- 12 Ağustos 2014
- 5.223
- 9.015
- 248
- 43
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #53.961
yastan dolayi rapor alinamiyor ya hani keske bunun icin boyle ne bileyim imza falan toplanilsa, suriyelilere bedava tup bebek yapilacagina benim kendi ulkemin vatandasi bu hizmetten yararlansa,cok sinirleniyorum bazen..neler yazicamda iste...neyseeYaaa, ben de hani şu indirimli tedavi için gereken rapor sandımdı. 39 yaş sınırı ve belli şartları olan rapor var ya , işte onu sandım beya
ah okumadan da duramıyorum ki aslında genç olmak tabiki önemli ama inan seni ne kadar rahatlatır bilmem de benim bir çok genç arkadaşım var ve tüp bebekle uğraşıyorlar herkesin yaşla ilgili değil demek ki.. kısmet işiHani sen artık okumayacaktınüzülme canım elimizde değil. Ben de şimdi facebook ta bir arkadaşımı gördüm hamile 2. Çocuğuna neden biz hamile kalamıyoruz diye kendime üzüldüm sonra dedim ki o daha 30 bile değil. Tabiki hamile kalacak
Maşallah inşallah 4'üde çok kaliteli olur.. 3. günde mi transfer olacak 5. günü beklemeyecek misiniz?
yastan dolayi rapor alinamiyor ya hani keske bunun icin boyle ne bileyim imza falan toplanilsa, suriyelilere bedava tup bebek yapilacagina benim kendi ulkemin vatandasi bu hizmetten yararlansa,cok sinirleniyorum bazen..neler yazicamda iste...neysee
3 çocuk talimatı vermek kolay da teşvik var mı ? O talimat kimlere hem? Yaşı genç olanlar zaten doğuruyor, doğudakiler desen maaşallah dur durak bilmiyor, üstüne bir de Suriyeliler üremekte sınır tanımıyor. Meslek sahibi olmak için , her önüne gelene evet demedikleri için , seçici oldukları için geç evlenenler nolucak? Eeee kaldık mı biz ortada ? Haydi bakalım, ben 3 çocuk yapıcam, söz. Önümü aç da görelim... Yazılacak o kadar çok şey var ki; dediğin gibi, neyse ...yastan dolayi rapor alinamiyor ya hani keske bunun icin boyle ne bileyim imza falan toplanilsa, suriyelilere bedava tup bebek yapilacagina benim kendi ulkemin vatandasi bu hizmetten yararlansa,cok sinirleniyorum bazen..neler yazicamda iste...neysee
yastan dolayi rapor alinamiyor ya hani keske bunun icin boyle ne bileyim imza falan toplanilsa, suriyelilere bedava tup bebek yapilacagina benim kendi ulkemin vatandasi bu hizmetten yararlansa,cok sinirleniyorum bazen..neler yazicamda iste...neysee
Dediğin gibi canım. Kliniğe her gidişimde öyle gencecik çiftleri görüyorum ki, utanmasam bir gün birine sebebini soracam ama yemiyor işteah okumadan da duramıyorum ki aslında genç olmak tabiki önemli ama inan seni ne kadar rahatlatır bilmem de benim bir çok genç arkadaşım var ve tüp bebekle uğraşıyorlar herkesin yaşla ilgili değil demek ki.. kısmet işi
Haremiz benimde benimde genelde 1,5 2 gün sürüyor ama bu ilaçlardan olsa gerek akıntî gibi degil pıhtı şeklinde bir gün sürdü , tabi bende kist oldu onun etkisi büyük ihtimalle.Her ay daha da azalıyor. Geçen ay da tek pet le geçirdim sonra günlük pede döndümdü. Bu ay daha da azalmış.
gercekten cok doluyum bu konuda ama yasak yer sonra sizinle konusamam diye korkktugumdan susuyorum..insan omru uzamis kaliteli gecirilen vakit suresi uzamisken bu raporu 39 yasta dayatmak neden cok mu zor degistirmek kanunu yasayi, hic sanmiyorum...3 çocuk talimatı vermek kolay da teşvik var mı ? O talimat kimlere hem? Yaşı genç olanlar zaten doğuruyor, doğudakiler desen maaşallah dur durak bilmiyor, üstüne bir de Suriyeliler üremekte sınır tanımıyor. Meslek sahibi olmak için , her önüne gelene evet demedikleri için , seçici oldukları için geç evlenenler nolucak? Eeee kaldık mı biz ortada ? Haydi bakalım, ben 3 çocuk yapıcam, söz. Önümü aç da görelim... Yazılacak o kadar çok şey var ki; dediğin gibi, neyse ...
Maşallah arkadaşım inşallah hep bu kıpîrtı devam eder .günaydın güzel hanımlar. bugün içimde neden bilmiyorum bir coşku var hayırdır inşallah. içim pır pır.
Hayırlısı olsun canım.Selam kızlar. Kontrole gittim bugun @hayatguzel2015, ben de yazacaktım şimdi. Çabucak büyümüşler sevgili yumoşlar. Klomenden mi yoksa dogal hali mi bilmiyorum. Doğal sanırım. En büyüğü 20 mm, diger ikisi 18-19 olabilir, soyledi ama şu an hatirlamiyorum. En küçüğü de 13 mm. Catlatmama ve catlatma ignelerini verdiler. Orgalutran ve Ovitrelle. Kan tahlili sonucunu bekliyorum. E2 degerim de yeterli seviyedeyse büyük ihtimal çarşamba toplarlar. Telefon bekliyorum, arayacaklar. Neyi ne zaman yapmam gerektiğini soyleyecekler.
Arı sütünü buzdolabında muhafaza edin ama dondurmayın sıcakta duran arı sütü bozuluyormuş . Plastìk yada tahta kaşık kullanın .Kac grlik olup olmadigini bilmiyordum kutuya baktim 20 grlik miş. Genelde kisa sureli tukwtilmesi gereken birsey sanirim en buyuk kac grlik oluyor.Ac karnina ictigim kan hapim var nasil yapsam acaba?
Ah canım ah.hiç sorma. Böyle içimden bir öfke dalgası kabarıp boğazıma tıkanıyor. Deli oluyorum. Nasıl olsa Türkiye nüfusunu çoğaltanlar var doğuda fazlasıyla. Nüfus artış dağılımı da tespit edilmiş. En hızlı artan nüfus şu Urfa!!!olmuş. Be hey bu istatistiği yapan TÜİK! dağılımı bir araştırsan ya. Umurlarında değil ki. Tok açın halinden anlamaz hesabı. Anca herkes yediğinden içtiğinden kısır olacak bilmem kaç yıl sonra da o zaman önlem almaya bakacaklar. Yumurta kapı hesabı...Offf çok sinir oluyorum çok. Hele burada sürü halinde dolaşan aileler gördükçe iyice deliriyorum. 5 çocuğu olup ta 6. için doktora gelip "tohtor biye bi hap verdiydi onu içtim gebe kaldım, gene versin o ilaçtan" diye diye bi halttan anlamadan hamile kalıverenlere sinir oluyorum sinir.gercekten cok doluyum bu konuda ama yasak yer sonra sizinle konusamam diye korkktugumdan susuyorum..insan omru uzamis kaliteli gecirilen vakit suresi uzamisken bu raporu 39 yasta dayatmak neden cok mu zor degistirmek kanunu yasayi, hic sanmiyorum...
Acaba benimde yumurtam arı sütü nedeni ile mi 9 , gün erkenden çatladı@poppy73 cim gözün aydın masallaharı sütü yapıyor bunu, hepimizde aynı sonuc, hormonluymuş gibi yumurtayı büyütüyor insallah güzel sonuclar alman dilegiyle.beni de uyardılar artik yemeyin yumurta catlar yoksa diye
Mail yazmak için o kadar konu var ki, nereden başlasak acaba ? Mesela ben şortla otobüse binerken birinin uçan tekmesine maruz kalmamak için ne yapmalıyım diye sorarak başlamak isterim. Sonra devam ederim; kuran kursunda bile kız erkek demeden yapılan tecavüzlerin önü ne zaman alınacak, babanın bile kızına tecavüzünün tutuksuz yargılanma kararı ne zaman gerçek cezaya çevrilecek ? ne zaman caydırıcı cezalar gelecek de sokakta istediğimiz gibi istediğimiz zaman gezebilicez? Gerçi onların bizim talebimiz için kanun maddesini değiştirmek yıllarını alır. Çünkü şu an başkanlık, KHK , 2019 seçimleri , yeni parti söylentisi vs. derken birbirini yemekle meşgullerAh canım ah.hiç sorma. Böyle içimden bir öfke dalgası kabarıp boğazıma tıkanıyor. Deli oluyorum. Nasıl olsa Türkiye nüfusunu çoğaltanlar var doğuda fazlasıyla. Nüfus artış dağılımı da tespit edilmiş. En hızlı artan nüfus şu Urfa!!!olmuş. Be hey bu istatistiği yapan TÜİK! dağılımı bir araştırsan ya. Umurlarında değil ki. Tok açın halinden anlamaz hesabı. Anca herkes yediğinden içtiğinden kısır olacak bilmem kaç yıl sonra da o zaman önlem almaya bakacaklar. Yumurta kapı hesabı...Offf çok sinir oluyorum çok. Hele burada sürü halinde dolaşan aileler gördükçe iyice deliriyorum. 5 çocuğu olup ta 6. için doktora gelip "tohtor biye bi hap verdiydi onu içtim gebe kaldım, gene versin o ilaçtan" diye diye bi halttan anlamadan hamile kalıverenlere sinir oluyorum sinir.
Cumhurbaşkanlığına mail atmıştım ben başka bir mesele için hemen döndüler. Bizler de mail atalım hepimiz bu konu ile ilgili belki bir işe yarar ha ne dersiniz?
çok haklısın keşke işe yarasa ama pek sanmam.. dün akşam yürürüken dilenen bir kadının yanında ufacık 3 çocuk içimden bir ah çekip yandım ki Allahım dedim bana da nasip et yani ben ondan kötü annemi olurum ki pamuklara sararım ama kader işte. bu konu zaten çok canımı yakıyor valla toplanalım yazalım yeter ki yarasın..Ah canım ah.hiç sorma. Böyle içimden bir öfke dalgası kabarıp boğazıma tıkanıyor. Deli oluyorum. Nasıl olsa Türkiye nüfusunu çoğaltanlar var doğuda fazlasıyla. Nüfus artış dağılımı da tespit edilmiş. En hızlı artan nüfus şu Urfa!!!olmuş. Be hey bu istatistiği yapan TÜİK! dağılımı bir araştırsan ya. Umurlarında değil ki. Tok açın halinden anlamaz hesabı. Anca herkes yediğinden içtiğinden kısır olacak bilmem kaç yıl sonra da o zaman önlem almaya bakacaklar. Yumurta kapı hesabı...Offf çok sinir oluyorum çok. Hele burada sürü halinde dolaşan aileler gördükçe iyice deliriyorum. 5 çocuğu olup ta 6. için doktora gelip "tohtor biye bi hap verdiydi onu içtim gebe kaldım, gene versin o ilaçtan" diye diye bi halttan anlamadan hamile kalıverenlere sinir oluyorum sinir.
Cumhurbaşkanlığına mail atmıştım ben başka bir mesele için hemen döndüler. Bizler de mail atalım hepimiz bu konu ile ilgili belki bir işe yarar ha ne dersiniz?
Yok canım üzülme arı sütünden olduğunu bilemiyoruz. Yani arı sütü kaliteyi artırır diye inanmak istiyorum. Yani belki ilaçsız doğal yumurtlama büyümede tam etkilidir. İlaçlarla birlikte ilaçların etkisini artırıyor olabilir diye bıraktım ben. Daha öncesinde sürekli kullandım ama. Herkeste aynı etki olmayabilir. Benim yumurtalar zaten ilaçsız çok geç büyüyordu. 19. Günden sonra çatlayacak boya geliyordu.Acaba benimde yumurtam arı sütü nedeni ile mi 9 , gün erkenden çatladıgerçekten etkisi olmuşmudur yaaaa bak şimdi daha çok üzüldüm kaç gün önce yemegi bırakmak gerekir bilginiz var mı kızlar .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?