- 22 Aralık 2014
- 2.141
- 3.625
- 133
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #54.001
cuma kalsaydın akşamına buluşurduk...Bende era testi icin ostrajen hapı icmeye başladım bugün mavi kucük hap.29 haziranda günübirlik kontrole ist.a gidecegim.donüs biletini aldım ama
Orgalutran vermeleri gerekir catlamasin diyeBenim yumurta 14 mm olmuştu ve çatladı erkenden.
Benim regli son iki yıldır türkiyedeki döviz kuru gibi rotasını kaybetti malesef , ama geçen oturdum internette regli günlügü takip ediyorum herşeyi not ediyorum oraya ortalama 21 , gün ile 24 arası oluyorum doktorumada çıkarmıştïm son iki yıllık regli başlangıç ve bitiş tarihlerini en azïndan bir sonraki yumurta takibinde bilgisi olsun diye , gerçi erken çatladıgında yumurta 14 mm olmuştu çok büyümeden gitti yumurcak .Aaa, seninki erken mi çatlamıştı? Regl'in kac günde bir normalde? Orgalutran vermisler miydi?
Verdi üç gün vuruldum ama yumurta ona rağmen çatladı .Orgalutran vermeleri gerekir catlamasin diye
Oy oy canım arkadaşım aglama sen.ondan olmaz herhalde bazen yumurta erken catlayabiliyormus.ben canım saf arı sütü ictigimde tedavinin ilk 5 günu femara ilaci icip kontrole gittim.kontrolde yumiler hemen buyüdügu icin 2 gün sonra toplayacağız dendi ve bundan sonra bitkisel bir sey icme dedi hemsire catlayabilir dedi.bence sende oyle yapmışsındır.arı sütü kötü diyemem ki biraz kalite alacaksak o kalite arı sütünden geliyorAcaba benimde yumurtam arı sütü nedeni ile mi 9 , gün erkenden çatladıgerçekten etkisi olmuşmudur yaaaa bak şimdi daha çok üzüldüm kaç gün önce yemegi bırakmak gerekir bilginiz var mı kızlar .
Tamam be, atlamışım işte ne kızıyonBitanemcigim, evet, kafam güzeldi ama yerindeydi:). Ben onuhayatguzel2015 'e yazdım. Onun raporu var. Sen atladın
inşallah canım inşallahGenetiğe gitmeyeceği için büyük ihtimal 3. gün olur diye düşünüyorum eğer herşey yolunda giderse..
haremizim ben düşünmeyi bu sene bıraktım, ülkede daha geliştirilmesi gereken neler var neler.... elimden birşey gelmediğini bilmek, olayın neden olduğunu, nasıl sonuçlanması gerektiğini bilmek ve ama o sonuca ulaşılmadığını görmek fena birşey, o yüzden ben birşeyleri bıraktım artık, serbest çalışan avukat olsam belki daha farklı olurdu, ona buna sürekli dava açardım belki, uğraşırdım.... geçenlerde usulsüz şekilde trafik memuru aracımı çekti, konuştum işe yaramadı, bağırdım, dedim usulsüz işlemden seni şikayet etcem tınmadı, itiraz da sulh mahkemesine yapılıyor, ucunu bıraktım, memelekette sonuca ulaşmak çok uzun sürüyor... gerçi bir ay oldu henüz ceza gelmedi :) ama bence tek tek mail atmak yerine toplu birşeyler yapmak, bazen etkili olabiliyor. yaparsanız katılırım :)hayatguzel2015 sen bir hukukçu olarak ne tavsiye ediyorsun bacım
3 mayısta almanyada arı sütü , polen ve propolis kullanmaya başladım 9 mayısta izmire geldim , 10 mayıs da saf arı sütüne başladım ve tabi almanyada dojtorun verdigi ilaçlarada başladım 16 mayısta regli oldum sonrası doktor kontroletim başladı , 24 mayısta konrtol etmişti sonra 25 mayısta tekrar bakalım dedi en geç 27 mayïsta opu yapacaktı ama 25 mayısta yumurta gitmişti .Oy oy canım arkadaşım aglama sen.ondan olmaz herhalde bazen yumurta erken catlayabiliyormus.ben canım saf arı sütü ictigimde tedavinin ilk 5 günu femara ilaci icip kontrole gittim.kontrolde yumiler hemen buyüdügu icin 2 gün sonra toplayacağız dendi ve bundan sonra bitkisel bir sey icme dedi hemsire catlayabilir dedi.bence sende oyle yapmışsındır.arı sütü kötü diyemem ki biraz kalite alacaksak o kalite arı sütünden geliyor.mecbur icecegiz.sen tedavinde kac gun ari sutunü ictin ? Birde sana yazdım diye hatirlıyorum son günler icme diye
Canım bize yazmadı@Haremiz duydun mu benim dediğim rapormuş. Ulan bize ne rapordan. Sanki yaşımız tutuyor da.Heee tabii ya , onu yazdığında kafan güzeldi di mi yaaa Bak aklıma ne geldi: Kemal Sunal bir filmde geçmiş kızarmış tavuk vitrininin önüne, almış eline bir ekmek parçası vitrin camına ekmek sürüyor . Nerden geldiyse şimdi aklıma acep
şimdi 40 yaş altı olmak vardı yani:))) neyse 41 kere maşallah diyerek avunalım bizde:))))
Biraz sıkılıyorum kalmaktan işimi yapıp eve dönmek istiyorum.bileti aldım ama bir sonraki gün gorüsebileceginiz aklıma sonra yazarken geldi.cuma kalsaydın akşamına buluşurduk...
Buralarda yazmıstık canım o gunlerde , okudun sanmıstım.umarim ari sütünden degil cunku senin 14 mm mis.benim 16 mm 15 mm.di ilk kontrolde catlamadı....hemsire bazen erken catliyor demisti.bu ay artık senin guzel gecsin..bu arada yemiyorsun ama bunu yazmıstım sana hayit balı sıkıntılı olabilir ... erbil bey hayit otu icin "o bende sabikali" demisti bir hastasina ters etki etmis ve tedavi iptal olmus.tedavi doneminde bitki cayları icmemeli o sonucu cıkarmıstım.sende benim canım arkadaşımsın3 mayısta almanyada arı sütü , polen ve propolis kullanmaya başladım 9 mayısta izmire geldim , 10 mayıs da saf arı sütüne başladım ve tabi almanyada dojtorun verdigi ilaçlarada başladım 16 mayısta regli oldum sonrası doktor kontroletim başladı , 24 mayısta konrtol etmişti sonra 25 mayısta tekrar bakalım dedi en geç 27 mayïsta opu yapacaktı ama 25 mayısta yumurta gitmişti .
Sonra hayıt balı ve arı sütü kullandım son 1 haftadır sadece arı sütü yiyorum .
Canım arkadaşım destegin için teşekkür ederim . Sen bana söyledin mi hatïrlamıyorum hiç gerçekten . Ama bu ay dikkat edicem söylefigine .
Bence ilk kontrole kadar ic. Kontrolde ben ultrasonda kocamaaan bir yumurta görmüştüm. doktor söylüyor; 16 mm 15 mm 13 mm dedi 2 gun sonra topluyoruz.haaaaaa oldum.bir onceki opuda 15 gun sürmustu ilacti igneydi.o zaman anladım o kocaman yumurtanın megerse opu gününü erkene getirdiginiŞìmdi arı sütünü iğnelere başladıgım zaman mı bırakayım ? Nasıl yapayîm tecrübeli arkadaşlar bir fikir verirseniz sevinirim.
41 yaş uğurlu geçer inşallah gerçi martta girdim pek uğurunu göremedim daha ama yıl uzun bakalım hayırlısıyla.. böyle düşününce o yumurta bulunacakta döllenecek sonra genetiğe gidecekte transfer olacak birde bekle sonucu pozitif olacakta 9 ay geçecek oldumu sana 42 ohhh bu yaşta bebek aradaki farkı söylemek bile istemiyorum bu ara ona taktım nedense ben 52 çocuk 10 yani aradaki uçuruma bak((( tabi bu hesapta her şey yolunda giderse ay bu gün iyice doluyum oruçtanmıdır bilemedim, sanırım ağır geldi bu gün hayırlara vesile olsun inşallah....
ertnur cum bu cumleleri ilk mesajin da da yazmışdın.simdiye kadar tedaviye alısmış olman gerekirdi ama nerdee canım 41 43 e göre iyidir ben tedavideyken cok mutlu oluyorum.6 aydır daha yeni bıktım.artık transfer olsaydim ve keske cok iyi bir kan sonucu alsaydım diyorum insallah hepimize basta poppy73 e senin boyle uzun uzun o olacakti bu olacaktı demen hosuma gidiyor kisaca [/QU
malsesef alışaamadım daha sanırım hiç transfer olmadığı için yarım kalmış gibi geliyor:) neyse zamanla alışacağım ya bir an öyle bunalınca baya uzattım sanırım neyse mübarek günün hatrına güzel düşüneyim güzel olsun inşallah...sağol canım bu arada sen iste ben öyle uzun uzun yazarım.))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?