Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Amin canım, pes etmemişsin bak ne güzel yola devam
Allah maddi manevi güç versin yeter ki, devam canım evet. Genetiksiz bir hayat düşünemiyorum artık. Kızdığım birine ''genetiği bozuk, belli ki anası babası cgh yaptırmamış'' deyiveriyorum içimden

Kızlar selam. Ben 77 doğumluyum ve tüp bebekle hamile kalanlardanım. 2 sene öncen kendiliğinden hamile kalıp dış gebelik geçirdim. Tüpüm alındı. Şuan 12+2 haftadayım. Çift başladık tek devam ediyorum. Doktorum yaş itibariyle amniyosentez dedi ama nifty daha güvenli dedi. Fakat nifty de diğer bebeğim değerleri de çıkabilir ve yanıltabilir diyor. Yüksek çıkarsa amniyosentez şart diyor. Bana kalırsa direk amniyosentez ama eşim risk alamayız diyor. Bu durumda olan kimse var mı yada siz olsanız ne yapardınız

Psssttt, burada rapor geciyormuş
aaa bu rapor olayına çok sevindim ya. süper habermiş.
bebişim yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin işte. İnşallah embriyoların sağlıkla döllenip 3. güne kadar gider. Sanırım 3. gün transferi isteyeceksin. Ondan sonra da en stresli bekleyiş. ayyy ben bile gerildim yahuiçimde senin hamile kalacağınla ilgili çok güzel hisler var. hadi inşallah. Bu kadar sabır, sonu selamet olsun.

Son düzenleme:
Rapor derken ??

poppy73 canım hayırlı olsun tedavin. Maşallah 4 güzel sayı inşallah herşey yolunda gidecek şu mübarek günde :)
Bebegimhadi ne oldu test sonucun geldi mi kaçırdım seni. Haremiz tedaviye başlamışsın hadi hayırlı olsun.
Bana gelince tatilde regly oldum kaçırdım tarihi. 1 ay daha beklemeye devam. offf sıkıldım ya....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…