Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

hayatguzel2015 sen bir hukukçu olarak ne tavsiye ediyorsun bacım

Hadi yaaa, gercekten mi, teşekkür ederim, hislerin için:). Valla 3-5 aydır gundemimiz bu, umarım herşey yolunda gider. Doktorlara bakarsan şans çok düşük ama belli de olmaz. Embriyolarin durumuna göre dediler ama 3. gün olur diye düşünüyorum. 3. gün cumartesiye geliyor, 4. gün yani bayramın 1. günü kapaliymis.

Sağol canım. Benim de geçen gün aklıma geldin. Napti acaba diye düşünmüştüm.

Merhaba H huli ☺ 2 embriyodan 1 i sağlıklı geldi 2. Embriyoda 2 kromozom bozuklugu birden cıktı. trizomi 16 ve trizomi 18 sendromu.
http://www.jinekolojivegebelik.com/2012/01/trizomi-18-edwards-sendromu.html?m=1 okuyabilirsiniz.gelismeyen bir bebek olurmus.sen beklemedeymissin.bende yeni hareketlendim canım zamanın gelecektir insallah

Genetiğe gitmeyeceği için büyük ihtimal 3. gün olur diye düşünüyorum eğer herşey yolunda giderse..

Tüp bebek raporu, 40 yaş altı için olan.
Haremiz duydun mu benim dediğim rapormuş. Ulan bize ne rapordan. Sanki yaşımız tutuyor da. Heee tabii ya , onu yazdığında kafan güzeldi di mi yaaa Bak aklıma ne geldi: Kemal Sunal bir filmde geçmiş kızarmış tavuk vitrininin önüne, almış eline bir ekmek parçası vitrin camına ekmek sürüyor . Nerden geldiyse şimdi aklıma acep

Dediğin gibi canım. Kliniğe her gidişimde öyle gencecik çiftleri görüyorum ki, utanmasam bir gün birine sebebini soracam ama yemiyor işte
Bence yaşla çok da direkt bağlantısı yok bu işin. Var ama herseyin sebebi yaş değil. Doktorlar yaşa çok gereksiz takılıp bos yere moral bozuyorlar. Ben bilmiyorum sanki yaşımı, zırt pırt hatırlatmana gerek yok.

acıktın galiba:))))

Aaa, seninki erken mi çatlamıştı? Regl'in kac günde bir normalde? Orgalutran vermisler miydi?

Anestezili olmasaydım ben de neler yazardim da simdi halim yok:)

Benim yumurta 14 mm olmuştu ve çatladı erkenden.

Bitanemcigim, evet, kafam güzeldi ama yerindeydi:). Ben onu hayatguzel2015 'e yazdım. Onun raporu var. Sen atladın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…