- 12 Aralık 2016
- 1.550
- 3.053
- 63
- 51
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #53.981
Mail yazmak için o kadar konu var ki, nereden başlasak acaba ? Mesela ben şortla otobüse binerken birinin uçan tekmesine maruz kalmamak için ne yapmalıyım diye sorarak başlamak isterim. Sonra devam ederim; kuran kursunda bile kız erkek demeden yapılan tecavüzlerin önü ne zaman alınacak, babanın bile kızına tecavüzünün tutuksuz yargılanma kararı ne zaman gerçek cezaya çevrilecek ? ne zaman caydırıcı cezalar gelecek de sokakta istediğimiz gibi istediğimiz zaman gezebilicez? Gerçi onların bizim talebimiz için kanun maddesini değiştirmek yıllarını alır. Çünkü şu an başkanlık, KHK , 2019 seçimleri , yeni parti söylentisi vs. derken birbirini yemekle meşguller
Geçen sefer de 4'tü, 3'ü olgun çıkmıştı. Bu kez umarım 4'ü de sağlamdır.Maaşallah vallahi. Demek ki arkadaki ufaklık da yetişmiş de 4 olmuşlar he ? Devamı da güzel olsun inşallah canım benim
Hadi yaaa, gercekten mi, teşekkür ederim, hislerin için:). Valla 3-5 aydır gundemimiz bu, umarım herşey yolunda gider. Doktorlara bakarsan şans çok düşük ama belli de olmaz. Embriyolarin durumuna göre dediler ama 3. gün olur diye düşünüyorum. 3. gün cumartesiye geliyor, 4. gün yani bayramın 1. günü kapaliymis.aaa bu rapor olayına çok sevindim ya. süper habermiş.
bebişim yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin işte. İnşallah embriyoların sağlıkla döllenip 3. güne kadar gider. Sanırım 3. gün transferi isteyeceksin. Ondan sonra da en stresli bekleyiş. ayyy ben bile gerildim yahuiçimde senin hamile kalacağınla ilgili çok güzel hisler var. hadi inşallah. Bu kadar sabır, sonu selamet olsun.
Tüp bebek raporu, 40 yaş altı için olan.Rapor derken ??
İnşallah canım, dualarımız seninleGeçen sefer de 4'tü, 3'ü olgun çıkmıştı. Bu kez umarım 4'ü de sağlamdır.
Evet oYaaa, ben de hani şu indirimli tedavi için gereken rapor sandımdı. 39 yaş sınırı ve belli şartları olan rapor var ya , işte onu sandım beya
Sağol canım. Benim de geçen gün aklıma geldin. Napti acaba diye düşünmüştüm.poppy73 canım hayırlı olsun tedavin. Maşallah 4 güzel sayı inşallah herşey yolunda gidecek şu mübarek günde :)
Bebegimhadi ne oldu test sonucun geldi mi kaçırdım seni. Haremiz tedaviye başlamışsın hadi hayırlı olsun.
Bana gelince tatilde regly oldum kaçırdım tarihi. 1 ay daha beklemeye devam. offf sıkıldım ya....
Hehe, inşallah, analarının sıcak ve huzurlu ortamına geri dönsünler. Yapariz artık birşeyler, çay börek falanMasallah masallah guzelce dollenip cogalsinlar bakalim simdi..birkac gune hooop sicacik rahime
Merhaba H huli ☺ 2 embriyodan 1 i sağlıklı geldipoppy73 canım hayırlı olsun tedavin. Maşallah 4 güzel sayı inşallah herşey yolunda gidecek şu mübarek günde :)
Bebegimhadi ne oldu test sonucun geldi mi kaçırdım seni. Haremiz tedaviye başlamışsın hadi hayırlı olsun.
Bana gelince tatilde regly oldum kaçırdım tarihi. 1 ay daha beklemeye devam. offf sıkıldım ya....
Genetiğe gitmeyeceği için büyük ihtimal 3. gün olur diye düşünüyorum eğer herşey yolunda giderse..Maşallah inşallah 4'üde çok kaliteli olur.. 3. günde mi transfer olacak 5. günü beklemeyecek misiniz?
orayı kaçırdım sanırım:)))) hayırlı bir günde inşallah güzel haberler alırsın canım...
Tüp bebek raporu, 40 yaş altı için olan.
Bence yaşla çok da direkt bağlantısı yok bu işin. Var ama herseyin sebebi yaş değil. Doktorlar yaşa çok gereksiz takılıp bos yere moral bozuyorlar. Ben bilmiyorum sanki yaşımı, zırt pırt hatırlatmana gerek yok.Dediğin gibi canım. Kliniğe her gidişimde öyle gencecik çiftleri görüyorum ki, utanmasam bir gün birine sebebini soracam ama yemiyor işte
No plastik. Cam ya da tahta.Arı sütünü buzdolabında muhafaza edin ama dondurmayın sıcakta duran arı sütü bozuluyormuş . Plastìk yada tahta kaşık kullanın .
acıktın galiba:))))Haremiz duydun mu benim dediğim rapormuş. Ulan bize ne rapordan. Sanki yaşımız tutuyor da. Heee tabii ya , onu yazdığında kafan güzeldi di mi yaaa Bak aklıma ne geldi: Kemal Sunal bir filmde geçmiş kızarmış tavuk vitrininin önüne, almış eline bir ekmek parçası vitrin camına ekmek sürüyor . Nerden geldiyse şimdi aklıma acep
Aaa, seninki erken mi çatlamıştı? Regl'in kac günde bir normalde? Orgalutran vermisler miydi?Acaba benimde yumurtam arı sütü nedeni ile mi 9 , gün erkenden çatladıgerçekten etkisi olmuşmudur yaaaa bak şimdi daha çok üzüldüm kaç gün önce yemegi bırakmak gerekir bilginiz var mı kızlar .
Anestezili olmasaydım ben de neler yazardim da simdi halim yok:)Mail yazmak için o kadar konu var ki, nereden başlasak acaba ? Mesela ben şortla otobüse binerken birinin uçan tekmesine maruz kalmamak için ne yapmalıyım diye sorarak başlamak isterim. Sonra devam ederim; kuran kursunda bile kız erkek demeden yapılan tecavüzlerin önü ne zaman alınacak, babanın bile kızına tecavüzünün tutuksuz yargılanma kararı ne zaman gerçek cezaya çevrilecek ? ne zaman caydırıcı cezalar gelecek de sokakta istediğimiz gibi istediğimiz zaman gezebilicez? Gerçi onların bizim talebimiz için kanun maddesini değiştirmek yıllarını alır. Çünkü şu an başkanlık, KHK , 2019 seçimleri , yeni parti söylentisi vs. derken birbirini yemekle meşguller
acıktın galiba:))))
Benim yumurta 14 mm olmuştu ve çatladı erkenden.Yok canım üzülme arı sütünden olduğunu bilemiyoruz. Yani arı sütü kaliteyi artırır diye inanmak istiyorum. Yani belki ilaçsız doğal yumurtlama büyümede tam etkilidir. İlaçlarla birlikte ilaçların etkisini artırıyor olabilir diye bıraktım ben. Daha öncesinde sürekli kullandım ama. Herkeste aynı etki olmayabilir. Benim yumurtalar zaten ilaçsız çok geç büyüyordu. 19. Günden sonra çatlayacak boya geliyordu.
Heee, lan öyle vallaİnşallah canım, dualarımız seninleLan ister misin ilk sen hamile haberini veresin ? An itibari ile şu an öndesin, hadi bakalım canım
Bitanemcigim, evet, kafam güzeldi ama yerindeydi:). Ben onuHaremiz duydun mu benim dediğim rapormuş. Ulan bize ne rapordan. Sanki yaşımız tutuyor da. Heee tabii ya , onu yazdığında kafan güzeldi di mi yaaa Bak aklıma ne geldi: Kemal Sunal bir filmde geçmiş kızarmış tavuk vitrininin önüne, almış eline bir ekmek parçası vitrin camına ekmek sürüyor . Nerden geldiyse şimdi aklıma acep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?