- 24 Kasım 2016
- 4.103
- 6.878
- 158
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #53.941
Çok geçmiş olsun canım, kaç tane toplandı ?Ciktim ben kızlar, kafam iyi, hehehehehehe
Lan onu kocana söyleyecen bize değil, harbiden kafa güzelmişSeviyorum uleeeeennnnn
Yaaniii ne sandınTabi di mi somdi hamile kalsak en erken 2018'de dogururuz. Çok zekisin kız
Allah maddi manevi güç versin yeter ki, devam canım evet. Genetiksiz bir hayat düşünemiyorum artık. Kızdığım birine ''genetiği bozuk, belli ki anası babası cgh yaptırmamış'' deyiveriyorum içimdenAmin canım, pes etmemişsin bak ne güzel yola devam
Ahahahaha alemsinAllah maddi manevi güç versin yeter ki, devam canım evet. Genetiksiz bir hayat düşünemiyorum artık. Kızdığım birine ''genetiği bozuk, belli ki anası babası cgh yaptırmamış'' deyiveriyorum içimden
4Çok geçmiş olsun canım, kaç tane toplandı ?
Lan onu kocana söyleyecen bize değil, harbiden kafa güzelmiş
Psssttt, burada rapor geciyormuşAhahahaha alemsin
Maaşallah vallahi. Demek ki arkadaki ufaklık da yetişmiş de 4 olmuşlar he ? Devamı da güzel olsun inşallah canım benim
Aynen canım yetismis hatta ben o arkadaki gelir dedim icimden.cünkü biliyorum o arkadaki de geliyorMaaşallah vallahi. Demek ki arkadaki ufaklık da yetişmiş de 4 olmuşlar he ? Devamı da güzel olsun inşallah canım benim
aaa bu rapor olayına çok sevindim ya. süper habermiş.Psssttt, burada rapor geciyormuş
Rapor derken ??aaa bu rapor olayına çok sevindim ya. süper habermiş.
bebişim yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin işte. İnşallah embriyoların sağlıkla döllenip 3. güne kadar gider. Sanırım 3. gün transferi isteyeceksin. Ondan sonra da en stresli bekleyiş. ayyy ben bile gerildim yahuiçimde senin hamile kalacağınla ilgili çok güzel hisler var. hadi inşallah. Bu kadar sabır, sonu selamet olsun.
iş görememe raporu olarak anladım ben.Rapor derken ??
Yaaa, ben de hani şu indirimli tedavi için gereken rapor sandımdı. 39 yaş sınırı ve belli şartları olan rapor var ya , işte onu sandım beyaiş görememe raporu olarak anladım ben.
ohh ohh ne guzel forumda bir aksiyon bir aksiyon..yarasinnnnBende era testi icin ostrajen hapı icmeye başladım bugün mavi kucük hap.29 haziranda günübirlik kontrole ist.a gidecegim.donüs biletini aldım ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?