Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Bir de 52 yasinda dedin.benim de 43 um 44 de bebek olsa 54 yasindayken on yaşinda cocugum olacak.bakmak zor tabi ama ileri yaş annelerinin de anne olma hakkı var.yaşli insanlarında ben anne olmak istiyorum demelerine canı yurekten katiliyorum."bu yastan sonra zor cocuga bakmak aradaki fark az olmalı" cümlesine kizıyorum.ileri yastaki annenin gencten farkı yok.cunkü kendimden biliyorum

ben kendim için dedim canım umarım seni kırmamışımdır yani bazen kendimi aceba yababilirmiyim onun her şeyne yatabilecekmiyim diye sorgulayarak buluyorum o yüzden yoksa tabi ki hatta ileri yaşta olan anne daha bilinçlidir kesinlikle katılıyorum:))) tabiki hakkımız

Caaniimmm kizlar, aksama dua namaz derken belki yazamam, Kadir geceniz kutlu olsun, Allahim bizleride analik babalik tahtina layik bulsun, hepimize saglikli akilli uslu eli ayagi duzgun evlatlar versin, once karinlarimizi sonra kucaklarimiz cifter cifter doldursun guzel Allah im, Rabbimin hazinesi coooook genis, insallah bizimde payimiz vardir,Rabbim daha fazla aratmadan versin.
reglimi bekliyorum yine olmuyorum gecikti 2 gun, umudum yok cunku doktora gitmek istiyordum biliyorsunuz ama bu gidisle bayrama denk gelecek ve ben bu ayida pas gecmek zorunda kalicam,ama olsun cok sukur bugun orucumu tuttum aksamda dualarimi edicem, buna sukur...her seyde var bir hayir mutlaka

Allah Kabul etsin canım güzel dileklerin için çok teşekkürler inşallah kabul olur bende bu gün orucumu tuttum inşallah kabul olur akşama da dualarımızı edelim inşallah Allahım bizimde sesimizi duyar inşallah bizimde dediğin gibi önce karnımız sonra kucaklarımız nede güzel yazmışsın....

Arkadaşlar kadir geceniz mübarek olsun. Benim her ay tek yumurtam oluyor bu ay da tek sadece klomen kullanıyorum ama çok gec büyüyor gecen aylarda 7. Gün opu ya giriyordum bu ay daha 9mm de yumurta ve arı sütüde içiyorum. Sizce böyle gec büyüyüp embriyo olabilir mi

Ne didi iki prensesin annesi

Yok canım kırılmadım sen benden daha mantiklisin bunları düşünuyorsun.ben düşünmüyorum duygusal saf birseyim.
Bakin simdi aklıma geldiiiiii babam tek cocuk ve hastalığı sebebiyle evlenememis.dedem de "zürriyetim yürüsün" diye 50 yaşindaki babamı 23 yaşındaki annemle evlendirmiş.ben bunu bilincaltında hiç unutmadım demek ki .ve evlendiklerinden 1 yil sonra annem ikiz kızlara hamile sene 74 tedavi falan yok tabi.parantez icinde 50 yasinda erkegin 1 yil icinde ikiz cocugu oluyor ama dua edermis " ikiz kızim olsun " diye. Laaan, benim dedemden neyim eksik !! bende daha bekarken 40 yasinda sevdigim cocuga da " cekil önümden yeterince engel oldun" diye atıp cok özendigim tedavi asamasina geldim.Allah insallah bu kadir gecesinde babamin tattigı duyguyu bana da sizlere de tattirsın insallah ve her ikisini de yaşiyorum su an.40 yaşım da da bu yasadıgımız babamin baba edilme konusunu cok iyi bilen biri olarak resmen atil kurt durumundayım.

Vardır bir hayır canım, sağol iyi dileklerin için. Olursun belki daha iki gün var. Ya da tam bayramdan sonraya denk gelirse üçüncü günün daha iyi olur belki.

Kız allah seni ana etsin inşallah ya deli

Sen ikiz misin?

Duana amin.

Hepinize hayirli kandiller. Rabbim bu gecede kalplerinizden dilinize dökülenleri kabul etsin.
Hepinizi ugraslarinizdan tedavilerinizden guzel sonuclar versin inşallah.

Ayyyy hiç çekemicem şimdi. Hem uzun hem yine anlaşılmaz Anlayan anlamayanlara anlatsın bi zahmet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…