- 26 Aralık 2016
- 4.173
- 7.117
- 158
- 51
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #54.021
Bir de 52 yasinda dedin.benim de 43 um 44 de bebek olsa 54 yasindayken on yaşinda cocugum olacak.bakmak zor tabi ama ileri yaş annelerinin de anne olma hakkı var.yaşli insanlarında ben anne olmak istiyorum demelerine canı yurekten katiliyorum."bu yastan sonra zor cocuga bakmak aradaki fark az olmalı" cümlesine kizıyorum.ileri yastaki annenin gencten farkı yok.cunkü kendimden biliyorum41 yaş uğurlu geçer inşallah gerçi martta girdim pek uğurunu göremedim daha ama yıl uzun bakalım hayırlısıyla.. böyle düşününce o yumurta bulunacakta döllenecek sonra genetiğe gidecekte transfer olacak birde bekle sonucu pozitif olacakta 9 ay geçecek oldumu sana 42 ohhh bu yaşta bebek aradaki farkı söylemek bile istemiyorum bu ara ona taktım nedense ben 52 çocuk 10 yani aradaki uçuruma bak((( tabi bu hesapta her şey yolunda giderse ay bu gün iyice doluyum oruçtanmıdır bilemedim, sanırım ağır geldi bu gün hayırlara vesile olsun inşallah....
ben kendim için dedim canım umarım seni kırmamışımdır yani bazen kendimi aceba yababilirmiyim onun her şeyne yatabilecekmiyim diye sorgulayarak buluyorum o yüzden yoksa tabi ki hatta ileri yaşta olan anne daha bilinçlidir kesinlikle katılıyorum:))) tabiki hakkımızBir de 52 yasinda dedin.benim de 43 um 44 de bebek olsa 54 yasindayken on yaşinda cocugum olacak.bakmak zor tabi ama ileri yaş annelerinin de anne olma hakkı var.yaşli insanlarında ben anne olmak istiyorum demelerine canı yurekten katiliyorum."bu yastan sonra zor cocuga bakmak aradaki fark az olmalı" cümlesine kizıyorum.ileri yastaki annenin gencten farkı yok.cunkü kendimden biliyorum
Allah Kabul etsin canım güzel dileklerin için çok teşekkürler inşallah kabul olur bende bu gün orucumu tuttum inşallah kabul olur akşama da dualarımızı edelim inşallah Allahım bizimde sesimizi duyar inşallah bizimde dediğin gibi önce karnımız sonra kucaklarımız nede güzel yazmışsın....Caaniimmm kizlar, aksama dua namaz derken belki yazamam, Kadir geceniz kutlu olsun, Allahim bizleride analik babalik tahtina layik bulsun, hepimize saglikli akilli uslu eli ayagi duzgun evlatlar versin, once karinlarimizi sonra kucaklarimiz cifter cifter doldursun guzel Allah im, Rabbimin hazinesi coooook genis, insallah bizimde payimiz vardir,Rabbim daha fazla aratmadan versin.
reglimi bekliyorum yine olmuyorum gecikti 2 gun, umudum yok cunku doktora gitmek istiyordum biliyorsunuz ama bu gidisle bayrama denk gelecek ve ben bu ayida pas gecmek zorunda kalicam,ama olsun cok sukur bugun orucumu tuttum aksamda dualarimi edicem, buna sukur...her seyde var bir hayir mutlaka
Sana da iyi kandiller canım, Allah dualarımızı kabul etsin inşallahkızlar ben bu akşam erken çıkacağım, tekrar iyi kandiller hepimize dua edeceğim:)
Ne didiertnur cum bu cumleleri ilk mesajin da da yazmışdın.simdiye kadar tedaviye alısmış olman gerekirdi ama nerdee canım 41 43 e göre iyidir ben tedavideyken cok mutlu oluyorum.6 aydır daha yeni bıktım.artık transfer olsaydim ve keske cok iyi bir kan sonucu alsaydım diyorum insallah hepimize basta poppy73 e senin boyle uzun uzun o olacakti bu olacaktı demen hosuma gidiyor kisaca
Tok mideyle bile
Yok canım kırılmadımben kendim için dedim canım umarım seni kırmamışımdır yani bazen kendimi aceba yababilirmiyim onun her şeyne yatabilecekmiyim diye sorgulayarak buluyorum o yüzden yoksa tabi ki hatta ileri yaşta olan anne daha bilinçlidir kesinlikle katılıyorum:))) tabiki hakkımız
Vardır bir hayır canım, sağol iyi dileklerin için. Olursun belki daha iki gün var. Ya da tam bayramdan sonraya denk gelirse üçüncü günün daha iyi olur belki.Caaniimmm kizlar, aksama dua namaz derken belki yazamam, Kadir geceniz kutlu olsun, Allahim bizleride analik babalik tahtina layik bulsun, hepimize saglikli akilli uslu eli ayagi duzgun evlatlar versin, once karinlarimizi sonra kucaklarimiz cifter cifter doldursun guzel Allah im, Rabbimin hazinesi coooook genis, insallah bizimde payimiz vardir,Rabbim daha fazla aratmadan versin.
reglimi bekliyorum yine olmuyorum gecikti 2 gun, umudum yok cunku doktora gitmek istiyordum biliyorsunuz ama bu gidisle bayrama denk gelecek ve ben bu ayida pas gecmek zorunda kalicam,ama olsun cok sukur bugun orucumu tuttum aksamda dualarimi edicem, buna sukur...her seyde var bir hayir mutlaka
TamamTok mideyle bileBebegimhadi nin yazdıklarını çözemiyorum, aç mideyle hiç çözemem. İftardan sonra bakarım anam
Kız allah seni ana etsin inşallah ya deliHaremiz duydun mu benim dediğim rapormuş. Ulan bize ne rapordan. Sanki yaşımız tutuyor da. Heee tabii ya , onu yazdığında kafan güzeldi di mi yaaa Bak aklıma ne geldi: Kemal Sunal bir filmde geçmiş kızarmış tavuk vitrininin önüne, almış eline bir ekmek parçası vitrin camına ekmek sürüyor . Nerden geldiyse şimdi aklıma acep
Sen ikiz misin?Yok canım kırılmadımsen benden daha mantiklisin bunları düşünuyorsun.ben düşünmüyorum duygusal saf birseyim.
Bakin simdi aklıma geldiiiiiibabam tek cocuk ve hastalığı sebebiyle evlenememis.dedem de "zürriyetim yürüsün" diye 50 yaşindaki babamı 23 yaşındaki annemle evlendirmiş.ben bunu bilincaltında hiç unutmadım demek ki .ve evlendiklerinden 1 yil sonra annem ikiz kızlara hamile sene 74 tedavi falan yok tabi.parantez icinde 50 yasinda erkegin 1 yil icinde ikiz cocugu oluyor ama dua edermis " ikiz kızim olsun " diye. Laaan, benim dedemden neyim eksik !! bende daha bekarken 40 yasinda sevdigim cocuga da " cekil önümden yeterince engel oldun" diye atıp cok özendigim tedavi asamasina geldim.Allah insallah bu kadir gecesinde babamin tattigı duyguyu bana da sizlere de tattirsın insallah ve her ikisini de yaşiyorum su an.40 yaşım da da bu yasadıgımız babamin baba edilme konusunu cok iyi bilen biri olarak resmen atil kurt durumundayım.
Caaniimmm kizlar, aksama dua namaz derken belki yazamam, Kadir geceniz kutlu olsun, Allahim bizleride analik babalik tahtina layik bulsun, hepimize saglikli akilli uslu eli ayagi duzgun evlatlar versin, once karinlarimizi sonra kucaklarimiz cifter cifter doldursun guzel Allah im, Rabbimin hazinesi coooook genis, insallah bizimde payimiz vardir,Rabbim daha fazla aratmadan versin.
Ayyyy hiç çekemicem şimdi. Hem uzun hem yine anlaşılmazYok canım kırılmadımsen benden daha mantiklisin bunları düşünuyorsun.ben düşünmüyorum duygusal saf birseyim.
Bakin simdi aklıma geldiiiiiibabam tek cocuk ve hastalığı sebebiyle evlenememis.dedem de "zürriyetim yürüsün" diye 50 yaşindaki babamı 23 yaşındaki annemle evlendirmiş.ben bunu bilincaltında hiç unutmadım demek ki .ve evlendiklerinden 1 yil sonra annem ikiz kızlara hamile sene 74 tedavi falan yok tabi.parantez icinde 50 yasinda erkegin 1 yil icinde ikiz cocugu oluyor ama dua edermis " ikiz kızim olsun " diye. Laaan, benim dedemden neyim eksik !! bende daha bekarken 40 yasinda sevdigim cocuga da " cekil önümden yeterince engel oldun" diye atıp cok özendigim tedavi asamasina geldim.Allah insallah bu kadir gecesinde babamin tattigı duyguyu bana da sizlere de tattirsın insallah ve her ikisini de yaşiyorum su an.40 yaşım da da bu yasadıgımız babamin baba edilme konusunu cok iyi bilen biri olarak resmen atil kurt durumundayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?