrol varmış.
Bilmiyorum ki hiç anlamıyorum. Sanırım çok yüksek değilmişTedavin hayirli olsun Insallah guzel sonuclanir. Düsük bir doz degil mi?
Ileri yaşa belki düsük doz uygulaniyordurBilmiyorum ki hiç anlamıyorum. Sanırım çok yüksek değilmiş
Sor canım , sor ve beni de aydınlat lütfeeennnnBahçeci Cem Bey'in bir hastası adını bile vermiş instagramda takip eden arkadaşlar görmüştür 2 başarısız deneme sonrası uzun uğraşlar sonunda ilaçsız altın yumurta ve yine ilaç kullanmadan rahim duvarını hazrılamışlar.. 3. ayı bitmiş şimdi inşallah 4-5 olmuştır baya olmuş paylaşalı soracağım bunları kesin ben mini tüp bebek dediğimde bana ilk o hiç yumurtası olmayanlara uygulanır sanki çok var bizim 3 tane çıktı, yani bu kalitelileri bulmaları için yumurta mı tükenmesi lazım anlamış değilim neden dayıyorlar o kadar iğne hormon zaten vücut onu atmak için aylarca uğraşıyor.. bak yine okudum canım sıkıldı....bu soracaklarımı tek tek yazmam lazım gittiğimde mutlaka biri kalıyor:))))))
Bence de not al, ben de öyle yapmıştım:). Hatta açmıştım yanında notlarımı, bi sn, sorularim var diye.Bahçeci Cem Bey'in bir hastası adını bile vermiş instagramda takip eden arkadaşlar görmüştür 2 başarısız deneme sonrası uzun uğraşlar sonunda ilaçsız altın yumurta ve yine ilaç kullanmadan rahim duvarını hazrılamışlar.. 3. ayı bitmiş şimdi inşallah 4-5 olmuştır baya olmuş paylaşalı soracağım bunları kesin ben mini tüp bebek dediğimde bana ilk o hiç yumurtası olmayanlara uygulanır sanki çok var bizim 3 tane çıktı, yani bu kalitelileri bulmaları için yumurta mı tükenmesi lazım anlamış değilim neden dayıyorlar o kadar iğne hormon zaten vücut onu atmak için aylarca uğraşıyor.. bak yine okudum canım sıkıldı....bu soracaklarımı tek tek yazmam lazım gittiğimde mutlaka biri kalıyor:))))))
Sen daha bugün oradaydın, sormadın mı lannn??Sor canım , sor ve beni de aydınlat lütfeeennnn
Hani sen artık okumayacaktınBahçeci Cem Bey'in bir hastası adını bile vermiş instagramda takip eden arkadaşlar görmüştür 2 başarısız deneme sonrası uzun uğraşlar sonunda ilaçsız altın yumurta ve yine ilaç kullanmadan rahim duvarını hazrılamışlar.. 3. ayı bitmiş şimdi inşallah 4-5 olmuştır baya olmuş paylaşalı soracağım bunları kesin ben mini tüp bebek dediğimde bana ilk o hiç yumurtası olmayanlara uygulanır sanki çok var bizim 3 tane çıktı, yani bu kalitelileri bulmaları için yumurta mı tükenmesi lazım anlamış değilim neden dayıyorlar o kadar iğne hormon zaten vücut onu atmak için aylarca uğraşıyor.. bak yine okudum canım sıkıldı....bu soracaklarımı tek tek yazmam lazım gittiğimde mutlaka biri kalıyor:))))))
Yahu benSen daha bugün oradaydın, sormadın mı lannn??
Hadi ya Cem bey in tepkisini hayal ediyorum da ve sizin tüymeniziYahu benertnur un bahsettiği instagramdaki paylaşımı görmemiştim ki, görseydim sorardım tabii ki. İlaçsız tedavi nasıl oluyor, kimlere uygulanıyor, bize niye uygulanmıyor, bizdeki o altın yumurtayı neden bulmuyorsunuz vs. odadan kovulana kadar sorardım laaannn Zaten Cem Bey in direkt transfer teklifimize verdiği tepkiyi görünce odadan tüydük desem yeridir . Ama o kovmadı yani, biz tüydük
Geçmiş olsun fıstık. Haydi bakalım güzel haberler alırız inşallahCiktim ben kızlar, kafam iyi, hehehehehehe
Amin canım, pes etmemişsin bak ne güzel yola devamTüm dualarımızın kabulü ve 2018 yılında anne olabilmemiz dileği ile hepimizin Kadir gecesi mübarek olsun inşallah ...
Evet canım, son opuda 7-8 yumurta görmüştü ama 4 tane toplayabilmişti. Sanırım ona kıyasla az bulduğu için geçen ayı ( yine 2 tane görmüştü ) ve bu ayı pas geçti. Bu boşlukta hem eşler olarak genetik testleri hem de rahim filmini aradan çıkarıcaz. Doktoruma güveniyorum canım , şikayetim yok. Biliyorum ki bizi en doğru şekilde yönlendiriyor. Dediğin gibi, yarından itibaren de arı sütüne ilave polen bal propolis karışımı yicem, belki tarçın ve çörekotu da eklerim. Bakalım ...
Tüm dualarımızın kabulü ve 2018 yılında anne olabilmemiz dileği ile hepimizin Kadir gecesi mübarek olsun inşallah ...
Tabi di mi somdi hamile kalsak en erken 2018'de dogururuz. Çok zekisin kızTüm dualarımızın kabulü ve 2018 yılında anne olabilmemiz dileği ile hepimizin Kadir gecesi mübarek olsun inşallah ...
oooo anestezi kafasiii...alirim bir dalCiktim ben kızlar, kafam iyi, hehehehehehe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?